Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1) Gabró

Gabró
(tag)

Jó estét!
Holnap szeretnék venni egy mikrofonos fejhallgatót. Csak nem tudom melyiket érdemes. Szóval akinek van tapasztalata e téren, az kérem segítsen!
(Az is érdekel hogy melyiket nem vegyem.)

(#2) Tapsi válasza Gabró (#1) üzenetére

Tapsi
(senior tag)

Ezen a téren egyetlen dolog dominál,a pénz.Tehát mennyid van,csak aztán tudunk válaszolni.

"Magyarországon a különböző becslések szerint a felnőttek 16-33%-a funkcionális analfabéta."

(#3) Gabró

Gabró
(tag)

Max 4-5k HUF.

(#4) Tapsi válasza Gabró (#3) üzenetére

Tapsi
(senior tag)

Hát,nem'tom.:)

"Magyarországon a különböző becslések szerint a felnőttek 16-33%-a funkcionális analfabéta."

(#5) kamikaze boci

kamikaze boci
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ölég kevés... TESCO-s Azona Junior esetleg?:))

egyéb állatfajták: www.egérmúzeum.hu

(#6) Ketama

Ketama
(senior tag)

Vegyél Sennheisert, viszonylag olcsón korrekt füleseket gyárt.

Everybody thought it was impossible. Then an idiot, who didn't know, came and did it.

(#7) Gabró

Gabró
(tag)

Mennyiért lehet normálisat kapni?
Nem profi cucc kell, nem akarok zenéket felénekelni:)

(#8) tsello

tsello
(fanatikus tag)

Gyújts egy kicsit és max 6 ért van a Mediában (itt van) jó füles.
Van benne egy kis gagyi fa betét is meg akkors a füles része hogy szépen körbefogja a füled. Lehajthaó mikorofonon kis szivacs hogy ne a mikrofon menjen tönkre ha köpködsz :) Na szal én ezt tudom jánlani, ennyi pénzért.

A gyilkosság a kritika szélsőséges formája

(#9) Ketama válasza Gabró (#7) üzenetére

Ketama
(senior tag)

Az egyszerűbb Sennh. olyan 2k körül van, de azon csak 1 fülhallgató van, viszont voice chatelni ideális.

Everybody thought it was impossible. Then an idiot, who didn't know, came and did it.

(#10) joysefke válasza Ketama (#6) üzenetére

joysefke
(senior tag)

ez előbb írta, hogy mennyi pénze van rá, akkor miért 3X annyiért ajánlasz neki?

Óvakodjatok az Ofotérttől, különösen a 112-es IV Ker István úti Ofotérttől. Fujitsu Siemens E7110 szereléséhez értő embert keresek (venti csere). PÜ légyszi

(#11) Keitaro válasza joysefke (#10) üzenetére

Keitaro
(PH! kedvence)

abba a pénzbe belefér egy olcsóbb sennheiser... én is nézegettem anno többfélét. 3 fajta volt és a legdrágább volt 6
Szóval belefér

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#12) joysefke válasza Ketama (#9) üzenetére

joysefke
(senior tag)

én még nem láttam 2K ért Sennheisert. Olyan fejhallgatót 2 ért, ami még rendesen is szólt volna, olyat meg pláne nem...
5 ért nem kapsz minőségi cuccost, ebbe bele kell törödni, de CSre tuti jó lesz.

Óvakodjatok az Ofotérttől, különösen a 112-es IV Ker István úti Ofotérttől. Fujitsu Siemens E7110 szereléséhez értő embert keresek (venti csere). PÜ légyszi

(#13) joysefke

joysefke
(senior tag)

Hát nemtom, mostanában nem nézegettem fejhalgatókat, de a 10K alatti kategória régebben sem a hangzásról szólt...

(#14) Gabró

Gabró
(tag)

Akkor szűkítsük a kört!
Azona, Genius vagy Sennheiser én ezeket találtam netto 5 alatt mindenképp sztereó kéne a fülre, a mikrofon elég ha mono.
Ha valakinek van, az nyugodtan elmondhatja tapasztalatait. :)
Tízezres kategória nem érdekel.

(#15) Keitaro

Keitaro
(PH! kedvence)

Egyébként ezek az Azona-k milyenek? Mert mindenhol ezeket kapni

''There is no such thing as eternity if you end it''

(#16) Gabró

Gabró
(tag)

Én is az Azonákat látom, de legalább 5 féle típusban (Junior, Dj, Star, Pro stb.)

