Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Miért moderáltuk?] (téma lezárva)

(#151) atus

atus
(őstag)

Medochino nevű júzer ''Hozzászolás'' c topikját zártam. Értelmetlen, nyíltan bevallottan hozzászólásnövelő topik.
Ezek után töröltem az ''Atus, te sosem alszol?'' c topikot.
Azt ígérte ezek után befejezi, ha mégse, jár a ban.

Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto

(#152) lesaux

lesaux
(PH! kedvence)

A Szoftverek nagy választékban hardwarre cserélhetök! topicot warez miatt töröltem.

Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

(#153) lesaux

lesaux
(PH! kedvence)

A C2 mail -levelezőrendszer című topicot a topicnyitó kérésére töröltem. Plusz mert megoldódott a probléma.

Ezalatt a nyusziházban, fűszálakból vetett ágyban négy kis nyuszi aludt szépen, összebújva békességben

(#154) Som@

Som@
(őstag)

A Princo DVD-s topicot a nyitó kérésére töröltem,

Hát persze...

(#155) Som@

Som@
(őstag)

''Cd-k adatokkal teletömve'' és ''Hbo dekódolás (leadtek) tv kártyával'' című topicok warez miatt törölve.

Hát persze...

(#156) KovacsUr

KovacsUr
(PH! addikt)

Okoska2 ''nyinyi nyunyi'' című topicját töröltem. A kezdő hozzászólás a következő volt: ''Ide írj hülyeségeket!''
NE írj hülyeségeket a fórumra. Ha nincs értelmes mondanivalód, ne írj.

So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.

(#157) zsoltee10 válasza KovacsUr (#156) üzenetére

zsoltee10
(VIP)

Megvagy! :D

Írj a levlistára, hogy mi az általad létrehozott Mezei Júzer jelszava. Mindenki téged keres, már aggódtunk. :D

The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

(#158) KovacsUr válasza zsoltee10 (#157) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

Most írtam :) Nem kell aggódni. Vagy csak egy kicsit. Nálam soha sem lehet tudni. :U

(#159) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

A ''Kódolt tvcsatorna feltörése'' című témát warez miatt töröltem a rendszerből. Megyek vissza a Mátrixba... :)

(#160) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

A ''16734 pont a 2003-ban!!!!'' és a ''17182 pont a 3DMark03-ban!'' topikokat zártam, az eszmecsere eddig is ''3dmark03 best of'' topikban folyt, és ezután is ott folytatódjon.

(#161) BobMaster válasza engusz (#159) üzenetére

BobMaster
(őstag)

Úútállak engusz, soha nem lesz már idehaza HBO-m :((( :D :DDD

A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.

(#162) engusz válasza BobMaster (#161) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Gyere ki a hóra! :DDD

(#163) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

''Sony ericsson z600 eladó!!!'' - Bővebben: link.

A srác valószínüleg találta a telefont. Zártam, később törlöm.
Törölve.

(#164) Som@

Som@
(őstag)

''No cd patch'' topic warez miatt az enyészeté lett.

Hát persze...

(#165) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

A ''Detonator keresés'' című témát töröltem a tulajdonos trágár kifejezései és az értelmetlen kérdései miatt. Egyébként még csak két topic foglalkozik ezzel a témával.

(#166) emvy

emvy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

666 topicját töröltem, tudja, hogy miért. A következő marhaságot szankcionálás követi.

while (!sleep) sheep++;

(#167) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

axe valamennyi hozzászólását töröltem, a végén pedig bannoltam. Az ok az volt, hogy bármelyik témában járt, beírta a kis árlistáját. Létrehozott ezenkívül 5-6 témát, amiben szintén ténykedett.

(#168) Som@

Som@
(őstag)

SuBeR53-t bannoltam.
Figyelmeztetés ellenére floodolt.

Hát persze...

(#169) Som@

Som@
(őstag)

''Nfs undergrund install kód'' topic warez miatt törölve.

Hát persze...

(#170) KovacsUr válasza Som@ (#169) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

''Nfs undergrung kód'' topic warez miatt törölve.

(#171) Som@ válasza KovacsUr (#170) üzenetére

Som@
(őstag)

Azért még szegény pára próbálkozik. :U

Hát persze...

(#172) KovacsUr

KovacsUr
(PH! addikt)

_Geri_--- kollégát banneltem, nem értett a szóból.

(#173) Som@ válasza KovacsUr (#172) üzenetére

Som@
(őstag)

Engem pedig szórakoztatott. :D
Maradhatot volna még egy kicsit. Bár szerintem úgy is visszajön. :(

Hát persze...

(#174) KovacsUr válasza Som@ (#173) üzenetére

KovacsUr
(PH! addikt)

Szórakoztató vagy sem, a fórum nem kabaré. Figyelmeztettük elégszer, a reakcióját te is láthattad. Ha visszajön, remélhetőleg meggondoltabban viselkedik majd.

