Én most vagyok a torony tetején,ott mi az anyám van?mert halucinálok,és van négy ajtó,ott van kettő amibe bemehetek,de mindkettőnél magamhoztérek és leesek,ilyenkor mit kell csinálni?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Nem tom én kinyitogattam mindet. Próbálgattam. Abba kell belemenni amiben az egyik társ áll asszem. Amiben szakadék van oda se menj be.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

Mans20
(őstag)
Már végigvittem,elég jó game volt,a toronyból a táj nagyon szép volt
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Most járok Khan-al az alagútban, ahol el kell zárni a légzsilipet és az egyik alagutat fel kell robbantani. Felrobbantottam az alagutat, és el kellene zárni a légzsilipet, de az istennek se találom. Vagy előbb kell bezárni a légzsilipet utánna robbantani?

Mans20
(őstag)
Youtube on írd be metro 2033 khan és biztos lesz video róla hogy mit kell csinálni,én is így mentem dead citybe.
Üdv! Segítséget szeretnék kérni!
A metro 2033-at amikor elindítom, a monitor fogja magát kikapcsol és kiír valami frekvencia gondod. (CRT monitor) 60Hz-en megy a monitor, 1280*1024. A játéknál próbáltam h 640*480-ban induljon de semmi változás. Ha valaki tud megoldást légyszíves írjon privátot!!!
Előre is köszi!

hazai
(tag)
hasznos ez a tropik megtaláltam benne ami kelet. {a tank}
metro 2033 xbox 360 ra 
Nézz szét a termékeim közt http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=hazai&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

ingalls
(kvázi-tag)
Sziasztok! Csaabz problémáján osztozom, azzal a finomsággal fűszerezve, hogy a lőszereim száma tokkal vonóval 4. Én magam még csak bírnám, de Miller rendre felfordul.
Tudnátok segíteni a komoly problémámban? Nem akarok kidobni 5 órát az életemből (hanem 8-at
. A csíteket hogy lehet működésre bírni? mert eddig nekem ez az unlimited ammo módszer sajnos negatív eredményeket hozott.
Köszi a segítségeteket
I
Origin: localforceHeros
Szokásos. Update-eket feltelepíteni, Windows frissítéseket fel, Visual C++ 2008 Red. fel, legújabb DX és driver fel... Mennie kell. Nekem is 460-am van és Win 7, tökéletesen fut.
ZozzHUN: egy régebbi, Gamepod-on is közölt teljesítmény teszt szerint a Radeon+PhysX a gyorsabb, mint a Geforce+PhysX. Mármint a geforce tovább lassul, nő a különbség. Lehet túl nagy terhelést jelent a kártyáknak. 
[ Szerkesztve ]
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".

Köfi
(újonc)
Hali!
Remélem nem kérdezek oylan nagy hülyeséget. Egy sima egyszerű kérdésem lenne, ami pedig a következő:
Ugy láttam egy egy fegyverben (pl.: ak47ben) lehet lőszer típust választani, cserélni.
Ez igaz? és ha igen akkor hogy kell?
Üdv!
(ha hülye kérdés volt akkor sry

érdeklődnék, hogy a játékban lévő bench progit merre találom, mert tesztelni szeretném.
egészen pontosan erre a benchre gondoltam benne de én nem találom a metro2033benchmark.exe-t 
Okosan lehet hülyéskedni, de hülyén okoskodni.

eladohardver
(senior tag)
Nem műxik 
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤
Heló!
Tudnátok nekem valami jó kis leírást adni, hogy pontosan mi micsoda a cfg-ben a grafikai résznél, valamint hogy mekkora értékek lehetnek?
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Nem tudom azota megoldodott-e a problemad, de ha nem, akkor a masodik update fogja orvosolni, abban van a bench. 

