Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033

(#351) sto1911 válasza DerStauner (#343) üzenetére

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak atramboztam, nem volt egyszeru. Termeszetesen itt is el az a szabaly, hogy teged 2 lovesbol olnek, te meg egy tarbol, fejre... :U

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#352) norby91

norby91
(újonc)

A Metro 2033 Executable működése leállt..felteszem az nvidia Physx-et, de utána is ez a gond...

Vkinek ötlet???

Köszi előre is!

(#353) zumics

zumics
(kvázi-tag)

(#354) csaabz

csaabz
(senior tag)

Végigjátszottam, pár mondatban a játékról:
Régóta vártam már olyan fps-t, ami ennyire magába szippant és ami elől nehéz felkelni, (kb 10 éves pc-játékos múlt van mögöttem, már nem olyan egyszerű gép elé ültetni...)
Sokan hasonlítják össze Stalkerrel, sztem annyi a közös bennük, h mindkettő fps, semmi más.
A Metronak kifejezetten előnyére vált a linearitás. Így könnyebb megoldani a scriptelt eseményeket és ezáltal a hangulatot végig magasan tartani. A grafika pazar, kifejezetten részletes, rossz szó nem lehet rá. Én DirectX9-ben játszottam FullHD felbontásban, High beállítással. Az Nvidia Driverrel bekapcsoltam a V-Syncet is. Több fórumon is olvastam optimalizálási problémákról, nálam semmi ilyen nem volt.
Kifejezetten élveztem azokat a részeket, mikor egyedül kellett vmilyen bázist bevenni. Fedezéktől fedezékig rohanni. Végre egy játék, ahol a hangtompítós fegyvert használva tényleg "láthatatlan" maradok az ellenségnek.
Rendkívül jó volt a sztori és a hangok is.
Ami nem tetszett, az talán a szörnyek életereje. Pl.: a könyvtárosokba 4-5 tárat bele kellett lőni. Ez kicsit idegesített, de egyébként hibátlan játék.
:R

World of Tanks - Forza 4

(#355) ffodi válasza Robi BALBOA (#333) üzenetére

ffodi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt ne feledjük, hogy a tesztnek az volt a lényege, hogy bekapcsolt Advanced Physx esetén mi történik, ha van Nv kártyánk illetve ha nincs. Nyilván ha nincs nv kártyánk, akkor a proci számol fizikát, ami által kevesebb lesz az fps valamivel. Egyébként van 1-2 olyan rész, ahol 80-90%-os volt a GT220-am terhelése, ami azt jelenti, hogy 1-2 helyen van Physx rendesen. :D

Majd lehet hogy egy rövid tesztet csinálok a játékról, és szemléltetem, hogy mit jelent ha van egyszerre ATI és Nvidia vga is a gépben. ;]

Xtreme 3D Team Hungary $ Hybrid Graphics System $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $

(#356) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerk: Megoldva... :DDD :C

[ Szerkesztve ]

Trolololololol | Steam: thomahu

(#357) DerStauner válasza csaabz (#344) üzenetére

DerStauner
(senior tag)

tök jó neked, mert te legalább túléled. mert nálam meg én nem. erre gondoltam egyet, és átszaladtam az egészen, de akkor meg Miller halt meg. most én is ezzel szívok.

(#358) Thome válasza DerStauner (#357) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most jutottam ott át 5-10 fps-el... Durva volt... :DDD Amikből kijönnek, azokat a pocsolyákat lőjétek szét, de gyorsan. Fussatok előre, azt ha berobbantok, no para, nektek is kell jópár adag, mire meghaltok. Elég hülye az a Miller basszus, legalább állna meg, vagy lőne.. Nyominger...

(#359) JetiRulez

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!
Van valakinek tapasztalata Intel E6300-as szériával? Minimális grafikai beállításokkal is átlag 15 FPS-em van.
Tudom, húzni kéne a procit, de a jelenlegi táp, meg hűtés mellett lehetetlen.

Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

(#360) zH. válasza JetiRulez (#359) üzenetére

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

Nálad a VGA-val van gond.

