Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033

(#851) scope2007 válasza albert8 (#850) üzenetére

scope2007
(őstag)
LOGOUT blog

én innét szereztem be !

BF3: Anzani-HUN || WIN7 Telepítés USBről: http://href.hu/x/fqad ☆ ☆ WIN7 SSD BEÁLLÍTÁS: http://href.hu/x/ffcd ☆ ☆

(#852) albert8 válasza scope2007 (#851) üzenetére

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Thx én is beszerzem :R
egyébként 2034 is van? :F

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

(#853) scope2007 válasza albert8 (#852) üzenetére

scope2007
(őstag)
LOGOUT blog

igen van..de azt én se ismerem.. és még nincs meg.. de lehet idővel :)

BF3: Anzani-HUN || WIN7 Telepítés USBről: http://href.hu/x/fqad ☆ ☆ WIN7 SSD BEÁLLÍTÁS: http://href.hu/x/ffcd ☆ ☆

(#854) Murder3

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sűrgős segítség kéne., a játék fogta és átálította a felbontás olyan olyan nagyra amit a monitor nem képes megjeleníteni, de az egész gép mikor betölt a windows kiírja h out of range és csak csökkentett módba tudom elindítani.
Ott meg hiába álítom vissza mikor újra bekapcsolom megint ezt csinálja...
mit csináljak ilyenkor?

Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----

(#855) Murder3 válasza Murder3 (#854) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pedig korábban meg ment a játék...na mind1 h én még egyszer a közelébe se megyek az is biztos...

(#856) scope2007 válasza Murder3 (#855) üzenetére

scope2007
(őstag)
LOGOUT blog

én nem találkoztam ilyennel. sőt semmiféle hibával a játékkal kapcsolatosan.. [persze 1-2bug azért van]

(#857) Unbaised-Ben válasza Murder3 (#854) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

csak egy tipp: user.cfg törlése a főkönyvtárból

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#858) Murder3 válasza Unbaised-Ben (#857) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mind1 hagyom a fenébe a játékot

(#859) Kassadin

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali! Van valakinek tapasztalata a játék gépigényével kapcsolatban? X4 955 és gtx460 kb. mire lesz elég?

The pain is my best friend.

(#860) tiiix

tiiix
(újonc)

Hellósztok xp-n megy?

(#861) scope2007 válasza tiiix (#860) üzenetére

scope2007
(őstag)
LOGOUT blog

Microsoft Windows Vista or Windows 7

XPn nem fog elindulni...

(#862) tiiix válasza scope2007 (#861) üzenetére

tiiix
(újonc)

kösz

(#863) Murder3 válasza scope2007 (#861) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

miaz akkor én h a picsába játszottam vele xp-n?

rohadtul érdekelne h mi a jó büdös francot csináljak azzal, hogy ne OUT OF RANGE legyen?

(#864) tiiix válasza Murder3 (#863) üzenetére

tiiix
(újonc)

nekem nem indul el xp-n.hogy csináltad?

(#865) GoodSpeed válasza scope2007 (#861) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Steames adatlapja szerint XP-n is :K

Na ma végig játszottam.

12 óra szintiszta játékélmény DirectX 11-ben 2.5 € -ért :K :C

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#866) Aryon87

Aryon87
(újonc)

Sziasztok!

Valaki tudna nekem magyarázatot arra, hogy miért nem fut az emberem az Armory pályán menekülés közben? Mert ugye a segítő pali fut, őt követni kéne, teszem is, de ahogy kijön balról az első katona, azt kikerülöm, de hátulról belém rúg, földre esek és kinyír... Már vagy 20x-ra esem neki, de mindig ugyanaz a vége... Valamiért nem fut gyorsan az ember, hiába nyomom a shiftet. :W Youtube-on meg látom, hogy az illető végig tartja a tempót a menekülővel.
Előre is köszi a helpet!

