BF3: Anzani-HUN || WIN7 Telepítés USBről: http://href.hu/x/fqad ☆ ☆ WIN7 SSD BEÁLLÍTÁS: http://href.hu/x/ffcd ☆ ☆

BF3: Anzani-HUN || WIN7 Telepítés USBről: http://href.hu/x/fqad ☆ ☆ WIN7 SSD BEÁLLÍTÁS: http://href.hu/x/ffcd ☆ ☆
Thx én is beszerzem 
egyébként 2034 is van? 
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."
igen van..de azt én se ismerem.. és még nincs meg.. de lehet idővel 

Sűrgős segítség kéne., a játék fogta és átálította a felbontás olyan olyan nagyra amit a monitor nem képes megjeleníteni, de az egész gép mikor betölt a windows kiírja h out of range és csak csökkentett módba tudom elindítani.
Ott meg hiába álítom vissza mikor újra bekapcsolom megint ezt csinálja...
mit csináljak ilyenkor?
Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----
pedig korábban meg ment a játék...na mind1 h én még egyszer a közelébe se megyek az is biztos...
én nem találkoztam ilyennel. sőt semmiféle hibával a játékkal kapcsolatosan.. [persze 1-2bug azért van]

csak egy tipp: user.cfg törlése a főkönyvtárból
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR
mind1 hagyom a fenébe a játékot
Hali! Van valakinek tapasztalata a játék gépigényével kapcsolatban? X4 955 és gtx460 kb. mire lesz elég?
The pain is my best friend.
Microsoft Windows Vista or Windows 7
XPn nem fog elindulni...
miaz akkor én h a picsába játszottam vele xp-n?
rohadtul érdekelne h mi a jó büdös francot csináljak azzal, hogy ne OUT OF RANGE legyen?

nekem nem indul el xp-n.hogy csináltad?
Steames adatlapja szerint XP-n is 
Na ma végig játszottam.
12 óra szintiszta játékélmény DirectX 11-ben 2.5 € -ért

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

Sziasztok!
Valaki tudna nekem magyarázatot arra, hogy miért nem fut az emberem az Armory pályán menekülés közben? Mert ugye a segítő pali fut, őt követni kéne, teszem is, de ahogy kijön balról az első katona, azt kikerülöm, de hátulról belém rúg, földre esek és kinyír... Már vagy 20x-ra esem neki, de mindig ugyanaz a vége... Valamiért nem fut gyorsan az ember, hiába nyomom a shiftet.
Youtube-on meg látom, hogy az illető végig tartja a tempót a menekülővel.
Előre is köszi a helpet!

Sziasztok.
Szeretném majd tolni ezt a gamet.
Konfigom alul, még VGA hiányzik.
170 max. 200 E körül melyik VGA lenne a legjobb vétel ehhez a game-hez?
(Ha később még egy VGA-t szeretnék berakni SLI-ba vagy CF-be...)
"A kézzelfogható világ - kisiklott a tudomány hálójából" - Alfred North Whitehead; A gondolkodás módozatai

Sziasztok
Ma raktam fel a játékot, nem sokat játszottam vele de mindent fullra véve dx11-el nem tűnik acélosnak a futása a gépemen...
Nem látok fps-t de szabad szemmel olyan határeset lehet hogy épp nem szaggat 1-2 szituációban.
Adataimnál a gépem, ez is kevés lenne neki 1920*1200 full-on?
Evga 448-as 560ti eladó! Dream as if you will live for ever, live as you will die today!

Sz.tem az alaplapod, a prockód és a RAM-mennyiséged megfelelő, ami necces az a VGA.
Ebből ehhez a játékhoz tuti erősebb kell - de nyilván csak akkor éri meg beruházni rá, ha amúgy is vennél, vagy nagyon nagy Metro-fan vagy.
Én egyszer letoltam egy - a tiednél sokkal gyengébb konfigon -, a VGA-m pl. egy GTS 250-es volt és a lényeg, h Dx 9-ben, XP-n, közepes beállításokkal szépen elfutott, de a közepe-vége felé belassult, és akárhogy toltam le a grafikai beállításokat, csak tovább szaggatott.
Tehát nyilván, hogy optimalizációs problémái vannak a játéknak.
"A kézzelfogható világ - kisiklott a tudomány hálójából" - Alfred North Whitehead; A gondolkodás módozatai

Valaki tudna mondani valamit az én problémámra is?