[ Szerkesztve ]

just be

(#361) norby91

norby91
(újonc)

A Metro 2033 Executable működése leállt..felteszem az nvidia Physx-et, de utána is ez a gond...

Vkinek ötlet???

Köszi előre is!

(#362) JetiRulez válasza zH. (#360) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Pont nem gondoltam volna, hogy 512 Mb videómemória már nem elég. :(

Vatera: http://goo.gl/qxkh4 \ http://hardverapro.hu/apro/36_db_eredeti_vhs_videokazetta/friss.html \ Problem? :D

(#363) Thome válasza JetiRulez (#362) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem biztos, hogy a memóriára gondolt. Nekem is 256mb-al ugyanígy fut minden esetben (15-20fps, D6 a kivétel, ott van 5-10). Csak a különbség az, hogy az enyém egy low-end noti.

(#364) CptMisi válasza norby91 (#361) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

PÜ inkább ;)

(#365) Thome válasza CptMisi (#364) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is püghetsz egyet, mert a Chapter 7 után, betöltés közben ugyanezt dobja... :DDD

(#366) CptMisi válasza Thome (#365) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

nekem arra van megoldásom, ha el sem indul :DDD ott már nem az a probléma :U

Market mapon mit kell csinálni, amikor azt írja, hogy Get upt to the surface with burbon?!
ahova a nyíl mutat, ott semmit se csinálhatok, viszont az a hülye forgócucc nem enged ki :W

(#367) norby91 válasza CptMisi (#364) üzenetére

norby91
(újonc)

Válaszoltam :)

(#368) csaabz válasza JetiRulez (#362) üzenetére

csaabz
(senior tag)

Nem a VGA memória méretével van probléma, hanem a sebességével...
8600GT-vel már nagy merészség játszani mai játékokat...
Ez utóbbit nem piszkálódásból mondtam. :R

World of Tanks - Forza 4

(#369) Robi BALBOA válasza ffodi (#355) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Hát nagyon megköszönnénk ha összedobnál egy kis írást erről a gaméról, hogy mindenki tisztán lássa mi a helyzet. :R
Engem már a múltkori hozzászólásod is (hogy hogyan viszonyul a Metro33 a hybrid rendszerhez) amit bátorkodtam linkelni (hogy mások is lássák mi a helyzet) meggyőzött, és most gyűjtögetek egy Nv karira, így legalább azok a gamék, amiket megvettem és nem mennek jól a physX miatt, azokat nyugadtan tudom majd futtatni.
(Egy valamit még egyszer megnézhetnél, hogy ha az Ati karid mellé beteszel egy erősebb Nv karit akkor az mennyit számít, csak azért, hogy ne vegyen senki hiába túl drága karit :DDD )

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#370) Thome válasza CptMisi (#366) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom hogy SPOILER-e, de legyen az...

SZPOJLER
Misi ez a tijedéé..

Ott hagy a bourbon az elején.. Aztán majd megkeresed, odamész hozzá.. Beszéltek valamit, majd visszább találsz egy gyűlést.. Vagy megbeszélést.. Odaballagsz szépen, és már tudni is fogod. De írd be a tyúktyúbba, aztán nézd meg... :)) Nem biztos hogy egy küldetésre gondolunk.

SZPOJLER VÉGE... Vagy mittomén hogy ez mi...

[ Szerkesztve ]

(#371) CptMisi válasza Thome (#370) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

szerintem arra gondolsz te is :K na megnézem :R

(#372) Thome válasza csaabz (#368) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Őőő... DDR2-es memória van rajta az enyémen.. Pláne 1 napon nem lehet emlegetni a HD3470-et a 8600GT-vel... Szerintem valami driver bibi lesz ott. Szerintem.

(#373) depmod

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hello Miindenkinek!

A black station pályánál vagyok, mi a fenét kell csinálni a többszintes házban? Kinyírtam a 2 repkedő dögöt, és utána?

..., akkor a nyuszi b***hatja!