(#867) Aryon87

Aryon87
(újonc)

Senki? :F :O

[ Szerkesztve ]

(#868) Busaf

Busaf
(kvázi-tag)

Sziasztok.
Szeretném majd tolni ezt a gamet.
Konfigom alul, még VGA hiányzik.
170 max. 200 E körül melyik VGA lenne a legjobb vétel ehhez a game-hez?
(Ha később még egy VGA-t szeretnék berakni SLI-ba vagy CF-be...)

"A kézzelfogható világ - kisiklott a tudomány hálójából" - Alfred North Whitehead; A gondolkodás módozatai

(#869) hitman,

hitman,
(senior tag)

Sziasztok

Ma raktam fel a játékot, nem sokat játszottam vele de mindent fullra véve dx11-el nem tűnik acélosnak a futása a gépemen...
Nem látok fps-t de szabad szemmel olyan határeset lehet hogy épp nem szaggat 1-2 szituációban.
Adataimnál a gépem, ez is kevés lenne neki 1920*1200 full-on?

Evga 448-as 560ti eladó! Dream as if you will live for ever, live as you will die today!

(#870) Busaf válasza hitman, (#869) üzenetére

Busaf
(kvázi-tag)

Sz.tem az alaplapod, a prockód és a RAM-mennyiséged megfelelő, ami necces az a VGA.
Ebből ehhez a játékhoz tuti erősebb kell - de nyilván csak akkor éri meg beruházni rá, ha amúgy is vennél, vagy nagyon nagy Metro-fan vagy.

Én egyszer letoltam egy - a tiednél sokkal gyengébb konfigon -, a VGA-m pl. egy GTS 250-es volt és a lényeg, h Dx 9-ben, XP-n, közepes beállításokkal szépen elfutott, de a közepe-vége felé belassult, és akárhogy toltam le a grafikai beállításokat, csak tovább szaggatott.

Tehát nyilván, hogy optimalizációs problémái vannak a játéknak.

"A kézzelfogható világ - kisiklott a tudomány hálójából" - Alfred North Whitehead; A gondolkodás módozatai

(#871) Aryon87

Aryon87
(újonc)

Valaki tudna mondani valamit az én problémámra is?

(#872) Alu

Alu
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Újra fogom tenni a gépemet, de nem szeretném elveszteni a Metro 2033-as mentéseket..
Meg lehet ezt valahogy oldani? Melyik mappába teszi a mentéseket?
HELP! :Y

Előre is köszönöm! :R

Üdv.
Dani

Gives you power Like HELL... λŁƯ™

(#873) Busaf válasza Aryon87 (#871) üzenetére

Busaf
(kvázi-tag)

Fut az, de nem mindegy, merre mész:

LINK

(#874) Busaf válasza Aryon87 (#871) üzenetére

Busaf
(kvázi-tag)

Valamiért kétszer tette be a hozzászólásomat.
Mindegy, ezt módosítom.

872:
A mentett játékok - ha alapbeállításokkal telepítetted - itt vannak:
C:\\Users\\Admin\\Documents\\4A Games\\Metro 2033.

[ Szerkesztve ]

(#875) Aryon87 válasza Busaf (#874) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Ezt a videót többször is megnéztem de semmi...
A videóban 2:18-2:23-ig tartó szakaszon vagyok elakadva... Ugyanis az emberem úgy fut, mintha gúzsba lenne kötve a lába is. Mert épphogy elérem azt a sarkat ahonnan bal oldalról kijön a lövöldöző katona, azt elhagyva, hátulról belémrúg, majd szétlő... Namost nyomom a LSHIFT gombot, de nem akar futni az ember gyorsabban.... Bug lenne?
A játék külső torrentről van, Prophet a feltöltője... Mit tegyek? Töröljem majd tegyem vissza?
Mert ezt sehogy nem tudom végigtolni így.
Jut eszembe, ahhoz képest hogy milyen gépigénye van a játéknak, még az én konfigomon is szépen megy alapbeállítással:

Gigabyte GA-8IPE1000g
Intel P4 3.06 Ghz HT
2 Gb RAM
Sapphire Radeon x1650 512 Mb 128 bit
450W M-Tech táp

:DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#876) byZsolt

byZsolt
(tag)

hali.
nem most tél vagy márciusra van igérve a folytatás?