Sziasztok!
Újra fogom tenni a gépemet, de nem szeretném elveszteni a Metro 2033-as mentéseket..
Meg lehet ezt valahogy oldani? Melyik mappába teszi a mentéseket?
HELP! 
Előre is köszönöm! 
Üdv.
Dani
Gives you power Like HELL... λŁƯ™

Fut az, de nem mindegy, merre mész:

Valamiért kétszer tette be a hozzászólásomat.
Mindegy, ezt módosítom.
872:
A mentett játékok - ha alapbeállításokkal telepítetted - itt vannak:
C:\\Users\\Admin\\Documents\\4A Games\\Metro 2033.
[ Szerkesztve ]

Ezt a videót többször is megnéztem de semmi...
A videóban 2:18-2:23-ig tartó szakaszon vagyok elakadva... Ugyanis az emberem úgy fut, mintha gúzsba lenne kötve a lába is. Mert épphogy elérem azt a sarkat ahonnan bal oldalról kijön a lövöldöző katona, azt elhagyva, hátulról belémrúg, majd szétlő... Namost nyomom a LSHIFT gombot, de nem akar futni az ember gyorsabban.... Bug lenne?
A játék külső torrentről van, Prophet a feltöltője... Mit tegyek? Töröljem majd tegyem vissza?
Mert ezt sehogy nem tudom végigtolni így.
Jut eszembe, ahhoz képest hogy milyen gépigénye van a játéknak, még az én konfigomon is szépen megy alapbeállítással:
Gigabyte GA-8IPE1000g
Intel P4 3.06 Ghz HT
2 Gb RAM
Sapphire Radeon x1650 512 Mb 128 bit
450W M-Tech táp

[ Szerkesztve ]

hali.
nem most tél vagy márciusra van igérve a folytatás?
Ez Itt a .....

Bocs, ilyen témában nem tudok segíteni.
Vedd meg a játékot. 

Hali.
Egy úhratelepitést lehet megérne.
a Javitás fel van telepitve?
Amúgy azért a játék látványa igazán, max beállitásokon jön elő. De persze a hangulat kárpótolhat.
Ez Itt a .....

Én inkább a hangulatra építek ebben az esetben, nekem már az alapbeállításon lévő látvány is kielégít, mert nagyon jól kidolgozott még így is. Igen, a javítás is fent van. Plusz a magyarítása is.

akkor passz.
nekem a magyarositás nem volt fent, vagy még nem volt akkor, de ilyen gondom nem volt.
Ez Itt a .....

na, valaki nem tud valamit a folytatásróL? 
Ez Itt a .....

Na sikerült megcsinálnom. Letöröltem, majd visszaraktam mindent. Persze semmi változás nem volt, 6x kellett nekifussak, mire rájöttem hogy hogy csinálhatom meg az említett szakaszt. A padlót kellett néznem, és akkor tudtam tartani az iramot a menekülő társammal. Hogy ennek mi az oka, rejtély... Azért köszi a helpet! 

a lényeg , hogy összejött.
Ez Itt a .....

Nah megint egy nyavajával jövök... Miért van az hogy a Depó nevű pálya végén, mikor az emberem leborul a kocsiról és kéne menni továb a törött cső felé vagy hova, egyszerűen eltűnik a kép és a "kozmoszban" találom magam? Magyarán a Artyom kiesik a játékból és a nagy semmibe kerül.. ráadásul az automentés is ott mentette le... Ez miért van? Eddig rendesen ment a játék. 

0szia.
nálad valami komoly gondok vannak, én semmi hibára nem emlékszem, apróbb bugokon kivül.
driver friss van fentí?
Ez Itt a .....

Igen a legfrissebb. És pont akkor tűnik el minden, ahogy állna fel a felborult kocsi alól... 

Öcsém, ekkora egy hibát... Most másképp csináltam... Pálya elölrőlkezd, majd mikor beérnénk az állomáshoz, a felderítőt lelövöm. Állomáson áthalad, majd mutánstámadást túlélve, és kocsiborulást követően megmarad a kép... Komolyan nem értem, tuti bug volt 

nekem szerencsére ezek a bugok kimaradtak.
Ez Itt a .....

