Elvileg van DVI, vagy meg sincs rajta?
Azzal tisztaban vagyok hogy nem a legkorszerubb, de arban ellensulyozza talan. Leginkabb szemelyes tapasztalat erdekelne.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
atosz
(őstag)

Joe004
(újonc)
Sziasztok!
Karácsonyra estleg Januárban tervezem magam meglepni 1 TFT vel már talán 3-4 éve LG F700B-t használok, nagyon szeretem de ideje váltani...
Az elég nyilvánvaló számomra, hogy samsung a nyerő de a panelekkel nem vagyok tisztában , a fórumot átfuttotam de azért megkérdezém mit ajánlotok!
A keret rá kb 100e(+- 20e) elsősorba játékra kell, de filmekre, TV-re, és persze böngészésre is használom... Tervező/fejlesztő munkára nem,
Játékosoktól is jó lenne tapasztalat, esetleg ha valaki wowozik érdekelne tapasztalat milyen wide monitoron, vagy az FPS-ek érdekelnének még!
Válaszotokat köszönöm előre is!
Msi P6N Platinum,C2D E6420, 2x2Gb Geil Ultra 800Mhz,Sapphire Radeon 4870,Razer Lachesis, Logitech G15

donhere
(tag)
Szerintem nagyon jo ár érte.... bár a forgalmazót nem ismerem, a garanciát nézd meg hogy ki vállaja de én azt hallotam hogy az ACER tft ket Cseh országa viszik javítani! persze ez nem biztos hogy igy is van...
Egyébként jo vételnek néz ki a 20'' tft meg csak ajánlani tudom...
[Szerkesztve]
Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó.

Emy
(újonc)
sziasztok,
par hettel ezelott irtam 20as monitorokkal kapcsolatban, nem tudtam valasztani HP es Philips monitorok kozt....hosszas valogatas utan a HP LP2065 mellett dontottem
ugy erzem jo valasztas volt, szep a kepernyo, elesek a szinek, pixelhibat nem fedeztem fel...bar mint akkor irtam, nagy tapasztalatom nincs a kepernyokkel, egyedul a munkaban hasznalt Samsunggal tudom osszehasonlitani, persze az ottani 15osrol az otthoni 20asra ugras mar magaban egy fonyeremeny 
lenne azert egy kerdesem, lehet hogy hulyeseg, de azert megkockaztatom:
a monitoron van oldalt 2 USB csatlakozo...kiprobaltam, de egyszeruen nem reagal az USB kulcsra (ha a gephez csatlakoztatom a kulcsot, akkor ok)....szoval hol a gond?
Koszi elore is...
Na, akit érdekel az AdobeRGB színtér 100%-át lefedő monitor, LED-es háttérvilágítással, az nézzen el ide: [link] ja, és legyen pénze is 
► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

Polgi
(kvázi-tag)
Milyen ez a 20'' Acer LCD monitor: AL2032WM ???? A médiába le van árazva 211.000-ről 100.000-re, utolsó bemutató darab. Megéri megvenni????
Vagy inkább: 19'' Belinea 1975 S1 LCD 3év DVI, 2ms(gg)! ??? Ennek az ára 85.000 ft.
'''--A sör lassan habzik, de sohasem habozik--""
''elesek a szinek''
ezt elmagyaráznád? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azt nem tudom, tudhatom, hogy Neked megéri-e, de IPS paneles darab, ami ugye attól függően, hogy mire szeretnéd használni nagyon jó lehet. Viszont, ha jól emlékszem CrystalBrite-os, vagyis van előtte egy üvegborítás, ami elég nagy böszmeség szerintem, főleg egy IPS panelnél.
Ettől fényévnyire van a Belinea, ami ugye TN+Film paneles.
Talán előbb el kellene dönteni, hogy mire is szeretnéd használni a monitort, és az alapján keresgélni. 
It egy kis segítség: [link]
Com'è diverso il mondo visto da qui

morzsa
(fanatikus tag)
http://www.tftpanel.hu
Hozsánna a szolgáltatónak!
... és persze a fáradhatatlan stábnak 

Polgi
(kvázi-tag)
Nincs elötte üveglapos borítás, megnéztem. Csak a kerete üveglapos. Amugy nekem játékra kellene főként. Nem tudok választani. Belineát sajnos még nem láttam ezért kérem a segitséget.
'''--A sör lassan habzik, de sohasem habozik--""
- Privát
- 2006-12-03 18:50:37

Gejza_RuleZ
(újonc)
Sziasztok
Vásárlás előtt állok, és szeretnék véleményt kérni az alábbi monitorokról:
Samsung 204B
LG L2000C
előnyök/hátrányok?
+Még 1 kérdés: a Samsung az 5ms, az LG az 8. észre lehet venni a különbséget?
tapasztalat? bármi javaslat? esetleg ebben a kategóriában egyéb monitor?
üdv:
Gejza

Emy
(újonc)
élesek a színek...vagyis a kék tényleg égszínkék, a fehér hófehér, stb.

