Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033

(#651) bluyoo válasza konas (#650) üzenetére

bluyoo
(senior tag)

Be kell robbantanod szemben az alagutakat kétoldalt.
De itt meg tudod nézni hogy kell megcsinálni a problémás részeket.
http://www.gameanyone.com/game/X360/5296.html

"Jobb ma egy notebook, mint holnap egy szerver. "

(#652) Tommi000001

Tommi000001
(tag)

Srácok Én hjiába írom át a user.cfg -t ,1280*1024 re a monitorom miatt nem indul el a játék.....
1024*768 on is próbáltam ,úgy sem megy....
a user.cfg t meg nem a c: meghajtón találtam ahol írtátok,hanem a játék könyvtárában..
Üdv
Tomi

"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."

(#653) zsolt34

zsolt34
(újonc)

Sziasztok!
Az a problémám, hogy az Alley nevű pályán tartok és elfogyott a gázálarcomnak a filtere ha valaki tud légyszi segítsen (a boltban nem találok)!!! :W

balazs76@postafiok.hu (Mi az abszolút szemtelenség?Valakinek az ablaka alá szarni, majd bekopogni papírért.)

(#654) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szaisztok

A vsnyc tőrésre van valami megoldás ?

(#655) skeleton91

skeleton91
(tag)

Üdv, lenne egy problémám, nem tudom elindítani a játékot mert azt írja, hogy nem megfelelő a physixloader.dll vagy valami ilyesmi. Teljesen meg vagyok lőve, ha valaki tudja a megoldást akkor segítsen.

"Mess with the best, die like the rest." Freedom

(#656) dunc válasza skeleton91 (#655) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#657) skeleton91 válasza dunc (#656) üzenetére

skeleton91
(tag)

Kössz. De miért is van szükség erre a porgramra amikor nincs is ilyen videokarim.

[ Szerkesztve ]

(#658) dunc válasza skeleton91 (#657) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Had ne kelljen elmagyaráznom !!! Müködik az a lényeg,jó játékot . :C

(#659) skeleton91 válasza dunc (#658) üzenetére

skeleton91
(tag)

:) Jó, mégegyszer kössz.

(#660) petrusz82

petrusz82
(fanatikus tag)

Ennek a játéknak aztán van gépigénye rendesen! De ahogy elnézem, a dx11-el van baja. Ha dx9-ben futtatom max beállításokkal, akkor magas fps értékeket kapok. Dx11-ben sajna számomra játszhatatlan az 5850-es karival is a maga 20-30 fps-ével.

(#661) petrusz82

petrusz82
(fanatikus tag)

A vsync-et hogy lehetne bekapcsolni? Nagyon zavaró ebben a játékban, ha nincs. Próbáltam driverből (ACC), próbáltam a config fájl átírásával, de egyiknek sem volt hatása.

(#662) dunc válasza petrusz82 (#661) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rakd fel a legujabb riva tunert,és abban van egy progi D3DOverrider kapcs. be és nincs törés

(#663) petrusz82 válasza dunc (#662) üzenetére

petrusz82
(fanatikus tag)

Rivatunerből, ha jól tudom 2.24-es van. Az meg sajna nem támogatja az ati 5850-es kártyát még.

(#664) dunc válasza petrusz82 (#663) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem is kell rakd fel,és inditsd el a D3DOverrider-t. (külön parancsikonja van a startmenűbe is.)

[ Szerkesztve ]

(#665) petrusz82 válasza dunc (#664) üzenetére

petrusz82
(fanatikus tag)

Felraktam, és működik!!!! Nagyon köszönöm, már régóta kerestem erre megoldást! Az nem jelent gondot, ha fut az msi afterburner?

(#666) dunc válasza petrusz82 (#665) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tapasztaltam,hogy gondot jelentett volna. :U

(#667) Ice!?

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Van már megoldás a "Metro 2033 executable működése leállt" hibaüzenetre?

Üdv.

[ Szerkesztve ]

♥ prelude

(#668) Ice!? válasza Ice!? (#667) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

♥ prelude

(#669) petrusz82

petrusz82
(fanatikus tag)

Van már valami megoldás, hogy szélesvásznú módban is lehessen játszani vele? Valahol olvastam, hogy lesz Widescreen javítás hozzá.

