Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033

(#201) ffodi válasza Roxbury (#199) üzenetére

ffodi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt azért tegyük hozzá, hogy ha lcd-n nem natív felbontásba játszol az elég ocsmány tud lenni. :U

Xtreme 3D Team Hungary $ Hybrid Graphics System $ HTC DS@1,53GHz@1250mV $

(#202) tomta válasza horvathkrisz (#195) üzenetére

tomta
(fanatikus tag)

A játék "user.cfg" fájlban lehet on -ra állítani, de így is néha furcsán töri a képet.

Nekem a játék 30 fps alá nem esik, átlagban 60/max 100 ezekkel a beállításokkal:
1280*1024 (19" 4:3)
high/physX + ADV ON/DX11/Tesseláció ON/ DOF -ON
Ha "very high"-ra rakom egyből leesik 15 FPS- re is, átlag 35/max 55.

A többi hw info az adataimnál.

[ Szerkesztve ]

(#203) marcus.fenix válasza TommyGun (#189) üzenetére

marcus.fenix
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az érdekes, mert nekem ugyanúgy 10.2-essel DX9-ben sima HIGH beállításokkal 25-re is leesett rögtön az elején, mikor az autó mellett özönlenek azok a dilikutyák... HD4890-en, 1680*1050-es felbontáson... Ha DX10-et és/vagy VERY HIGH-t kapcsoltam, akkor már láttam 20 alatti fps-t is...

Tehát vagy 640*480-ban tolod, vagy lehagytad a 4870 mellől az X2-őt, vagy más játékról írsz, mert azt véletlenül sem feltételezném hogy hazudsz... :DDD

(#192) athomi

Elárulom neked: sehogy...

[ Szerkesztve ]

Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...

(#204) Roxbury válasza ffodi (#201) üzenetére

Roxbury
(senior tag)

Ebben mondjuk igazad van, úgy tényleg nem valami szép.

(#205) tomta válasza Roxbury (#199) üzenetére

tomta
(fanatikus tag)

Ráadásul ahogy az eredményeket nézem, kinek hogy fut milyen vason
a quad procikból se profitál a játék se a user.

ffodi
használni lehet használja, de FPS ben nem láttam, hogy dobott volna érdemlegesen.

[ Szerkesztve ]

(#206) ffodi válasza tomta (#205) üzenetére

ffodi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem tudom, ezt miből gondolod. :F Mert nekem játék alatt mind a 4 magot használja....

(#207) Roxbury válasza ffodi (#201) üzenetére

Roxbury
(senior tag)

Akkor tegyük hozzá azt, hogy mákom van, hogy csak ennyit tud a monitorom, mert valszeg nagyobb felbontásban nagyon szépen meghasalna a vidkarim. :D:D:D Remélem egy darabig még bírja, már 5 éves :D.

[ Szerkesztve ]

(#208) Roxbury válasza tomta (#205) üzenetére

Roxbury
(senior tag)

Jaja nekem is használja mind a 4 magot, de ahogy néztem, a 2 magossal is ugyanazt az fps-t lehet elérni, ezek szerint nem a proci a gyenge láncszem :D

(#209) Norbika88

Norbika88
(kvázi-tag)

Elakadtam....

Khan elvezetett egy barikádhoz(Cursed a fejezet neve) ahol a szörnyek támadását kell vissza verni, de ez itt a kérdés meddig?? ammo semmi, a barikáddal szembe ahova az iránytű mütat meg szellemek vannak.

Járt már valamelyikőtök erre?

(#210) Scholes9

Scholes9
(PH! addikt)

Stalker messze jobb game, mint ez, le is töröltem...

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#211) danati válasza Keldor papa (#191) üzenetére

danati
(senior tag)

Csak High-on nyomom, de az új driverrel egész szépen megy Very High-on is. Hamarosan csinálok benchmarkot mindkét beállításon, csak érjek ki az alagutakból. :)

(#212) gery dee válasza Norbika88 (#209) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

Nem vissza verni kell ott a támadást hanem megkeresni a bombát és felromantani 2 cél objektumot :D. nekem is kellett vagy 5 perc míg rájöttem :DD . A bomba a védőktől nézve a jobb alagút végén van . ÉS amit fel kell robbantani az megint csak a védőktől nézve a bal alagútban van és megint csak a végén és ott kell keresni valamikis vakot a romok közt és oda majd lelehet tenni a bombát aztán futás :D. Van egy másik hely is ahová le kell rakni a bombát ahoz pedig föl kell menni a lépcsőn ami ugye ott van a hely közepén és jobbra föl :), ott is ilyen valamit kell keresni . ahogy belész a terembe rögtön ott kell lenni csak nem tudom melyik irányba de azt hiszem balra van . Remélem valamennyire lehet érteni :DDD

Mellesleg miért nem lehet állítai a grafikát értem itt az AA-t meg egyebeket? Csak az van amit a gép beállított pedig még tudnám lapátolnirá a szenet ;] .

