Én most járok ott, hogy el akartak tenni láb alól, de a két csóringer megmentett. A sínkocsival megyünk tovább, engem felültetnek a géppuskához.
Dudálok, elhúzzák a kaput, de nem jutunk át az ellenőrzésen a töltényt szállítunk dumával. Menekülünk, de nem tudom forgatni a géppuska csövét. Csak az oldalsó falat nézi állandóan. Ez mi a gyíkért van?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
mert_csokis
(fanatikus tag)
De az a legjobb, mikor megcsap/harap.. TÖkre olyan mintha csámcsognak, vagy fröcsögne, és azon inkább röhögök, mint hogy paráznék hogy meghalok...

Trolololololol | Steam: thomahu
Azt nem tudja valaki, hogy lehet e a lőszertípusok közt váltani valahogy? Láttam hogy többféle patron is megjelenik egy fegyvernél, de mindig csak egyel tudok lőni key meg nincs rá, hogy váltsak, vagy legalább is nem találtam 
(#454) Süni 1985 F válasza mert_csokis (#451) üzenetére

Süni 1985 F
(senior tag)
A...D -re nem csinál semmit?
Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!

Eagle16
(PH! addikt)
A szép fényes lőszerre gondolsz?
Ahhoz az "R"-t kell hosszan nyomni, és ha van olyanod, akkor átvált rá.
---
Nagyon szép (DX9 High) nagyon hangulatos, szuper játék... még sok ilyet! 
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...

frame>24
(őstag)
Kétféle végződés van.
De már nagyon kimerültem a végére, az etheral-os rohangálás alatt több halálom volt, mint előtte... 
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

norby91
(újonc)
Aki ki vitte már, annak szól?
Hány chapter van összesen?
Most vágtam bele a 6-ba nemrég. 

Terentius
(tag)
7
"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"

norby91
(újonc)
köszi
Csak? 
Akkor már én sem az elején járok..
Egyébként eddig tetszik a game ,grafika szép ,de én nem ájultam el ,fegyverekkel semmi bajom nincs ,történetből kukkot sem értek , játékmenet viszonylag pörgős és a játékélmény sem rossz. Igaz ,hogy videók alapján többet vártam ,olyan "zóna" feelingű sötét S.T.A.L.K.E.R féleséget.. azt a színvonalat amit az a játék ad nekem nem érte el ,de 1 játéknak nem rossz. Az meg a másik ,hogy ha 7 Chapter van akkor elég rövid a game :/
[ Szerkesztve ]
just be

norby91
(újonc)
hát jah.. elég rövid így :'(
van 1 kis gondom...
7-es pálya legelején..
Be kell futni a toronyba, de nekem már elég szépen be van törve a maszk s így nem érek be a toronyba, mert folyton megfullad.
Kezdjem elejéről vagy van vmi megoldás? 

CptMisi
(PH! addikt)
hát basszus, ez a könyvtár map 
Fincsi miii? 

CptMisi
(PH! addikt)
köcsög könyvtárosok
nincs semmi épkézláb fegyverem... 
Látod.. Én tudtam előre hogy mi van ott (najó, fogalmam se volt...
), és ezért betáraztam a duplacsövő shotit, ami alapból az elején velünk van, + 400 shell, aztán adtam a pofájuknak.. Rengeteg elment ott.
[ Szerkesztve ]

frame>24
(őstag)
Nem kell drámázni a library-n, ugyanis:
A librarian, mint szörny, eleinte nem támad, ha folyton a szemébe nézel ÉS KÖZBEN mozogsz. (ezt a játék töltő-képernyő közbeni egyik hint írja).
Másodszor: később jönnek ott erősebb, a librarian-hoz hasonló, csak sötétebb színű szörnyek, MINDKETTŐ ellen ideális fegyver a "szögbelövő" (forgócsöves összetákolt fegyó), mert JÓL FELPUMPÁLVA 3-4 fejlövés, vagy 5-7 test-lövés végez velük, a nyilakat meg szépen ki lehet szedegetni a testükből és irány tovább. E módon nekem a könyvtáros pálya egy relatíve nyugis ügy volt!! 
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

norby91
(újonc)

pedig az még egész jó...
majd ha jönnek a majmok.. ott fogy igazán a lőszered 
ui.: probléma megoldva, játék teljesítve 
Bakker ezt nem is tudtam.. Megyek, ki is próbálom... 

