Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033

(#401) depmod válasza Thome (#381) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én úgy értettem, hogy az utóbbi 2-3 év horror fps termék között kiállja a próbát. Én valahogy nem szeretem a sötét folyosós játékokat (a stalkerben is ezt utáltam mindíg), mert valahogy mindig megvan bennem a babszem, hogy valahonnan rám ugrik valami vagy valaki. Azonban sajnos a játék elég kiismerhető, sok az üres kutyagolás és utazás a vonalakon, több parát is betehettek volna.

..., akkor a nyuszi b***hatja!

(#402) Digital

Digital
(PH! addikt)

Van a játékhoz végigjátszás? A dead city pályán elakadtam. Kijövök a játszótérről, balra el, majd jobbra, ott van két aluljáró, a másodiknál egy repülő kutya falatozik egy tetemből...Na innen nem találom az utat :(
Tudna valaki segíteni? Látom már többen végigvitték a játékot :C

[ Szerkesztve ]

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#403) zso73 válasza Digital (#402) üzenetére

zso73
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nyomd le az M betüt, és kövesd az iránytűt.

Valaki tudja a God mod csalást? Mert nekem nem műxik egyik sem. Hiába szerkesztem az user.cfg fájlt. wtf?

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

(#404) gery dee válasza zso73 (#403) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

Csiter... Nem értem egyébként hogy minek kell csalni ilyen játékban. a gta-ban oké de ilyen játékokba szerintem baromság de te tudod :D .

Digital: az egyik aluljárónál fönt a ejáratánál van egy mikrobusz nah az mellett van egy ilyen rombolkészűlt domb , nah arra kell fölmenni egy ajtóhoz ami nyitva van vagy nincs is ott már nem tudom de ott vannak ilyen csapdák nah oda kell menni . :)) legalább is azthiszem de a dombra fölmenés az biztos :D

[ Szerkesztve ]

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

(#405) vergilx

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

hát nem tudom miért írtak ki olyan nevetséges gépigényt,az adatlapomon megtekinthető konfiggal very high,dx10,1920*1080 4xaf,aaa-t nem tudtam állítani röccenés nélkül fut.

(#406) JetiRulez válasza Thome (#372) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Driver bibi az van is. Minden indításnál kiírja, hogy frissítsem a drivert, mert elavult, pedig alig egy hete telepítettem a rendszert és akkor a legfrissebb drivert szedtem le. Amúgy az még mennyire kavarhat be, hogy a rendszer megzabál alapjáraton is 900 Mb memóriát. Vagy ez x64-nél normális? Nem volt még ilyen telepítve nálam.

[ Szerkesztve ]

Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

(#407) Robi BALBOA válasza vergilx (#405) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Dx10-ben jól fut a game, de a Dx11 (abban is a DOF) már húzós. :K

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#408) csabicska

csabicska
(fanatikus tag)

Azt a kézi áramfejlesztőt hogyan tudom újra előcsalogatni?

Az éjjelátóba kellene egy kis szufla.

Android 4.0.3

(#409) deicide válasza csabicska (#408) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"F" gombot hosszan kell nyomni.

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#410) deicide válasza vergilx (#405) üzenetére

deicide
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt azért nehezen tudom elhinni, tekintve, hogy én egy 4.2GHz-en menő E8500-el és GTX295-el nem tudom azt mondani, hogy röccenés nélkül fut. Van olyan hely, ahol 60fps, de sok helyen csak 30-35.

We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

(#411) csabicska válasza deicide (#409) üzenetére

csabicska
(fanatikus tag)

Köszi.

Android 4.0.3

(#412) vergilx válasza deicide (#410) üzenetére

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

nem játszottam vele sokat,de nem szaggatott még eddig.

(#413) CptMisi válasza vergilx (#412) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

nekem néha kicsit döcögős de az csak 2-3mp...(5850) :)) very high, de a monitor miatt csak 1280*1024 :U

(#414) VinoRosso válasza deicide (#410) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

persze mert te gondolom physix featurökkel játszol, ami nála nincs.

