Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033

(#851) scope2007 válasza albert8 (#850) üzenetére

scope2007
(őstag)
LOGOUT blog

én innét szereztem be !

BF3: Anzani-HUN || WIN7 Telepítés USBről: http://href.hu/x/fqad ☆ ☆ WIN7 SSD BEÁLLÍTÁS: http://href.hu/x/ffcd ☆ ☆

(#852) albert8 válasza scope2007 (#851) üzenetére

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Thx én is beszerzem :R
egyébként 2034 is van? :F

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

(#853) scope2007 válasza albert8 (#852) üzenetére

scope2007
(őstag)
LOGOUT blog

igen van..de azt én se ismerem.. és még nincs meg.. de lehet idővel :)

BF3: Anzani-HUN || WIN7 Telepítés USBről: http://href.hu/x/fqad ☆ ☆ WIN7 SSD BEÁLLÍTÁS: http://href.hu/x/ffcd ☆ ☆

(#854) Murder3

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sűrgős segítség kéne., a játék fogta és átálította a felbontás olyan olyan nagyra amit a monitor nem képes megjeleníteni, de az egész gép mikor betölt a windows kiírja h out of range és csak csökkentett módba tudom elindítani.
Ott meg hiába álítom vissza mikor újra bekapcsolom megint ezt csinálja...
mit csináljak ilyenkor?

Deadliest Project----BF IGN: Murdeer----

(#855) Murder3 válasza Murder3 (#854) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pedig korábban meg ment a játék...na mind1 h én még egyszer a közelébe se megyek az is biztos...

(#856) scope2007 válasza Murder3 (#855) üzenetére

scope2007
(őstag)
LOGOUT blog

én nem találkoztam ilyennel. sőt semmiféle hibával a játékkal kapcsolatosan.. [persze 1-2bug azért van]

(#857) Unbaised-Ben válasza Murder3 (#854) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

csak egy tipp: user.cfg törlése a főkönyvtárból

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#858) Murder3 válasza Unbaised-Ben (#857) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mind1 hagyom a fenébe a játékot

(#859) Kassadin

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hali! Van valakinek tapasztalata a játék gépigényével kapcsolatban? X4 955 és gtx460 kb. mire lesz elég?

The pain is my best friend.

(#860) tiiix

tiiix
(újonc)

Hellósztok xp-n megy?

(#861) scope2007 válasza tiiix (#860) üzenetére

scope2007
(őstag)
LOGOUT blog

Microsoft Windows Vista or Windows 7

XPn nem fog elindulni...

(#862) tiiix válasza scope2007 (#861) üzenetére

tiiix
(újonc)

kösz

(#863) Murder3 válasza scope2007 (#861) üzenetére

Murder3
(PH! addikt)
LOGOUT blog

miaz akkor én h a picsába játszottam vele xp-n?

rohadtul érdekelne h mi a jó büdös francot csináljak azzal, hogy ne OUT OF RANGE legyen?

(#864) tiiix válasza Murder3 (#863) üzenetére

tiiix
(újonc)

nekem nem indul el xp-n.hogy csináltad?

(#865) GoodSpeed válasza scope2007 (#861) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Steames adatlapja szerint XP-n is :K

Na ma végig játszottam.

12 óra szintiszta játékélmény DirectX 11-ben 2.5 € -ért :K :C

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#866) Aryon87

Aryon87
(újonc)

Sziasztok!

Valaki tudna nekem magyarázatot arra, hogy miért nem fut az emberem az Armory pályán menekülés közben? Mert ugye a segítő pali fut, őt követni kéne, teszem is, de ahogy kijön balról az első katona, azt kikerülöm, de hátulról belém rúg, földre esek és kinyír... Már vagy 20x-ra esem neki, de mindig ugyanaz a vége... Valamiért nem fut gyorsan az ember, hiába nyomom a shiftet. :W Youtube-on meg látom, hogy az illető végig tartja a tempót a menekülővel.
Előre is köszi a helpet!

(#867) Aryon87

Aryon87
(újonc)

Senki? :F :O

[ Szerkesztve ]

(#868) Busaf

Busaf
(kvázi-tag)

Sziasztok.
Szeretném majd tolni ezt a gamet.
Konfigom alul, még VGA hiányzik.
170 max. 200 E körül melyik VGA lenne a legjobb vétel ehhez a game-hez?
(Ha később még egy VGA-t szeretnék berakni SLI-ba vagy CF-be...)

