Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 20''-os TFT-t? (téma lezárva)

(#851) atosz válasza Racecam (#850) üzenetére

atosz
(őstag)

Elvileg van DVI, vagy meg sincs rajta?
Azzal tisztaban vagyok hogy nem a legkorszerubb, de arban ellensulyozza talan. Leginkabb szemelyes tapasztalat erdekelne.

(#852) Joe004

Joe004
(újonc)

Sziasztok!
Karácsonyra estleg Januárban tervezem magam meglepni 1 TFT vel már talán 3-4 éve LG F700B-t használok, nagyon szeretem de ideje váltani...

Az elég nyilvánvaló számomra, hogy samsung a nyerő de a panelekkel nem vagyok tisztában , a fórumot átfuttotam de azért megkérdezém mit ajánlotok!

A keret rá kb 100e(+- 20e) elsősorba játékra kell, de filmekre, TV-re, és persze böngészésre is használom... Tervező/fejlesztő munkára nem,

Játékosoktól is jó lenne tapasztalat, esetleg ha valaki wowozik érdekelne tapasztalat milyen wide monitoron, vagy az FPS-ek érdekelnének még!

Válaszotokat köszönöm előre is!

Msi P6N Platinum,C2D E6420, 2x2Gb Geil Ultra 800Mhz,Sapphire Radeon 4870,Razer Lachesis, Logitech G15

(#853) donhere válasza atosz (#849) üzenetére

donhere
(tag)

Szerintem nagyon jo ár érte.... bár a forgalmazót nem ismerem, a garanciát nézd meg hogy ki vállaja de én azt hallotam hogy az ACER tft ket Cseh országa viszik javítani! persze ez nem biztos hogy igy is van... :F Egyébként jo vételnek néz ki a 20'' tft meg csak ajánlani tudom...

[Szerkesztve]

Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó.

(#854) Emy

Emy
(újonc)

sziasztok,
par hettel ezelott irtam 20as monitorokkal kapcsolatban, nem tudtam valasztani HP es Philips monitorok kozt....hosszas valogatas utan a HP LP2065 mellett dontottem :)) :)) ugy erzem jo valasztas volt, szep a kepernyo, elesek a szinek, pixelhibat nem fedeztem fel...bar mint akkor irtam, nagy tapasztalatom nincs a kepernyokkel, egyedul a munkaban hasznalt Samsunggal tudom osszehasonlitani, persze az ottani 15osrol az otthoni 20asra ugras mar magaban egy fonyeremeny :)
lenne azert egy kerdesem, lehet hogy hulyeseg, de azert megkockaztatom:
a monitoron van oldalt 2 USB csatlakozo...kiprobaltam, de egyszeruen nem reagal az USB kulcsra (ha a gephez csatlakoztatom a kulcsot, akkor ok)....szoval hol a gond?
Koszi elore is...

(#855) Teaway

Teaway
(őstag)
LOGOUT blog

Na, akit érdekel az AdobeRGB színtér 100%-át lefedő monitor, LED-es háttérvilágítással, az nézzen el ide: [link] ja, és legyen pénze is :)

► A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt‼ ◄

(#856) Polgi

Polgi
(kvázi-tag)

Milyen ez a 20'' Acer LCD monitor: AL2032WM ???? A médiába le van árazva 211.000-ről 100.000-re, utolsó bemutató darab. Megéri megvenni????

Vagy inkább: 19'' Belinea 1975 S1 LCD 3év DVI, 2ms(gg)! ??? Ennek az ára 85.000 ft.

'''--A sör lassan habzik, de sohasem habozik--""

(#857) fLeSs válasza Emy (#854) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

''elesek a szinek''

ezt elmagyaráznád? ;]

(#858) Racecam válasza Polgi (#856) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azt nem tudom, tudhatom, hogy Neked megéri-e, de IPS paneles darab, ami ugye attól függően, hogy mire szeretnéd használni nagyon jó lehet. Viszont, ha jól emlékszem CrystalBrite-os, vagyis van előtte egy üvegborítás, ami elég nagy böszmeség szerintem, főleg egy IPS panelnél.
Ettől fényévnyire van a Belinea, ami ugye TN+Film paneles.
Talán előbb el kellene dönteni, hogy mire is szeretnéd használni a monitort, és az alapján keresgélni. :U

It egy kis segítség: [link]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#859) morzsa válasza Racecam (#858) üzenetére

morzsa
(fanatikus tag)

http://www.tftpanel.hu

Hozsánna a szolgáltatónak!