(#403) zso73: Az appdata/local stb... alatt lévő cfg-t szerkeszted?

[ Szerkesztve ]

(#415) Thome válasza CptMisi (#413) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

1280x1024-en is azt látod mint fullhádében... Csak így még maxon is tudsz ráadásul futtatni bármit. :)) Ennyiben tartom többre ezeket a kijelzőket, mint a csodás 1080p-ket, meg mittomén... Bár egy 1366x768-ra még aszondom, hogy ok... :))

Trolololololol | Steam: thomahu

(#416) vergilx

vergilx
(őstag)
LOGOUT blog

ti felraktátok a peccset?

(#417) ffodi

ffodi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csináltam egy rövid tesztet a Hybrid Physx rendszerrel. Akit érdekel ITT elolvashatja. :))

Xtreme 3D Team Hungary $ Hybrid Graphics System $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $

(#418) norby91

norby91
(újonc)

szigonypuska vagy a hatlövetű a jobb? :)

most vehetek fel szigonyt, de a hatlövetűre cserélné :)

help me. :)

(#419) atesz1974

atesz1974
(kvázi-tag)

Az Outpost nevű pályán vagyok, hát azt hiszem ezt ugyanaz tervezte aki a Dead City pályát ---> "Szergej Szopjatokis" ilyen kusza hóbelebancot ritkán látni, az előbb kiértem a tetőre nagy nehezen, ott meg jött egy repkedő lótetű.... :W

Józsi bácsi! Nem székletből sormintát végig az ajtóra, hanem székletmintával a sor végére az ajtóhoz....! "Vok, tom, szal, mek" stílusú nyelvújítók kíméljenek...!

(#420) Digital

Digital
(PH! addikt)

Húúú ez a "Ghost" nevezetű pálya fosatóóós :O !

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#421) Balupapa

Balupapa
(fanatikus tag)

Hali!

Audio.dll miatt nem indult a játék, használtam a keresőt irtátok, hogy a DX9et fel kell tenni....Fel is tettem el is indulna csak 1masodperc utan kilép hogy hibát észlelt (előtte még figyelmeztet, h régi a vga driverem, de annyira nem mert kb 3 -4 hónapos.)
Hogyan lehetne elinditani? Köszi mindenkinek.
i5
w7-es gép-

_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain

(#422) redXIII válasza Balupapa (#421) üzenetére

redXIII
(fanatikus tag)

Ahová feltelepitetted a játékot,azon belül is az install mappából frisits le mindent.Hátha segit.

elszámoltam a végtelenig.kétszer.

(#423) Balupapa válasza redXIII (#422) üzenetére

Balupapa
(fanatikus tag)

megodlotta köszi :R

_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain

(#424) gery dee válasza norby91 (#418) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

Hát a szigony puska inkább az ilyen nagyobb lényeknél hatásos mint pl a repkedő lótetűnél de persze jó a kisebbeknél is, viszont a 6. fejezetnél érdemesebb letenni a szigonypuskát mert ott igen csak nem lesz sok haszna legalább is nem sokra megyek vele most itt:DDD

[ Szerkesztve ]

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

(#425) Terentius

Terentius
(tag)

A chapter 7-nél vagyok,ahol kezdődött a játék.Azokat a "kutyákat" meg kell ölni,mert próbáltam elfutni de nem sikerült.

"A gyémántot csak a gyémánt vágja, Erős legyél, ki az ütést is állja!"

(#426) Thome válasza Terentius (#425) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Meg kell ölni, és miután jön a kúszás a részedről, akkor a társad mellett kell lenned, különben megöl az a molylepke, ami jön. Közbe a kutyákat lődöznöd kell.

(#427) Terentius

Terentius
(tag)

Végigvittem.A vége azonban elég vérszegény lett.Arra számítottam,hogy rakéták tucatjai fognak az égbe emelkedni és egy hatalmas atomrobbanás elsöpri a tornyot és Artyomot is,de nem!Felrobbant 3 atombomba a városban,de semmi extra dolog nem történt..Azért a készítőktől ennél többet vártam a végére.

