Szia,
Hat ugytunik nem lesz ilyen monitorom
*Nem a rossz reklam helye, szorri!* A c-entert hivtam fel, van is nekik, szerintem korrekt aron is. Amikor irtam nekik emailt, direkt leszogeztem, hogy vasarlas elott meg akarjuk nezni (ugyanis 2-ot vennenk a munkatarsammal), van-e benne akar subpix hiba. Visszairtak, hogy persze OK!
Na tegnap ott voltam, hogy akkor megrendelem (mert nincs nekik raktaron, de ma delutanra mar lett volna), telefonon direkt leszogeztem (lehet itt voltam lamer?), hogy ha akar egyetlen subpix hiba is van benne, akkor nem vesszuk meg, ennyi penzert adjanak normalis monitort.
Itt akkor a fazon mondta, hogy varjak egy picit - gondolom beszelt azzal akivel a legelejen konzultaltam - , majd azt mondta, hogy akkor ne keseritsuk meg egymas eletet, es ne rendeljem meg toluk, mert ok nem tudjak a gyarto fele ervenyesiteni azt hogyha pl csak 1 subpix hiba van. Mondta, hogy teljesen megerti az allaspontomat, de nem tudja garantalni azt hogy hibatlan a moncsi.
Itt mondtam, hogy bameg (magamban).
Igazabol azt nem ertem, hogy 2 ilyen moncsit akarunk venni, ami szerintem nem kis tetel (bar lehet egy cegnek az), kicsit kaparhatnanak ertunk. Bar ugytunik alomvilagban elek.
Szal most nagyon megy az agyalas, hogy P19-2 a miklandban, fullra letesztelve (merthogy allitolag ott lelehet), vagy bevallaljam-e a P20-2ot, ''latatlanba''. 
Nem talaltam egyetlen mas ertelmes boltot sem ahol lehetne kapni, raadasul nem horribilis aron, es meg tesztelheto is lenne :/
PS: igazabol alairom, hogy 20colnal tobb a pixel, de keremszepen ilyen moncsit azert nem minden haztartasba vesz az ember, es 7 subpixel hibanal cserelnek csak, ez vicc? Es ha 6 van, akkor kuksoljam 3-4 evig azt a 6ot? Na bocs a felindulasomert 
Bye!