Emy
(újonc)
Aha, értem, hát akkor elnézést a helytelen fogalmazásért, remélem, megbocsátotok 
és az USB csatlakozóval kapcsolatos kérdésemhez esetleg hozzászólás?...
(#865) Gejza_RuleZ válasza Gejza_RuleZ (#861) üzenetére
- Privát
- 2006-12-06 12:33:48

Gejza_RuleZ
(újonc)
örülnék, ha valaki nekem is válaszolna 

Abri
(senior tag)
Hello mindenkinek.
Szerintetek ez a monitor milyen, lehet beruháznék rá:[link]
Annyira nem vagyok benne ebben a TFT-LCD dologban, segítsetek.
Válaszotok előre is kösz.
Abri.
------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------
Mennyibe kerül?
Más: most láttam valamelyik hirdetőújságban Acer Al2017 mocsit 75k-ért, annyit valószínűleg megér. Nem wide.
Hellóka!
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Ha van más elvetemült fórumozó rajtam kívül, akkor az lenne a kérdésem, hogy mit tudtok erről [link]?
Tegnap megleptem magam vele a MediaMarktból, és bár tudom, hogy nem utána kellene kutakodni, de akkor nagyon megtetszett. Az 5 év gari, a nagy felbontás, etc... A színei is jobban bejöttek, mint a többi kirakottnak. Az ára meg csak 110 pénz volt.
üdv
[Szerkesztve]
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
(#869) -=Libria=- válasza domedee (#868) üzenetére
- Privát
- 2006-12-23 20:27:05

-=Libria=-
(PH! addikt)
nekem szimpibb lett volna a 21 colos wide screen Fujitsu Siemens 85 ér
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X
(#870) domedee válasza -=Libria=- (#869) üzenetére
- Privát
- 2006-12-23 21:17:01
Én a miskolci MM-ben vettem az enyémet. Itt nem láttam ilyet asszem, legalábbis nem emlékszem, a képet néztem rajtuk, az alapján, meg a tulajdonságok alapján ez volt a nyerő (az árat annyira nem néztem).
''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán
[link]
Ehez mit szóltok?
DVI, 1680x1050, 600:1 kontraszt, 8ms, 300 cd/m2
Milyen pixel-gari van a wievsonicra? Nem kevés a 600-as kontraszt? 
Engem is nagyon érdekelne, hogy mi a véleményetek erről a ViewSonic monitorról.
Mivel jelenleg három közül nem tudok választan:[link]
Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!
Akkor UP 
Itt [link] Garantáltan pixelhiba mentesen!
jah,csak ez nem az 
w2 <-> wb ,utóbbin van dvi 
Igazságod vagyon! Elnéztem a títust, de a lényeg, hogy minden View monitorra vonatkozik a gari.

mycream_
(újonc)
Sziasztok!
Monitorvásárlás előtt állok. Van három esélyes:
LG L204WT-BF
Samsung 205BW
Acer AL2216WSD
Szerintetek melyiket válasszam? Én az Acer felé hajlok, mert az 22''-os, és elvileg Advanced PVA panelos ([link]
Az LG paneljáról viszont nem találtam semmi infot.
Valamint érdekelne hogy megbízhatónak tartjátok-e az Acer monitorokat.
Elsősorban AutoCAD-re, és filmnézésre használom a gépet.
Előre is kösz az infókért!
Üdv!

Hydra SR
(PH! addikt)
Sziasztok
Van egy Dell 2007FP-m (a sima 4:3-as, 1600*1200) és szeretném megtudni, hogy milyen panel van benne. Meg lehet ezt tudni anélkül, hogy kibontanám? Eladásra lesz, úgyhogy csak végső esetben bontanám ki eladás előtt, egyébként itt a topicja ahol több infó is van róla: [link]
Köszi
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Pat
(tag)
a hirdetésedben is szerepel hogy S-ips, szal gyakorlatilag a legjobb 
megnyugtatlak, mind a három tn+film paneles, az acernél hülyességet írtak oda.