(#428) Thome válasza Terentius (#427) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt pedig spoilerbe (...) írtam volna...

(#429) Dusee

Dusee
(senior tag)

hali!
tudnátok segíteni, elakadtam!
ott tartok, hogy kijöttem dead city-ből, és Khannal megyek, aztán találkozunk vmi emberekkel, és mondja nekem h vagy maradjak írtani a szörnyeket, vagy mennyek a mittudomén hova.
a szörnyírtós dolog nem jött be, sose fogynak el, amerre meg a térkép mutat, ott mozgólépcsők romjai vannak, és nem lehet oda menni.
itt egy kép, igy hátha jobban tudjátok merre is vagyok:

köszi! :U:R

LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

(#430) Eagle16 válasza Dusee (#429) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Itt be kell robbantani két vagy három alagutat, az alagutak végén van egy pont ahova le lehet tenni a robbanószereket. Csak kövesd az iránytűt.

(#419): Ezen jót nevettem :DD

Amúgy én most valahol ott járok, hogy a kisfiút visszavezettem a szüleihez. Volt benne pár rész, amit úgy 28-szor kezdtem újra :D De azért jó játék.

[ Szerkesztve ]

---

(#431) Thome válasza Dusee (#429) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mész előre, ott jobbra lesz egy lépcső.. felmész rajta, és az oszlopon látsz egy villogó cuccot.. azaz annak a helyét.. ráteszed a bombát, visszafele eljössz, közbe berobban az a rész, és nem tudnak jönni a dögök onnét. Aztán követed az iránytűt, és eljutsz egy bombához. Felveszed, majd követed az iránytűt. Eljutsz egy metróalagútba. Ott a végébe lekell tenni a bombát, majd fuss vissza mint az állat, és menj fel a "járókelős" részre, mert kicsap a láng... Aztán elsétálsz visszafele a középső "folyosóra" és ott lesz Khan... A többit tudni fogod. Ha használod az iránytűt, akkor bajod nem lehet. Fegyver legyen kéznél... ;]

(#432) Dusee válasza Eagle16 (#430) üzenetére

Dusee
(senior tag)

rendben, köszi! :R

Thome:
neked is köszi :U :R

LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

(#433) R1200GS

R1200GS
(fanatikus tag)

APPCRASH hibát ír ki a game.

ATI_Win7_Vista_Catalyst10.2_Hotfix_8.702.2_Feb22 driver van fent.

A hibát okozhatja ez?

(#434) R1200GS

R1200GS
(fanatikus tag)

Működik. :DD

(#435) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Engem meg a "Top" pálya töltése közben mindig kiWág... Walakinek walami ötlete? :U

(#436) Süni 1985 F

Süni 1985 F
(senior tag)

Sehogyan nem lehet kikapcsolni a szűrőket?
Élsimítás meg ilyenek annyira felesleges dolgok(én nem látok különbséget) csak zabálják az fps-t és akad tőle a játék...
Nincs patch ami segít ezen?

Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!

(#437) Thome válasza Süni 1985 F (#436) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az árnyékok kikapcsolását is megcsinálhatták volna... :U

(#438) Terentius

Terentius
(tag)

Ez mitől lehet?Elszáll a VGA?Csak a felszíni pályákon van ilyen.
[link]

(#439) Thome válasza Terentius (#438) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valszeg nincs rajtad maszk, és beflesseled... :DDD

Hátőő.. Nem csináltál semmit a géppel azóta? Driver, új program, stb... Win frissítés, bármi hasonló. Egy driver reinstallt megnéznék a helyedben. Monnyuk a 10.3a-t.

(#440) Terentius válasza Thome (#439) üzenetére

Terentius
(tag)

Megnézem!

(#441) Süni 1985 F válasza Thome (#437) üzenetére

Süni 1985 F
(senior tag)

Jogos! :D

Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól *dabaszol ásóval, azt' haladsz tovább!