(#17) WN31RD

WN31RD
(VIP)

Szerintem, ha nem zenehallgatásra, hanem csak játékra/chatelésre/stb. kell a mikrofonos füles, akkor nyugodtan vegyél meg valami olcsóbb darabot.
(A zenehallgatásra is jók messze kívül esnek az anyagi kereteden, és ahhoz egyébként sincs szükség mikrofonra.)

''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#18) kamikaze boci

kamikaze boci
(őstag)
LOGOUT blog

A Zennheisereknek az egyik jó tulajdonsága, hogy nem zárják a fület dunsztos üvegbe (mint pl a Sony-k), ami ilyenkor nyáron egy 10-12 órás öldöklésben kifejezetten pozitív.

(#19) kamikaze boci válasza kamikaze boci (#18) üzenetére

kamikaze boci
(őstag)
LOGOUT blog

z=s

(#20) Torry

Torry
(PH! addikt)

UP!

Ajánljatok már nekem is valami jót!
8000HUF körül.

Lényeges, hogy ''bucis'' legyen, zenére is használnám, nem csak multi-ra, szóval szépen szóljon!

Thx!

(#21) noname2

noname2
(újonc)

Hali!

Atbongesztem a fejhallgatokkal kapcsolatos topicokat, es olvastam vhol, h az azona music shaker plus (hs-303) tipusu fulese egesz jo a kategoriajaban, ugyanakkor sokan fikaztak is magat az azonat, ugy altalaban. Itt jegyeznem meg, h nem tudok sokat szanni a dologra, (kb. 6e) szal low/middle-end :) stuffban gondolkodom, de azert nagyon sz#rt sem akarok venni. Igazabol ebben a tipusban az tetszett, h van benne 1 bizonyos ''bass vibration'' feature (vmi motor allitolag...) es mivel elsosorban jatekhoz/filmnezeshez kellenne a stuff, igy gondoltam jol johet :) Esetleg szinten azonabol a hs-209-212, mivel ezek meg olcsobbak. Megeri jelen korulmeneyk kozott ez a basszus cucc a + ~2-3k-t? Vagy alapbol felejtos az azona? Ha lehet vki olyan (is) irjon, akinek van iylen (vaggy mas azona) fulese...

Beszurok 2 linket, talan ugy konyebb:

Bővebben: link

Ovastam, h vki erre, vki arra eskuszik, (pl sennheiser, AKG, stb.) de azok iszonyat dragak (nekem legalabbis) na meg amugy is eleg bot fulem van, ergo kar belem :) Viszont lattam parat markasabbakbol is, amik meg elerhetoek lennenek szamomra, (pl. sennheiser HD 202) viszont ez, ha jol lattam nyitott es nekem zart kene, mivel a bnom itt alszik par meterre tolem, pont ezert kene a cucc (tobbek kozt) :) Ja meg persze jo lenne akkor mar miki is, pl az azona hs-290 azert tetszik, mert abban beepitett a mikrofon...

Szal lecci ajanlajatok ebben az arkategoriaban (inkabb olyan 6e, nagyonmax 8-10e) olyan fuleseket, amik zartak, lehetoleg mikisek (ez nem 100%-osan fontos, de azert headset lenne az igazi...) es jol szolnak azert, van jo basszus, de a kozep/magas hangokat sem nyomja azert el. Ja, persze azonakrol is varom az infokat, pl. erdekelne(nek) olyan hely(ek) ahol ki is lehet probalni fuleseket MM-on kivul. Itt pl. azonat nem lehet kiprobalni, lehet ilyet 1altalan vhol tesztelni?

Bocsi, ha hosszura sikeredtem :)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#22) RAM

RAM
(PH! addikt)

Hi!

GEMBIRD AP-880 ennél a mikrofonos fejhallgatónál van jobb ebben az (max)árkategóriában? (br. 4,5E M*stralban)
Mit javasoltok?
Nektek milyen van?

Mostani Azona nagyon sokat hibádzik, pl fél oldalt nem szól, Mikrofonja kis igazításokra,, már nem korrekt... (lehet a zsinór 'nyomása' miatt?)

Játék (pl. CS), meg minden másra. :)
Fő elvárás ne legyen érzékeny, arra, ha állítgatom a mikrofonját, füles méretét esetleg igazítom (kicsit strapabíró).

