''Tualatin Cerka 1.4 tuning'' topicot dupla nyitás miatt töröltem
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
''Tualatin Cerka 1.4 tuning'' topicot dupla nyitás miatt töröltem
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Ricsike3333 második topicját töröltem, az elsőt csak áthelyztem a Hardverpiacba, ahová való.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

Töröltem egy újabb warezolós témát.
So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=35262&arc=f
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=35176&arc=f
Ezeket zártam, mert már van olyan topic, ami erről a lapról szól, csak keresni kell.

http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=35376
A témát lezártam, mert a kérés ütközik a fórum alapelveivel.

Bezárt témáknál azért jelezd, hogy ki és miért zárta, mert különben nem érti a felhasználó
Aztán újratermeli a témát, és/vagy megy hőbörögni.
Department of Redundancy Department

*sóhajt* nem akartam, mert akkor megint felugrik a lista elejére... de legyen 

Beírhatod az utolsó hozzászólásba is, és akkor nem ugrik fel a listában. 
Bár én az ilyen warez témákat egyből iktatom, hogy még a nyoma se maradjon...
Hát persze...

Micsoda fifikás módszereid vannak - valóban 

Ravasz. 
Töröltem az asszociációs topicot.
(ok: csak)
while (!sleep) sheep++;

''Rally championship játék kerestetik...'' témát töröltem.
Jól gondoltátok a topicban, hamar törlésre került.
Bár még van mit javítani a szintidőmön. 
A warez továbbra sem megtűrt a PH! keretein belül.
Hát persze...
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=35445&arc=f
lezártam a topicot, mert a témával kapcsolatban már rengeteg topic nyílt korábban.

A Nav 2003 activation key-t kersek című topicot töröltem.
Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben
én is (újat nyitott)

Én is beálloka sorba. Én is töröltem egy ilyen topicot. 
Hát persze...
40db xxx film cd topicot töröltem, mert
- jogilag nem tiszta eredetű filmekről van szó
- a filmek címei közt pedofíl is van (girl11, stb)
+ PH!-n ilyet adni-venni több mint ******* dolog

Téma ismét moderálva, majd idővel kigyomlálhatjuk, de talán elsőre nem értette, hogy nem véletlenül tűnt el a téma, hanem ki lett irtva. Most üzenetként itthagyom egy napig még a kicsontozott témát. Adok neki még egy esélyt, ha nem érti, akkor ban.
''Crack! help me'' topicot töröltem.
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=37628&start=#msg4
zárva, egyértelműen flametopic.
while (!sleep) sheep++;
IKI és bolondgomba bannelve.
Ok: két nick használata, házigazda heteroszexualitásának megkérdőjelezése, kisebbség diszkriminációja.
while (!sleep) sheep++;
Itt az indoklás.
http://www.tar.hu/emvy/emvyfsz.PNG
while (!sleep) sheep++;
Még annyit, hogy ha kell, szólunk az UPC-nek, hogy tiltsanak ki, az IP-d természetesen megvan.
while (!sleep) sheep++;
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=37636&start=#msg23
satu21-et banoltam

Szénné égett a procim téma törölve, okoskodók bannolva.
Ami előtt tuningolás nélkül fejet hajtassz! téma dettó.

http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=37471&start=50
A piros mogyorósos topicból kiszedtem két politikai jellegű hozzászólást.
A reiszolós topicot töröltem; nincs itt helye - és az erről szóló sztoriknak sem.
while (!sleep) sheep++;

Néztem is, hogy eltűnt egy refreshsel... 

Na, akkor ide is: 
A C&C generalshoz CD key topicot töröltem.

''Javítócsomag felrakása'' című topicot warez miatt töröltem
Hát persze...

Valaki serialt keresett a Pandához. Töröltem a topicot az alapelvek megsértése miatt.

A bumper által nyitott Pendrive c. témát a topicindító kérésére töröltem.
''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!

Play games letölti! nevű topicot warez miatt töröltem.
Hja és azért nem is vagyunk annyira lassuak. 
Hát persze...

Épp ki akartam szedni a warezolós site linkjét, amikor eltűnt alólam a topic. 

Bővebben: link
A Biztonsági másolatot szeretnék című topicot bezártam, bár törölni kellett volna.

''Ingyenes ftp'' című topicot iktattam. A kukába.
Hát persze...
25-től 30-ig erős off-ok törölve(utolsó öt)! Személyeskedés és témakörön kívüliség....
E.

Eladó játékok, filmek, zenék!! című topicot warez miatt töröltem.
Hát persze...

Az Op-ok kénének 1 dc++-os hubhoz!! jelentkezőket please! c. topicot a topicnyitó kérésére töröltem.

Felvetem a témát, mert már régóta nem hagy nyugodni. Mit csináljunk Tomcs megrögzött_alulvonáshasználati_problémáival? Szerintem jelentősen rontja a hozzászólások, és így az adott téma olvashatóságát, és nem látom, hogy ha mást kevesebbért csuklóból moderálunk, akkor ő miért különcködhet? Nem kötekedek, és nem is ismerem Tomcsot, és nincs is vele semmi bajon, de ez határozottan zavar a hozzászólásaiban.
Ha közben leszokott volna róla, akkor szóljatok - valahol épp most láttam egy ilyen hozzászólását, és elgondolkoztam.

Nem különcködik. Legalábbis elmondása szerint beadta a kulcsot a ''space'' a billentyűzetén.
Bár mondjuk azt nem értem, hogy miért nem fogadta el a Ye_Nő által felajánlott klaviatúrát. 
Amúgy a felvetésed jogos.
Mindjárt írok neki e-mailt, hogy mikor lesz már teljes értékűen működő billentyűzete.
Hát persze...
Ja, érthető a helyzete valamennyire, de egy billentyűzet 200 forint bontóban, átmeneti megoldásnak jó lehetne; nem hiszem el, hogy minden emailjében _-t használ.
while (!sleep) sheep++;

Világos. Mint mondottam volt, a felvetés jogos.
Most írtam neki e-mailt! 
Hát persze...

A ''Kempingek a pofámba, avagy Agyasima bajban! : - )''
topic címét Agyasima kérésének megfelelően módosítottam.
''Hát - így.'' (Sík Endre Miklós) | ''A gazdasági fejlődés megköveteli Európa nemzeti határainak lebontását.” Lev Davidovics Trockij szovjet forradalmár | MS Windows is not the answer. MS Windows is the question. And the answer is: NO!!!

Hasonlóképpen jártam el kamikaze boci ''Formás hátsójú, rossz atx-es házat keresek...'' (Bővebben: link) topicja esetében.

Töröltem a ''Halo mp megoldások...'' című témát (alapelvek megsértése... csak a szokásos)

Töröltem egy témát, ahol NFSU-hoz keresett a témaindító serialt.

A ''Budapest belváros adok-veszek'' topic indítóját az fórumozók átverése miatt bannoltam, a topic megtaálható a fáradt gőzben okulás képpen.
The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour
#39 user kérésére törölve
nyitó kérésére törölve