norby91
(újonc)
nekem nincs erőm újra fegyókat venni xD
meg amúgy is jó volt anélkül is 
A majom szerű lényeket te mivel ölted?

frame>24
(őstag)
könyvtáros-1
halott könyvtáros
majomszerű lény
a harcos könyvtáros közbelép

asszem a képeken ott az info 
a nyílhegy-ikon jelzi, hogy újra felszedhető a municíó
[ Szerkesztve ]

norby91
(újonc)
vágom 
hamar haltak amúgy a "szigonnyal"? 

frame>24
(őstag)
Megszámolhatod a képeken a belőtt szigonyokat!
annyitól pihentek le
(#474) CptMisi: igazából én a kommunista + náci bázist + onnantól ~kb. mindent ezzel a szerszámmal pucoltam ki, drága volt, de bőven behozta az árát...
[ Szerkesztve ]

CptMisi
(PH! addikt)
egyszerűbb lett volna 
most már fekák vannak
oké, csak nekem nincs olyan fegyóm, így is sikerül, csak nehezebb ![;]](/dl/s/v1.gif)
az durva volt, amikor a "harcos könyvtáros közbelépett" 
[ Szerkesztve ]
A gáz-álarc szűrőjét cseréld le tisztábbra (G), és gyakorlatilag nem fulladsz meg.
[ Szerkesztve ]

CptMisi
(PH! addikt)
azt ha kell magától is lecseréli, nem? 

atesz1974
(kvázi-tag)
Már szerepelt ezen a fórumon a következő link, de elég régen, szóval itt bárki megnézheti videjó formátumban az összes pálya végigjátszását.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://www.gameanyone.com/game/X360/5296.html
[ Szerkesztve ]
Józsi bácsi! Nem székletből sormintát végig az ajtóra, hanem székletmintával a sor végére az ajtóhoz....! "Vok, tom, szal, mek" stílusú nyelvújítók kíméljenek...!

norby91
(újonc)
na ja.. én nyomtam is de baszott cserélni, pedig volt belőle

Süni 1985 F
(senior tag)
Könyvtáras résznél elakadtam!
Kirobbantom az ajtót a 2 haver ottmarad átjumpolok egy másik szobába a szekrényeken,lépcső tetején ajtó de nem nyílik?
Merre tovább?
Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!

VanScore
(lelkes újonc)
Ha emlékezeteim nem csalnak, ez az a rész ahol a fenti csillárt meglövöd és az "kiüti" a lenti ajtót, hogy a társaid bejussanak.
Take it or Leave it!

norby91
(újonc)
jaja 
Ki kell lőni a csillárt és úgy tovább, de az előbbi linken ott van minden pálya végigjátszása!
http://www.gameanyone.com/game/X360/5296.html

Süni 1985 F
(senior tag)
Köszi mindkettőtöknek!

atesz1974
(kvázi-tag)
Hátha valaki járt már így: Outpost pálya, egy magnóba kellene tenni egy kazettát a romház tetején, ott is vagyok ,de nincs nálam a kazetta, hol kellett ezt felvenni? 
Józsi bácsi! Nem székletből sormintát végig az ajtóra, hanem székletmintával a sor végére az ajtóhoz....! "Vok, tom, szal, mek" stílusú nyelvújítók kíméljenek...!

