Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Miért moderáltuk?] (téma lezárva)

(#551) Loretto válasza Loretto (#550) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Visszatért Lagzi Lajos néven, újfennt kitiltottam, postjait töröltem.

Soirée...

(#552) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

dryice alias rgb kitiltva

Soirée...

(#553) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ezúttal lajos25 ([link]) kitiltva. Telifloodolta valami (gondolom) reklámnak szánt linkkel az aktuálisan fent lévő témákat. A hozzászólásait töröltem.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#554) Atlantis

Atlantis
(VIP)

Voipstunt - az ingyen telefon című topicot töröltem, mivel van már a témával foglalkozó topic.

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#555) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Bármijen másolt PC-s játék !!!!!! c. topikot töröltem, war you ([link]) nevű felhasználót figyelmeztettem (privátban is). Következő akciójáért kitiltás.

Ps: mondjuk már csak azért a j-ért is járt volna a ban... ;]

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#556) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

spy19 fórumtárs [link] Alapelvekbe ütköző ''Eladó egy flober'' címmel nyílt apróhirdetését és topic-ját töröltem.

http://bashtravel.com/

(#557) MarKoo

MarKoo
(VIP)

Kitoltottam RGB-t, aki melt néven próbálkozott újra - [link]. A topikját is töröltem.

(#558) MarKoo

MarKoo
(VIP)

RGB újra próbálkozott, ezúttal mtrem ([link] néven , de kitiltottam és töröltem kb. 7-8 topikját. El van a gyerek, ha játszik...

(#559) MarKoo

MarKoo
(VIP)

Ismét eltöltött köztünk pár percet RGB, endot néven. Ígérem neki, hogy most leülök ide, de ne számítson semmi jóra.

(#560) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

töröltem, banoltam, kitiltottam az endot nevű usert a topikjaival együtt.

(#561) I_Am

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Maranello [link] tagunk folyamatos és minősíthetetlen magatartása miatt kitiltva, részletek a felhasználó adatlapján.

Előre is megkérném a többi moderátort, hogy figyeljen Rá, mert a stílusa erősen közelít háromszín kolllégáéhoz, tehát valószínűleg gyerekes hozzáállása miatt visszajön még és beszólogat majd.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#562) Atlantis

Atlantis
(VIP)

seggtágitok fórumtársat nem éppen szalonképes nickneve miatt kitiltottam. Ahogy nézem a hozzászólásaiért sem nagy kár...

(#563) Atlantis

Atlantis
(VIP)

Madafaka, vagy mi a rosseb nevű user nickje és floodszerűen elkövetett reklám miatt kitiltva.

(#564) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

rtg neven regi kisbaratunk visszatert. Nemsokaig.
umi neven ismet. jolvan ma is fun delutanom lesz ;]

Hold the line!

(#565) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

davidd ''Eladnám édesanyámat'' c. ''topicját'' töröltem, usert kitiltottam.

Soirée...

(#566) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

monsterdildo ([link]) kitiltva. Részleteket lásd az adatlapján.

p

(#567) Atlantis

Atlantis
(VIP)

High Keress pénzt! topicját töröltem, nagy átverés az egész és kezdett átmenni személyeskedésbe.

(#568) Atlantis

Atlantis
(VIP)

zzerko S478 procik vegyesen topicját töröltem, őt pedig kitiltottam. Saját bevallása szerint is lopott cuccokat árult.

(#569) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

PaleeG usert kidobtam, eddig megmutatkozott értelmi szintje közelít a nullához.

Soirée...

(#570) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

asdf-jklé kitiltva. Először egy ''vicces téma'' lett, majd **** parci egy seggfej az összes moderátorral együtt **** c. remekműve, eldöntötte sorsát.

Majd quake3 néven újfent.

Soirée...

(#571) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

NEM ([link]) nevű fórumtag kitiltva. Újabb reinkarnáció. Részletek az adatlapon a lastmsg szekcióban és a Kémia topikban.

p

(#572) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

''Mi van a halál után??'' című túlságosan off topic-ot töröltem.

(#573) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Nighter [link] fórumtársat kitiltottam, mivel kettő törölt piramis játékos topic-ja után nyitott egy harmadikat is, illetve korábban már három figyelmeztetést is összeszedett.
MOD: Nighter2 és topic-ja is hasonló sorsa jutott.

(#574) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

horvathkri fórumtárs [link] ''Stahl judit és muffinjai'' című topic-ját töröltem, talán a Nők Lapja Cafe-ban nagy sikere lenne.