"A kézzelfogható világ - kisiklott a tudomány hálójából" - Alfred North Whitehead; A gondolkodás módozatai

(#869) hitman,

hitman,
(senior tag)

Sziasztok

Ma raktam fel a játékot, nem sokat játszottam vele de mindent fullra véve dx11-el nem tűnik acélosnak a futása a gépemen...
Nem látok fps-t de szabad szemmel olyan határeset lehet hogy épp nem szaggat 1-2 szituációban.
Adataimnál a gépem, ez is kevés lenne neki 1920*1200 full-on?

Evga 448-as 560ti eladó! Dream as if you will live for ever, live as you will die today!

(#870) Busaf válasza hitman, (#869) üzenetére

Busaf
(kvázi-tag)

Sz.tem az alaplapod, a prockód és a RAM-mennyiséged megfelelő, ami necces az a VGA.
Ebből ehhez a játékhoz tuti erősebb kell - de nyilván csak akkor éri meg beruházni rá, ha amúgy is vennél, vagy nagyon nagy Metro-fan vagy.

Én egyszer letoltam egy - a tiednél sokkal gyengébb konfigon -, a VGA-m pl. egy GTS 250-es volt és a lényeg, h Dx 9-ben, XP-n, közepes beállításokkal szépen elfutott, de a közepe-vége felé belassult, és akárhogy toltam le a grafikai beállításokat, csak tovább szaggatott.

Tehát nyilván, hogy optimalizációs problémái vannak a játéknak.

"A kézzelfogható világ - kisiklott a tudomány hálójából" - Alfred North Whitehead; A gondolkodás módozatai

(#871) Aryon87

Aryon87
(újonc)

Valaki tudna mondani valamit az én problémámra is?

(#872) Alu

Alu
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Újra fogom tenni a gépemet, de nem szeretném elveszteni a Metro 2033-as mentéseket..
Meg lehet ezt valahogy oldani? Melyik mappába teszi a mentéseket?
HELP! :Y

Előre is köszönöm! :R

Üdv.
Dani

Gives you power Like HELL... λŁƯ™

(#873) Busaf válasza Aryon87 (#871) üzenetére

Busaf
(kvázi-tag)

Fut az, de nem mindegy, merre mész:

LINK

(#874) Busaf válasza Aryon87 (#871) üzenetére

Busaf
(kvázi-tag)

Valamiért kétszer tette be a hozzászólásomat.
Mindegy, ezt módosítom.

872:
A mentett játékok - ha alapbeállításokkal telepítetted - itt vannak:
C:\\Users\\Admin\\Documents\\4A Games\\Metro 2033.

[ Szerkesztve ]

(#875) Aryon87 válasza Busaf (#874) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Ezt a videót többször is megnéztem de semmi...
A videóban 2:18-2:23-ig tartó szakaszon vagyok elakadva... Ugyanis az emberem úgy fut, mintha gúzsba lenne kötve a lába is. Mert épphogy elérem azt a sarkat ahonnan bal oldalról kijön a lövöldöző katona, azt elhagyva, hátulról belémrúg, majd szétlő... Namost nyomom a LSHIFT gombot, de nem akar futni az ember gyorsabban.... Bug lenne?
A játék külső torrentről van, Prophet a feltöltője... Mit tegyek? Töröljem majd tegyem vissza?
Mert ezt sehogy nem tudom végigtolni így.
Jut eszembe, ahhoz képest hogy milyen gépigénye van a játéknak, még az én konfigomon is szépen megy alapbeállítással:

Gigabyte GA-8IPE1000g
Intel P4 3.06 Ghz HT
2 Gb RAM
Sapphire Radeon x1650 512 Mb 128 bit
450W M-Tech táp

:DD :DD :DD

[ Szerkesztve ]

(#876) byZsolt

byZsolt
(tag)

hali.
nem most tél vagy márciusra van igérve a folytatás?

Ez Itt a .....

