Erről vélemény?
[link] ?
Előre is köszi a megszakértést! 
A vér nem válik VAZZE!™

Erről vélemény?
[link] ?
Előre is köszi a megszakértést! 
A vér nem válik VAZZE!™
Látatlanba: EIZO, 21''-os Wide, Samsung gyors panellel, 1000:1 kontraszttal, 5 év (korlátozott) garival, a linken leírtakkal ellentétben 8ms-os GTG 16ms typ. válaszidővel. Jó lenne még s-Video, composite bemenet. Gondolom a fényerőt a gyári alaphoz képest az EIZO megnövelte 300cd/m2-ről 450cd/m2-re.
Mit lehet erre mondani? Nagyon rossz nem lehet! 
Com'è diverso il mondo visto da qui

ez a 8ms gtg 16ms typ mondjuk egy 12m-os Lg1730-hoz és egy 16ms-os notebook TFT-hez (asus m6v) képest hol helyezkedik el? Úgy értem az utánhúzás viszonylatában.
A másik problémám, hogy a notebookomon csak analóg kimenet van, ha jól láttam, akkor ezen meg csak digitális. Ez valóban így van? Van erre valami megoldás?
Bár szemeztem a nagytesóval is [link], de ő már picit drága 
Mit javasolsz? 
A vér nem válik VAZZE!™
1./ Mivel a szürkeárnyalat-váltások gyorsabbak, a BTB pedig mondjuk egyforma, ez jobb, gyorsabb.
2./ A gyártók ezt jól tudják, ezért adnak hozzá DVI-I <-> D-SUB kábelt. [link]

Értem, köszönöm! 
Tehát a DVI csatlakozójuk képes analóg jelet is fogadni? Nagyszerű 
A vér nem válik VAZZE!™

HI!
Csak a DVI-I
a felismerhetosege a vizszites illeszto ellat fellet 2-2 tuske:- )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

jó pap holtig tanul 
A vér nem válik VAZZE!™

szerintetek amúgy várható ezeknek a kijelzőknek az olcsóbbodása az elkövetkezendő 1-2-3 hónapban? 
Január végén tervezek venni egy ilyet, hasikerül meggyőzni majd a főnököm 
A vér nem válik VAZZE!™

éledjen a topic 
A vér nem válik VAZZE!™

Sziasztok,
2 napja vettem egy 20''-os BENQ FP202W-t (16:10), ultrabrutal
, akit erdekel kerdezzen.
valoszinunek tartom hogy nincs meg az orszagban, a kereskedo szerint Europaban is en kaptam eloszor... 
RazorHead

Szvsz igen, most nézem a Samsung SM204-et. Itt ~150 Eft tokkal vonóval. Azért is gondolom, mert a többi ketegóriatársa még majd másfélszer annyi. Gonolom otthon is hasonlóan alakulnak az árak, az újabb modellekkel.
http://www.ebuyer.com/customer/products/index.html?action=c2hvd19wcm9kdWN0X292ZXJ2aWV3&product_uid=94942
Munkagep - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2194430
Állítólag december első két hetében várható ez a kis csodamonitor a hazai kereskedésekbe...
(Viewsonic VP2030b)
Kicsit bővebben írnál a specifikációiról és az első tapasztalataidról? Mire használod: munka, film, játék...? (És ha nem túl indiszkrét: mennyiért vetted és hol?)

ez milyen panellal van szerelve és mennyibe kerül? mekkora amúgy egy ilyen egy 19'' moncsihoz képest? számolj be kérlek 
A vér nem válik VAZZE!™
Hozzávetőlegesen: 20-as (16:10) TFT 0.8 inch-csel alacsonyabb és 1.75 inch-csel szélesebb, mint egy 19-es (4:3) TFT... (1inch = 25.4mm)

akkor 24'' kell nekem 
jajj de mit offolok én itt a 20'' topikban 
A vér nem válik VAZZE!™

HI!
Sajna most viszem vissza 244t-t:- (((( pedig a 214t kosoznhet neki:- )))
udv
neduddki

Eizo S2110W-ről mi a vélemény? Egy ilyet néztem ki! Tud valaki jobbat mutatni?
Persze hasonló árkategóriában! 
[Szerkesztve]

csak egy picit olvass vissza 
[link]
Én is ezzel szemezek, sztem állat jó lehet...
A vér nem válik VAZZE!™

Ezt olvastam, csak nem voltam benn biztos, hogy azonos típuról van szó! De akkor megnyugodtam, hogy másnak is megtetszett a ''kicsike''! 

tetszik hát, de mire összespórolok ennyit 
A vér nem válik VAZZE!™

[link]
Ehhö miccótok? 
135k nettó 
A vér nem válik VAZZE!™

enibádi? 
A vér nem válik VAZZE!™

A vér nem válik VAZZE!™
Ránézésre gagyinak tűnik az anyaghasználat, meg vannak beépített hangszórói...
Belinea minősége számomra ismeretlen, de még az is lehet, hogy egy jó kis monitor, főleg ha a paramétereit nézi az ember! 

esetlegesen nem tud valaki szerezni samsung 244T-t naygkerbol/barhonnan? privibe-mailba varnam a vallalkozokedvu bizniszereket

sziasztok! ide is beírom amit razor vett monitort (Benq fp202w) hajkurászom 1 hete. Aki találkozna vele legyen olyan kedves megosztani hol és mennyiért mert én nem találom. Razor nem reagál semmire csak benyögte hogy neki van szóval ennyit a srácról.(amiben lassan kezdek kételkedni) Keresném a komolyabb embereket 
Előre is köszönöm, L
Az élet szép, a világ rossz!
Szolídan érdeklődnék a ViewSonic VP2030B után?!
Elvileg mostanában kellene megérkeznie ennek a gyönyörűségnek!!! 
[Szerkesztve]
Tegyél hozzá még egy ''kicsit'' és Samu 214T! 
Nekem ez a Viewsonic kell! Idióta módon sokat adok a designra és a Samsung nagyon gagyi...
Ráadásul ennyi pénzt egyenlőre nem szeretnék és tudok monitorra szánni!
Amúgy van valami komolyabb kifogásod a Viewsonic-kal szemben? 