(#575) I_Am válasza Bash (#574) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

horvathkri fórumtárstól érzéketlen búcsút vettünk. R.I.P.

Gyúrós totyikban ámokfutott és mikor rá lett szólva privátban szidta egy tag édesanyját. Ennyi volt a pályafutása.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#576) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

RGB ezúttal tidi ([link]) névvel kitiltva, a 'Képcső készítése házilag' c. topikja törölve.

p

(#577) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Miből vegyünk gépet? vagy amit akarunk na erre tudok 1 megoldást című piramisjátékos topik törölve.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#578) I_Am válasza Kalandor (#577) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

[link] PHK tag kitiltva, piramis többször és értelmezési problémák.

Nighter ujabb nick-je volt amugy.

(#579) I_Am válasza I_Am (#578) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

[link] újabb reinkarnáció, ráadásul amig egyik ujabb totyikjában (miért kellett kitiltani) válaszoltam, addig nyitott még egyet. (Csak egy kérdés cimmel)

R.I.P.

(#580) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Morris [link] nevezetu tagunkat kitiltottam az itt [link]
vegrehajtott alkotasaert, tovabbiakert lasd commentjet.
A topikbol az anyazast kiszedtem, a tobbi szemetet egyelore benthagytam.

Hold the line!

(#581) tiv83us válasza tiv83us (#580) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

apro.net [link] tagunk kitiltva, lasd commentjet plz.

Hold the line!

(#582) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

capone28 ([link]) kitiltva. Azzal szórakozott, hogy más telefonszámát adta meg piacos topikokban feltűnően jó ajánlattal. A telefonszámot kiszedtem. Részletekért lásd: [link], és az utolsó üzeneteit. Érdemes figyelni a topikjait, ha bármi más néven visszajön, ban újra. Ilyennek itt nincs keresnivalója.

p

(#583) Grafiqs

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

lsdvgp [link] usert kiraktam. Zöld teszkós szar eladó című aprójáért.

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#584) emvy válasza Grafiqs (#583) üzenetére

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''Agresszió..'' topik törölve, a nyitó kérésére.

while (!sleep) sheep++;

(#585) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Fasszopó fórumtag kitiltva. No comment.

Soirée...

(#586) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pico [link] nevu tagunk kitiltva, reszletekert lasd kommentjet.

Hold the line!

(#587) I_Am válasza tiv83us (#586) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pedig nem is egyszer szóltam előtte rá. Priviben is. :(((

(#588) peterkeT válasza I_Am (#587) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ezúttal naaras ([link]) kitiltva szintén MLM-ért. Részletekért: [link]. Ejj, de nagy divat lett ez... Összesen öt hozzászólása volt, mind ezt reklámozta, ráadásul szakmai topikokat szemetelt tele.

p

(#589) peterkeT válasza peterkeT (#588) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Visszajött Wm néven [link], ugyanazt játssza ismét, Bash törölte a hozzászólásait, adatlapon található egyezések alapján kitiltottam.

p

(#590) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Született feleségek,Maffiózó 1-5.évad,Sex és New York, 24 Óra , Lost és még sorolhatnám! Mindössze 400-ért nyomtatva a lemez! topik törölve :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#591) Viktor0610

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

axa7676 ([link]) kitiltva az eltérő témákba nyitott írható CD/DVD-árulós topikjai miatt.

...

(#592) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Dragon003 ([link]) kitiltva. Hárman kértük, hogy próbáljon meg felnőni a fórumhoz, csak nem sikerült neki.

p

(#593) Atlantis

Atlantis
(VIP)

papa1 ''hogyan kell tetris-ezni?'' c. topicját töröltem. No comment.

(#594) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Tony_Soprano ([link]) kitiltva. Részleteket lásd itt: [link], és a lastmsgs-ben.

p

(#595) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

DVDPlus ([link]) másolt DVD-k hirdetéséért az Aprók között kitiltva.

p

(#596) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

D.Laci ([link]) kitiltva, a postjai magukért beszélnek, az email címéről nem is szólva.

p

(#597) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

BadShampoo [link] nevezetu tagunk kitiltva - telefloodolta a szakmai topikokat piramisjatek hirdetessel.

Hold the line!

(#598) Grafiqs

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

spiceworld [link] háromszín reinkarnáció...

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#599) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

mindenható ([link]) kitiltva. Kidus figyelmeztette, de nem állt le a flame-mel. Részletekért lásd lastmsgs.

p

(#600) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

Szekkancspet , ''3dstudio max 6 segítség'' topicját töröltem, gyűjtőtopicba irányítva.

Soirée...

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Miért moderáltuk?] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.