Nahh, hát ez nem száguld fullon.
de azt a qrva AA-t nem lehet valahogy leoffolni a rákba? Milyen graf menu már ez? Úgy utálom az NV bérenc játékokat, mindig ilyen szopakodás van velük, amíg a physx-et nem telepítettem föl, simán hibát generált és leállt, hát ez milyen már? Most meg hogy feltettem majd tehetem fel újra a winfost ha CCC verziót akarok cserélni, mert az NV, mint a fürdős kurva védi a nyomorék physx-ét és ha feltelepíted CCC mellé valamit elcsesz és máig nem jöttm rá, hogy mit, persze nem derül ki csak ha leszeded, mert hiába szeded le csontra utána az összes drivert, driver sweeper-rel az összes maradékot akkor se megy föl a CCC többet, miután leszedted teljesen szabályosan a prog. hozzáad. elvételével a régit, undorító egy cég ez az NV, szerintük ez a verseny.
Megsasolom ezt az áppdétás cfg-t amit írtok, remélem lesz benne valami sor az AA-ról, a francnak se kell LCD TV-n full HD-ban AA, mi a szarnak... Jöttek ezek az alien kopppintások aztán sitty-sutty -pikk-pakk belassult vagy 20FPS-re, így tré fullon DX11-ben, pedig reméltem hogy azért legalább határon lesz, remélem valami CFX optimalizálás azért beficcen majd idővel 
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen