Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 19''-os TFT-t? (téma lezárva)

(#51) mcmike válasza ZEN1TH (#50) üzenetére

mcmike
(senior tag)

Először én sem hittem hogy ennyit számít, de mégis. Nem volt szemmel látható különbség a Samsung 710T 12ms és a Samsung 740BF 2ms között. Illetve csak egyetlen szemmel látható különbség volt:
- Battlefieldben kb 40%-al megnőtt a találati arányom :Y

Pedig a 710T sem produkált utánhúzást, és azt hittem jó játékra a 12ms teljes mértékben. Nem... és szerintem a 8ms sem... ragaszkodom 2ms válaszidőhöz. ;)

Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

(#52) hektor24 válasza magi20 (#48) üzenetére

hektor24
(fanatikus tag)

Helló!
Ha nem kell játékra (egyébként szerintem jó arra is), akkor a Samsung 720N tökéletesen megfelel Neked és azt már 42 000 Ft-ért megkapod. Haveromnak is olyan van és teljesen elégedett vele.
Viszont, ha 19''-os monitort szeretnél, akkor a Samsung 940N-t (8ms) ajánlom, nekem az van és nagyon sirály! Ezt meg 50-ért már megveheted, szóval csak 8e-rel több.
A pixelhibát el ne felejtsd letesztelni!

[Szerkesztve]

A.T.I.

(#53) roonin válasza mcmike (#51) üzenetére

roonin
(kvázi-tag)

:U

(#54) cirkus válasza hektor24 (#52) üzenetére

cirkus
(tag)

hogy kell tesztelni a pixelhibát ??

(#55) mrmatyi válasza magi20 (#48) üzenetére

mrmatyi
(tag)

Üdv!
No ennek a kérdésnek nagyon örülök,mert már én is ezen a témán lovagolok egy ideje!! :C
Egyszerűen nem tudtam dönteni a két általam kiszemelt márka közzül,és ez az LG,és a Samsung!
Épp ma voltam boltban,de nagyon visszataszító dolgot hallottam,a Samsung 19''-ból inkább a P típust ajánlják,ha a szemkímélést nézzük,és valjuk be,kábé egy 50ezerrel drágább amit tik mondtatok jónak!!
Már már keztem lemondani erről a témáról,így örülök,hogy például a Samsungnál a 940N-t mondjátok jónak!! :C
Debrecenben voltam kábé 2 hete,és az orrom előtt ment el egy vevő aki azt mondta: király ez a monitor,és nem bánta meg,hogy megvette!

p4 3.0GHz proc, ASUS P4P800SE, elixír 1024MB DDR400 mem, WD1600YS hdd,Enermax liberty 400,AC Freezer4

(#56) mrmatyi

mrmatyi
(tag)

Még egy típust azért még betennék magi20 listájába kérdésnek,ez pedig az LG L1953 TR-SF
Erről mi a véleményetek,ha a szemkímélést nézzük?

p4 3.0GHz proc, ASUS P4P800SE, elixír 1024MB DDR400 mem, WD1600YS hdd,Enermax liberty 400,AC Freezer4

(#57) hektor24 válasza cirkus (#54) üzenetére

hektor24
(fanatikus tag)

Szia!
Én netről leszedtem erre egy progit, NTEST a neve. A tesztelés lényege, hogy 5 színt végig kell nézni és ahol egy más színben pompázó, kicsi, folyamatosan világító pixelt látsz, az a hiba. Ha nem akarod leszedni ezt a progit, elég ha háttérnek beállítod a teljesen fehér, piros, kék, zöld, fekete színeket, a Start menüt meg állítsd lecsukhatóra, hogy ott is 1 színű legyen a kijelző.

[Szerkesztve]

A.T.I.

(#58) Trak válasza hektor24 (#39) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Imádom a félinformációkat író Samsung fanokat...

1. Egyre több régi játékhoz lehet szerezni kiegészítést, amivel támogatni fogja a wide-ot.
Pl. itt egy jópár:
[link]

2. Általában nincs a wide monitorokon 4:3-assá tevő gomb.

cirkus: ezt inkább a wide topikban kellett volna megkérdezni.

''Üdv!
Hogy az egyik legmegbízhatóbb és legjobb monitorok.
Mielőtt még valaki belekötne, nem azt írtam, hogy tökéletesek, mindenből lehet találni 1-1 hibás modelt.''

