Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033

(#501) CptMisi válasza Thome (#500) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

nem tudom, asszem nem...de havernál szoktunk xboxozni, ott sem megy :DDD

(#502) Thome válasza CptMisi (#501) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor ezért nem jön be! :DDD PS2-n próbáltam 1 éve, hát, nagyon szar volt... De merész voltam, bepróbálkoztam egy X360-ba... Megérte egyébként, mert jó cucc... Pénzhiány... De úgy is mondhatom, hogy fránya pénz... :DDD

Trolololololol | Steam: thomahu

(#503) redhunter

redhunter
(tag)

Sziasztok tudtok abban segiteni hogy wista 7 alatt ati 1950xt-vel mindig appcrash hibát jelez , és nem indul.

(#504) Thome válasza redhunter (#503) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez CptMisi reszortja... ;] :DDD

Trolololololol | Steam: thomahu

(#505) CptMisi válasza redhunter (#503) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

Hy!
ha a 4a logónál fagy ki az elején, akkor írjál nekem Pü-t!

Thome: le is csapok rá...remélem tudok segíteni neki :)

[ Szerkesztve ]

(#506) CptMisi

CptMisi
(PH! addikt)

(#507) Süni 1985 F

Süni 1985 F
(senior tag)

Igaz,hogy nagy a gépigénye de van ami nagyon tetszik benne!
Indítom a játékot bejön a menü és kb a játékbetöltés 3 és 5 mp között van és megy is a game!
Nagyon gyorsan tölt! :C

Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!

(#508) CptMisi válasza Süni 1985 F (#507) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

az tényleg jó, hgoy tovább tart elolvasni/meghallgatni a kis szöveget, mint amíg betöltene :K :C

(#509) VinoRosso válasza zsolt1129 (#488) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi!

Azt nem tudod hogy ezeket be lehet e tölteni valahogy?

(#510) Lac122

Lac122
(kvázi-tag)

nézzétek meg a #4-es számu hsz linkjénél a képeket kis különbség azért van.mondjuk nem meglepő

(#511) Dusee válasza romero28 (#486) üzenetére

Dusee
(senior tag)

nem kellett kinyírni senkit, most minden ugy ment mint a videoba a csávónak :D :F

LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

(#512) atesz1974

atesz1974
(kvázi-tag)

Na, eljutottam a Könyvtárig, a bejutás nem volt egyszerű, kétszer megnéztem a videót..., most meg bennt szopok, rendben van, hogy ez egy olyan játék, ami nem tolja a játékos orcájába a továbbjutás lehetőségét miliméterre..., de itt azt hiszem átestek a ló túlsó oldalára.

Ha nem lett volna ez a link:

http://www.gameanyone.com/game/X360/5296.html

akkor már rég legyalultam volna a halál v@l@gáb@ az egészet a gépemről ..... :(((

Józsi bácsi! Nem székletből sormintát végig az ajtóra, hanem székletmintával a sor végére az ajtóhoz....! "Vok, tom, szal, mek" stílusú nyelvújítók kíméljenek...!

(#513) gery dee

gery dee
(fanatikus tag)

Ez most nem sértésnek szánom de ha egy kicsit gondolkodik, vagyha azt nem akkor discovery jelleggel körülnéz a területen és minden lehetőséget beprobál hogy tovább mehessen . Én csak egy helyen nem találtam meg egyből a tovább vezető utat még pedig dead city-ben amikor az a szárnyas izé eszik egy hullát a 2 aluljáró közt. Na itt volt egy 10-15 perc hogy nem tudtam hogy hová kell menni de aztán addig járkáltam hogy megtaláltam :D . Másholmeg adta magát az útirány és a megoldás, valahogy mindig megjelölik hogy arra kell menni vagy ezt kell csinálni. Csak egy kis logika kell és kész :DD

Amúgy most keztem el másodjára játszani és csomó olyan rejtek helyet találtam amit nem vettem észre az előső körbe. szóval érdemes körülnézni :)

Egyébként olyan szó hogy "mehessen" létezik vagy ez csak a korai kelés eredménye? :DDD

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

(#514) CptMisi válasza gery dee (#513) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

hát, ha úgy érted, hogy mehet->mehessen, akkor van :K

(#515) mad1

mad1
(PH! kedvence)

MIert van hogy a gas mask ot nem tom felvenni a G vel?
Olyan helyen mentette hogy van kb 3masodpercem hogy felvegyem,de nem veszi fel...
Most kezdjem el az egesz jatekot elolrol mert xar helyen ment? :W

Ne szemetelj ! / Steam..

(#516) CptMisi válasza mad1 (#515) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

hosszan kell nyomni a G-t, amúgy elég csak az adott pályarészt újratölteni, de azt sem kell szerintem :U

(#517) mad1 válasza CptMisi (#516) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

A checkpoint volt csak az meg a fennti helyen.Mind1,megnezem koszi.
Kozben megneztem,hiaba nyomom hosszan nem reagalja le...
Es vissza sem lehet tolteni a paya elejet... :( :(((

[ Szerkesztve ]

Ne szemetelj ! / Steam..