Ez Itt a .....

(#877) Busaf válasza Aryon87 (#875) üzenetére

Busaf
(kvázi-tag)

Bocs, ilyen témában nem tudok segíteni.
Vedd meg a játékot. :K

(#878) byZsolt válasza Aryon87 (#875) üzenetére

byZsolt
(tag)

Hali.
Egy úhratelepitést lehet megérne.
a Javitás fel van telepitve?

Amúgy azért a játék látványa igazán, max beállitásokon jön elő. De persze a hangulat kárpótolhat.

Ez Itt a .....

(#879) Aryon87 válasza byZsolt (#878) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Én inkább a hangulatra építek ebben az esetben, nekem már az alapbeállításon lévő látvány is kielégít, mert nagyon jól kidolgozott még így is. Igen, a javítás is fent van. Plusz a magyarítása is.

(#880) byZsolt válasza Aryon87 (#879) üzenetére

byZsolt
(tag)

akkor passz.
nekem a magyarositás nem volt fent, vagy még nem volt akkor, de ilyen gondom nem volt.

Ez Itt a .....

(#881) byZsolt

byZsolt
(tag)

na, valaki nem tud valamit a folytatásróL? :F

Ez Itt a .....

(#882) Aryon87 válasza byZsolt (#880) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Na sikerült megcsinálnom. Letöröltem, majd visszaraktam mindent. Persze semmi változás nem volt, 6x kellett nekifussak, mire rájöttem hogy hogy csinálhatom meg az említett szakaszt. A padlót kellett néznem, és akkor tudtam tartani az iramot a menekülő társammal. Hogy ennek mi az oka, rejtély... Azért köszi a helpet! :R

(#883) byZsolt válasza Aryon87 (#882) üzenetére

byZsolt
(tag)

a lényeg , hogy összejött.

Ez Itt a .....

(#884) Aryon87

Aryon87
(újonc)

Nah megint egy nyavajával jövök... Miért van az hogy a Depó nevű pálya végén, mikor az emberem leborul a kocsiról és kéne menni továb a törött cső felé vagy hova, egyszerűen eltűnik a kép és a "kozmoszban" találom magam? Magyarán a Artyom kiesik a játékból és a nagy semmibe kerül.. ráadásul az automentés is ott mentette le... Ez miért van? Eddig rendesen ment a játék. :W

(#885) byZsolt válasza Aryon87 (#884) üzenetére

byZsolt
(tag)

0szia.
nálad valami komoly gondok vannak, én semmi hibára nem emlékszem, apróbb bugokon kivül.
driver friss van fentí?

Ez Itt a .....

(#886) Aryon87 válasza byZsolt (#885) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Igen a legfrissebb. És pont akkor tűnik el minden, ahogy állna fel a felborult kocsi alól... :F

(#887) Aryon87 válasza Aryon87 (#886) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Öcsém, ekkora egy hibát... Most másképp csináltam... Pálya elölrőlkezd, majd mikor beérnénk az állomáshoz, a felderítőt lelövöm. Állomáson áthalad, majd mutánstámadást túlélve, és kocsiborulást követően megmarad a kép... Komolyan nem értem, tuti bug volt :W

(#888) byZsolt válasza Aryon87 (#887) üzenetére

byZsolt
(tag)

nekem szerencsére ezek a bugok kimaradtak.

Ez Itt a .....

