Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033

(#751) Mans20

Mans20
(őstag)

Én most vagyok a torony tetején,ott mi az anyám van?mert halucinálok,és van négy ajtó,ott van kettő amibe bemehetek,de mindkettőnél magamhoztérek és leesek,ilyenkor mit kell csinálni?

(#752) zuchy válasza Mans20 (#751) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tom én kinyitogattam mindet. Próbálgattam. Abba kell belemenni amiben az egyik társ áll asszem. Amiben szakadék van oda se menj be.

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#753) Mans20 válasza zuchy (#752) üzenetére

Mans20
(őstag)

Már végigvittem,elég jó game volt,a toronyból a táj nagyon szép volt:)

(#754) 7600 GS

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Kéne egy kis segítség. Most járok Khan-al az alagútban, ahol el kell zárni a légzsilipet és az egyik alagutat fel kell robbantani. Felrobbantottam az alagutat, és el kellene zárni a légzsilipet, de az istennek se találom. Vagy előbb kell bezárni a légzsilipet utánna robbantani?

(#755) Mans20 válasza 7600 GS (#754) üzenetére

Mans20
(őstag)

Youtube on írd be metro 2033 khan és biztos lesz video róla hogy mit kell csinálni,én is így mentem dead citybe.

(#756) RaZroX

RaZroX
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv! Segítséget szeretnék kérni!
A metro 2033-at amikor elindítom, a monitor fogja magát kikapcsol és kiír valami frekvencia gondod. (CRT monitor) 60Hz-en megy a monitor, 1280*1024. A játéknál próbáltam h 640*480-ban induljon de semmi változás. Ha valaki tud megoldást légyszíves írjon privátot!!!

Előre is köszi!

(#757) hazai

hazai
(tag)

hasznos ez a tropik megtaláltam benne ami kelet. {a tank}
metro 2033 xbox 360 ra :C

Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#758) ingalls

ingalls
(kvázi-tag)

Sziasztok! Csaabz problémáján osztozom, azzal a finomsággal fűszerezve, hogy a lőszereim száma tokkal vonóval 4. Én magam még csak bírnám, de Miller rendre felfordul.
Tudnátok segíteni a komoly problémámban? Nem akarok kidobni 5 órát az életemből (hanem 8-at:)). A csíteket hogy lehet működésre bírni? mert eddig nekem ez az unlimited ammo módszer sajnos negatív eredményeket hozott.
Köszi a segítségeteket:)
I

Origin: localforceHeros

(#759) Silenzio válasza coonee (#750) üzenetére

Silenzio
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szokásos. Update-eket feltelepíteni, Windows frissítéseket fel, Visual C++ 2008 Red. fel, legújabb DX és driver fel... Mennie kell. Nekem is 460-am van és Win 7, tökéletesen fut.

ZozzHUN: egy régebbi, Gamepod-on is közölt teljesítmény teszt szerint a Radeon+PhysX a gyorsabb, mint a Geforce+PhysX. Mármint a geforce tovább lassul, nő a különbség. Lehet túl nagy terhelést jelent a kártyáknak. :D

[ Szerkesztve ]

"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

(#760) Köfi

Köfi
(újonc)

Hali!
Remélem nem kérdezek oylan nagy hülyeséget. Egy sima egyszerű kérdésem lenne, ami pedig a következő:
Ugy láttam egy egy fegyverben (pl.: ak47ben) lehet lőszer típust választani, cserélni.
Ez igaz? és ha igen akkor hogy kell?
Üdv!
(ha hülye kérdés volt akkor sry :)) :)

(#761) Motaba78

Motaba78
(őstag)
LOGOUT blog

érdeklődnék, hogy a játékban lévő bench progit merre találom, mert tesztelni szeretném.

egészen pontosan erre a benchre gondoltam benne de én nem találom a metro2033benchmark.exe-t :F

Okosan lehet hülyéskedni, de hülyén okoskodni.

(#762) eladohardver válasza Silenzio (#759) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

Nem műxik :W

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#763) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Heló!
Tudnátok nekem valami jó kis leírást adni, hogy pontosan mi micsoda a cfg-ben a grafikai résznél, valamint hogy mekkora értékek lehetnek?

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#764) Lauda válasza Motaba78 (#761) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom azota megoldodott-e a problemad, de ha nem, akkor a masodik update fogja orvosolni, abban van a bench. :K

(#765) zozopapa68 válasza Drisahun (#723) üzenetére

zozopapa68
(újonc)

indítanám a progit, elkezd egy sáv felfutni de még mielőtt a végére érne, "Metro 2033 executable működése leállt" felirat jön és kilép. legújabb Nv driver van fent. Mi lehet a baj?
feltettem az nvidia progit is direktx et is...
Senki nem tudja mi lehet a baj?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nvidia physx -et telepíteni kell különben nem indul.