(#442) CptMisi válasza Eagle16 (#430) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

azt hogy utáltam...alig lehetett irányítani, lassan mozogtam és forogtam, nem tudtam sprintelni meg ugrani sem, azt hiszem...és az a sok genyó...a legdurvább az volt, amikor mente be egy járatba, egyik oldalt lyuk másik irányba kellett menni, épp lépnék be, erre átrohan előtte egy ilyen retek...5.1 hang feltekerve, majd besz...... :DDD

(#443) mert_csokis válasza Süni 1985 F (#436) üzenetére

mert_csokis
(fanatikus tag)

Szándékosan nem tették lehetővé a finomhangolást, csak az okát nem értem. Lehet e mögött valamilyen megállapodás esetleg valamelyik kártyagyártóval. Nem tudom.
Csak az a baj, hogy ezzel saját maguknak is ártanak.
Mert így jóval kevesebb játékoshoz jutnak el, teljes finomhangolással a gyengébb vasakon is jól futna az anyag.
Az árnyékok kikapcsolásával például 15-20 fps alapjáraton nyerhető lenne. Ez biztos. Igen, a szűrők kikapcsolásával is lehetne még pluszt kicsikarni a motorból. Bár azért az AF ma már nem terheli nagy mértékben a vga-kat. Inkább az élsimítás a húzós. A cfg fájl is elég idétlen, nagyon sok mindent onnan sem lehet elérni.
Így könnyű ráfogni a játékra, hogy grafikailag veri a pályatársakat, hiszen egy bizonyos szintnél jobban esélyed sincs lebutítani a motort. Ez így is fog maradni valszeg...

(#444) Thome válasza mert_csokis (#443) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bad Company 2-nél is ez a helyzet az árnyékokkal... No comment... :U

Turkálok a belsejébe a szoftvernek, legalábbis a konfig fájlt meglesem, illetve még amit lehet, mert elég ismerősek ezek a cuccok amik benne vannak, csak ne írná felül magát a motor mindig...

(#445) CptMisi

CptMisi
(PH! addikt)

Chapter 5 Alley mapon mit kell csinálni?
elkezdődik, elindulok balra, túloldalt szörnyek, kocsi tetején szörny, lelövöm, továbbmegyek, leomlós részen átsprintelek, ha nem ugrom be a lyukba, akkor elkap egy ilyen repkedő valami, ha bemegyek a lyukba egy helyen mehetek ki, de ott is rögtön meghaltam :W

(#446) Thome válasza CptMisi (#445) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Arra kell a lyukba menni.. Ott kiszaladsz gyorsan át a vízen, mer fm aktív. Ott kisétálsz, de óvatosan mer faszán leomlik a homlokzata a szembelevő épületnek, azt miután leomlott, jobbra elindulsz, majd a sarkon elnézel balra.

Szerk: Egyébként fogalmam sincs melyik pálya, csak sejtem... :C

[ Szerkesztve ]

(#447) CptMisi válasza Thome (#446) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

akkor az ütött agyon...én szaladtam az épülethez, mert ott majd védve leszek valamennyire :DDD
kösz :R

(#448) Thome válasza CptMisi (#447) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gyááá... Most ez a hozzászólásod megütött... :C :DDD :DDD :DDD

(#449) norby91 válasza CptMisi (#445) üzenetére

norby91
(újonc)

jó felé mész :D

beugrasz a lyukba, majd a csatonába bele... lesz egy elágazás, ott balra, majd újra kint vagy a szabadban...

kiértél, utána kövesd az "iránytűt", de sprintelj, mert elkap a repkedő lótetű. :)

ha jól csinálod ott várnak a társaid és mehettek felderíteni a könyvtárat :)

Remélem érthető :)

Sok sikert.

(#450) CptMisi válasza norby91 (#449) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

kösz mindkettőtöknek :R

Thome: hádemostnem? :DDD így hálálja meg a bizalmat a játék :DD ott csal, ahol tud :DDD ami tényleg idegesítő egy kicsit, hogy ha odarohan egy-egy ilyen fostaliga és elkezd csapkodni, akkor olyan, mintha bennem lenne, és nem tudom lőni :W :B

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.