(#374) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valahogy kilehet kapcsolni az árnyékokat? Meg levenni a felbontást 640x480 vagy 800x480-ba? Hiába írom át a User.ini-be, mindig visszaírja 800x600-ra... :U Az árnyékokkal is ez a helyzet.. Próbáltam a játékkönyvtárba levő user.ini-t is átírni, illetve ami van a Local Temp-be is (asszem ott van)...

(#375) frame>24

frame>24
(őstag)

Fuhh, ez a játék hangulatos, de nagyon.
A grafika brutális, eddig a legszebb, amit láttam. Tényleg. És dx9 "csak" high beállítások, így abszolút játszható.
Ezek az összetákolt fegyók is nagyon tetszenek, és végre, szépen is vannak megrajzolva! (e téren féltem a poszt-stalkeres gárdától, de jó lett)
Nálam bug se nagyon volt, eddig (Frontlines), simán haladtam.
Egyetértek csaabz-al, hogy ide jó a "cső" játékmenet. Áh, minden tetszik egyelőre, biztos majd én is szívok a "könyvtári" túl erős szörnyekkel, de pl. volt olyan "raider" bázis, amit a .44-es magnummal fejlövésekkel pucoltam ki.
Ne érjetek az árnyékokhoz, ááááÁÁÁÁ! ;] :Y

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#376) Gyusz válasza depmod (#373) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

A csapdákkal ellátott bejárat szintjén van egy lépcsőforduló, ahol két nyílhegy ki is áll a falból, meg ott egy hátizsák is. Nos, ott látszólag nem tudsz továbbmenni, de ha leguggolsz, akkor lejutsz az alsó szintre, és akkor onnantól majd harc után tovább egy metróbejárathoz.

(#377) Thome válasza frame>24 (#375) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Könyvtáros rész megoldása: Elő a duplalövetű soci, boom, egyszerre 2 lövés, majd sprint közben újratöltöd a fegyvert, boom lősz, és így tovább... Ha pedig egy oszlop van a környékeden, akkor körbe-körbe lehet fogócskázni. Ezekre nem érdemes automata fegyvert vagy magnumot pazarolni, csak végső esetben. Sotit használjatok. :DDD

(#378) depmod válasza Gyusz (#376) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hülye átjárók :DDD

THNX

(#379) CptMisi

CptMisi
(PH! addikt)

hát...nagyon tetszik ez a játék...féltem, hogy túl félelmetes lesz, de nem az :DDD eddig egy buggal találkoztam, plusz kicsit idegesítő, hogyha szűk folyosón/lépcsőn a span mögött mész, megáll és beragadsz, ha hátulról jön valami, ami aztán téged szed szét...de nagyon tetszik egyébként :C

(#380) depmod válasza CptMisi (#379) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"...féltem, hogy túl félelmetes lesz, de nem az" :DDD
Ebben a játékban pont ez az egyik jópont, a gatyábaszarás. Az AVP-vél jobb, és nem csak ebben. :C

[ Szerkesztve ]

(#381) Thome válasza depmod (#380) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bakker.. Lemaradtam valamiről? Vagy csak nem vagyok félős, hirtelen? :DDD
(Ebben nem sok félnivaló van. 1-2 helyen van, hogy megijedtem, hátunkmögötttermőszörnyikétől, de úgy különösebben nem)

[ Szerkesztve ]

(#382) cserkosz

cserkosz
(tag)

Sziasztok nem tudom elindítani a gamet mert valami x3daudio 1 7.dll hiányzik
valaki tud segíteni????

https://picasaweb.google.com/cserkosz/DropBox# " Samsung Galaxy s2 "

(#383) Thome válasza cserkosz (#382) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dx9-et tedd fel a Metro lemezéről. :)

(#384) romero28 válasza Thome (#381) üzenetére

romero28
(senior tag)

szerintem sem túl parás . stalker cop-ban pripyat , az igen , főleg éjjel . :Y

PiHi van xD

(#385) norby91

norby91
(újonc)

a STEAM mire való? :)

(#386) Thome válasza romero28 (#384) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudom, a Copot még nem próbáltam, valahogy nem tetszik a STALKER világa. :U

