*Szájber* fórumtárs figyelmeztetés után durva hangnemben reagált, három nap pihenést írt fel az orvos.
Soirée...

*Szájber* fórumtárs figyelmeztetés után durva hangnemben reagált, három nap pihenést írt fel az orvos.
Soirée...
Tataniko [link] végleg kitiltva.
Képtelen volt megérteni, vagy nem is akarta megérteni a figyelmeztetéseket.
Com'è diverso il mondo visto da qui

Kis_Teri [link] fórumtárs végleg kitiltva, miután Kalandor figyelmeztetése ellenére se hagyta abba minősíthetetlen stílusú hozzászólásait.
>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<
A.P.E.H. [link] végleg kitiltva, minősítetetlen stílusa miatt, Gianni bazárjában.
-=COD3=- ([link]) végleg kitiltva. Piacos topikokat szemetelt tele kamu sztorikkal, személyeskedéssel, és általában provokációval. Valószínűleg sokadik próbálkozása már.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Visszatért Nobody's néven, teleszemetelt (nem is?) egy topicot, amitől a böngim is kifagyott
Kitiltva végleg. Autobant rá, mocskos a szája nagyon.
Soirée...

Újabb kiesett versenyzőnk neve stílusosan: Lófaszgeci
Soirée...
ASUSTeK [link] ''Www.el-sl.net meghívóért cserébe 2db coolermaster ram hűtőt adok!'' című hirdetése törölve.
Alapelveket sértett.
zkapitany [link] a pécsi adás vétel totyikban folytatott sorozatos sértő, aggresszív és fenyegető magatartása miatt kitéve.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Zolilemez [link], a második nickje is repült.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Kais [link] ''Pc-gameek aladók olcson'' cimű hirdetése törölve, user figyelmeztetve warez miatt.
..volkovy.. [link] kitiltva, képtelen normálisan viselkedni.

Fazis kitiltva, egy új (fuzik) user régi nickje, amit nem nagyon tudott használni.
Soirée...
Biztos, hogy törölni akarod: ''A felhasználók meg fogják sz*pni - cikk az indexen''?
igen, van már ilyen: [link]
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
CsigaGyilkos [link] ''Eladó psp amin futnak a tört játékok'' című hirdetését töröltem. Gondolom, nem szorul bővebb magyarázatra.
K E N N Y [link] ''Asus Lamborghini'' című írását töröltem, a szamitogep.hu oldalról másolta.
Mockos ([link]) kitiltva, a mod.ker.-be ''írt'' két böngészőgyilkos
smiley-halmaza és minősíthetetlen hangneme miatt...
...
(#771) peterkeT válasza Viktor0610 (#770) üzenetére
Megjelent új néven is. Soktapsikolósszmájlis poszt törölve, 'A GECINYELŐ' ([link]) fórumtárs kitiltva.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
G.Partner ([link]) újszerű negatív marketingstratégiája itt nem állja meg a helyét. Repült. Screenshot kommentben.
p

CsabuReload három nap pihit kapott, kedves hangneme miatt.
Soirée...

Fütyesz végleg kitiltva (3. alkalommal warezolt), Expendable 1 napos ban-t kapott (elsö eset), legközelebb repül ö is. (Test Drive Unlimited)
Remélem mindenki okul(t).
Bazinga!
Újabb reinkarnált tagunk kitiltva: pagoda ([link]).
p
Miami_Vice [link], végleg kitiltva. Egy hirdetésben a kapcsolatfelvételre a nemi szervét ajánlotta fel.
A Kéne valami nyomtatható igazolás pecséttel felütésű, Igazolás című topicot töröltem
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
balazska456 [link], nem bírt beilleszkedni.
Tovább már nem is erőltetném.

Rez_Grof blogja a felhasználó kérésére törölve.
Soirée...
Hasmenés nevű fórumtársunktól ([link]) megváltunk.
Hozzászólásai (amiket töröltem) magukért beszéltek, akárcsak e-mail címe.
...
faccopó [link] repült, nem sorolom fel ez hanyadik nickje volt, nem érdekes...
beles [link] illetlenül viselkedett, ezért távozott.
bedoadam [link] ''Bármilyen számítógépes cuccok 50%os kedvezménnyel a legujabb vga,cpu,ram,lap stb..!'', ''kamionról leesett árú''-król szóló hirdetését töröltem, usert figyelmeztettem.
Lókuki [link] eltávozott, béke poraira.

Lókukika likvidálva.
Soirée...

Pénzkeresés címü aprót töröltem, piramisjátékot hírdetett. Nyitónak privit küldtem.
Bazinga!
beniboy91 [link] kitiltva, csak azért regisztrált, hogy a szakmai topicokban elszórja a szokásos hoaxot.

hotair banolva (RGB), topicja ''Stirling motort építek, régi, de új erőforrás a mai világnak'' törölve.
Soirée...

lac9204 1 nap bant kapott a fórummegjelenésért tett ''áldásos'' munkájáért.
Soirée...
Törpemásodik [link] ''Bizonyítvány'' című hirdetését töröltem. Nem tanulással akarta megszerezni....
Energie X [link] ''Akarsz egy kis pénzt keresni 0 munkával? nem kamu!'' című hirdetését töröltem. Egyrészt céges, másrészt erőssen vitatható tartalmú, piramisjátékra emlékeztet.
Rexor [link] végleg kitiltva, undorító módon viselkedett!!