Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033

(#551) Dusee

Dusee
(senior tag)

kis off :B :D

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

(#552) Dark KillerX válasza Dusee (#551) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Bocsi de sztem ez nem annyira vicces. :R :B Töröltesd a hsz-t. :R :K

(#553) Dusee válasza Dark KillerX (#552) üzenetére

Dusee
(senior tag)

sorry, nem tudtam róla, hogy mi volt a moszkvai metróban, most olvastam róla egy cikket :(
azt hittem valami fan csinálta, és csak illusztrált képek azok :R

LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

(#554) icecave

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudom, le leszek hurrogva, de valakinek sikerült cheat-elni a játékot? Pl örök lőszer, ilyesmi? jól jönne, most sem tudok egy helyen továbbjutni, mindig megölnek...

Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

(#555) norby91 válasza icecave (#554) üzenetére

norby91
(újonc)

addig próbálkozz amíg nem sikerül!!

Ki lehet vinni csalás nélkül is, itt van ez a sok-sok ember aki már kivitte anélkül, köztük én is.

Ne nyúlj egyből csaláshoz, PRÓBÁLKOZZ!!!

(#556) CptMisi

CptMisi
(PH! addikt)

Rájöttem, miért is volt olyan nehéz a könyvtártól kezdve :W Haver viccből hardra állította :DDD

(#557) norby91 válasza CptMisi (#556) üzenetére

norby91
(újonc)

nah ez pech :) részvét

(#558) gery dee válasza icecave (#554) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

Fölösleges az örök lőszer egyszerűen körül kell nézni és jól kell gazdálkodni. a 6. rész-hez érve a revolverben több mint 200 töltényem van , a géppityupan több mint 1100 , a shotgun-ba vagy hogy kell írni több mint 300 töltényem van . És még "pénzem" is van bőven. Miután elötte megvettem azt a jó kis gépfegyvert (hangtompító,távcső, lézeres irányzék meg minden) , na meg még tudtam lőszert is venni. Én azt javaslom kezd előről és nézz szét rendesen mert rengeteg helyen van lőszer és miegymás. :K

Én revolverrel nyomultam mert abból többnyire 1 pontos lövés a fejre és már fekszik is a célpont. Meg a nyílpuska is eléghatásos a könyvtára szörnyeknél és a repülő izék ellen is, 8 nyíl bármelyiket kifekteti ellenben a többivel ahol több tárat is rá kell ereszteni mire egyáltalán hajlandó megrázni a fejét hogy itt valami történik. Ráadásul a nyilakat föllehet szedni újra :D . A dobokés is elég jó móka :))

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

(#559) tdd587

tdd587
(őstag)

Sziasztok,

Nálatok megy 5.1-ben a hang? Semmilyen beállítást nem találtam rá, cfg-ben sincs semmi és nagyon idegesítő, amikor a szabadban üvölt a monszta, én meg forgolódom, mint a windcock, mert fogalmam sincs honnan jön a tesszaláció...

Realtek alaplapi chip, SPDIF + DTS connect, ha ez mond valamit. (Más cuccok mennek vele...)

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#560) LucifeI2

LucifeI2
(őstag)

Az mondjuk egy kicsit vicces, hogy eddig a legjobb fegyver a dobókés, minden egy lövés vele és aztán fel lehet szedni a kést, még ha egy katona lábába dobom, akkor is azonnal meghal. Különben hardcore nehézségi szinten elég fusztráló a játék, mivel az őrök 1-2 töltényt dobnak, vagy annyit se. Nem vettem a boltba töltényt, mert gondoltam, hogy majd változik ez a játék folyamán, de nem. Úgy hogy most imádkozok, hogy legyen valami bolt hamarosan, mert jelenleg már csak a dobókésemben van "töltény".

Noob is not a level, it's a state of mind.

(#561) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Sziasztok.

Még az elején tartok kijutottama városba, de a gasmask állandóan elfogy, találok a huláknál de nem akarja felvenni, mit tegyek?Mert állandóan megfulladok.Amúgy amatörön viszem, amikor még kijutok két maskom van egyik egyből elfogy a másik is nagyon hamar, mit tudok tenni??

Köszönöm előre is.

(#562) romero28 válasza LucifeI2 (#560) üzenetére

romero28
(senior tag)

na ez a lőszerhiány engem is frusztrál kicsit :U

PiHi van xD

(#563) LucifeI2 válasza romero28 (#562) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Arról nem is beszélve, hogy Hardcore-on még az ellenség is több. Kevesebb töltényt kapsz és sokkal több ellenséget. Nem valami jó megoldás szerintem, álltalában az AI-ban szokott különbség lenni, jobban céloznak stb.