(#518) vergilx

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

nah kipróbáltuk a game et CF el is,igaz csak P45 ben,de siralmas volt igy is.ugyan azon a beállításon mint egy 4870 el,nem ment túl jobban 4870+4850 1Gb al sem.

(#519) gery dee válasza mad1 (#517) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

Lehet tönkre ment a gázmaszk vagy nincs több filter, vagyha azsem akkor BUG, de esélyesebnek tartom az elöző 2 közül valamelyiket. Van több fajta mentés is nincs egyiknél sem a pálya eleje? mert én vissza tudtam tölteni.

CptMisi : köszi így már nyugodtabban megyek aludni :D :R

[ Szerkesztve ]

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

(#520) Lauda válasza atesz1974 (#512) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD

Anno a cryostasis-al voltam igy. Az elejen csak belepillantottam a videokba, aztan mar az egeszet muszaj volt aszerint jatszanom, mert sok helyen annyira meg volt kutyulva. :D

(#521) Vicoo

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello!

Elakadtam azon a pályán ,amikor feljövünk Bourbonnal a felszínre, Moszkvában, annál a résznél, mikor ő átugrik a szakadék felett az egyik autóroncsról. Ha ráállok a kocsira nincs baj de amint elugrok leesek a szakadékba. Miért nem tudok átmenni? nekifutásból is próbáltam...

(#522) Vicoo válasza Vicoo (#521) üzenetére

Vicoo
(senior tag)
LOGOUT blog

Áh megvan , nem szóltam :B

(#523) romero28

romero28
(senior tag)

filtert hogyan kell cserélni a gázmaszkban ?

PiHi van xD

(#524) norby91 válasza romero28 (#523) üzenetére

norby91
(újonc)

hosszan nyomod a "G"-t vagy magától majd cserél Arytom

(#525) Mrdevil

Mrdevil
(senior tag)

Sziasztok,nincs ebben valami advanced grafikai beállítás a cfg buheráláson kívül?Levennék egy,két dolgot ha lehetne. :F

EX -{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán), Infected-esports BF3 klán.

(#526) CptMisi válasza norby91 (#524) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

Ha hosszan nyomod, akkor leveszi a gázmaszkot, legalábbis nálam.

Akinek nem veszi fel a gázálarcot, pedig nyomja a G-t, az azért nem tudja felvenni, mert széttört az üveg. Ilyenkor piros gázmaszk ikon jelenik meg oldalt. :U

(#527) romero28 válasza norby91 (#524) üzenetére

romero28
(senior tag)

akkor nekem csak leveszi a gázálarcot . magától meg még nem láttam , hogy kicserélte volna :U

PiHi van xD

(#528) CptMisi válasza romero28 (#527) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

Ha van még szűrőd hozzá, akkor röviden kell nyomni a G-t. ;) Amúgy Artyom magától cseréli, ha kell. :K

[ Szerkesztve ]

(#529) romero28 válasza CptMisi (#528) üzenetére

romero28
(senior tag)

köszi :R konkrétan még nem volt szükségem a cserére (picit repedt csak meg a filter) , csak olvastam itt a topikban , hogy ilyesmi is van a játékban . gondoltam megkérdem , hátha szükségem lesz rá a későbbiekben :U

[ Szerkesztve ]

PiHi van xD

(#530) Süni 1985 F válasza Mrdevil (#525) üzenetére

Süni 1985 F
(senior tag)

Nincs!

Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!

(#531) gery dee válasza romero28 (#529) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

A filter nem lesz repedt maximum tele lesz. Inkább a gázmaszk üvege szokot berepedni ;] , és elég sokszor szügség lesz a filter és a gázmaszk cseréjére is :C

[ Szerkesztve ]

(#532) CptMisi

CptMisi
(PH! addikt)

Sikerült végig vinnem a játékot, szerintem nagyon jó lett. :C

(#533) depmod

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Végigjátszottam.

Szerintem jó lett, habár az átkötő részek túl hosszúak és semmitmondóak.De nem bánon, mert amúgy nagyon hangulatos.
Azt hittem, hogy a teljes térképet be kell járni, de sajna tévedtem, ezért a toronyban meglepődtem, hogy vége. :U

Ez van, a mai játékok eddig bírják idővel. Azért jó móka volt. Fél év múlva újra végigmegyek rajta, remélhetőleg egy 5830-50 társaságában, akkor remélem az élmény is nagyobb lesz.
A 3d az hogy működik? Én nem láttam beállítási lehetőséget, vagy ez valami spéci, csak NV tulajoknak fenntartott okosság?