... és persze a fáradhatatlan stábnak :R

(#860) Polgi válasza Racecam (#858) üzenetére

Polgi
(kvázi-tag)

Nincs elötte üveglapos borítás, megnéztem. Csak a kerete üveglapos. Amugy nekem játékra kellene főként. Nem tudok választani. Belineát sajnos még nem láttam ezért kérem a segitséget.

'''--A sör lassan habzik, de sohasem habozik--""

(#861) Gejza_RuleZ

Gejza_RuleZ
(újonc)

Sziasztok

Vásárlás előtt állok, és szeretnék véleményt kérni az alábbi monitorokról:
Samsung 204B
LG L2000C

előnyök/hátrányok?
+Még 1 kérdés: a Samsung az 5ms, az LG az 8. észre lehet venni a különbséget?
tapasztalat? bármi javaslat? esetleg ebben a kategóriában egyéb monitor?

üdv:
Gejza

(#862) Emy válasza fLeSs (#857) üzenetére

Emy
(újonc)

élesek a színek...vagyis a kék tényleg égszínkék, a fehér hófehér, stb.

(#864) Emy válasza debug (#863) üzenetére

Emy
(újonc)

Aha, értem, hát akkor elnézést a helytelen fogalmazásért, remélem, megbocsátotok :B

és az USB csatlakozóval kapcsolatos kérdésemhez esetleg hozzászólás?...

(#865) Gejza_RuleZ válasza Gejza_RuleZ (#861) üzenetére

Gejza_RuleZ
(újonc)

örülnék, ha valaki nekem is válaszolna :U

(#866) Abri

Abri
(senior tag)

Hello mindenkinek.
Szerintetek ez a monitor milyen, lehet beruháznék rá:[link]
Annyira nem vagyok benne ebben a TFT-LCD dologban, segítsetek.
Válaszotok előre is kösz.
Abri.

------------------Új hardverekért Budapest és környéke ne érdeklődjön!!!!KÖSZÖNÖM. -------------------------- Írd meg mi érdekel, sokmindent hírdetek. -----------------------

(#867) Drizzt válasza Abri (#866) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mennyibe kerül?

Más: most láttam valamelyik hirdetőújságban Acer Al2017 mocsit 75k-ért, annyit valószínűleg megér. Nem wide.

(#868) domedee

domedee
(senior tag)
LOGOUT blog

Hellóka!

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Ha van más elvetemült fórumozó rajtam kívül, akkor az lenne a kérdésem, hogy mit tudtok erről [link]?

Tegnap megleptem magam vele a MediaMarktból, és bár tudom, hogy nem utána kellene kutakodni, de akkor nagyon megtetszett. Az 5 év gari, a nagy felbontás, etc... A színei is jobban bejöttek, mint a többi kirakottnak. Az ára meg csak 110 pénz volt.

üdv

[Szerkesztve]

''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

(#869) -=Libria=- válasza domedee (#868) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

nekem szimpibb lett volna a 21 colos wide screen Fujitsu Siemens 85 ér

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#870) domedee válasza -=Libria=- (#869) üzenetére

domedee
(senior tag)
LOGOUT blog

Én a miskolci MM-ben vettem az enyémet. Itt nem láttam ilyet asszem, legalábbis nem emlékszem, a képet néztem rajtuk, az alapján, meg a tulajdonságok alapján ez volt a nyerő (az árat annyira nem néztem).

''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

(#871) Geli

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]

Ehez mit szóltok? :U DVI, 1680x1050, 600:1 kontraszt, 8ms, 300 cd/m2

Milyen pixel-gari van a wievsonicra? Nem kevés a 600-as kontraszt? :U

(#872) Arni

Arni
(senior tag)
LOGOUT blog

Engem is nagyon érdekelne, hogy mi a véleményetek erről a ViewSonic monitorról.
Mivel jelenleg három közül nem tudok választan:[link]
:O

Hívjon minket! Már 9990 forinttól hozzájuthat ingyenes tájékoztatónkhoz!