Dusee
(senior tag)
hali!
már megint elakadtam

chapter 4 elején vagyok, mikor sunnyogni kell, el is jutok egy lépcsős részig (ebben a videóban 6:00-tól, de itt könnyű a csávónak, mert nála elmennek, de ha én a kijárat közelébe megyek bejön egy droid
), leoltom a lámpákat, de bejön a csávo nightvisionnel, és elkezd lőni rám, kinyírom, de utánna jön egy tonna ember, és nem tudom őket kinyírni, grénátoznak, lőnek, nem tudok se el futni, se el sunnyogni 
mit kéne csinálnom? 
köszi 
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

Süni 1985 F
(senior tag)
Egy fószárnál volt aki ott van ahol van egy lezárt rész,mikor előjössz lámpával világítanak felismernek odamész duma és utána rengeteg szörny jön rátok.
Körülötted mindenki meghal de egy fószer életben marad,kinyitja neked az ajtót de fekszik,haldoklik és mellette lesz 1 kazi.
Kb játék eleje-közepe felé volt ez a rész de már homályos!

romero28
(senior tag)
grafika lehúz , fps legyen vagy 80 , aztán lehet lőni a fejeseket , attól fekszenek hamar

[ Szerkesztve ]
PiHi van xD
sziasztok!
nem tudja vki hova teszi a játék a mentéseket?

zsolt1129
(PH! addikt)
C:\Users\neved\dokumentumok\4A Games\Metro 2033\
MOD: Én a Dead City-nél akadtam el,mikor folyamatosan támadnak a madarak,de nem tudom merre kell menni. Esetleg valaki? Nem tudok áttjutni a túlpartra.
gery dee: Köszi
. Valahogy elkerülte a figyelmemet. Viszont egy végigjátszás jöhetne már.
[ Szerkesztve ]

gery dee
(fanatikus tag)
zsolt1129 már megelőzőtt szóval ott ahol mondta 
zsolt1129 : olvass vissza egy párat mert leírták csak nem tudom hogy hol de nem rég volt 
[ Szerkesztve ]
Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

norby91
(újonc)
http://www.gameanyone.com/video/209195
videó legeleje a lényeg... meghal a majomszerűség pár golyóból
én beleeresztek a fejébe 3 tárat és akkor pusztul csak meg.. mi a helyzet ilyenkor? 

CptMisi
(PH! addikt)
érdekes, nekem az Istenért sem halnak ezek a könyvtárosok 

frame>24
(őstag)
Úgy tűnik, a videóban látható KONZOLOS verzió eltérő sebzésmodellel megy...

norby91
(újonc)
na ez igaz... erre nem is gondoltam 
xbox-on nagyobb sebzés pint PC-n.. tök szar 

CptMisi
(PH! addikt)
legalább kompenzálja a kontrollert....legalább is én nem tudom elképzelni, hogy valaki kontrollerrel úgy játsszon, mint pc-n egérrel, billentyűzettel
amúgy is teljesen más az irányítása számomra, mint azoké a játékoké, amikkel eddig játszottam 

VanScore
(lelkes újonc)
Avagy másik fajta, de számomra bevált megoldás, nem foglalkozva semmivel, és video alapján ismerve az utvonalat végigszaladva löszerhiány nélkül megoldható!
Mondjuk ezt már igen csak a próbálkozások végén alkalmaztam mikor nem láttam értelmét annak, hogy a lőszereim javát ezekre elpazaroljam. (Librarian)
Take it or Leave it!
Pedig überül lehet irányítani x joy-yal.. Ha lenne pénzem erre, akkor tuti bevásárolnék egyet... Xboxon állat volt tolni.. Aztán 3Led.. mert megérdemlem... 

CptMisi
(PH! addikt)
te tudod, én nekem controllerrel az autós és focis/nhl játékok elképzelhetőek 
Multi játékokban mondjuk kicsináltak.. Átlagos játékos voltam. De singlebe ritka jó volt. Próbáltad már egyébként? Vagy csak hallottad/úgy gondolod hogy nem jó? Eleinte én is féltem hogy irányíthatatlan lesz. De nem. 

CptMisi
(PH! addikt)
kifejezetten a metro-t nem, de anno fifához vettem egyet, és azzal megnézte fpst is...hááát 
Xbox360 joy-jal próbáltad azt a bizonyos FPS-t? Mert Crysis-nál kurvajóó volt gépen...
Metrohoz még nekem se volt szerencsém.. De már jónéhány fps-hez Xbox360-on igen. De végülis kinek a pap, kinek a papné...