zozopapa68
(újonc)
indítanám a progit, elkezd egy sáv felfutni de még mielőtt a végére érne, "Metro 2033 executable működése leállt" felirat jön és kilép. legújabb Nv driver van fent. Mi lehet a baj?
feltettem az nvidia progit is direktx et is...
Senki nem tudja mi lehet a baj?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nvidia physx -et telepíteni kell különben nem indul.
Üdv. Zolee 
[ Szerkesztve ]

MaTpr0F
(újonc)
Üdv!
Nem tudom ti találkoztatok egy ezzel a gondal a játékban, de:
Nekem a játék némely részeinél valamiért mintha laggolna a játék. Nem akadozik, mert az fps végig stabil 40 körüli. Pl van, hogy fordulok és elkezd darabolni, vagy csak követem pl Khan-t és akkor. Elég zavaró, ha valaki tud rá megoldást kérem jelezze.
Asus M4A87TD EVO, AMD Phenom II 965, Sapphire HD6950 (flashed to 6970), 2x2GB DDR3 1033, Corsair 650TX, 1TB WD Cav.Green

SLYM
(PH! kedvence)
üdv. elindítom a játékot és "Metro 2033 executable működése leállt" hibaüzenettel leáll a játék. tudna valaki segíteni a probléma megoldásában? köszönöm

SLYM
(PH! kedvence)
senki? 

mad1
(PH! kedvence)
Vedd az orajeleket alapra.
Ne szemetelj ! / Steam..

SLYM
(PH! kedvence)
alapon van minden. proci, vidkari, ramok is

SLYM
(PH! kedvence)
lol. beléptem és most meg elindult, de semmit se csináltam 

raus
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Hogyan lehet cserelni a palackot a gazmaszkban?
Bourbonnal jarok meg az elejen az elveszett katakombakban. A hid felöl jövünk es jo par perce rajtam van mar a gazmaszk. Mindjart ahogy bejutunk mondja hogy kutassam at a testeket, aztan halucinaciok jönnek es ö probal kinyitni egy rozsdas kaput. Nekem meg elhasznalodik közben a szüröm es mindig meghalok. "G"-re van allitva a maszk de vagy leveszi vagy felteszi, de nem csereli a szüröt pedig van 15db nalam
segitsetek.
a jatek nagyon jo es reg volt mar ilyen feeling. a stalker köt meg igy le. Nagyon tetszik.
nVidia forever

urban_borz
(újonc)
véleményem szerint, ez nem játék.. szörnyű minden benne
byebye
make some fokken urban noise
Sziasztok!
A benchmark a játék részét képezi, vagy külön letölthető valahonnan, mint az Aliens vs. Predator benchmark?
Válaszokat előre is köszönöm! 
Vigi
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...
Szia!
A masodik update tartalmazza. 

cut
(fanatikus tag)
üdv. elindítom a játékot és "Metro 2033 executable működése leállt" hibaüzenettel leáll a játék. tudna valaki segíteni a probléma megoldásában? köszönöm
ez nekem is fent áll....
Mi a megoldás??
55 piros pötty :)

raus
(fanatikus tag)
Döbbenet ez a jatek, abszolut atmoszferaja van.
Mekkora döbbenet amikor a könyvtarban maszkaltunk es az egyik tarsam megtalalta a polcon a Sztrugaszkij fiverek "Piknik az arokparton" cimü sci-fijet, ami ismerös volt neki valahonnan.
Tudjatok az a novella amiböl a STALKER film is keszült es az egesz Stalker univerzum. Ajanlott olvasmany mindenkinek!
A jatek nekem szemely szerint a 2010-es ev jateka.
Most vagyok a D6-os letesitmenyben.
nVidia forever
Sziasztok, gondoltam ide is beírom
HD5850-el teszteltem egy gyorsat ha már procit váltottam és sajnos csak ez az egy érdemileg jó játék volt a gépemen és mit ad isten ebben a cikkben is felbukkant.
Prológus pálya, amikor fel kell venni a maszkot (izzasztó rész)
E8200 @ 3400 Mhz - Min: 24 FPS Avg: 36 FPS
Q6600 @ 3000 Mhz - Min: 26 FPS Avg: 35 FPS
A min fps-t csak a véletlennek tudom be, átlag FPS-en látszik, hogy ebben a játékban szerintem semmit nem számít hogy 2 vagy 4 mag.
eladó: ÚJ ASUS DirectCU GTX560 (15-20% tuning) / GTX470 30% OC-val és Gelid hűtővel : http://bit.ly/J4RveN