HI!
1.2''
udv
neduddki
p.s. :- )))
mod: viccet felreteve a 214t-enk nekma nagyon tecco desig van, semmi csicsa semmi folosleg szep funkcionalis... tenyleg egy korrekt darab kinezetre is, d ehat ez kinek kinek... csak a fen ott eszimeg hogy fekete nincs mo-n:- ((((
[Szerkesztve]
Ugye a 20.1 és 21.3 col közötti különbségre értetted az 1.2-t?
Bárcsak így lenne és sok sok napnyi fórumozás után először fejtettem volna meg a hozzászólásod!!!
Amúgy a Samsung 214T talpát tartom nagyon gáznak, egyszerűen csúnya! De tudom, ízlések és pofonok...

HI!
Dicserem zsenidet, habr konnyitesnek ott a '':- ))) amugy nem kell izgulni nalam egy ido utan eltunik a lab a cuccok alaltt:- )))
amugy fejbol irtam majd miutan lkudtem nesztem megy hogy tenyleg ott van e a .1'' de hala ugy tunik oleg sok paneltablat veggibujtam, nem hagyott cserben:- )))
tejjesn igaz izlesek es pofonok, nekem oke...
udv
neduddki
Most kicsit elpityeredtem a boldogságtól!
Undorítóan büszke vagyok magamra! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha a talpa alapján választasz monitort, akkor az régen rossz! 
Félreértesz! Számomra nem éri meg a Samsung a +1 col miatt azt a plusz összeget, amennyivel többe kerül! Ráadásul designba sokkal jobban tetszik a ViewSonic! Magyarul így abszolút nem vágyok a Samsungra! De ha megcserélnénk a designt, akkor lehet, hogy eladnám neked a W800i-met és hozzáraknám a maradék pénzt... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Hidd el, számít az a 3cm! 
Nem láttam a VP2030-at, de a 214T-ből kettőt is - az egyik vagy egy hétig volt itt nálam -, nagyon jó ''kis'' monitor. 
u.i.: Ha eladnád nekem a W800i-det még hozzá kellene tenned, hogy 214T-t vehess! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Ja, és nem lennék meglepve, ha közel egy árban lennének! 
Akkor azért nagy dilemmában lennék!
Én a VP2030B-t olyan nettó 160-180k-s árral számolom! A 214T mennyibe kerül, sehol sem láttam listában!? 

190 nettó, de nincs raktáron
A vér nem válik VAZZE!™
Nem kevés... 
Khm....!
Ha jól emlékszem a Samsung 214T kb.192K nagyker nettó volt egy hónapja. 

Az a 175K jól hangzik! 
Csak szerezni kellene valahonnan feketét! 
A Sony S205K is jónak tűnik az S-IPS panellel, az mennyiért megy mostanában?

ha tudsz 175-ert 214T-t, azonnal szolj, futok erte! 

A 175k talán megoldható
Sony S205K 175-185K között, de sok múlik rajta, hogy épp milyen az euróárfolyam
Persze ez mind nagyker nettó.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

Én most a belinea 10 20 35W-vel szemezek... jó lenne egy karácsonyra. Valami ellenjavallat?
nem tudtok valami bemutatótermet, ahol megtudok egy ilyet nézni?
A vér nem válik VAZZE!™

Kicsit átalakítanám a kérdést. E kettő között ''hezitálok'':
Belinea 10 20 35W - Eizo S2110W
Az eizo kb 1''-lal és 100e Ft-tal több. Van még valami az 1''-on kívül a mérleg ezen oldalára? 
A vér nem válik VAZZE!™

nagyon pang a topik gyerekek
senki nem segít nekem? 
A vér nem válik VAZZE!™

Sajnos a tft-ket ugyanúgy meg kell nézni vásárlás előtt, mint a crt-ket. Igaz, míg azoknál a gyártási slendriánságok, tűrések miatt kötelező jelleggel, addig a tft-k (és web-áruházak, csomagküldő szolgálatok) korában a valóság és képes prospektus közötti áthidalhatatlan ellentétek miatt. A jobb monitorok olyan minőségi mutatókban jobbak, amelyek a paraméterek alapján soha a büdös életben ki nem derülnek, hiába hasonlítgatjuk. Ennél már az árak hasonlítgatása is objektívebb dolog. (A buxa vastagsága vonalzóval is mérhető:) Amitől egy profi monitor jobb, mint a gagyi monitor, az leírhatatlan, hiszen az többnyire egy olyan jó érzés csupán, amitől öröm előtte ülni, bármi van a képernyőn. A technicista produktum meg lehet bármilyen csúcsrajáratott paraméterekkel rendelkező, ha mindig van egy láthatatlan, ámde áthatolhatatlan réteg a szem (vagy inkább az agyunk) és a moncsi között, amitől alig várjuk, hogy felálhassunk előle. Nincsenk kétségeim, hogy ez a különbség adott esetben akár 100 eFt árkülönbséget is jelenthet. Pedig még nem is láttam azt az EIZO-t:)