Hydra SR
(PH! addikt)
99%, hogy S-IPS van benne az eddigi tapasztalatok alapján, és 1%, hogy S-PVA. Valamit muszáj volt írni mert ebben a kategóriában már nyilván megkérdezi egy komoly vevő. És ha mégis S-PVA, hát akkor sem dől össze a ház 
Egyébként ti is egyetértetek abban, hogy ezeknél a paneleknél 16ms-en sincs utánhúzás?
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

tempx
(kvázi-tag)
Sziasztok,
viewsonic vp2030-ról tud valaki esetleg tesztet, sehol nem találtam? vp930 nagyon szimpatikus, csak nekem kevés a felbontása. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy hozza e a vp930 minőségi szintjét minden tekintetben. Másik amit nem értek hogy nézegettem német árakat, a vp930 kb 4-5000 HUF-al olcsóbb mint nálunk (95k vs 100k), vp2030 viszont 135k vs 180k
Szóval valszeg megvárom amíg nálunk is eléri a 140k-s árat, az lenne a lélektani határ.
előre is thx

Hydra SR
(PH! addikt)
Naaa, valaki vigye már el a monitoromat
Agyba-főbe van már dícsérve az ára és a minősége is, de még mindig nálam van
Legalább alkudjatok rá, persze azért ésszel 
[link]
- Privát
- 2007-01-12 23:09:52
Sok szenvedés és csalódás meg utánajárás után végülis vettem egy ViewSonic VG2021m-et, eddig meg vagyok vele elégedve, bár MVA panelhez szoktam, így a zíneket és a kontraszt/fényerő arányt kicsit nehezebb beállítani, de majd megszokom. Tetszik az 1400x1050 is, mert így rendesen látok mindent, nem kell gúvasztanom a szemem.

tbalazs
(újonc)
én a samsung 205bw-t ajánlom, mert nekem az van és nagyon meg vagyok elégedve vele 

ferrus
(lelkes újonc)
Hello!
Itt egy összehasonlítós tesztlink, sajnos francia az oldal, google translate néha érdekesen fordít
[link]
Amugy ha 1600x1200as monitort keresel, sztem érdemes elgondolkodni a HP LP2065-ön, S-IPS panel... Én is Viewsonic párti voltam sokáig, de az árkülönbség meggyőzött (a HP 135k). Múlt héten vettem, és eddig nagyon jó véleményem van, remélem, így is marad.

Tibro5
(fanatikus tag)
nekem is volt HP monitorom, nagyon meg voltam vele elégedve, bár nem pont ez a tipus volt... Azért csalódni biztos nem fogsz benne 

tempx
(kvázi-tag)
Köszi,nagy segítség,nem ismertem ezt a HP-t. Lehet tudni hol vetted?Nem nagyon találtam, egyedül az IPON-nál volt

ferrus
(lelkes újonc)
Én itt vettem: [link] Hívd fel őket, segítőkész társaság, ki is lehet próbálni vásárlás előtt.

Hydra SR
(PH! addikt)
Na, sikerült eladni a Dell UltraSharp 2007FP-t, és itt van helyette a WFP. Be is írnám a tapasztalatokat az egyik legközkedveltebb kérdéssel kapcsolatban: Milyen panel van benne?
Nos, a 2006. decemberében érkezett Rev. A03-as cseh gyártmányú 2007FP-ben Samsung S-PVA panel volt.
A 2007. januárban érkezett, szintén Rev. A03-as cseh 2007WFP-ben pedig LG S-IPS panel van.
Hogy ez mennyire tendencia, azt nem tudom, de egy adatnak jó, a statisztika bővítésére 

Tibro5
(fanatikus tag)
azér ez gáz hogy veszel egy monitort és nem tudod milyen panel lesz benne... zsákbamacska 

ferrus
(lelkes újonc)
Mellesleg a HP sem kürtöli világgá , hogy milyen panelt használ. Persze mintha a modellnév árulkodna kicsit: HP LP2065 - ebből az LP akár LG Philips is lehet...

tempx
(kvázi-tag)
A PRAD szerint Samsung S-PVA. [link]

Tibro5
(fanatikus tag)
''HP LP2065 - ebből az LP akár LG Philips is lehet...''
vagy mondjuk Lcd Panel-nek a röviditése? 

ferrus
(lelkes újonc)
valszeg igazad van, de azért jó ötlet volt, nem? 

Tibro5
(fanatikus tag)
nem annyira kézen fekvő, szerintem 
Most rendeltem egy Samsung 203B-t... Ki ismeri? Mi a véleményetek róla?
„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu
UP 
„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

slayer006
(PH! addikt)
őstag létedre szakmai topic -ot UP -olni

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.