[ Szerkesztve ]

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

(#213) UnSkilleD

UnSkilleD
(tag)

nekem tetszett a játék, de az a bajom vele h iszonyat rövid

(#214) gainwardgs válasza Roxbury (#199) üzenetére

gainwardgs
(őstag)

Egyetértek. 1280 4ever :R

Intel Core i5 2500K@4.5Ghz (Corsair H70+Coolink Swif2 120P), Gigabyte P67A-UD4-B3, Corsair Vengeance 4Gb 1600Mhz, OCZ Agility 3, Corsair TX650 V2, Palit Gtx 680 Jetstream, Corsair 600T Special Edition White

(#215) danati válasza danati (#211) üzenetére

danati
(senior tag)

DX10, 1440*900, Fizix on, High
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
2690, 60000, 21, 69, 44.833

DX10, 1440*900, Fizix on, Very High
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
2390, 60000, 24, 72, 39.833

Amin futott:
AMD PII X4 B45 @ 3,7GHz,
8800GT @ 720,1800,2100, 197.13 Beta Driver
2GB RAM 988MHz

Egy kissebb nyílt részen teszteltem, de csak egy szörnnyel akcióztam.
Érdkekes hogy Very High-on kicsivel magasabb a minimum FPS, de mégsem olyan folyamatos a játék mint High-on.

(#216) Norbika88 válasza gery dee (#212) üzenetére

Norbika88
(kvázi-tag)

Köszi a gyors választ!

(#217) gainwardgs

gainwardgs
(őstag)

Ha atin bekapcsolom a psyhyxet akko mi lecc?? Kifagy?? :R

Intel Core i5 2500K@4.5Ghz (Corsair H70+Coolink Swif2 120P), Gigabyte P67A-UD4-B3, Corsair Vengeance 4Gb 1600Mhz, OCZ Agility 3, Corsair TX650 V2, Palit Gtx 680 Jetstream, Corsair 600T Special Edition White

(#218) BalaNce87 válasza Roxbury (#199) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Ebben igazad van, de mindenki maga dönti el, hogy szerinte mi ésszerű és mi nem. Amúgy az adatlapomon levő géppel hogyan fog futni? Érdemes belevágnom?
Csakis dx 9ben fogom tolni, XP-s vagyok :B

(#219) danati válasza BalaNce87 (#218) üzenetére

danati
(senior tag)

High grafikán kissebb felbontásokon valószínűleg jól fog futni a gépeden.

(#220) SzlobiG válasza gainwardgs (#217) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Semmi szerintem nem is működik ati-n mer én bekapcsoltam és nem láttam különbséget.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#221) BalaNce87 válasza danati (#219) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

1280*1024? ez manapság már kisebbenk számít inkább :N Bár ahogy olvasom kifelejtették a wide screent? :DD :D :DDD :)) Nevetséges...

[ Szerkesztve ]

(#222) ffodi válasza gainwardgs (#217) üzenetére

ffodi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha jól tudom, akkor ha bekapcsolod ATI-n a Physx-et, és nincs mellette NV karid, akkor a proci számolja a Physxet. :K

(#223) danati válasza BalaNce87 (#221) üzenetére

danati
(senior tag)

A #215. hsz-ben láthatod hogy nekem hogyan fut 88GT-vel 1440*900-ban, ami majdnem megegyezik az 1280*1024-el. Wide screen hibát csak a töltőképernyőkön vettem észre.

(#224) athomi válasza marcus.fenix (#203) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

nekem is ez a sejtésem ;)

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#225) marcus.fenix válasza athomi (#224) üzenetére

marcus.fenix
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

;)

Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...