Üdv. Zolee :R

[ Szerkesztve ]

(#766) MaTpr0F

MaTpr0F
(újonc)

Üdv!

Nem tudom ti találkoztatok egy ezzel a gondal a játékban, de:
Nekem a játék némely részeinél valamiért mintha laggolna a játék. Nem akadozik, mert az fps végig stabil 40 körüli. Pl van, hogy fordulok és elkezd darabolni, vagy csak követem pl Khan-t és akkor. Elég zavaró, ha valaki tud rá megoldást kérem jelezze.

Asus M4A87TD EVO, AMD Phenom II 965, Sapphire HD6950 (flashed to 6970), 2x2GB DDR3 1033, Corsair 650TX, 1TB WD Cav.Green

(#767) SLYM

SLYM
(PH! kedvence)

üdv. elindítom a játékot és "Metro 2033 executable működése leállt" hibaüzenettel leáll a játék. tudna valaki segíteni a probléma megoldásában? köszönöm

(#768) SLYM válasza SLYM (#767) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

up

(#769) SLYM válasza SLYM (#768) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

senki? :(

(#770) mad1 válasza SLYM (#769) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Vedd az orajeleket alapra.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#771) SLYM válasza mad1 (#770) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

alapon van minden. proci, vidkari, ramok is

(#772) SLYM válasza SLYM (#771) üzenetére

SLYM
(PH! kedvence)

lol. beléptem és most meg elindult, de semmit se csináltam :D

(#773) raus

raus
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Hogyan lehet cserelni a palackot a gazmaszkban?
Bourbonnal jarok meg az elejen az elveszett katakombakban. A hid felöl jövünk es jo par perce rajtam van mar a gazmaszk. Mindjart ahogy bejutunk mondja hogy kutassam at a testeket, aztan halucinaciok jönnek es ö probal kinyitni egy rozsdas kaput. Nekem meg elhasznalodik közben a szüröm es mindig meghalok. "G"-re van allitva a maszk de vagy leveszi vagy felteszi, de nem csereli a szüröt pedig van 15db nalam

segitsetek.

a jatek nagyon jo es reg volt mar ilyen feeling. a stalker köt meg igy le. Nagyon tetszik.

nVidia forever

(#774) urban_borz

urban_borz
(újonc)

véleményem szerint, ez nem játék.. szörnyű minden benne

byebye:D

make some fokken urban noise

(#775) Vigneau

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sziasztok!

A benchmark a játék részét képezi, vagy külön letölthető valahonnan, mint az Aliens vs. Predator benchmark?
Válaszokat előre is köszönöm! :R

Vigi

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#776) Lauda válasza Vigneau (#775) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia!

A masodik update tartalmazza. :K

(#777) cut

cut
(fanatikus tag)

üdv. elindítom a játékot és "Metro 2033 executable működése leállt" hibaüzenettel leáll a játék. tudna valaki segíteni a probléma megoldásában? köszönöm

ez nekem is fent áll....

Mi a megoldás??

55 piros pötty :)

(#778) raus válasza cut (#777) üzenetére

raus
(fanatikus tag)

Döbbenet ez a jatek, abszolut atmoszferaja van.
Mekkora döbbenet amikor a könyvtarban maszkaltunk es az egyik tarsam megtalalta a polcon a Sztrugaszkij fiverek "Piknik az arokparton" cimü sci-fijet, ami ismerös volt neki valahonnan. :) Tudjatok az a novella amiböl a STALKER film is keszült es az egesz Stalker univerzum. Ajanlott olvasmany mindenkinek!
A jatek nekem szemely szerint a 2010-es ev jateka.
Most vagyok a D6-os letesitmenyben.

nVidia forever

(#779) ZozzHUN

ZozzHUN
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok, gondoltam ide is beírom

HD5850-el teszteltem egy gyorsat ha már procit váltottam és sajnos csak ez az egy érdemileg jó játék volt a gépemen és mit ad isten ebben a cikkben is felbukkant.

Prológus pálya, amikor fel kell venni a maszkot (izzasztó rész)
E8200 @ 3400 Mhz - Min: 24 FPS Avg: 36 FPS
Q6600 @ 3000 Mhz - Min: 26 FPS Avg: 35 FPS

A min fps-t csak a véletlennek tudom be, átlag FPS-en látszik, hogy ebben a játékban szerintem semmit nem számít hogy 2 vagy 4 mag.

eladó: ÚJ ASUS DirectCU GTX560 (15-20% tuning) / GTX470 30% OC-val és Gelid hűtővel : http://bit.ly/J4RveN

(#780) pcguru1

pcguru1
(őstag)

Sziasztok!