pcguru1
(őstag)
Sziasztok!
Esetleg valaki tud magyaritást a játékhoz?
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
Nem letezik. 

pcguru1
(őstag)
Köszi 
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

hd.tv.zs
(újonc)
elekadtam.
Amikor vasuton megyunk a társammal, én a géppuskával lövök, majd a szemközti sinen jön egy TANK, és nem tudok semmit csinálni, ő meg kilő.
mit kellene?
Köszi

raus
(fanatikus tag)
Spoiler....
Kijatszottam es meghatarozo elmeny volt, legutobb a STALKER es a Half Life 2 tett ilyen benyomast ram.
Akkor vegülis lebombaztuk a "söteteket" es megvedtem az otthonomat a Metro-t.
Gondolom a Vörösök meg a Nazik egymast elintezik lassan, mi meg normal emberek valahogy tuleljük odalent es ahogy Miller mondja, "elöbb vagy utobb feljövünk a felszinre es ujjaepitjük a varosokat es ujra ezüstvonatok szaguldanak majd az alagutakban es minden lesz ujra...minden"
nVidia forever

raus
(fanatikus tag)
Mondjak a tarsak hogy lödd a szemközti palya hidjat, a tartooszlopokat mert gyengenek latszanak.
nVidia forever

pcguru1
(őstag)
Sziasztok!
Elakadtam a játékba ott tartok hogy egy kisgyereket kell követni,egy szobába ahol hárman ülnek a tüz körül és ilyen fekhelyek vannak az ajtók mögött.De nem tudom kitalálni hogy merre tovább,valaki tudna segiteni?
Szia!
Melyik palyan van ez pontosan?

pcguru1
(őstag)
Szia!
Azt már sikerült megoldanom,viszont azt nem tudod véletlen hogy tudom a gázmaszkot cserélni 

pcguru1
(őstag)
Senki?
Szia!
A g-betuvel nem csereli? Nyomjad kicsit hosszabban. Ha igy sem csereli, akkor az a baj, hogy be van torve az uvegje, keress masikat es csereld le. 
[ Szerkesztve ]

pcguru1
(őstag)
Szia!
A g-vel sajnos nem cseréli csak leveszi,az üvege kétt oldalt egy kicsit repedt.Egyébként már probáltam trainer is de akkor sem cseréli hiába nyomkodom a g-t,pedig akkor 100DB filter volt 
Akkor azert nem csereli, mert torott az uvege, irtam is. Keress egy masik maszkot, a halottaknal, foldon eldobva talalsz es az e-betuvel le tudod cserelni. 

pcguru1
(őstag)
Rendben csak akkor szerintem elöröl kéne kezdenem ezt a pálya részt,mivel most pont olyan helyen vagyok(dead city)hogy nincs halott a közelben csak a kutyák jönnek 
Dead city 1-nel menj fel balra az emeletre es ott lesz egy maszk az ajtotol jobbra+toltenyek. 

hd.tv.zs
(újonc)
köszönöm.
Sikerült.

pcguru1
(őstag)
Köszi megnézem 
Ha elakadsz, csak szolj, van full mentesem. 
[ Szerkesztve ]

pcguru1
(őstag)
Okés köszi 
Sajnos nem találom a gázálarcot felmentem az emeletre ott jönnek a kutyák,lelövöm öket és utána megfuladok.Akartam képet csinálni,de valamiért nem lehet