(#387) CptMisi válasza norby91 (#385) üzenetére

CptMisi
(PH! addikt)

Steam

romero28: én clear skyban paráztam, de attól, hogy ne dobjon ki valamilyen buggal :DDD amúgy nem olyan parás, szerintem pont jó :K

[ Szerkesztve ]

(#388) VinoRosso válasza Tomate (#345) üzenetére

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van rajtam, meg a földön is találtam. Valami flash folyamtosan beüt, miközbe a csávó tekeri az kormányt és valami hülye ódát mormol az ajtóról, aztán elájulok és mikor felébredek fuldoklik az Atryom. Nem értrem miért mert 7+3 percnyi van még a maszkból a felvett szűrővel együtt. Nem tudok tovább menni sehogy se és ez marhán idegesít :W

(#389) VinoRosso

VinoRosso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt vagyok 03:25nél, csak hogy nekem annél a résznél, ahol átsegíti a vidben a csávót az ajtón nekem megdöglik valamiért :S

(#390) cserkosz válasza Thome (#383) üzenetére

cserkosz
(tag)

:R

https://picasaweb.google.com/cserkosz/DropBox# " Samsung Galaxy s2 "

(#391) Thome válasza cserkosz (#390) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mukod? :) Gondolom...

(#392) coonee

coonee
(fanatikus tag)

hello!

Tudom hülye kérdés, de nem tudtam rájönni. Hogyan lehet bekapcsolni hogy mutassa az fps-t? :F . Bocsi ha volt már róla szó, de lusta voltam végigolvasni 350 hsz-t :DDD

(#393) Thome válasza coonee (#392) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

LINK

Letöltöd, feltelepíted, elindítod, utána a metrot, és az egyik sarokba ki fogja jelezni az FPS-t. :)

(#394) coonee válasza Thome (#393) üzenetére

coonee
(fanatikus tag)

köszi, most már mutatja. :) .
Elég brutál a játék, 9600GT vel éppen hogy csak játszható 1280x1024 alatt, AA-val megdöglik. Szükség lesz új kártyára.

(#395) Thome válasza coonee (#394) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én mit mondjak? Nézd meg a vga-m... :DDD

(#396) coonee válasza Thome (#395) üzenetére

coonee
(fanatikus tag)

hűha, nem mai gyerek :D . Hogy fut nálad?

(#397) Thome válasza coonee (#396) üzenetére

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akadozva... :DDD 15-30fps között ingik. D6-os pályánál lemegy kb 5 fps-re, de azt átvészelem és már jó is... :)

BC2 viszont hasít 20-60fps között... Gyáááá ;] :DDD

(#398) coonee válasza Thome (#397) üzenetére

coonee
(fanatikus tag)

Pályákat nem ismerem még, csak ismerkedek vele, de látom hogy lesz ok miért nem lefeküdni esténként. :R , majd reggel ásítozás a munkahelyen :DDD

[ Szerkesztve ]

(#399) ashot

ashot
(tag)

most sikerult abbahagynom delutan ketto ota, hat 1680x1050 ben , minden veryhigh,16xAF es teljesen folyamatosan megy a game, persze vistan dx10ben.

(#400) muxi-muxi

muxi-muxi
(fanatikus tag)

Két délután alatt vittem ki, közben volt egy laza uninstall, mert annyira feldühített. Hát mit mondjak erre a játékra? Nem rossz, de nagyon-nagyon-nagyon-nagyon rövid, és annak is tetemes része átvezető videó. A végét DX9 full HD grafikán azért meglestem, mellbevágó amúgy a grafika (pl. annál a résznél, amikor megérkeztek a legnagyobb állomásra, hát az valami döbbent, annyira pazar.

Mindazonáltal nekem nem tetszik az ilyen "fogdakezemamígjátszom" baromság-nyakonöntve kismillió szkripttel. Értem én, hogy ekkora világban szabad kezet adni a játékosnak, de akkor legalább lett volna hosszabb.

Évek múlva megnézem valami korrekt vason, és végigviszem megint. Most nincs kedvem se diafilmet nézni, se a 800 X 600-al ismerkedni...

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.