(#226) Roxbury válasza BalaNce87 (#218) üzenetére

Roxbury
(senior tag)

Szerintem jól fog futni! Pár hsz-el ezelőtt pont volt egy teszt 8800 gt-vel. És az alapján nagyon szépen fog futni Neked is, az biztos!!! :)

Szerk: #215. hsz-ben van a teszt :)

[ Szerkesztve ]

(#227) Lauda válasza Roxbury (#193) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mibol eszik nalad 150 mega memot, ne beszelj butasagot. :)

(#221) BalaNce871680x1050 az widescreen, sajat maga lotte be arra. ;)

[ Szerkesztve ]

(#228) ko-ko82 válasza Lauda (#227) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Sziasztok!Kérdezni szeretném csak nekem szaggat ez a Game a Kurva PhysX miatt vagy másnak is.(5850-em van és DX 11 very azt hiszem és 4x,4x 1680x1050 ben)

Még a végén megbánom,hogy dx11 Atit vettem,a PhysX még mindig van és lesz sajnos.Még a végén be kell tennem egy Nv karit az Ati mellé. :((( Ha tennék milyet tegyek Min mi kell? 8800 GTS 320 as elég?

[ Szerkesztve ]

(#229) romero28

romero28
(senior tag)

állati hangulatos gamma lett . pár helyen a saját totyogásom hangja is megrémisztett :D

PiHi van xD

(#230) Scholes9 válasza ko-ko82 (#228) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

DX11 kód írtó lassú lett, rakd át DX10-be és vedd le az elsimítást, rakd AAA-ra egyből jól fog futni a game.

(#231) ko-ko82 válasza Scholes9 (#230) üzenetére

ko-ko82
(senior tag)

Akkor ez csak a még meg sem jelent Nv DX11 kártyákra lett volna csinálva? ;]Sajnálom hogy ezt a DX 11 et még nem igazán tudják használni és optimalizálni a fejlesztők.

[ Szerkesztve ]

(#232) PI3525 válasza Scholes9 (#230) üzenetére

PI3525
(kvázi-tag)

Az "AAA" az megegyezik a no Antialiasing-al? Mert nekem ilyen beállítás nincs :(((

ACER ASPIRE 5542G , XBOX 360 ELITE .....

(#233) Dusee

Dusee
(senior tag)

videó
ati hd4890 @ 950/1050
1680x1050, DX10, very high, AAA, 16xAF

amúgy bejön a játék, de nem tudja valaki, hogy innen merre/hogyan kell tovább menni (dead city)?

LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

(#234) Scholes9 válasza PI3525 (#232) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Igen, AAA beállítás=nincs elsimítás

ko-ko82: lehetséges, h nem szereti az Atit DX11-ben, de lehet csak driver gond és vmelyik kövi driver megoldja majd, amúgy, majd kiderül, hogy teljesít az új Nvidia kártya a játék alatt amikor elkészül.

(#235) gainwardgs

gainwardgs
(őstag)

Na én végigvittem most értem a végére, nekem állatiul bejött ez a game, iszonyú hangulatos, kár h ien rövid volt :O

(#236) gery dee válasza Dusee (#233) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

Hol tartasz a dead cityben?

Amúgy nem ide tartozik de belehet rakni egy nv kari mellé egy atit?de hogyan? :Y ez új :DD

[ Szerkesztve ]

Geforce 8800-as sorozat... Takarodj az életemből . Eddig 4-ből 4 tönkrement . Soha többé 8800. GTFO

(#237) Keldor papa válasza gainwardgs (#235) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én még nem értem a végére... lámulok egy helyen.
Amúgy Dead City az kb. akkor hány %?

(#238) gainwardgs válasza Keldor papa (#237) üzenetére

gainwardgs
(őstag)

Az még az eleje fele van kb 35% :R

[ Szerkesztve ]

(#239) gery dee válasza gainwardgs (#238) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

Akkor ezek szerint a játék teljes hossza 100% lenne? :Y :DDD .
Amúgy azt nem értem miért nem tudtak testet csinálni a karakternek, tök idegesítő hogy átudok nézni magamon :)) . meg nem lett egy bug mentes játék . Tegnap a fószert a falból kellett kílőni . Láttam hogy pirosra vált a célkerszt de nem láttam senkit csak falat aztán egyszer csak egy félember gyorsan kiis lőttem :C

[ Szerkesztve ]

(#240) Lauda válasza gery dee (#239) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem az tunt fel az elejetol fogva, hogy tobbszor pofanlovom es utana is lo visszaaz ellen. :Y

[ Szerkesztve ]

(#241) PI3525

PI3525
(kvázi-tag)

Valaki amugy nem tudna egy frankó összehasonlító tesztet linkelni amin látszik az a "lényeges" DX11-DX10 különbség? Mert én max a depth of field -et veszem észre , hogy nincs dx 10 -ben ja meg persze azt , hogy van 3* annyi fsp-em :DDD

ACER ASPIRE 5542G , XBOX 360 ELITE .....