(#670) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Metro 2033 50% leárazás ezen a hétvégén a STEAM-en!

(#671) Rebirth II.

Rebirth II.
(tag)

Üdv

A kérdésem a játékkal kapcsolatban az lenne, hogy végig vannak társak vagy a szokásos 1 személyes hadsereget kell játszani? Néztem 1-2 gameplay-t ott mindig voltak de ez lehet csak véletlen

(#672) Rebirth II. válasza Rebirth II. (#671) üzenetére

Rebirth II.
(tag)

És indításkor miért fagy le mindig? :D
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: metro2033.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.1
Alkalmazás időbélyegzője: 4b912b1f
Hiba – modul neve: metro2033.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.0.1
Hiba – modul időbélyegzője: 4b912b1f
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 003e4f0f
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040e

Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt

(#673) Ice!?

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hogyan tudnék visszaváltani military grade lőszerről simára? írta a játék során, csak elfelejtettem. ez így meg elég gázos, mert "pénzzel lövöldözni" nem kifizetődő.
annyi rémlik, hogy hosszan kellett valamelyik gombot nyomni.

üdv.:R

♥ prelude

(#674) Ice!? válasza Ice!? (#673) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Also, you need to HOLD R (or whatever your reload key is) to switch to Military-Grade rounds."

:R :R

♥ prelude

(#675) Rebirth II.

Rebirth II.
(tag)

Heh én meg elakadtam a "Cursed" résznél. Azok a szarok betámadják a bázist társaim meg egy heavy mg mögött csücsülnek és aszondják keressem meg a demo squad maradványait, de annyi ilyen szörny jön hogy lehetetlen egyedül futkorászni

(#676) Ice!? válasza Rebirth II. (#675) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

♥ prelude

(#677) Rebirth II. válasza Ice!? (#676) üzenetére

Rebirth II.
(tag)

jaja kössz de már nem aktuális :P most ismét elakadtam, amikor párhuzamosan megy a 2 vágány és jön egy buldózer melletünk :D

(#678) Ice!? válasza Rebirth II. (#677) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

erre is van megoldás.:DDD hallod kajak itt akadtam el én is tegnap.:D [link] durva megoldás. sose gondoltam volna h így kell megcsinálni.:D

♥ prelude

(#679) Rebirth II. válasza Ice!? (#678) üzenetére

Rebirth II.
(tag)

Ja én végülis rájöttem mert már kínomba lőttem mindent :D Most kell eljutnom D6 ba. Tök zsír mert van 2 filterem azt kibasznak a felszínre :D

(#680) Ice!? válasza Rebirth II. (#679) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én is a felszínen vagyok már. vagyis asszem épp túl vagyok rajta. nekem 18 filterem volt. (fasz se tudja h honnan szedtem annyit.:D asszem kinn ha jó szemed van, találhatsz) ha jól emlékszem, kétszer cserélt szűrőt a csávó, pedig elég sokáig barangoltam. nem erősségem megtalálni a felszínen, h merre kell tovább menni.

♥ prelude

(#681) Rebirth II. válasza Ice!? (#680) üzenetére

Rebirth II.
(tag)

Én már lejutottam a könyvtár alá, de már megbántam hogy legnehezebben tolom.. Ammom nulla azt tele van ezekkel a kisméretű tankokkal minden

(#682) Ice!? válasza Rebirth II. (#681) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

végigjátszottam. a vége odabasz.:D

♥ prelude

(#683) Rebirth II. válasza Ice!? (#682) üzenetére

Rebirth II.
(tag)

Én már 2 napja nem toltam vele, de most D6 ba vagyok, most váltam el a többiektől. Gondolom lassan már vége

(#684) Ice!? válasza Rebirth II. (#683) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jah, onnantól már nincs sok hátra. én is kihagytam egy keveset. így visszatekintve eléggé rövid volt.