Hát nagy szerencséd. Remélem több ilyennel nem fogok összefutni. Nagyon komoly egy játék, most is jó nehéz pályán tökölök... A könyvtárba kell eljutnom (Alley nevű pálya) és nem egyszerű, főleg a hülye szárnyas mutáns miatt... Már 2x elkapott :S

Javítom az előzőt:
Azóta már a Depository pályán vagyok... hát ezek a könyvtáros mutánsok kikészítenek... megdöglök tőlük, ráadásul egy újabb bugba ütköztem és a hócipőm kivan már vele... na jó, nem nyavalygok...

Metro: Last Light delayed to first quarter of 2013 
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

ááá.
ez nagyon rossz hir. Akkor idén nem is jön. Nagy kár.
Ez Itt a .....

Éééés ámen, sikeresen végigvittem! Hát meg kell hagyni ilyen jó játékélményem még nem volt sosem! Még az Unreal 1-2 is piskóta ehhez képest! Várom a Last Light részét már most, de kétlem hogy azt ez a gépem bírni fogja... Örülök ha ezt végigszenvedte... Üdv mindenkinek!

Gondolkodom egy újra végijátszáson én is, mert mint kiderült idén már nem jön ki nagyon a folytatás.
Szerintem is egy nagyon jó játék.
Ez Itt a .....
Sziasztok!
A kedvenceim a Stalkerek voltak, de ez a játék is nagyon ütős, kár hogy idén nem jön a folytatás. 
De várunk türelemmel! 
[ Szerkesztve ]
Ha anyósod csókol gondolj arra, hogy Jézus Krisztus is szenvedett.

szia.
nekem valahogy kiaesett a Stalker.
Én amikor megjelent, nagyon vártam, de valahogy túl monoton volt, 1-2 óra játszás után letöröltem, és azóta nem vettem elő.
Valahogy nem volt elég akció, legalábbis igy emlékszem.
Ha pedig ma felraknám, megálná a hlyét grafikailag még?
Ez Itt a .....
Szia!
Nálam pont fordítva volt, nekem nem volt monoton leültem elé és nem bírtam abbahagyni. Szerintem volt benne elég akció és valamiért a Metro 2033 is ilyen volt nekem. Persze grafikailag nem egy BF3 de játékmenetben nekem nagyon tetszett. 
Ha anyósod csókol gondolj arra, hogy Jézus Krisztus is szenvedett.

Grat!
én is a napokban kezdtem el olvasni, igaz netről szedtem le ami tudom nem szép dolog, de legalább hamar megvan és ingyenes is
Ugyanakkor pont a tegnap töltöttem le a 2034-et is. Az elsőnél még csak a 75. oldalon járok, és már most elég érdekes. Érdemes elöször a könyvet olvasni és utánna játszani, mert a kettő nem egy és ugyanaz, valamint könyvből több minden kiderül ami a játékba nem került bele. Aki játszott és olvasta is tudja miről van szó. 
Üdv mindenkinek!
Elnézést a láma kérdésért, de nem tudom hogyan lehet ezt a fegyvert feltölteni 
Lőszer van benne bőven, viszont a rajta lévő óra mutatja is, hogy le van merülve. Mivel lehet feltölteni?
ASRock ALiveNF5-eSATA2+ eladó http://hardverapro.hu/apro/asrock_alivenf5-esata2_elado/hsz_1-200.html

Nyomd hosszan az újratöltés gombot és akkor tudod tölteni ugyanúgy mint a lámpát.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*
Köszi!
Működik 
ASRock ALiveNF5-eSATA2+ eladó http://hardverapro.hu/apro/asrock_alivenf5-esata2_elado/hsz_1-200.html
Üdv!
A játékot hol tudom beszerezni a lehető legjobb áron?
A másik kérdés: hogyan tudom használni az össze gyűjtött kis nyilakat ... vagy nem is tudom hogy nevezzem azokat...? 
Köszi!
Gigabyte GTX 580 SOC eladó vagy beszámítható GTX 680-ba!