..., akkor a nyuszi b***hatja!

(#534) CptMisi válasza depmod (#533) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

én 5850el játszottam, nagyon szép a grafikája

szerintem az eddigi legszebb játék, pedig nem ment minden maxon (AA), és a felbontás is csak 1280*1024volt :K

(#535) depmod válasza CptMisi (#534) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én 1920*1080-ban medium-on játszottam, a high már néha beszaggatott. :DDD

(#536) CptMisi válasza depmod (#535) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

Hát nekem így very high dx11-ben szinte nem is akadt :K ilyenkor örülök, hogy végül nem 5770et vettem :DDD

(#537) romero28 válasza gery dee (#531) üzenetére

romero28
(senior tag)

jogos , a gázmaszk üvege repedt meg kicsit :B

PiHi van xD

(#538) Dark KillerX válasza vergilx (#518) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Állítom hogy jobban jártál volna,ha a 4870 mellé beraksz fizikázni egy 9600Gt szintű karit a játékkal sebesség szempontjából,mint egy plusz 4850-et.Sztem. :U

(#539) Dusee

Dusee
(senior tag)

na kijátszottam a game-t :DD
tényleg nem volt olyan csattanós a vége :(
de azért jó kis játék ez, csak így visszatekintve tényleg rövid.

[ Szerkesztve ]

(#540) mokus1

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lenne egy olyan problémám hogy fut a játék még a legelején olyan 40-50fps.
Majd felveszem az ammot és mikor kéne átugranom leesik 1-2 fps-re ez mitől lehet?
4gigaram,E3200 4ghz-en,9800GX2 win7 64bit
köszi

(#541) mert_csokis válasza mokus1 (#540) üzenetére

mert_csokis
(fanatikus tag)

Nem a vas a gond, ez egyértelmű, mert az erős.
Nem tudom miért kell ezt a Win7-et erőltetni. Még mindig az XP a legstabilabb játék platform szerintem.
Én XP-n toltam végig, pont tegnap este fejeztem be. Végig gyönyörűen futott a játék, semmilyen belassulással vagy hibával nem találkoztam.
Szinte biztos, hogy a DX10-es vagy DX11-es kóddal kapcsolatosak ezek a hibák. Nagyon megakasztja a motort.
Próbaképpen csinálj egy XP-s partíciót is, ha van elég helyed még a vinyón. Próbáld ki úgy. Folyamatos játék lesz az eredménye. Gondolom annyit meg megér. Hogy én nem kínoznám magam ilyen belassulásokkal, az biztos. Ez egy játék, az a lényeg hogy élvezzem...

(#542) mokus1 válasza mert_csokis (#541) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Újrakezdtem PhsyX off-al és így hatalmas FPS-ket kapok.De egyenlőre még nem kísérleteztem mert nem tudtam abbahagyni a játékot :)

(#543) CptMisi válasza mert_csokis (#541) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

XP :DDD :N nem stabilabb, csak nem tud olyan "új" dolgokat, mint a DX 10/11, ettől lehet gyorsabb :B

[ Szerkesztve ]

(#544) Dusee válasza mert_csokis (#541) üzenetére

Dusee
(senior tag)

ilyen alapon futtasd win7-en dx9-cel...:D
nem? :U

(#545) CptMisi válasza Dusee (#544) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

de csak az XP :DDD :N

(#546) depmod válasza CptMisi (#545) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

HEHE, XP rulez!
Az a helyzet, hogy én más miatt használok XP-t, de ha nálam is win7 alatt ilyen szaggatást produkált volna, akkor ment volna a levesbe az OS.

(#547) CptMisi válasza depmod (#546) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

Nem a win7 miatt szaggat, nem is értem, miről beszél :U Azért szaggat, mert win7-nél enged olyan beállításokat, amik szebbé teszik a játékot, csakhogy azt a gép esetleg nem bírja el...Még jó, hogy nem szaggat XP dx9 med beállításoknál... Nem kéne összehasonlítani a high/very high dx10/11beállításokkal :N

(#548) depmod válasza CptMisi (#547) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az, hogy 40-50fps-ről leesik 1-2-3fps-re, az szerinted miért van?

(#549) CptMisi válasza depmod (#548) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

A nagyobb beállításoktól, vagy valamilyen hibától...De ha ugyanolyan beállításokkal játszol XP-n, mint Win7-en, akkor nem lesz olyan, hogy 40-50FPSről leesik 1-2-3ra...vagy akkor valami gond van nálad...én nem védem a win7et, mert szerintem rossz...vissza is rakom a vistát szerintem :U

(#550) somé

somé
(őstag)

Azért mert egy játék valami miatt produkál furcsaságokat, azt a következtetést levonni hogy az OS rossz, finoman fogalmazva is sületlenség. :DDD

Keleti blokk, nyugati oldal - balkáni pocsolya.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.