♥ prelude

(#685) Źşë' válasza Ice!? (#682) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

nekem az nem tetszett benne mikor ilyen bogyók jöttek ki a földből, és egyből gurultak felém... sztem jobbra is meglehetett volna ezt a gémet csinálni, hiányoltam belőle az ilyen sejtelmes dolgokat, amik elgondolkoztatják a játékosokat. A szuper animált részekben elveszik az ember, picit olyan mw2feeling kapott el (annyira animáció orientált lett, hogy bizonyos alap dolgokat mint pl, az említett történetet kibővíteni/kerekíteni bizonyos mellék történetekkel... mert ez az egész nekem olyan volt mintha szűk folyosón mentem volna keresztül)

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#686) no para dara

no para dara
(újonc)

Helló a bogyónál elakadtam mit kő csinálni?

Herbertz Outdoor, balta és kés,Smith and Wesson Bush Hog,Alumínium baseball ütő Tysonz,Búváróra H3 P6504,EOTech HOLOgraphig Sight M551 céltávcső.

(#687) Źşë' válasza no para dara (#686) üzenetére

Źşë'
(őstag)
LOGOUT blog

ment pm :))

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#688) Drisahun

Drisahun
(újonc)

indítanám a progit, elkezd egy sáv felfutni de még mielőtt a végére érne, "Metro 2033 executable működése leállt" felirat jön és kilép. legújebb Nv driver van fent. Mi lehet a baj?

(#689) Rebirth II. válasza Drisahun (#688) üzenetére

Rebirth II.
(tag)

Fel kell rakni az Nvidia physix nevű szemetét meg frissíteni a DirectX-et

(#690) Drisahun válasza Rebirth II. (#689) üzenetére

Drisahun
(újonc)

Természetesen feltettem mind a 3 cuccot ami mellékelve volt a játék mellé. de akkor is ezt csinálja pedig rögtön feltettem őket. Segítség...

(#691) Drisahun

Drisahun
(újonc)

Akkor senki nem tudja miért nem indul el?

(#692) ZozzHUN

ZozzHUN
(őstag)
LOGOUT blog

Ha valaki tudja a megoldást a belassulásokra akkor kérem ossza meg, elég zavaró :(

DX10/High/1680x1050

[ Szerkesztve ]

eladó: ÚJ ASUS DirectCU GTX560 (15-20% tuning) / GTX470 30% OC-val és Gelid hűtővel : http://bit.ly/J4RveN

(#693) dunc válasza Drisahun (#690) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ne a mellékeltet rakd fel,hanem a legfrissebbet.

(#694) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jó kis játék, gyönörű grafikával

P.S.: XP alól very high-on 1 giga rammal is elfut, igaz a felszinen már szaggat, de a belső tereken elég folyékony

veszek bele még 2 gigát, h 3 giga ram legyen benne

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#695) mad1 válasza Bluegene (#694) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

A felszinen 3gb al is szaggat,de azert vegyel...mashol jol johet.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#696) Bluegene válasza mad1 (#695) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

aha

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#697) Drisahun válasza dunc (#693) üzenetére

Drisahun
(újonc)

felraktam amit találtam és legfrissebbnek gondoltam de ugyanaz a baj, segítenél abban hogy neked melyik el megy. Direktx 11 van fent,

(#698) BemApo válasza Rebirth II. (#675) üzenetére

BemApo
(senior tag)
LOGOUT blog

tegnap este én is pont ott kínlódtam :DDD má megint csak pisztolyom maradt ozt kész, én sokat futkorásztam de, igazából ha odafigyelsz és időben meglapulsz akkor jó eséllyel simán elrohannak melledet,

UpTheBruce!

(#699) BemApo válasza Ice!? (#674) üzenetére

BemApo
(senior tag)
LOGOUT blog

Ejha akkor én ezek szerint egy párat elpuffantottam már :W amikor olyan bitang nagyot dörren az AK akkor épp a pénzemet lövöm el ugye ? nem tűnt fel amikor átkapcsoltam.. :((( ,de legalább már oda fogok figyelni rá. Amúgy állat játék, legalábbis nekem nagyon bejön :))

UpTheBruce!

(#700) Drisahun

Drisahun
(újonc)

indítanám a progit, elkezd egy sáv felfutni de még mielőtt a végére érne, "Metro 2033 executable működése leállt" felirat jön és kilép. legújabb Nv driver van fent. Mi lehet a baj?

feltettem az nvidia progit is direktx et is...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.