Be kell robbantanod szemben az alagutakat kétoldalt.
De itt meg tudod nézni hogy kell megcsinálni a problémás részeket.
http://www.gameanyone.com/game/X360/5296.html
"Jobb ma egy notebook, mint holnap egy szerver. "

Be kell robbantanod szemben az alagutakat kétoldalt.
De itt meg tudod nézni hogy kell megcsinálni a problémás részeket.
http://www.gameanyone.com/game/X360/5296.html
"Jobb ma egy notebook, mint holnap egy szerver. "

Srácok Én hjiába írom át a user.cfg -t ,1280*1024 re a monitorom miatt nem indul el a játék.....
1024*768 on is próbáltam ,úgy sem megy....
a user.cfg t meg nem a c: meghajtón találtam ahol írtátok,hanem a játék könyvtárában..
Üdv
Tomi
"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."

Sziasztok!
Az a problémám, hogy az Alley nevű pályán tartok és elfogyott a gázálarcomnak a filtere ha valaki tud légyszi segítsen (a boltban nem találok)!!! 
balazs76@postafiok.hu (Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.)
Szaisztok
A vsnyc tőrésre van valami megoldás ?

Üdv, lenne egy problémám, nem tudom elindítani a játékot mert azt írja, hogy nem megfelelő a physixloader.dll vagy valami ilyesmi. Teljesen meg vagyok lőve, ha valaki tudja a megoldást akkor segítsen.
"Mess with the best, die like the rest." Freedom

Kössz. De miért is van szükség erre a porgramra amikor nincs is ilyen videokarim.
[ Szerkesztve ]
Had ne kelljen elmagyaráznom !!! Müködik az a lényeg,jó játékot . 

Jó, mégegyszer kössz.

Ennek a játéknak aztán van gépigénye rendesen! De ahogy elnézem, a dx11-el van baja. Ha dx9-ben futtatom max beállításokkal, akkor magas fps értékeket kapok. Dx11-ben sajna számomra játszhatatlan az 5850-es karival is a maga 20-30 fps-ével.

A vsync-et hogy lehetne bekapcsolni? Nagyon zavaró ebben a játékban, ha nincs. Próbáltam driverből (ACC), próbáltam a config fájl átírásával, de egyiknek sem volt hatása.
Rakd fel a legujabb riva tunert,és abban van egy progi D3DOverrider kapcs. be és nincs törés

Rivatunerből, ha jól tudom 2.24-es van. Az meg sajna nem támogatja az ati 5850-es kártyát még.

Felraktam, és működik!!!! Nagyon köszönöm, már régóta kerestem erre megoldást! Az nem jelent gondot, ha fut az msi afterburner?
Nem tapasztaltam,hogy gondot jelentett volna. 
Sziasztok!
Van már megoldás a "Metro 2033 executable működése leállt" hibaüzenetre?
Üdv.
[ Szerkesztve ]
♥ prelude
♥ prelude

Van már valami megoldás, hogy szélesvásznú módban is lehessen játszani vele? Valahol olvastam, hogy lesz Widescreen javítás hozzá.
Metro 2033 50% leárazás ezen a hétvégén a STEAM-en!

Üdv
A kérdésem a játékkal kapcsolatban az lenne, hogy végig vannak társak vagy a szokásos 1 személyes hadsereget kell játszani? Néztem 1-2 gameplay-t ott mindig voltak de ez lehet csak véletlen
(#672) Rebirth II. válasza Rebirth II. (#671) üzenetére

És indításkor miért fagy le mindig? 
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: metro2033.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.1
Alkalmazás időbélyegzője: 4b912b1f
Hiba – modul neve: metro2033.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.0.1
Hiba – modul időbélyegzője: 4b912b1f
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 003e4f0f
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
hogyan tudnék visszaváltani military grade lőszerről simára? írta a játék során, csak elfelejtettem. ez így meg elég gázos, mert "pénzzel lövöldözni" nem kifizetődő.
annyi rémlik, hogy hosszan kellett valamelyik gombot nyomni.
üdv.
♥ prelude
"Also, you need to HOLD R (or whatever your reload key is) to switch to Military-Grade rounds."