[Szerkesztve]

Csak tisztán

(#23) Wildmage válasza RAM (#22) üzenetére

Wildmage
(senior tag)

Hát nem tudom, de ennyiből már talán kapnál valami nagyobb márka alapmodelljeiből is. Én inkább azokkal próbálkoznék.

Ja és a nektek milyen van kérdésre:Sennheiser pc150. Ez ugyan közel sem egy kategória, viszont eddíg mindenki istenítette, akinek megengedtem, hogy felpróbálja.:D

[Szerkesztve]

(#24) Alkarcsont válasza Gabró (#3) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

Ennyi pénzért én Azona HS-303-at ajánlok nekem is ilyen van! Jó a hangja, kényelmes a fejhalgató kialakítása, de ami a legjobb, hogy van rajta basszus, amit off medium és max-ra lehet tekerni max-on már lobogtatja a füledet ;] Nagyon jó! Bővebben: link

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#25) RAM válasza RAM (#22) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

Lehet olcsóbb is (sőt) csak jó legyen!

Csak tisztán

(#26) RAM válasza Alkarcsont (#24) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

A mostani HS-202,
a hibáit leírtam.

Csak tisztán

(#27) RAM válasza Alkarcsont (#24) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

Biztos jó, de elem is kell bele, és nem igazán lenne kihasználva a vibráció.

Csak tisztán

(#28) Alkarcsont válasza RAM (#27) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

USB-re kell csatlakoztatni, ha nincs szabad USB-d akkor elemet is dughatsz rá!

(#29) Alkarcsont válasza RAM (#27) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

Hát nem csak zenében, de játékban istök jó bekapcsolni a basszust UT-ben a Shockcombo nagyon jót durran Mohaa-ban a BAR vagy StG is jó vele gránátot dobni, meg már csak azért is megéri, hogy halld milyen! Biztos CS-ben is kira AK-val vagy HE gránáttal, de én nem CS-zek :B

(#30) RAM válasza RAM (#27) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

Azona Music Shaker Plus HS-303
/ USB Bass Vibration fejhallgató

Gyártó: Azona

A termék honlapja

Tulajdonságok:
A csomag tartalma:
USB Bass Vibration fejhallgató
Használati útmutató
Garanciajegy
Control Box:
Elemek áramerősségének kijelzése
Hangerőszabályzó
Basszusvibráció szabályzó
Basszusvibráció szabályzó állásai:
''OFF'': Bass Vibration funkció és LED kikapcsolása.
''NORM'': Bass Vibration funkció és LED bekapcsolása.
''MAX'': Kiemelt nagyságú bass vibration funkció.

Ezek alapján mondtam.

Csak tisztán

(#31) gixxer-tomee

gixxer-tomee
(tag)

Nekem is azona hs-303 am van de pár hónap alat széthuillott mer olyan gyengén van megcsinálva a füles részének a csatlakozása a pántra hogy csoda hogy eddig birta.
Egy kis szar fémlemez van beszoritva a műanyag közé. Nem éri meg az árát sztem.:(

Lehet kövezni. :P :Y

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

(#32) gixxer-tomee

gixxer-tomee
(tag)

Ja meg a microfonja se szól már és az egyik fele se. ;)

"Én meg csinálok 1 olyan játékot ahol a japcsik visszadobják az atombombát." by atti_2010

(#33) -Jackson- válasza noname2 (#21) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

hali
én azona hs-203 dj pro-t használok, a színén kívül ( metálzöld kevés lila! berakással :DDD ) semmi problémám nincsen vele. játék alatt (cs) szebben, mint a filipsz music centerre kötött 80w-os kétutas hangfalak.... állítható hangerő+mikrofon ki-be kapcsoló. a mikrofonja is korrekt, tiszta hangzást ad.
ára kb 4k

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#34) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

Hali!

Nekem már vagy az 5-ik 3-4ezer forintos fejhalgatom ment tökre , pedig nem rangatom nem dobálom vigyázok rá és mégis.Tehát most elhatároztam hogy megprobálkozok valami komolyabbal , magasabb árfekvésben ,lehet azok mar jobb minőségüek nem mennek tönkre ilyen hamar.
Néztem már pár fülest de meg nem döntöttem, szempontok, legyen rajt mikrofon, az egész fülemet betakarja, zene hallgatásra is alkalmas legyen.