(#242) gery dee válasza Lauda (#240) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

Hát jah ez már nekem is feltünt miután egy tárat bele invesztáltam az egyik muksó fejébe egy AK-val és nem történt semmi csak eldobta a sisakot :D . Bezzeg a kispisztolyal elég egy lövés is egy random helyre és már fekszik is. :DDD

Meg vannak gondok az AI-vel is :D . Véleményem szerint nem egy stalker verő játék :D de nem rossz :C

(#243) Lauda válasza gery dee (#242) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azert ez eleg inkorrekt a jatekossal szemben. a stalkerben ha jol pofanlotted el is fekudt, itt meg fogy a golo mint allat. Eloszor azt hittem valami pancelmaszk van egy-ketto fejen, de szvsz az hulyeseg. Vegignyomom azert en is, vannak bent nagyon jo helyszinek. :K

[ Szerkesztve ]

(#244) TommyGun válasza marcus.fenix (#203) üzenetére

TommyGun
(őstag)

Azt kihagytam hogy 1280*1024 ennyit tud a 19-es Eizom natívba.
Adataimnál ott a konfigom nem X2őm van.

Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.

(#245) gery dee válasza Lauda (#243) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

hát meglehetősen , fölleg hogy egyszer nem figyeltem és azt hiszem hogy a fizetésre való skulót is eldurrogtattam :DDD . mire észre vettem hogy ez lehet kelleni fog addigra már sak 11 maradt a tárban :DDD .

ah de vannak pozitívumok is :K . Pl nekem nagyon bejönek a hangok és az kézi generátor izé is, meg úgy a játék is csak bár lenne benne több lehetőség is.

(#246) Lauda válasza gery dee (#245) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Milyen fizetesre valo, en kilodozom a rakba az osszeset. :O :DDD Hangok faxak nagyon! :C

[ Szerkesztve ]

(#247) gery dee válasza Lauda (#246) üzenetére

gery dee
(fanatikus tag)

Van ilyen 5x45 töltény azt hiszem és ilyen nagyon fényes sárga. na az való fizetésre azon tudsz venni mindent :D

(#248) marcus.fenix válasza TommyGun (#244) üzenetére

marcus.fenix
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Olyan sok különbség nincs az 1280*1024 és az 1680*1050 között, hogy a minimum fps-ed a duplája legyen az enyémnek... vagy akkor nagyon rosszul skálázódik a játék a felbontások szerint. Melyik drivert használod? Azért érdekel, mert én is szeretném Very Highban játszani ha van rá mód...

(#233) Dusee

Megtennéd, hogy ugyanezekkel a beállításokkal fölveszed azt a részt ami közvetlenül a játék elején van? (Az első nyílt rész, rengeteg rohanó ellenféllel...)
A gépem hasonló a tiédhez (HD4890 @920/1100 és Phenom II X4 @ 3200) de én nem ilyen számokat kapok mint te... Neked melyik driver van fennt?

[ Szerkesztve ]

(#249) Dusee válasza marcus.fenix (#248) üzenetére

Dusee
(senior tag)

10.2-es ccc.
akkor felülíródik az eddigi mentésem, ha újat kezdek?

(#236) gery dee:
ott, ami a fentebb linkelt videóban is található :D
amúgy ugye otthagy a Börbön egyedül, akkor elindulok, megyek, megyek, aztán vmi emeletes házba megyek térkép szerint, majd jönnek a bitches-ek (:DDD), leírtom őket, és térkép szerint erre kell menni, de itt nincs semmi :F

[ Szerkesztve ]

LG Optimus 2X | 5,5 GB SugarSync tárhely > http://tinyurl.com/7zygpa5

(#250) horvathkrisz válasza Sonja (#200) üzenetére

horvathkrisz
(PH! addikt)

??? Dehát nálam van 1920*1200-as felbontás és az wide, vagy az nem számít? :F

Apró trükk: Word-ben, Windings betűtípussal, nagybetűvel írd be: NYC (New York City rövidítése)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.