♥ prelude

Heh én meg elakadtam a "Cursed" résznél. Azok a szarok betámadják a bázist társaim meg egy heavy mg mögött csücsülnek és aszondják keressem meg a demo squad maradványait, de annyi ilyen szörny jön hogy lehetetlen egyedül futkorászni
♥ prelude

jaja kössz de már nem aktuális
most ismét elakadtam, amikor párhuzamosan megy a 2 vágány és jön egy buldózer melletünk 
erre is van megoldás.
hallod kajak itt akadtam el én is tegnap.
[link] durva megoldás. sose gondoltam volna h így kell megcsinálni.
♥ prelude

Ja én végülis rájöttem mert már kínomba lőttem mindent
Most kell eljutnom D6 ba. Tök zsír mert van 2 filterem azt kibasznak a felszínre 
én is a felszínen vagyok már. vagyis asszem épp túl vagyok rajta. nekem 18 filterem volt. (fasz se tudja h honnan szedtem annyit.
asszem kinn ha jó szemed van, találhatsz) ha jól emlékszem, kétszer cserélt szűrőt a csávó, pedig elég sokáig barangoltam. nem erősségem megtalálni a felszínen, h merre kell tovább menni.
♥ prelude

Én már lejutottam a könyvtár alá, de már megbántam hogy legnehezebben tolom.. Ammom nulla azt tele van ezekkel a kisméretű tankokkal minden
végigjátszottam. a vége odabasz.
♥ prelude

Én már 2 napja nem toltam vele, de most D6 ba vagyok, most váltam el a többiektől. Gondolom lassan már vége
jah, onnantól már nincs sok hátra. én is kihagytam egy keveset. így visszatekintve eléggé rövid volt.
♥ prelude
nekem az nem tetszett benne mikor ilyen bogyók jöttek ki a földből, és egyből gurultak felém... sztem jobbra is meglehetett volna ezt a gémet csinálni, hiányoltam belőle az ilyen sejtelmes dolgokat, amik elgondolkoztatják a játékosokat. A szuper animált részekben elveszik az ember, picit olyan mw2feeling kapott el (annyira animáció orientált lett, hogy bizonyos alap dolgokat mint pl, az említett történetet kibővíteni/kerekíteni bizonyos mellék történetekkel... mert ez az egész nekem olyan volt mintha szűk folyosón mentem volna keresztül)
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

Helló a bogyónál elakadtam mit kő csinálni?
Herbertz Outdoor, balta és kés,Smith and Wesson Bush Hog,Alumínium baseball ütő Tysonz,Búváróra H3 P6504,EOTech HOLOgraphig Sight M551 céltávcső.
ment pm 
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

indítanám a progit, elkezd egy sáv felfutni de még mielőtt a végére érne, "Metro 2033 executable működése leállt" felirat jön és kilép. legújebb Nv driver van fent. Mi lehet a baj?

Fel kell rakni az Nvidia physix nevű szemetét meg frissíteni a DirectX-et

Természetesen feltettem mind a 3 cuccot ami mellékelve volt a játék mellé. de akkor is ezt csinálja pedig rögtön feltettem őket. Segítség...

Akkor senki nem tudja miért nem indul el?
Ha valaki tudja a megoldást a belassulásokra akkor kérem ossza meg, elég zavaró 

DX10/High/1680x1050
[ Szerkesztve ]
eladó: ÚJ ASUS DirectCU GTX560 (15-20% tuning) / GTX470 30% OC-val és Gelid hűtővel : http://bit.ly/J4RveN
Ne a mellékeltet rakd fel,hanem a legfrissebbet.
jó kis játék, gyönörű grafikával
P.S.: XP alól very high-on 1 giga rammal is elfut, igaz a felszinen már szaggat, de a belső tereken elég folyékony
veszek bele még 2 gigát, h 3 giga ram legyen benne
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

A felszinen 3gb al is szaggat,de azert vegyel...mashol jol johet.
Ne szemetelj ! / Steam..
aha
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

felraktam amit találtam és legfrissebbnek gondoltam de ugyanaz a baj, segítenél abban hogy neked melyik el megy. Direktx 11 van fent,
tegnap este én is pont ott kínlódtam
má megint csak pisztolyom maradt ozt kész, én sokat futkorásztam de, igazából ha odafigyelsz és időben meglapulsz akkor jó eséllyel simán elrohannak melledet,
UpTheBruce!
Ejha akkor én ezek szerint egy párat elpuffantottam már
amikor olyan bitang nagyot dörren az AK akkor épp a pénzemet lövöm el ugye ? nem tűnt fel amikor átkapcsoltam..
,de legalább már oda fogok figyelni rá. Amúgy állat játék, legalábbis nekem nagyon bejön 
UpTheBruce!