Lol, a megbízhatóságról tudnékl vitatkozni, de nem teszem, nem itt a fórumon, nem ebben a topikban

[Szerkesztve]

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#59) foxjozsi

foxjozsi
(újonc)

Hello mindenkinek. Kinéztem az Lg l1953tr monitort csak még kicsit bizonytalan vagyok ezzel a dinamikus kontraszttal kapcsolatban,hogy mennyire jó vagy zavaaró. Akinek van ilyen vagy esetleg tapasztalata erröl a tftről kérem írjon pár bíztató szót. Előre is kösz. :R

hoppá ezt a részt nem kellett volna kitölteni mert alul megjelenik, na mindegy így sikerült

(#60) Trak válasza mrmatyi (#45) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Nem igazán értem a kérdést...
Legördül a futószalagról 10 millió termék, van benne 50.000 db hibás, ezzel nincs is baj, bőven belefér. Ami elromolhat el is romlik.

Az LCD monitor ráadásul még rosszabb is, mint egy átlagos elekronikai termék, mert a ''sima'' meghibásodáson felül ott van a pixelhiba esélye is.

A válasz a kérdésedre: azért pixelhibás az új, mert az LCD technológia sajnos ilyen.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#61) LivingColour válasza LivingColour (#37) üzenetére

LivingColour
(tag)

#37-esre valamilyen vélemény?

E jóó vót! Hol termett? Nem termett, permet!

(#62) hektor24 válasza Trak (#58) üzenetére

hektor24
(fanatikus tag)

Üdv!

Én meg nem szeretem a mellébeszélést: ''Imádom a félinformációkat író Samsung fanokat...''
Nem szeretem, ha lekezelnek és azokat se szeretem, akik mindentudónak állítják be magukat. Segíteni próbáltam Neki. A régi játékok meg tényleg nem támogatják a wide screent, azt nem írtam, hogy nem lehet hozzá szerezni kiegészítést, esetleg viselkedhetnél normálisan és hozzátehetted volna Neki ezt az információt, ahelyett, hogy velem foglalkozol.

Ami pedig a Samsung monitorokat illeti, igenis sokan vannak azon a véleményen, hogy az egyik legmegbízhatóbb márka, nekem és a baráti körömnek se volt semmi baja vele, akinek az van/volt. Mint írtam nem tökéletesek, minden márkából ki lehet fogni hibásat.

A.T.I.

(#63) mrmatyi válasza Trak (#60) üzenetére

mrmatyi
(tag)

Én meg azt nem értem,mit nem lehet ezen érteni?

Adva van egy futószalag,ahol legördül,mennyit is mondtál? 10millió termék,van benne 50.000 db hibás ezzel nincs is baj,szerintem sem, de kérdés az,hogy ez az 50.000 db hibás hogyan jut ki a gyárból??? :F
Nincs minőségellenőrzés?? :Y

Én momentán dolgoztam meo területen,annó még a MOL finomítónál,ott naponta volt többször minőségellenörzés,kéntartalomra,fajsújra,lobbanáspontra,stb,és ha egy légyfingot is talált a szuperérzékeny műszer,ment vissza ''feladóhoz''!!
Na most tippelj,hány autó robbanna le most az országutakon ha 50.000× adnának ki rossz üzemanyagot???

Hogy is van ez?
Mostmár ha valaki tényleg nem érti,hogy mire akartam rávilágítani ezzel,azzal nem tudok mit kezdeni! :F

ergo: ha valami új,és rossz,én azt mondom: NE KERÜLJÖN KI A GYÁRBÓL! :( :(

(#64) Trak válasza hektor24 (#62) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Nem kezeltelek le (legalábbis szándékosan biztos nem), ha mégis úgy jött le, akkor bocs.
Egyszerűen csak visszanéztem a topikban + az előző topikban, megnéztem az utolsó sok hozzászólásodat, és nem találtam olyat, amiben ne istenítetted volna a Samsungot.

Vicces lenne ha mindentudónak próbálnám beállítani magam, pont ezért sosem próbáltam ilyet tenni, sosem mondtam, írtam ilyet, mert rohadtul nem értek hozzá :) (önkritikám azért még van;) )

Az infókat a Te hozzászólásodra írtam, hogy lehessen érteni mire válaszoltam, de egyértelmű, hogy a kérdezőnek szólt (szerintem... aztán lehet megint tévedek).