(#889) Aryon87 válasza byZsolt (#888) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Hát nagy szerencséd. Remélem több ilyennel nem fogok összefutni. Nagyon komoly egy játék, most is jó nehéz pályán tökölök... A könyvtárba kell eljutnom (Alley nevű pálya) és nem egyszerű, főleg a hülye szárnyas mutáns miatt... Már 2x elkapott :S

(#890) Aryon87 válasza Aryon87 (#889) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Javítom az előzőt:

Azóta már a Depository pályán vagyok... hát ezek a könyvtáros mutánsok kikészítenek... megdöglök tőlük, ráadásul egy újabb bugba ütköztem és a hócipőm kivan már vele... na jó, nem nyavalygok... :O :W :W :W

(#891) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Metro: Last Light delayed to first quarter of 2013 :(

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#892) byZsolt válasza Sonja (#891) üzenetére

byZsolt
(tag)

ááá.
ez nagyon rossz hir. Akkor idén nem is jön. Nagy kár.

Ez Itt a .....

(#893) Aryon87

Aryon87
(újonc)

Éééés ámen, sikeresen végigvittem! Hát meg kell hagyni ilyen jó játékélményem még nem volt sosem! Még az Unreal 1-2 is piskóta ehhez képest! Várom a Last Light részét már most, de kétlem hogy azt ez a gépem bírni fogja... Örülök ha ezt végigszenvedte... Üdv mindenkinek! :C :R

(#894) byZsolt válasza Aryon87 (#893) üzenetére

byZsolt
(tag)

Gondolkodom egy újra végijátszáson én is, mert mint kiderült idén már nem jön ki nagyon a folytatás.
Szerintem is egy nagyon jó játék.

Ez Itt a .....

(#895) rinsz

rinsz
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok!

A kedvenceim a Stalkerek voltak, de ez a játék is nagyon ütős, kár hogy idén nem jön a folytatás. :o

De várunk türelemmel! :))

[ Szerkesztve ]

Ha anyósod csókol gondolj arra, hogy Jézus Krisztus is szenvedett.

(#896) byZsolt válasza rinsz (#895) üzenetére

byZsolt
(tag)

szia.
nekem valahogy kiaesett a Stalker.
Én amikor megjelent, nagyon vártam, de valahogy túl monoton volt, 1-2 óra játszás után letöröltem, és azóta nem vettem elő.
Valahogy nem volt elég akció, legalábbis igy emlékszem.

Ha pedig ma felraknám, megálná a hlyét grafikailag még?

Ez Itt a .....

(#897) rinsz válasza byZsolt (#896) üzenetére

rinsz
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Szia!

Nálam pont fordítva volt, nekem nem volt monoton leültem elé és nem bírtam abbahagyni. Szerintem volt benne elég akció és valamiért a Metro 2033 is ilyen volt nekem. Persze grafikailag nem egy BF3 de játékmenetben nekem nagyon tetszett. :)

Ha anyósod csókol gondolj arra, hogy Jézus Krisztus is szenvedett.

(#898) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Most hozta a futár! :)

Teljes lett a gyűjtemény. :C :D

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#899) Aryon87

Aryon87
(újonc)

Grat!
én is a napokban kezdtem el olvasni, igaz netről szedtem le ami tudom nem szép dolog, de legalább hamar megvan és ingyenes is :DD Ugyanakkor pont a tegnap töltöttem le a 2034-et is. Az elsőnél még csak a 75. oldalon járok, és már most elég érdekes. Érdemes elöször a könyvet olvasni és utánna játszani, mert a kettő nem egy és ugyanaz, valamint könyvből több minden kiderül ami a játékba nem került bele. Aki játszott és olvasta is tudja miről van szó. :))

(#900) gabo9201

gabo9201
(Ármester)
LOGOUT blog

Üdv mindenkinek!

Elnézést a láma kérdésért, de nem tudom hogyan lehet ezt a fegyvert feltölteni :F

Lőszer van benne bőven, viszont a rajta lévő óra mutatja is, hogy le van merülve. Mivel lehet feltölteni?

ASRock ALiveNF5-eSATA2+ eladó http://hardverapro.hu/apro/asrock_alivenf5-esata2_elado/hsz_1-200.html

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.