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a játék menüjében bekapcsolt fejlett PhysX esetén van-e minőség romlás abban az esetben, hogyha nem a GPU számolja azt.
Ezt azért kérdem, mert az Nvidia Control Centerben belehett állítani, hogy a CPU számolja a PhysX-et, és ebben az esetben jobban fut a játék is (természetesen egy erősebb CPU esetében).
Gyengén pörög a topik... 

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egyfolytában kifagy a játék AppHang B1 hibával. DirectX, Physx,frissítve lett. Update 2 van fent és magyarítás.

ez az üzenet
Leírás:
Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: metro2033.exe
Alkalmazás verziója: 1.0.0.1
Alkalmazás időbélyegzője: 4c7775b7
Lefagyási aláírás: b855
Lefagyás típusa: 2048
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: b855bb3e228d589fdae4acb41c6abbc0
2. további lefagyási aláírás: c57a
3. további lefagyási aláírás: c57a959c9a896ec1a036884ae97e8f18
4. további lefagyási aláírás: b855
5. további lefagyási aláírás: b855bb3e228d589fdae4acb41c6abbc0
6. további lefagyási aláírás: c57a
7. további lefagyási aláírás: c57a959c9a896ec1a036884ae97e8f18

Sziasztok!
A Steam-en most vettem meg a Metro 2033 nevű játékot és már most problémák vannak vele, először a phsyXLoader. dll volt a baja, letöltöttem a dll fájlt és azt fix-áltam, de most mikor próbálom indítani a játékot azt írja, hogy: "Previous launch was unsuccesfull! Would you like to start in safe mode?" - mert az előbb megpróbáltam elindítani, bejön az a logó, valami heggesztős, gondolom értitek mire gondolok és akkkor utána kiírja, hogy hiba történt, a windows megkeresi a problémát stb...- Valaki tudna rajtam segíteni? Előre is köszönöm!

Sziasztok! Megint én vagyok
Visszanéztem a fórumon és láttam, hogy valaki azt javasolta, hogy a user. cfg fájl kerüljön törlésre. Megtettem és administrátorként indítottam és megy, legalábbis a menüig, mert addig néztem, de most az lenne, a kérdésem, hogy a magyarítást, amit letöltöttem (exe fájl) azt csak simán telepítsem fel? vagy tegyek előtte még valamit? Nem akarom elbaltázni.
Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!
Sok válaszra ne számíts, február óta elég hulla a topik... 
Egyébként a magyarosításnál pusztán - tudtommal - arra kell figyelni, hogy frissítve legyen a játék, illetve megfelelő mappa legyen kijelölve a telepítésre.

Le kell szedni az Update 2-t és fel kell telepíteni. Aztán mehet rá a magyarítás 
Sziasztok!
Elkezdtem a játékot. A hangulat ÁLLATI (így nagybetűvel
), de a sebzésmodelltől kiégek.
Az ellenfél Kenyából kilő a pics@ba 1-2 lövéssel, de ha én kalával 5-ször osztok neki egy fej/gyomor/potroh (látszik, hogy vérzik, nem mellé megy...), akkor még sietősen fedezéket keres. Ne má'...
(
)
[ Szerkesztve ]
(#913) sestertius válasza Kareszovics (#912) üzenetére
Már rutinból azt csinálom, hogy amikor "csak" eltaláltam és csak imbolyog, hagyom, mert ilyenkor egy tárat is bele lehet rakni, mintha átmenne rajta... ha magához tért, még egy a fejbe, aztán oké... 
SPOILER
Eljutottam a Háború nevezetű fejezetig (remélem jól írtam). Itt teljesen normális, hogy azzal kezdik, hogy valami tisztféleség elmondja a monológját (közben nagy nyugisan ott "bandáznék") erre kérdés nélkül mindenki agyon akar lőni...? Lehet valahol elvesztettem a fonalat sztoriban, pedig magyarul tolom. 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Játszik valaki R.Z.R1911 zöldségboltos verzióval? Az update-okkal kapcsolatban lenne kérdésem.Akár privátban is, mert itt nem díjjazzák az ilyet...
És bocs, hogy egyáltalán megemlítettem a warezt...
[ Szerkesztve ]
Eladó Ózd városközponti 52nm panellakás! Írj privátot, ha érdekel! Iár:2,6M ft