Dyno

Filtert kell venned, de nekem a csávó az elején aki jön velem, adott 5-öt az bőven elég volt. Aztán még felszedtem egy csomót az őröktől. A maszkot akkor kell lecserélni, hogy ha már nagyon szét van törve, de vigyázni kell mert szét lehet lőni őket, szerintem nem szabad fejbe lőni az ellenséget akin van. Egyszer a földön találtam egyet és véletlen belelőttem, aztán már nem tudtam lecserélni rá a maszkomat.

[ Szerkesztve ]

(#564) romero28 válasza LucifeI2 (#563) üzenetére

romero28
(senior tag)

hard-on nyomom , és egyetlen jó megoldás van a lőszer beosztására , hogy nagyon pontosan fejre kell célozni . bár ehhez sok fps kell , vagyis grafot nem árt picit butítani emiatt , hogy pontosan tudj lőni .

PiHi van xD

(#565) LucifeI2 válasza romero28 (#564) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Én dobókéssel tolom. :DDD Nem viccelek, eddig azzal mentem a legtöbbször, nagyon erős fegyver.

Grafikával nekem nincs gond, megy maxon.

[ Szerkesztve ]

(#566) Dyno válasza LucifeI2 (#563) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Na az a baj hogy kijutottam direkt átszaladtam egy másik helyre volt ott két mutáns kinyirtam őket és ott is találtam maszkot.De semmit nem kezd vele, nem veszi fel se semmi.Pedig amikor még ott lennt a metroban voltam még mielött a merketbe bekerültem a "Los Catacombs" pályán akkor is találtam maszkot akkor is csak nagy nehezen sikerült felvennem, de azok mostanra elfogytak(lehet béna vagyok és túlsokat használom).És össze is volt nekem repedve, de aztán amit másodszorra felraktam nem volt repedt, dehát semmeddig nem tartott ki.... :( :(

(#567) norb55

norb55
(fanatikus tag)

sziasztok !
kellemes husvéti ünnepeket kívánok !

elakadtam a metro 2033-ba !

mégpedig ott ahol metro feljáró van és elvan torlaszólva minden vassal felül 1 híd van !
katonák körbe vesznek és folyamatossan jönnek a kis mutáns lények van 1 gépfegyver is !
kérdésem az lenne hogy tudok én tovább jutni azon a torlaszon?
nemtudom mitévő legyek , hova menjek, szeretném a segítségeteket kikérni !

Segítségeteket előre is köszönöm ! :R

HAF932 /Gigabyte1200Watt /Maximus IV Extreme/2600K /PNY GTX 680 /8gb HyperX /hűtő:NOCTUA NH-D14 /G9 /Z-680/Sony bravia kdl-32ex500

(#568) LucifeI2 válasza norb55 (#567) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Vissza kell menni és fel kell szedni az egyik oldalon egy bombát, aztán berobbantani a metró másik végét, utána pedig az egész alagút közepe fele van egy lépcső ott fel kell menni és ott is robbantani kell. Szóval, ha háttal állsz az úttorlasznak, akkor a bomba jobb oldalt lesz az alagút másik végén, robbantani pedig a bal oldalon kell majd. Bár abban se vagyok biztos, hogy erre a részre gondolsz-e, mert még én se játszottam végig.

(#569) norb55 válasza LucifeI2 (#568) üzenetére

norb55
(fanatikus tag)

szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet !
jóra gondoltál, ott akadtam meg , de hála neked átvittem ! :R

még 1× köszömöm szépen, jó játék nagyon ! :D

HAF932 /Gigabyte1200Watt /Maximus IV Extreme/2600K /PNY GTX 680 /8gb HyperX /hűtő:NOCTUA NH-D14 /G9 /Z-680/Sony bravia kdl-32ex500

(#571) Süni 1985 F

Süni 1985 F
(senior tag)

A végén lévő szörnynek mi a megnevezése,mert néznék róla képeket a neten? :)
Nem nagyon látni a játékban csak alig alig...

Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!

(#572) Mozso26

Mozso26
(senior tag)

Játékostársaim nincs rajtam a gázmaszk a jatekban(meg itthon sem) mégis folyamatosan be van törve és semmit sem látok ki rajta.... ez most mi ez?

(#573) LucifeI2 válasza Mozso26 (#572) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Le kell cserélni, ha be van törve. A hulláknál, vagy akár a földön lehet találni másikat, megjelenik két nyíl ha a gázmaszk fölé viszed a kurzort, hosszan lenyomod az E-t és lecseréli.

(#574) Zsolt!!

Zsolt!!
(tag)

Sziasztok!

Amikor egy autóval menekülünk és egy tank lő jobbról akkor mit kell csinálni mert mindig kilőnek.?

(#575) Zsolt!!

Zsolt!!
(tag)

Na azóta a youtebon megtaláltam a videót ami ezen a részen vettek fel.Gondoltam erre a megoldásra de én vmi robbanó hordót v ilyesmit kerestem.