Szerintem normálisan viselkedem... a hangok is megmondták :D

Ha folytatni akarjuk (akarjuk?), akkor menjünk a RING-be, ne offoljuk a topikot, így is sokan teszik :) (A Tiédet is írhattad volna OFF-ba ;] )

(#65) Trak válasza mrmatyi (#63) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Így már értem, biztos fáradt voltam :)

Ebben tényleg igazad van, hogy elvileg nem kerülhetne ki... de jó is lenne.
Viszont azt figyelembe kell venni, hogy az ellenőrzések után mennyi idő még, amíg kikerül a végfelhasználóhoz: több hetet, hónapot utaztatják, közben megjár néhány nagy raktárat, megjárja az országba érkezéskor a központi raktárat, utána a nagyker raktárát, a kisker raktárát, közben pedig folyamatos sérülés veszélynek, mozgatásnak van kitéve, ami valószínűleg nem tesz annyira jót egy érzékeny műszaki terméknek.
Ennek az ''útnak'' 1-2 mozzanatát láttam már, nem szoktak kesztyűs kézzel bánni a raktárosok az árúval :)

Ez az elméletem, nem tudom mennyire helytálló, szerinted?

(#66) cirkus

cirkus
(tag)

megérkezett 2 nap után a megrendelt monitor !!

végül egy 19''-es LG 1952S- SF monitor lett ( 57590 ft), a testet lefuttattam és nincs pixelhiba ! :))

[Szerkesztve]

(#67) Haart válasza cirkus (#66) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Reméljük nem is lesz később sem :R

[Szerkesztve]

(#68) mcmike

mcmike
(senior tag)

Hi all!

Köszönöm mindenkinek a segítséget, amit a monitorválasztás terén nyújtott... :D

A lényeg, hogy megvan a monitor: Samsung 931BF lett a szerencsés választott. Sajnos pont egy Pixelhibásat fogtam ki, összvissz 1db pixel rossz rajta. Samsungéknál erre is van garancia ugye? Mert a boltban azt mondták nyugodtan visszavihetem, csak 3 napon belül legyen. Semmi kedvem megutaztatni a monitort azért, hogy ott azt mondják: Ja! Csak 1 db? Azzal együtt lehet élni... :U

Ha valaki személyes tapasztalatot szeretne Samsung Syncmaster 931BF-ről (940BF utódja, ilyen van a munkahelyemen), nyugodt szívvel forduljon hozzám. Lehetőleg priviben, mert valszeg ezt a totyikot egy darabig már nem fogom rendszeresen figyelni... ;)

Rövid összefoglaló (tipikus GAMER monitor egyébként):
- Szép fekete :D
- Standard TN+Film panel, nekem nem is ez volt a szempont.
- 2ms válaszidő, és normál képarány. Ami a játékok szempontjából a legfontosabb szerintem... :U
- Menü a szokásos Samsung (kezelhetőség szintén): rengeteg színkezelési beállítás, 3 fajta Gamma mód, stbstb...
- Hibák amiket eddíg észrevettem: a fekete az nem igazán tud szép fekete lenni, de TN panelnél ez nem igazán ad csodálkozásra okot. A színhűség nem a legjobb, de az értékek belövésével sokat lehet javítani rajta. Grafikusoknak, Film(rend)ezőknek nem ajánlanám, de játékosoknak annál inkább.
- Ára is kedvezőnek bizonyult nálam a maga kiskeres 66k bruttójával.

üdv,

mcmike

Az a baj a világgal hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyéknek meg minden tök egyértelmű...

(#69) Petzo

Petzo
(újonc)

Hali
éppen nagy monitor vásárlás elött llok csak azt nem tudom milyet:S
és azt szeretném megtudni hogy miben kul. SAMSUNG 940N(51k) és a SAMSUNG 940BW(53k) :?
mert az a 2k ott nem pénz
leginkább játékra használnám...
és még1 kérdés a 2 fent emlitettől miben tér el a SAMSUNG 940BF(67k) :?
melyiket volna érdemes és miért... elöre is thx
uff kami

(#70) Petzo válasza Petzo (#69) üzenetére

Petzo
(újonc)

hihi :)
940N es a 940bw kozt már tudom mi a kul...
de a 940N és a 940BF között mi?

