Az általad említett játékok közül csak a CoD: MW2-höz volt (bal)szerencsém. Hogy a topicba is kapcsolódjon: ott lett tele nagyon a brém, hogy tisztességgel igazából senkit nem lehetett eltalálni, én meg folyton golyófogó voltam. Az i-r a pontot pedig az a páncélozott kézihajtány tette fel, amelyik alá kettő(!) dinamitot is beszórtam, plusz a lőtoronyban pöffeszkedő pasast is megsoroztam célzott lövésekkel (érts: be a páncél mögé), és mégis én húztam a rövidebbet. Hiába lopakodom, vagy kapcsolom ki a fényeket (lőszerrel, természetesen), akkor is meglátnak, és ez nagyon frusztráló. a szörnyek nem fogynak el, egyszerre húszezer támad rám, természetesen egyik sincs shotgunmagasságban, és az idegbaj kerülget attól, hogy állandóan nekemesik valaki. Mindezt pedig "EASY" fokozatban, holott nem ma kezdtem az FPS-vadászatot. A gyűjtögetős része tetszik, de személy szerint rühellem a close combat fegyvereket (sörétes), és a program nagyon erőlteti ezek használatát. A hardveres része olyan, de olyan pocsékan van összegányolva, hogy ettől leesett az állam: még 1280*720, low beállításban is olyan szaggatást kapok jutalmul, ha éppen benne vagyok a sűrűjében, mint ide Lacháza.
Hát röviden ennyit a metrózgatásról.
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...