Esetleg valaki tud magyaritást a játékhoz?

Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

(#781) Lauda válasza pcguru1 (#780) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem letezik. :N

(#782) pcguru1 válasza Lauda (#781) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Köszi :R

Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

(#783) hd.tv.zs

hd.tv.zs
(újonc)

elekadtam.

Amikor vasuton megyunk a társammal, én a géppuskával lövök, majd a szemközti sinen jön egy TANK, és nem tudok semmit csinálni, ő meg kilő.

mit kellene?

Köszi

(#784) raus

raus
(fanatikus tag)

Spoiler....

Kijatszottam es meghatarozo elmeny volt, legutobb a STALKER es a Half Life 2 tett ilyen benyomast ram.

Akkor vegülis lebombaztuk a "söteteket" es megvedtem az otthonomat a Metro-t.
Gondolom a Vörösök meg a Nazik egymast elintezik lassan, mi meg normal emberek valahogy tuleljük odalent es ahogy Miller mondja, "elöbb vagy utobb feljövünk a felszinre es ujjaepitjük a varosokat es ujra ezüstvonatok szaguldanak majd az alagutakban es minden lesz ujra...minden"

nVidia forever

(#785) raus válasza hd.tv.zs (#783) üzenetére

raus
(fanatikus tag)

Mondjak a tarsak hogy lödd a szemközti palya hidjat, a tartooszlopokat mert gyengenek latszanak.

nVidia forever

(#786) pcguru1

pcguru1
(őstag)

Sziasztok!

Elakadtam a játékba ott tartok hogy egy kisgyereket kell követni,egy szobába ahol hárman ülnek a tüz körül és ilyen fekhelyek vannak az ajtók mögött.De nem tudom kitalálni hogy merre tovább,valaki tudna segiteni?

(#787) Lauda válasza pcguru1 (#786) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia!

Melyik palyan van ez pontosan?

(#788) pcguru1 válasza Lauda (#787) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Szia!

Azt már sikerült megoldanom,viszont azt nem tudod véletlen hogy tudom a gázmaszkot cserélni :F

(#789) pcguru1

pcguru1
(őstag)

Senki?

(#790) Lauda válasza pcguru1 (#788) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia!

A g-betuvel nem csereli? Nyomjad kicsit hosszabban. Ha igy sem csereli, akkor az a baj, hogy be van torve az uvegje, keress masikat es csereld le. :)

[ Szerkesztve ]

(#791) pcguru1 válasza Lauda (#790) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Szia!

A g-vel sajnos nem cseréli csak leveszi,az üvege kétt oldalt egy kicsit repedt.Egyébként már probáltam trainer is de akkor sem cseréli hiába nyomkodom a g-t,pedig akkor 100DB filter volt :K

(#792) Lauda válasza pcguru1 (#791) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor azert nem csereli, mert torott az uvege, irtam is. Keress egy masik maszkot, a halottaknal, foldon eldobva talalsz es az e-betuvel le tudod cserelni. :K

(#793) pcguru1 válasza Lauda (#792) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Rendben csak akkor szerintem elöröl kéne kezdenem ezt a pálya részt,mivel most pont olyan helyen vagyok(dead city)hogy nincs halott a közelben csak a kutyák jönnek :K

(#794) Lauda válasza pcguru1 (#793) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Dead city 1-nel menj fel balra az emeletre es ott lesz egy maszk az ajtotol jobbra+toltenyek. :K

(#795) hd.tv.zs válasza raus (#785) üzenetére

hd.tv.zs
(újonc)

köszönöm.
Sikerült.
:R

(#796) pcguru1 válasza Lauda (#794) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Köszi megnézem :R

(#797) Lauda válasza pcguru1 (#796) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R Ha elakadsz, csak szolj, van full mentesem. ;)

[ Szerkesztve ]

(#798) pcguru1 válasza Lauda (#797) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Okés köszi :R

Sajnos nem találom a gázálarcot felmentem az emeletre ott jönnek a kutyák,lelövöm öket és utána megfuladok.Akartam képet csinálni,de valamiért nem lehet :W

(#799) Lauda válasza pcguru1 (#798) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R

Oda kell felmenni, vard meg mielott belepsz, hogy elfusson a kutya es itt lesz az alarc. ;)

(#800) pcguru1 válasza Lauda (#799) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Köszönöm végre sikerült :R :C

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.