[Szerkesztve]

(#71) Petzo válasza Petzo (#70) üzenetére

Petzo
(újonc)

egész jól elbeszélgetek magamba és rájöttem erre is:)
mennyire számit az hogy a monitor 2 mses vagy 8 mses?
a választ elöre is thx
uff kami

(#72) ent

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nagyon help!

Van nékem otthon egy éve egy SONY HS-95P 19'' monitor (12ms, 1000:1, 450cd/m2). Meg vagyok elégedve, de nem igazán játékra termett egy képernyő. Lenne alkalmam kicserélni egy zsír új Samsung 940N (8ms).

MEGTEGYEM???????????

sürgős!

thx

[Szerkesztve]

R.I.P. Steve

(#73) Trak válasza Petzo (#69) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Samsung 940N
Alapmodell, semmi extra nincs rajta, de olcsó.

Samsung 940BW
Wide (széles képernyő) modell, először döntsd el, hogy ezek tetszenek-e Neked. Magasságban kisebb, mint egy 17''-os monitor, viszont sokkal szélesebb. Filmhez, és újabb játékokhoz jobb. Régi játékokhoz is léteznek kiegészítések.
A 4 ms-es válaszidő és DVI csatlakozó miatt jobb vétel, mint a 940N, de szígorúan csak akkor, ha tetszik a wide!

940BF
Normál arányú alapmodell, a 2 ms-es válaszidő és a DVI miatt jobb, mint a 940N. Ha nem teszenek a wide-os monitorok, és szánsz rá ennyit, akkor

U.i: nyugi, nem kell ennyit írogatni, ha benéz valaki, akkor majd válaszolunk, ez nem chat :)

(#74) Trak válasza ent (#72) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

HS95P vagy HS95PR?

Ha ez előbbi (valószínűleg az lesz az), akkor ne cseréld le, mert az xVA paneles. Maximum csak akkor, ha nagyon zavar az utánhúzás, és láttál egy 940N-t amin nem zavart. De előre szólok, hogy a színek és a látószög közel sem lesz olyan, mint ennél a Sony modellnél!

(#75) Trak válasza Petzo (#71) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Milyen játékokkal játszol?
Ha nem nagyon ''érzékeny'' (rossz szó rá, de most nem jut eszembe jobb:) ) a szemed, akkor elég a 8 is.

(#76) pooly

pooly
(újonc)

Sziasztok.
Asus monitorokról hallott már valaki valamit?
Semmi érdemleges infót nem tudtam gyűjteni róluk.
Asus MB19TU ez a monitor érdekelne kifejezetten,tudom hogy ez még nagyon új tipus de hátha.Átfogólag az asus monitorokról kialakult kép is érdekelne.

(#77) ent válasza Trak (#74) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

hs95p. Igen, rögtön én is erre gondoltam. CSak a kisértés. Thx

R.I.P. Steve

(#78) mrmatyi válasza Trak (#65) üzenetére

mrmatyi
(tag)

Háát,hogy őszinte legyek,egyáltalán nem örülök neki,és ha lehetne a raktárosoknak üzenni,én ugyanígy utaztatnám őket meg!!! :( :(
Elég szomorú,hogy az ilyen árút így szállítják!
Pedig fel van tüntetve szerintem a dobozra,hogy törékeny! Nem??
Ha például épp e miatt lenne rossz a monitorom,rájuk is vernék rendesen!! :(( :((

(#79) mrmatyi válasza Trak (#73) üzenetére

mrmatyi
(tag)

Azért én nagyon kíváncsi lennék én arra a Samsung 940N-re ahhoz képest,hogy nincs rajta ''semmi extra''!!! :U

Egy kérdés Trak: Te milyen monitorhoz viszonyítassz?? Őszintén!

(#80) Trak válasza mrmatyi (#78) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Üzenni lehet nekik, de nem hiszem, hogy meghallgatnák:)

Sajnos aki napi 8 órában számtech cucokat pakol, az egy idő után nem nagyon nézi mi az, ha masszív dobozban van, akkor lehet dobálni. Annyi pénzért mondjuk...
Sajnos ez nem nagyon kikerülhető, legalábbis nem tudom mit lehetne tenni ellene.
Nem nagyon lehet rájuk verni, sosem derül ki, hogy mitől van baja a monitornak, nagyon sok helyen keresztülmennek.