(#175) Som@ válasza KovacsUr (#174) üzenetére

Som@
(őstag)

Jól van na, tudom én is. :B
De ma jó kedvem van, nem fogja senki elrontani. :)
Bár egy ilyen egyén sohase tudná...

Hát persze...

(#176) Som@

Som@
(őstag)

''Elveszett digitális fényképek visszamentése: hogyan?'' warez miatt törölve.
Magnak egy feketepont.

Hát persze...

(#177) lesaux

lesaux
(PH! kedvence)

Az Outlook Expressből jelszó kinyerése című, általam nyitott topicot töröltem, mert a sokadik próbálkozásom sikerrel járt. Elnézést attól, aki esetleg épp válaszolt volna. :)

(#178) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''Unlock'' című, mobiltelefonok nagyüzemi kikódolásával foglalkozó topicot töröltem

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#179) lesaux

lesaux
(PH! kedvence)

asturel topicját töröltem. A következô ilyennél ôt magát is.

(#180) lesaux

lesaux
(PH! kedvence)

chicken blogját töröltem saját kérésére

(#181) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

A Doom3 topikot zártam holnapig, mert a téma 100%-ig átment warezbe. Lehet, hogy újat fogok neki nyitni.

(#182) engusz válasza fLeSs (#181) üzenetére

engusz
(PH! nagyúr)

Ott egy másik. :(((

(#183) fLeSs válasza engusz (#182) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.

(#184) engusz

engusz
(PH! nagyúr)

doom3x nagyon harcias. Reklámozza a warez oldalát. Eddig csak hozzászólt egy-két témához, de most már újat is hoz létre. Törlés, bannolás, törlés, bannolás...

(#185) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Na jó, én nem szenvedek vele. Nemtok IP banolni, szal úgyis állandóan vissza fog jönni.

(#186) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Doom_3 topic zárva, a warez-os hsz-ok törölve, Xelo kirohanása törölve, doom.theLAST bannolva. IP-je egyébként nem egyezik doom3/doom31/doom32/doom33/Cserepe5-ével, de valószínű cimborák. A magyarországi megjelenésig minden Doom 3-mal kapcsolatos téma zárva lesz! Akiket érdekelt volna, sajnálom, volt 3-4 próbálkozás.
Cserepe5 szintén kitiltva, nem tanult a figyelmeztetésekből.

http://bashtravel.com/

(#187) anaqer

anaqer
(PH! addikt)

Úgy tűnik felkelt dúmhármas barátunk, visszafektettem. És megint.

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#188) BobMaster

BobMaster
(őstag)

A ''Meleg vagyok, segítsetek'' topicot szőröstül-bőröstűl kidobtam a kukába a topiknyitó és a t. fórumtagok komolytalansága miatt. A topiknyitó egyértelműen fake volt, a téma pedig komoly. Láttatok már embert összeomlani, amikor ráébredt a másságára, és a kirekesztettségre??! :(

Mindenki szégyelje magát, aki csak addig ír egy álatala IQ blasternek tartott topicba, amíg be nem zárják. :(((

A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.

(#189) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Gardonyi-t bannoltam, IP-je megegyezik tegnapi barátunkéval: doom3/doom31/doom32/doom33/Cserepe5.

(#190) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

MarxkTTT-t és MegakI-t bannoltam sorozatos fake topicjaik miatt (IP-jük azonos).

(#192) Cathfaern válasza Bash (#190) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

mmn-nek is ez az IP-je, a ''Jó szexlapokat keresek'' topicját töröltem, a usert bannoltam.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#193) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

McNoS-t bannoltam, IP-je megegyezik MarxkTTT/MegakI/mmn-ével. Négy fake topic-ját töröltem.

(#194) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

McNoS.-t bannoltam, ''Klubb'' című fake topic-jával együtt. Üzenem neki, hogy még hozzá sem szólt, de már figyeltük! Topic-ját 5-ször kérdezték le összesen.

(#195) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Doom,3-t bannoltam, topic-ját töröltem. Eljátszotta az esélyeit, ez volt a hetedik nick-je kicsivel több, mint 24 óra leforgása alatt. :(((

(#196) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Bash: mail ment!

(#197) Bash

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Doom3warez-t bannoltam, igaz nem volt még hozzászólása, de erős a gyanúm, hogy készült valamire, és a nickválasztása sem szerencsés. :(

(#198) Cathfaern

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Win sp1 nevű topicot töröltem, warez miatt.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#199) lesaux

lesaux
(PH! kedvence)

A Doom 3 letöltés! opok kapják be a faszomat!!!! című topicot töröltem az alapelvek megsértése miatt.

(#200) keopsz

keopsz
(HÁZIGAZDA)

van egy infernális faszkalapunk, de most keltem, úgyhogy felőlem laza 20 órát meccselhetünk, h ki kit bannol ki. :((

{13.52.6.14 14.10.8.18}

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  [Miért moderáltuk?] (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.