Amiket eddig találtam:

Várok meg további ajállatokat , előny ha lehet magyarországon kapni, de az sem baj ha csak nemetben mert tesom kint van tudna hozni.Én is nezegettem mar nemet honlapokat onnet is linkeltem be párat.

Üdv

[Szerkesztve]

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#35) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

hu de gyorsan eltünt a topic

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#36) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

.

(#37) Jenő válasza -Jackson- (#33) üzenetére

Jenő
(fanatikus tag)

Nekem is van egy Azona fülesem de nagyon nem szimpi. A hangerőszabályozója olyan, hogy ha maxra tekerem, csak az egyik szól hangosan, ha kicsit lejjebb veszem, a másik szól hangosan, ha még lejjeb, mind2 szól, de halkabban, aztán ha tovább megyek lefelé, szól mind2 de egyre halkabban. :( Nem kéne bele ez a hangerőszabályozó, nagy piacos érzést nyújt. :D

(#38) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

up

(#39) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

up

(#40) gergod válasza Batman (#39) üzenetére

gergod
(tag)

Vegyé Sennheiser pc 150-est. Nekem is ilyen van. Qrva jó

(#41) dove

dove
(lelkes újonc)

sziasztos

erre vannak bluetooth os megoldások? úgy értem, ugynaz a cucc mint handynél, csak vezsek hozza egy usbs bluetooth egységet.
szóval ez megcsinálható?

(#42) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

up

(#43) Sianis

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem egy 12k-s Logitech van, tökéletesen működik, nem fáj tőle se fejem se fülem, és piszkosul strpabíró. Sztem életem végéig szolgálni fog...

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#44) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

de én olyat akarok ami az egész fülemet betakarja (nem tudom hogy nevezik az ilyeneket)

(#45) Sianis

Sianis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor neked egy Sennheiser-t kell venned

"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

(#46) Grafiqs

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha beleszólhatok a vitába akkor én is ajánlanék egyet. A usereknél lehet kapni 2,9k-ba kerül a Genius. VoiceChat-re használom főleg arra tökéletes. Adnak hozzá 1,8m kábelt szal elég hosszú is. A hangja teljesen jó és a többiek is csak dícsérik a mikrofont.

Szvsz jó választás!

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#47) Batman válasza Grafiqs (#46) üzenetére

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

most egy geniusom van és írtó ****, szal en valszeg nem veszek többet ilyet, de valaki lehet kifogott egy jo darabot

(#48) VA

VA
(újonc)

Vezetékes fejhallgatóknál, különösen a mikrofonosoknál fontos a drót minősége. Gyakran gyenge minőségű, vékony drótokból készítik, amire nem lehet eléggé vigyázni, hamar eltörnek, aztán lehet kidobni az egészet, vagy megcsináltatni többért, mint amennnyibe az egész került.

Nekem volt Azona Juniorom meg Pro-m is, mindegyiknek elégedett voltam a hangjával, különösen Pro szólt jól, amíg szólt.. Mindegyik a kukában végezte, eltörött a drótja. Ráadásul mindegyiknél kilazult a mikrofontartó rúd, nem maradt meg feljhajtva, hanem mindig leesett a szám elé, ha kellett, ha nem..

Márkából budget kategóriából a legkisebb zárt AGK füleseket ajánlom. Jó minőségű fejest számtech. bolt helyett inkább hangszerboltban vagy hifi üzletben keressél.

[Szerkesztve]

(#49) BLiNk3r

BLiNk3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem egy Speed Link Thebe mikrofonos fejesem volt, 3.500ért vettem, csakhát itt is a száltörés játszott be, most már csak a mikrofon részét tudom használni :(
Engem is érdekelne vmi jobb minőségű mic-es fejhallgató lehetőleg 5k alatt. Ha vki talál ilyet, ne legyen rest megosztani az információt :))

(#50) motor

motor
(tag)

nehogy véletlenül hülyén halljon meg valaki: elmondanám, hogy a labtec a császár a multimédiás fülesek közt
/pillanat creativot hasznalok, ez csak király

vastag hosszú drót
minőségi műanyag
flex mikrofon
rossz kínzóhatásfok

azok a szivacsok a linkeknél csak rárohadnak az ember fülére

[Szerkesztve]

Hejhóóó!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.