Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Miért moderáltuk?] (téma lezárva)

(#2001) Janoska26

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

gamerboyOC további nickjei:
blekboksz R3TR0 RETRO91 RETROB0Y végleg kitéve.

(#2002) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

rozsa13bela - A sorozatos problémák miatt az újabb regjei Üzlet Ember és
Müszakis is kirakva!

Vakegér85 - Feltételezhető csaló szándék és többszöri regisztráció miatt törölve. Többi törölt nickjei: Hakapapeszi, Hakapeszi75, hapcikukac

[ Szerkesztve ]

„Jézus, Buddha, Lao-ce és Krisna és gonzzo410! ¤ http://www.youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc ¤ Dubstep® Alliance ¤ Okay, fuck* it, I lied it's drum and bass.. what you gonna do!? ¤ Remélem 129+ értékelés mond neked valamit!

(#2003) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

.bruszli. másik regje, x71x kirakva.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

(#2004) Janoska26

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

a000 kapott 3 óra pihenőt, mert ismételten offolt a csalós topicban...

(#2005) Janoska26 válasza Janoska26 (#2001) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Erre csinált még 2 nicket gamerboyOC kolléga, úgyhogy tőle 3napra , hagymasbab -tól és x-ember-től is végleg búcsúzunk.

(#2006) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

sniper elite ismételten elkövetett személyeskedésért, 1 nap kitiltást kapott

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#2007) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Laptop boy személyében Hege-Zs-t ismerhettük meg.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. | Nokia 100 - 4999 forint |

(#2008) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

Old_Gamer - A második figyelmeztetés ellenére is visszakerült dupla hirdetés = 3 óra pihenő!

Gyalo94 - A figyelmeztetés ellenére is folytatott falme (és smiley sorminta) tevékenységért 1 napig pihenőn!

[ Szerkesztve ]

„Jézus, Buddha, Lao-ce és Krisna és gonzzo410! ¤ http://www.youtube.com/watch?v=P6UgjLFEOhc ¤ Dubstep® Alliance ¤ Okay, fuck* it, I lied it's drum and bass.. what you gonna do!? ¤ Remélem 129+ értékelés mond neked valamit!

(#2009) z0d1AK válasza z0d1AK (#1985) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Mivel ORTON továbbra sem szeretne leállni az illegális termékek forgalmazásával, így már 1 hetet pihenhet.

(#2010) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

lacimaci91 - 1 napig igazoltan távol hogy legyen ideje gondolkodni hogy mit lehet és mit nem!

(#2011) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Bandi1969 kapott 1 nap pihenést, ráutalásképpen az ufó1969 regjére.

(#2012) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

christoph3r - A számtalan figyelmeztetés után, egy újabb 6 órás igazolt eltáv meghívó hirdetése miatt!

Dragonbox01 és másik regje Pató végleg törölve. Mivel mindkét nick-nél egyazon hirdetés volt mindkét nick-től elbúcsúztunk.

[ Szerkesztve ]

(#2013) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Old_gamer távol marad egy napot, hogy elgondolkozzon, hogy akkor mit és hányszor szeretne meghirdetni.
Egyúttal andriskom nickjétől megváltunk.

[ Szerkesztve ]

(#2014) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

viiigh - Végleg kirakva második figyelmeztetés utáni tripla reg miatt! További törölt nick-jei: klaus18, klaus20

christoph3r - Enyhén problémás mivolta és beilleszkedési problémái miatt végleg elbúcsúzott az oldaltól!

[ Szerkesztve ]

(#2015) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

geri újra feltűnt egy rövid időre.

Si vis pacem, para bellum.

(#2016) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ricco_hun személyeskedésért 1 nap eltávozást kapott.

(#2017) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

.bableWes régi nickje BabLeWeS, végleg kirakva

(#2018) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Milan86 figyelmeztető jelleggel kap 30 perc kényszerszünetet, mivel rövid időn belül már másodjára kell figyelmeztetnem, hogy a kérdéseire a fórumot használja, és ne hirdetésben keresse rá a választ.

(#2019) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

skyer másik regje, roy24 kirakva.
zenész88 hasonló kapcsolatot ápolt mackósajt23-al, szintén kirakva.

[ Szerkesztve ]

(#2020) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

GAbesz01 kapott 1 órát az Akikkel jó vigyázni üzletelés során topicban elkövetett személyeskedésért.