(#873) Geli válasza Arni (#872) üzenetére

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor UP :D

(#874) Arni válasza Geli (#871) üzenetére

Arni
(senior tag)
LOGOUT blog

Itt [link] Garantáltan pixelhiba mentesen!

(#875) Geli válasza Arni (#874) üzenetére

Geli
(senior tag)
LOGOUT blog

jah,csak ez nem az :)
w2 <-> wb ,utóbbin van dvi ;)

(#876) Arni válasza Geli (#875) üzenetére

Arni
(senior tag)
LOGOUT blog

Igazságod vagyon! Elnéztem a títust, de a lényeg, hogy minden View monitorra vonatkozik a gari.

(#877) mycream_

mycream_
(újonc)

Sziasztok!
Monitorvásárlás előtt állok. Van három esélyes:
LG L204WT-BF
Samsung 205BW
Acer AL2216WSD

Szerintetek melyiket válasszam? Én az Acer felé hajlok, mert az 22''-os, és elvileg Advanced PVA panelos ([link]
Az LG paneljáról viszont nem találtam semmi infot.
Valamint érdekelne hogy megbízhatónak tartjátok-e az Acer monitorokat.
Elsősorban AutoCAD-re, és filmnézésre használom a gépet.
Előre is kösz az infókért!
Üdv!

(#878) Hydra SR

Hydra SR
(PH! addikt)

Sziasztok
Van egy Dell 2007FP-m (a sima 4:3-as, 1600*1200) és szeretném megtudni, hogy milyen panel van benne. Meg lehet ezt tudni anélkül, hogy kibontanám? Eladásra lesz, úgyhogy csak végső esetben bontanám ki eladás előtt, egyébként itt a topicja ahol több infó is van róla: [link]
Köszi

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#879) Pat válasza Hydra SR (#878) üzenetére

Pat
(tag)

a hirdetésedben is szerepel hogy S-ips, szal gyakorlatilag a legjobb :)

(#880) fLeSs válasza mycream_ (#877) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

megnyugtatlak, mind a három tn+film paneles, az acernél hülyességet írtak oda.

(#881) Hydra SR válasza Pat (#879) üzenetére

Hydra SR
(PH! addikt)

99%, hogy S-IPS van benne az eddigi tapasztalatok alapján, és 1%, hogy S-PVA. Valamit muszáj volt írni mert ebben a kategóriában már nyilván megkérdezi egy komoly vevő. És ha mégis S-PVA, hát akkor sem dől össze a ház :)
Egyébként ti is egyetértetek abban, hogy ezeknél a paneleknél 16ms-en sincs utánhúzás?

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

(#882) tempx

tempx
(kvázi-tag)

Sziasztok,

viewsonic vp2030-ról tud valaki esetleg tesztet, sehol nem találtam? vp930 nagyon szimpatikus, csak nekem kevés a felbontása. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy hozza e a vp930 minőségi szintjét minden tekintetben. Másik amit nem értek hogy nézegettem német árakat, a vp930 kb 4-5000 HUF-al olcsóbb mint nálunk (95k vs 100k), vp2030 viszont 135k vs 180k :F Szóval valszeg megvárom amíg nálunk is eléri a 140k-s árat, az lenne a lélektani határ.

előre is thx

(#883) Hydra SR

Hydra SR
(PH! addikt)

Naaa, valaki vigye már el a monitoromat :) Agyba-főbe van már dícsérve az ára és a minősége is, de még mindig nálam van :) Legalább alkudjatok rá, persze azért ésszel :)
[link]

(#884) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sok szenvedés és csalódás meg utánajárás után végülis vettem egy ViewSonic VG2021m-et, eddig meg vagyok vele elégedve, bár MVA panelhez szoktam, így a zíneket és a kontraszt/fényerő arányt kicsit nehezebb beállítani, de majd megszokom. Tetszik az 1400x1050 is, mert így rendesen látok mindent, nem kell gúvasztanom a szemem.