(#81) Trak válasza mrmatyi (#79) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Miért, milyen extra van rajta?:)

Túl sok fajta monitort láttam már (minden kategóriából) ahhoz, hogy egy ilyen szintű monitor extrát jelentsen. Ha jó / kiemelkedő értékei vannak, tud valamit az állványa, vagy küönleges designja van, vagy egyéb módon kitűnik a tömegből, akkor mondom rá esetleg, hogy van benne valami extra.

Mihez viszonyítok? Megvannak a szintek, belépő szintű monitor (ilyen pl. a 940N), ez olcsó, de semmi extra nincs rajta (tudom, ezt írtam az előbb is, de csak ismételni tudom magam), van a DVI-os + esetleg egyéb extrás, van különleges designal kiadott példány, és így tovább...
Általában nem írok javaslatot, csak akkor ha valaki megmondja, hogy milyen árkategóriára gondolt, mert mindenki más mennyiségű pénzt szán egy monitorra.

(#82) mrmatyi válasza Trak (#81) üzenetére

mrmatyi
(tag)

Milyen árkategóriára?
62.000forinttól nem drágábbat,de ezt már szerintem írtam korábban....
A legutóbbi bolt ''látogatásom'' során sajnos olyan monitort ajánlottak ami egyáltalán nem elfogadható, ár szempontjából,de akkor a szemkímélést néztem.
Erre a Samsung 970P vagy a 971P típust ajánlották.
Szerintem kizárt dolog,hogy az én ársávomban lévő monitorokban olyan rosszak lennének a monitorok, ha a szemkímélést nézzük! :U
Vagy tévedek??

(#83) mrmatyi

mrmatyi
(tag)

No meg még egy kérdés,a Samsung monitoroknál melyik az a legolcsóbb monitor ami ezeknek megfelel:
net,film,játék(pd.:FPS)?
ergo: mindenre jó

(#84) LonG

LonG
(lelkes újonc)

No vettem egy 940BF-et amit eszre vettem az hogy CS-nél gyors mozgasnal nulla utanhuzas egyszeruen gyonyoru, de ha lassan mozditom akkor mintha mosna a kepet, nem ertem mitol van. digitalban megy igy viszont csak 60Hz a frissites mert a kartya nem ajanl fel tobbet, bar allitolag ez nem szamit digitalnal. Ellenben olvastam hogy filmnezesnel a 60 Hz miatt savosodik a kep mivel az 50 Hz miatt nem esik bele a felkepbe ezert igyrakja ossze, most rakjam vissza analogba? És a lassu elmosodas mitol lehet?

Koszi

(#85) ZEN1TH válasza LonG (#84) üzenetére

ZEN1TH
(senior tag)

OBBT LonG omg :) mennyiért vetted 940BF et ?

No Hope = No Fear

(#86) kano válasza LonG (#84) üzenetére

kano
(PH! addikt)

Ezt az 50Hz és 60Hz dolgot nem nagyon értem. Mit akartál itt ezzel írni?

[Szerkesztve]

"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"

(#87) Atla

Atla
(fanatikus tag)

sziasztok!Jövöhonapban tervezem a vásárlást és még mindig
nem tudom eldönteni milyet vegyek! :O
Ezeket néztem ki!:
Belinea 1980s1
Lg 1900j-bf
Lg L1953tr-sf
Viewsonic VP930
És a szélesek:
Lg L226WA-SN 22''
Samsung 931BW
Samsung 225BW 22''

Ti melyiket ajánlanátok???A monitort Játék,film,internet-re használnám!
Én a Viewsonicra szavaznék de játékoknál a 8ms az lehet karcsú??!!! :F
Ha tudtok ajánlani valami másikat kérlek irjatok nagy a dilemmám! :(
Ja és max 90ezret szánnék rá!
THX!

[Szerkesztve]

(#88) Romeo23 válasza Atla (#87) üzenetére

Romeo23
(tag)

Szia!

Én is most akarok tft-t venni. A nem wide listádban samsung miért nem szerepel?