(#576) boogie84 válasza LucifeI2 (#565) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Azt hittem hogy magasabb lesz a gépigénye. High-on megy frankón még az én középkategóriás gépemen is. Már azt hittem h 5870-et kell majd vennem :B

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#577) norby91 válasza Zsolt!! (#575) üzenetére

norby91
(újonc)

:)

Én csak másodjára jöttem rá. Először lőttem a tankot, de semmi. Gondoltam megnézzük mi lesz, ha az alatta levő "gerendát" sorozom meg. Lám így lett jó. :)

ui.:

Itt van minden map végigjátszása: http://www.gameanyone.com/game/X360/5296.html
Használd egészséggel!

[ Szerkesztve ]

(#578) norb55

norb55
(fanatikus tag)

Végig vittem én is a metro 2033-at ! :)

Nagyon szuper játék lett, van egy -két hely ahol elég izgalmas részek voltak. :D
Kíváncsian várom a Metro 2034-et is biztos az is ilyen jó lesz ! :D
Engem csak az állandó sötétség zavart, néha lehetett volna több fény is ! :D

(#579) amper zoli

amper zoli
(tag)

Sziasztok!
Az a problémám, hogy az Alley nevű pályán tartok és elfogyott a gázálarcomnak a filtere ha valaki tud légyszi segítsen (a boltban nem találok)!!! :(

Most nincs aláírásom!........Illetve.....Van??

(#580) Mozso26 válasza LucifeI2 (#573) üzenetére

Mozso26
(senior tag)

kösz , habár ezt én is tudtam , valami bug lehetett mert mindig rajtam volt, akkor dobta el végre amikor találtam bele filtert. :R

(#581) Thome válasza norby91 (#577) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Logikus volt, meg mondta a sofőrünk is, hogy daráljuk szét alatta a cuccot. :)

Trolololololol | Steam: thomahu

(#582) Barcageri

Barcageri
(tag)

sziasztok.
milyen procival járnék jobban egy négymagos q8300 vagy kétmagos e8400? 5770-hez kéne metro2033-hoz.thx

(#583) boogie84 válasza Barcageri (#582) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

link. Csak metro-ra kell?
Ha újat vennék akkor már i5.

[ Szerkesztve ]

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#584) patakidr

patakidr
(tag)

Valami hasonlót akartam én is kérdezni. Nekem E8400+4Gb RAM+5850 mellett dx 11-ben 1920X1080-on fullon mindössze 15-20 FPS. (Fraps) Ezt nagyon keveslem, a COD 2 100-150 FPS szintén ezen a felbontáson. (igaz, hogy dx 9-ben.)

Arra gondolok, hogy nyilván a proci lehet a gyenge pont éspedig nem az 5850. Esetleg a RAM kevés neki?

Öreg Gamer nem vén Gamer!

(#585) boogie84 válasza patakidr (#584) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Egy az egyben a géped kevés neki. I5 v i7 + 4GB ram + 5870 amin fullon tudod játszani! Főleg ful HD-ben...

(#586) patakidr válasza boogie84 (#585) üzenetére

patakidr
(tag)

No azért nem mondanám gyengének az 5850-et... Ha 775-ös foglalatnál maradok, akkor nem megy az i5-i7...
A 4Gb megvan.
Dx 10, full, 30-70 FPS.

(#587) LucifeI2 válasza patakidr (#586) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Szükséges az a 1920X1080? Nekem 22"-os monitorom van, de 1440*900-ba játszok és teljesen élvezhető, így van átlag 40 FPS, min. 30 max. 70 körül. Igaz nekem csak DX9.

Különben ha nézegetsz teszteket nem sokkal lesz több FPS-ed egy i7-től vagy akár i5. E8400 jelenleg a legtöbb játéknak elég, inkább VGA limitesek.

[ Szerkesztve ]

(#588) patakidr válasza LucifeI2 (#587) üzenetére

patakidr
(tag)

Igaz. Bár én csak amiatt gondoltam a procilimitre, mert ugyebár a gépigénynél a quad-ot ajánlgatja nagyon. Amúgy 24"-os moncsit használok, azért szeretem az 1920x1080-at, mert ez a nativ felbontása. Itt a legszebb a képe.

[ Szerkesztve ]

(#589) RpPRO

RpPRO
(őstag)

Javaslom a PH! gardanak a jatekot felvenni VGA/CPU tesztelesre.

2.5 GHz-en futo c2 E2160-nal 100% cpu, 10-30 fps 1152x864-ben, minden fullon, 3850-nel DX9-ben!
L2 cache ugye ebben a prociban 1 MB, kivancsi lennek, mennyit dob tobb MB.

Hangulatos egy jatek. Q magas texturafelbontassal dolgoznak. Mennyi ez, 1024x1024?