(#2021) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

gordon_123 másik két regje kirakva: gordon_111, bubu123

motoros14 új regje noinhauser

[ Szerkesztve ]

(#2022) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

zsolte - újabb reg-je methodx törölve!

michnam - Illegális és tiltott WAREZ miatt 6 óra távollét kiosztva!

Gabsesz - Illegális és tiltott WAREZ miatt 6 óra pihenő kiosztva!

[ Szerkesztve ]

(#2023) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

krammerka 3 óráig gondolkozhat, hogy mit, hova, és hányszor hirdet.

(#2024) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

jelinek.tomi - 3 órás eltiltáson szándékos moderátori kérés figyelmen kívül hagyása miatt!

(#2025) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

budapestike másik regje softmod.s

(#2026) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

alarmer - 1 napig pihenőn obszcén beszédért!

(#2027) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

tony95 - 3 óra eltiltáson WAREZ miatt!

(#2028) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

_Voyage_ sokadjára visszatérő személyeskedő magatartása miatt a következő fokozatnak megfelelő három nap pihenőt kapta.

(#2029) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nincs semmilyen megbeszélni valónk vele, "no name" véglegesen ki van tiltva, nem jöhet vissza, akármikor és akármennyit is próbálkozik. Mivel felvetette, hogy az írásai a tulajdonát képezik ezért az összes bejegyzését a hozzászólásaival együtt megsemmisítettem, az adatlapjáról minden adatot töröltem.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#2030) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

lackoka warez miatt egy órára kitiltva.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#2031) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

gpsnavi nevű spamreg bannolva.

(#2032) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Moreecqa kapott 7 nap pihit, mert többször idézett aláírásban privát üzenetből, felszólítás ellenére is.

Bazinga!

(#2033) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

konsas az Akikkel jó vigyázni üzletelés során topicban elkövetett személyeskedésért nem lép be 3 óráig.

(#2034) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

rob83 anyázás miatt 1 napot távol marad.

(#2035) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Dj Polc nagyon nem bírt magával, sorozatos anyázásért és rasszista aláírásért 1 hét pihenőt kapott.

(#2036) z0d1AK válasza z0d1AK (#2021) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Gordon_123 újabb két nickkel jelent meg, ezúttal már mind a három kirakva.
gordon_222, homedell

(#2037) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

ssj81 újabb klón telefonos hirdetése nyomán pihen 1 napot.

[ Szerkesztve ]

(#2038) Thrawn

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mhmas warezért egy nap pihenő.

Different songs for different moods.

(#2039) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

S.O.S. warezért fél óra

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#2040) Janoska26

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Kacz másik nickje Muddesz végleg kirakva.
bpribelszki új nickje vwgolf3 szintén végleg eltávozott sorainkból.

[ Szerkesztve ]

(#2041) Sareth

Sareth
(HARDVERAPRÓD)

buzas113 - Tiltott account hirdetés miatt 6 óra pihenőn + másik nick-je t_o_rr_e_n_t törölve!

[ Szerkesztve ]

(#2042) Thrawn válasza Viktor77 (#2032) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem töltötte ki a 7 napot, újraregelt Toradoshi néven. Mindkét nick végleg kitiltva.

Different songs for different moods.

(#2043) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

morpheuss12 újabb dupla hirdetése és üdülési csekk kereskedelmi szándéka miatt ezúttal már 1 napot tölt a Ph! keretein kívül.

(#2044) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sanyix nem bírta ki politikai tartalmú hozzászólások nélkül, így most a Prohardver nélkül kell kibírnia 1 napot.

(#2045) z0d1AK válasza z0d1AK (#2011) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Bandi1969-től megváltunk, úgy Asus1969 alapján úgy tűnik, hogy még az egy nick is sok neki.

(#2046) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Superb másik két régi regje kirakva: bajuszq, yuker

(#2047) daa-raa válasza Thrawn (#2038) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

mhmas visszatérése után folytatta ahol abbahagyta, végleg megváltunk tőle.

(#2048) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Apple Touch nevű reklámreget kiraktam.

(#2049) Kidus

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

F.csaba egy hetig tavol lesz, szemelyeskedes, moderacioval valo szembemenes.

Assuming Control

(#2050) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Upszilon nem bírta ki, hogy távolmaradjon az Ubuntu topiktól, ahol megint flame-et keltett, így 1 napra lesz kénytelen távol maradni az egész fórumtól. Sk8erPeter durva személyeskedés miatt 3 órára csatlakozik hozzá.

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Miért moderáltuk?] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.