tevEeee fórumtárs triplikált "ELADÓ egy P4 GABA 350W-os Aktív Tápegység 3000 HUF ellenében SÜRGŐSEN[Budapest]" aprójából kettőt töröltem.
Soirée...

tevEeee fórumtárs triplikált "ELADÓ egy P4 GABA 350W-os Aktív Tápegység 3000 HUF ellenében SÜRGŐSEN[Budapest]" aprójából kettőt töröltem.
Soirée...

Egy újabb klón Viktor 0610. néven. Mindenki sorra kerül? 
Soirée...

Szerva itt... ( Ezt Vedd Meg )
Soirée...

papaszemes és pepsicool kitiltva dupla nick alapos gyanúja miatt. Megjegyzem, egyikért se nagy kár.
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<
Lampard19 warez hirdetése törölve, user figyelmeztetve.
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui

kalapácsfaju az újabb áldozat.
Soirée...
Ketszer dobtam ra tempBan-ra, de nem ugy tunik mintha kontrollalhato tag lenne.
Hogy stilszeru legyek, ha visszajon es folytatja a baromsagait, akkor kollegak, pls shoot on sight 
[ Szerkesztve ]
Hold the line!
(#959) peterkeT válasza Viktor0610 (#934) üzenetére
Visszajött Motorola V3 néven, kapott is tiv kollégától két tempbant, a másodikat én véglegesítettem - lásd az iménti posztot.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
És még egy próbálkozás, ezúttal sandasd néven.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Kitartó példány: sannin. További értelmetlen témák és hozzászólások.
p
[ Szerkesztve ]

fastervótam és bajuszati poltopicos "tevékenysége" miatt 3 nap ban-t kapott. Megjegyzem, Motion_blur-re is ráférne lassan megint egy...
[ Szerkesztve ]
gino2105 3 nap bant kapott, miután a mai nap 64 db totyikot nyitott az apróhirdetések rovatban a mobilos részen.
Email is megy neki, ha nem fogja fel mit csinált, akkor végleges mehet neki egyből.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

tobias40 "ELADÓ VAGY CSERÉLHETŐ XBOX360-AS JÁTÉKOK!!" apróját töröltem, a másolt játék értékesítés nem összeegyeztethető az alapelvekkel.
Soirée...

Mr. kigyófej kitiltva warez és durva személyeskedés miatt.
Szépség - sokadik Mark reg. kirakva. Aktuális "Milyen gémet vegyek???" topikja törölve.
[ Szerkesztve ]
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

Egy megbújt nick kari:16r.
Soirée...

Gyurcslány is ment a levesbe.
Soirée...

cucumalajmc egy hét pihenőt kapott warezért, és egy fórumtag szűlőanyját a legősibb foglalkozással illette.
Soirée...
Bulldog. = Mark911 = ban

Erős srác, bannolva.
MOD: a hsz-eit is töröltem, eléggé mocskosszájú a srác.
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Tudom, h. bujék, meg minden, de juhi07 B.U.É.K című "hirdetését" töröltem.
...
Mostmi kitiltva. Volt alami személyes sérelme, amin nem bírt felülemelkedni. Az előzményeket nem ismerem, de mindegy is.
Heh, idén ez az első ban? 
p
[ Szerkesztve ]

Új év, frissült "erővel" és nickkel.
Soirée...

mark97 három nap pihenőt kapott, mivel figyelmeztetés ellenére sem mellőzte teljesen felesleges, értelmes mondanivalótól mentes hozzászólásait.
Soirée...

IamGabor duplikált Z61t Akkumulátor kerestetik aprójának számát egyre csökkentettem.
Soirée...

Anyád? felhasználó végleg kitiltva.
Soirée...
Moddingfant saját kérésére véglegesen banoltam, mert visszaéltek a nickjével, ami majdnem az állásába került (ismerem őt, nem ver át).

[link] bannolva. Teleszemelt egy csomó topicot a hülyeségével (valami link egy játékhoz).
Bazinga!
Mckennyke90 3 nap pihenőre téve visszatérő sértő, lekezelő stílusa miatt. plusz az aláírása se piskóta.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Siroichi duplikált "Hibás alaplapot keresek" apróját feleztem.
Soirée...
molnar 2 HOC-s linkjeit és hirdetését eltávolítottam.
McKennyKe90-től végleg elbúcsúztunk.
Ő is tagja lett a zero tolerance klubbnak.

marty mcfly vagy tíz topicot szemetelt tele az általa favorizált oldallal, három napra pihenőre küldtem.
Soirée...

airdog sokszorosított hirdetéseit ( SE K700 telefon eladó, ill. a PSP játékok eladóak) megfelelő számúra (1-1) csökkentettem.
Soirée...

Egy szőnyeg reinkarnáció, hozta a sínvonalat, természetesen nem tartunk rá igényt.
Soirée...
Attila7777 nevű júzertől könnyes búcsút vettünk... pedig szerette volna, ha értékes dolgokat nyerünk.

fastervótam kitiltva. Maga kérte a kitiltását, és a korábbi nickjén már volt probléma abból, hogy nem teljesítettük azonnal ezt a kérését.
''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
YouCanCANON is erősen közelít a zero tolerance-hoz... ismét balhézott a debreceni adok-veszekben, és már elég sok volt a rovásán.
[ Szerkesztve ]
old gray rasszista megnyilvánulásáért, jószívűen 3 nap ban.
Com'è diverso il mondo visto da qui
McKenny-származék.

trem@ors duplikált P990i cserés aprójára kértem egy felezőt.
Soirée...

jtankers "PSP játékok eladók!" c. warezaprót likvidáltam.
Soirée...
hilaryling kitiltva.
Flood miatt többször figyelmezettük, kevés sikerrrel... 
...