- Merte valaki, mennyi texturamemoriat zabal?
- Mennyire tamaszkodik a physix-re?

Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

(#590) Kris87

Kris87
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Chapter 5 Alley pályán vagyok, szörnyet kiiktatom a tetőn, majd át a leomló falon, majd be a lyukba, aztán ennyi, mert megfagy állandó jelleggel. Ha nem ugrok bele, csak álldogálok kicsit akkor is megfagy, ha addig el nem visz a madár. Driverek legfrissebbek.

(#591) Kris87 válasza Kris87 (#590) üzenetére

Kris87
(fanatikus tag)

OK megoldódott, nem is arra kell menni. :)

(#592) ko-ko82

ko-ko82
(senior tag)

Halli!Kérdezni szeretném itt kell beállítani a Physx-t a játékban?És az a DOF hol van mert én már 1000x néztem de nem találom kis segítséget kaphatok?.

(#593) Kris87 válasza ko-ko82 (#592) üzenetére

Kris87
(fanatikus tag)

Szia!

Ha az advenced physx-re gondolsz, az a game options-ban van. A dof-hoz pedig dx 11 kell. üdv.

szerk: Látom dx11-el nincs hiány, elméletileg ha átállítod a video settings-ben dx11-re, akkor megjelenik a kért opció.

[ Szerkesztve ]

(#594) RpPRO

RpPRO
(őstag)

Metro 2033 Maxed out DX10! Advanced Physx enabled

Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

(#595) Booksi

Booksi
(újonc)

Sziasztok!

Nekem nagyon bejött a dolog, imádok kutakodni a pályákon. Azonban most a segítségeteket kérném. Elakadtam, de cudarul azon a pályán, ahol egy tankot kell ártalmatlanítani egy sínautó tornyából géppityuval. Lehet, hogy rosszul értem, de mintha a hátulján lévő hordókkal lehetne lelohasztani a tüzét egy kicsit. Az angolt én is töröm. Lehet, hogy mást kell csinálni? Mert már majdnem szétvertem a gépet a 200-dik újra töltés miatt, és nem bííírok tovább jutni. Áááááá.... de ideges vagyok......... :W :O

Ráadásul, mivel még zöööd a fülem, ezt a kérést korábban rossz helyen tettem fel.....

(#596) DerStauner válasza Booksi (#595) üzenetére

DerStauner
(senior tag)

az a tank veled párhuzamosan megy egy sínpályán. a sínpályát tartó betonoszlopokra kell lőni. egyébként mondja is a társad, hogy lődd azokat, mert gyengének néznek ki.

(#597) Booksi válasza DerStauner (#596) üzenetére

Booksi
(újonc)

Köszönöm szépen a segítséged. Félre értettem és azt hittem, hogy a tank gyenge pontjára utal. Megmentettél az agyvérzéstől, meg egy gép vásárlástól. :R :R
Egyébként egy Toshiba lapin nyomom, de nem nagyon receg. Mondjuk DX9 és 1440x900-ban, de így is elég jól néz ki.

(#598) atesz1974

atesz1974
(kvázi-tag)

Úgy látom ez a végigjátszás link időről-időre jót tesz: [link]
szóval itt bárki megnézheti vidijó formátumban, mi a helyzet az adott pályán.....

De nem mindig segít, én pl. a chapter5-ben az Archives pályát úgy kezdtem, hogy egy büddingeres töltényem sem volt semelyik fegyverbe, na gondoltam megnézem a videjót...., ott meg tobzódott a játékos lőszerben...
Aztán megoldottam, de elég gyorsan kellett spurizni az alvó szörnyek mellett.

Azóta végignyomtam normálon, de a szinte folyamatos lőszerhiányt, ill. keresési kényszert azt hiszem picit túlzásba vitték, ezért sincs kedvem nehezebb fokozaton újra belevágni.

[ Szerkesztve ]

Józsi bácsi! Nem székletből sormintát végig az ajtóra, hanem székletmintával a sor végére az ajtóhoz....! "Vok, tom, szal, mek" stílusú nyelvújítók kíméljenek...!

(#599) malwy

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

Végigvittem a játékot és valamit nagyon elronthattam. Nem találkoztam soha nyílpuskával vagy ami fogadja azt a nyilat. Ja és végig skót voltam, hogy majd lesz vmi nagyobb város ahol elkölthetem vagyonomat. Erre odaadják ingyen az egyik legjobbakat:)

Valahogy sajnáltam végén ezeket a szörnyikéket:(

PC alkatrészek (P3-P4) stb. ---> http://href.hu/x/hpft "A hollók rajban repülnek, a sas egymagában."

(#600) Kris87 válasza malwy (#599) üzenetére

Kris87
(fanatikus tag)

Nem lett volna kötelező kinyiffantani őket. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.