[Szerkesztve]

Project Torque nickem: PeArp80

(#89) Trak válasza mrmatyi (#82) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Nem tévedsz, kicsit túl van misztifikálva ez a szemkímélés dolog az LCD monitoroknál mostanában. Az újabb típusok közül valószínűleg ugyanannyira jó lesz a szemednek egy 55-60.000 ft-os 940B, mint egy 100.000 ft-os 971P. Az már más kérdés, hogy az utóbbinak nagyobb a látószöge és több szín megjelenítésére képes, ami által szebb színeket produkál, de ezek a dolgok nem befolyásolják a szemkímélést, inkább csak az árat.

(#90) Trak válasza Atla (#87) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Először döntsd el, hogy wide, vagy nem wide, utána pedig a méretet, és máris könnyebb dolgod lesz.

(#91) slayer006 válasza Atla (#87) üzenetére

slayer006
(PH! addikt)

Viewsonic VP930

nekem VG930m van és hidd el a 8ms mindenre elég

Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

(#92) atus7377 válasza Trak (#80) üzenetére

atus7377
(fanatikus tag)

''Annyi pénzért mondjuk...''

Na ezt nagyon utálom!Ha kevés a pénz menjen máshova,de amit elvállalt azt csinálja rendesen!Pont mint a nővéreknél.Kevés a pénze ezért hagyja az öregeket feküdni a szarban egy fél napot.Én orvosi műszereket csináltam sokáig.Ha szarul fizet a főnököm akkor én is duzzoghatok?Ha rosszul dolgozom maximum megvakul valaki.Számit?

Az nem jó... a klasszikus, az igazi, az egyetlen format c: ... by Dilikutya

(#93) Trak válasza atus7377 (#92) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Igazad van, de nekem hiába mondod, én csak megjegyeztem, hogy így van, nem mondtam, hogy jól teszik...:)

(#94) Atla

Atla
(fanatikus tag)

Ok akkor döntöttem!
Széleset nem veszek filmek miatt annyit nem ér!Akkor inkább LCD TV majd ha
sok pénzem lesz! :(((
Samsungot nem veszek mert nem vált be semmi ami samsung!
De ezt már leirtam!
Szóval akkor ezek maradtak:
Belinea 1980s1
Lg 1900j-bf
Lg L1953tr-sf
Viewsonic VP930
Ja és mindenképp 19 colos!!!
Trak!Te hozzáértö vagy!Szóval azt szerretném
kérdezni h a 8ms biztos elég a játékokhoz??És nem
túl sötét az a Viewsonic??A panel miatt tényleg afelé hajlok :B
Bár a belinea is MVA de amit a nagytestvéréröl olvastam/2080s1/ itt a tesztek
között az nem túl megnyerö de ugye kitudja :F az mégiscsak 20''-os!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat:R

[Szerkesztve]

(#95) atus7377 válasza Trak (#93) üzenetére

atus7377
(fanatikus tag)

Peace...

Az nem jó... a klasszikus, az igazi, az egyetlen format c: ... by Dilikutya

(#96) chamo

chamo
(lelkes újonc)

hello. Valakinek van vmi tapasztalata az LG 194WT-SF LCD-ről. Megvehető? :)
kösz

http://s2.battleknight.hu/index.php?loc=hire&ref=MjM3NzIw

(#97) mrmatyi válasza Trak (#89) üzenetére

mrmatyi
(tag)

Ok!
Köszi az infót! :R

(#98) Trak válasza mrmatyi (#97) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Azért én egy DVI-ost ajánlanék.

Válaszolva a kicsit feljebb feltett kérdésedre:
Ha csak Samsung jöhet szóba (de miért?:) ) , akkor az alábbi Samsungokat ajánlanám mindenre az olcsóbbak közül:
931BF, 940BF
ha az drága, akkor ezek:
932B
940B

Vagy várd meg, amíg eladom a felsőkategóriás pár hétig használt LG-met, 60-65k körül adom el majd. :)

(#99) Csuma válasza chamo (#96) üzenetére

Csuma
(újonc)

Ha lg 194wt-ét veszel teszteld a boltban,mert 3 nap után csak 5bd pixel hibátol cserélnek :W

(#100) Trak válasza Csuma (#99) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Ez nem így van...
Melyik boltban vetted? Írhatod priviben is.

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 19''-os TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.