Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 19''-os TFT-t? (téma lezárva)

(#29) Fastercowboy válasza Vadiii (#28) üzenetére

Fastercowboy
(kvázi-tag)

Ismerős a helyzet, de fogadj meg egy tanácsot. Ne hagyd magad megingatni. Uígy indultam neki a vásárlásnak, ahogy Te, hetekig olvasgattam a fórumokat és a hozzászólásokat az egyes típusokról, amik látókörömbe kerültek, aztán néhány hsz. mindig kétségekbe ejtett, így elálltam a vásárlástól. Végül 3 monitorra szűkítettem a kört, úgy döntöttem, 70e Ft-nál többet nem szánok rá. Eldöntöttem, h. nem érdekel a villámgyors válaszidő, meg a parasztvakító kontrasztarány, és a panel típusa lesz a döntő. Így esett a választásom az Acer al1923-ra.

Sztem az általad említett árban tudásukat nézve most 2 monitor számít jó vételnek. Az LG 1953-as és a Samsung 932B. Ahogy itt olvastam, LG-ből csak március elején lesz megint az országban, Samsungról nem tudok nyilatkozni, én 3 helyen néztem, ott nem volt raktáron. Sajnos nekem egyikről sem sikerült tesztet, v. tulaj által alkotott véleményt találni, de azért próbálkozz, hátha.

De azt tanácsolom, elsősorban az döntsön, mire szeretnéd használni. Bár ilyen árban sok választási lehetőséged nincs.
Remélem segítettem.

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Milyen 19''-os TFT-t? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.