(#885) tbalazs válasza mycream_ (#877) üzenetére

tbalazs
(újonc)

én a samsung 205bw-t ajánlom, mert nekem az van és nagyon meg vagyok elégedve vele ;)

(#886) ferrus válasza tempx (#882) üzenetére

ferrus
(lelkes újonc)

Hello!
Itt egy összehasonlítós tesztlink, sajnos francia az oldal, google translate néha érdekesen fordít :) [link]
Amugy ha 1600x1200as monitort keresel, sztem érdemes elgondolkodni a HP LP2065-ön, S-IPS panel... Én is Viewsonic párti voltam sokáig, de az árkülönbség meggyőzött (a HP 135k). Múlt héten vettem, és eddig nagyon jó véleményem van, remélem, így is marad.

(#887) Tibro5 válasza ferrus (#886) üzenetére

Tibro5
(fanatikus tag)

nekem is volt HP monitorom, nagyon meg voltam vele elégedve, bár nem pont ez a tipus volt... Azért csalódni biztos nem fogsz benne :)

(#888) tempx válasza ferrus (#886) üzenetére

tempx
(kvázi-tag)

Köszi,nagy segítség,nem ismertem ezt a HP-t. Lehet tudni hol vetted?Nem nagyon találtam, egyedül az IPON-nál volt

(#889) ferrus válasza tempx (#888) üzenetére

ferrus
(lelkes újonc)

Én itt vettem: [link] Hívd fel őket, segítőkész társaság, ki is lehet próbálni vásárlás előtt.

(#890) Hydra SR

Hydra SR
(PH! addikt)

Na, sikerült eladni a Dell UltraSharp 2007FP-t, és itt van helyette a WFP. Be is írnám a tapasztalatokat az egyik legközkedveltebb kérdéssel kapcsolatban: Milyen panel van benne?
Nos, a 2006. decemberében érkezett Rev. A03-as cseh gyártmányú 2007FP-ben Samsung S-PVA panel volt.
A 2007. januárban érkezett, szintén Rev. A03-as cseh 2007WFP-ben pedig LG S-IPS panel van.
Hogy ez mennyire tendencia, azt nem tudom, de egy adatnak jó, a statisztika bővítésére :)

(#891) Tibro5 válasza Hydra SR (#890) üzenetére

Tibro5
(fanatikus tag)

azér ez gáz hogy veszel egy monitort és nem tudod milyen panel lesz benne... zsákbamacska :DDD

(#892) ferrus válasza Tibro5 (#891) üzenetére

ferrus
(lelkes újonc)

Mellesleg a HP sem kürtöli világgá , hogy milyen panelt használ. Persze mintha a modellnév árulkodna kicsit: HP LP2065 - ebből az LP akár LG Philips is lehet...

(#893) tempx válasza ferrus (#892) üzenetére

tempx
(kvázi-tag)

A PRAD szerint Samsung S-PVA. [link]

(#894) Tibro5 válasza ferrus (#892) üzenetére

Tibro5
(fanatikus tag)

''HP LP2065 - ebből az LP akár LG Philips is lehet...''
vagy mondjuk Lcd Panel-nek a röviditése? :P

(#895) ferrus válasza Tibro5 (#894) üzenetére

ferrus
(lelkes újonc)

:D valszeg igazad van, de azért jó ötlet volt, nem? ;)

(#896) Tibro5 válasza ferrus (#895) üzenetére

Tibro5
(fanatikus tag)

nem annyira kézen fekvő, szerintem ;)

(#897) kymco

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most rendeltem egy Samsung 203B-t... Ki ismeri? Mi a véleményetek róla?

„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

(#898) kymco válasza kymco (#897) üzenetére

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

UP :)

„Ha Krisztus keresztjét nézem, ott látom fent az összes bűnömet, és mindenki másét. " Bono \\\ - www.refujvaros.hu

(#899) slayer006 válasza kymco (#898) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

őstag létedre szakmai topic -ot UP -olni :((( :(((

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#900) kymco válasza slayer006 (#899) üzenetére

kymco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi, hogy te is up-oltad :B

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 20''-os TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.