(#877) Busaf válasza Aryon87 (#875) üzenetére

Busaf
(kvázi-tag)

Bocs, ilyen témában nem tudok segíteni.
Vedd meg a játékot. :K

(#878) byZsolt válasza Aryon87 (#875) üzenetére

byZsolt
(tag)

Hali.
Egy úhratelepitést lehet megérne.
a Javitás fel van telepitve?

Amúgy azért a játék látványa igazán, max beállitásokon jön elő. De persze a hangulat kárpótolhat.

Ez Itt a .....

(#879) Aryon87 válasza byZsolt (#878) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Én inkább a hangulatra építek ebben az esetben, nekem már az alapbeállításon lévő látvány is kielégít, mert nagyon jól kidolgozott még így is. Igen, a javítás is fent van. Plusz a magyarítása is.

(#880) byZsolt válasza Aryon87 (#879) üzenetére

byZsolt
(tag)

akkor passz.
nekem a magyarositás nem volt fent, vagy még nem volt akkor, de ilyen gondom nem volt.

Ez Itt a .....

(#881) byZsolt

byZsolt
(tag)

na, valaki nem tud valamit a folytatásróL? :F

Ez Itt a .....

(#882) Aryon87 válasza byZsolt (#880) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Na sikerült megcsinálnom. Letöröltem, majd visszaraktam mindent. Persze semmi változás nem volt, 6x kellett nekifussak, mire rájöttem hogy hogy csinálhatom meg az említett szakaszt. A padlót kellett néznem, és akkor tudtam tartani az iramot a menekülő társammal. Hogy ennek mi az oka, rejtély... Azért köszi a helpet! :R

(#883) byZsolt válasza Aryon87 (#882) üzenetére

byZsolt
(tag)

a lényeg , hogy összejött.

Ez Itt a .....

(#884) Aryon87

Aryon87
(újonc)

Nah megint egy nyavajával jövök... Miért van az hogy a Depó nevű pálya végén, mikor az emberem leborul a kocsiról és kéne menni továb a törött cső felé vagy hova, egyszerűen eltűnik a kép és a "kozmoszban" találom magam? Magyarán a Artyom kiesik a játékból és a nagy semmibe kerül.. ráadásul az automentés is ott mentette le... Ez miért van? Eddig rendesen ment a játék. :W

(#885) byZsolt válasza Aryon87 (#884) üzenetére

byZsolt
(tag)

0szia.
nálad valami komoly gondok vannak, én semmi hibára nem emlékszem, apróbb bugokon kivül.
driver friss van fentí?

Ez Itt a .....

(#886) Aryon87 válasza byZsolt (#885) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Igen a legfrissebb. És pont akkor tűnik el minden, ahogy állna fel a felborult kocsi alól... :F

(#887) Aryon87 válasza Aryon87 (#886) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Öcsém, ekkora egy hibát... Most másképp csináltam... Pálya elölrőlkezd, majd mikor beérnénk az állomáshoz, a felderítőt lelövöm. Állomáson áthalad, majd mutánstámadást túlélve, és kocsiborulást követően megmarad a kép... Komolyan nem értem, tuti bug volt :W

(#888) byZsolt válasza Aryon87 (#887) üzenetére

byZsolt
(tag)

nekem szerencsére ezek a bugok kimaradtak.

Ez Itt a .....

(#889) Aryon87 válasza byZsolt (#888) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Hát nagy szerencséd. Remélem több ilyennel nem fogok összefutni. Nagyon komoly egy játék, most is jó nehéz pályán tökölök... A könyvtárba kell eljutnom (Alley nevű pálya) és nem egyszerű, főleg a hülye szárnyas mutáns miatt... Már 2x elkapott :S

(#890) Aryon87 válasza Aryon87 (#889) üzenetére

Aryon87
(újonc)

Javítom az előzőt:

Azóta már a Depository pályán vagyok... hát ezek a könyvtáros mutánsok kikészítenek... megdöglök tőlük, ráadásul egy újabb bugba ütköztem és a hócipőm kivan már vele... na jó, nem nyavalygok... :O :W :W :W

(#891) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Metro: Last Light delayed to first quarter of 2013 :(

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#892) byZsolt válasza Sonja (#891) üzenetére

byZsolt
(tag)

ááá.
ez nagyon rossz hir. Akkor idén nem is jön. Nagy kár.

Ez Itt a .....

(#893) Aryon87

Aryon87
(újonc)

Éééés ámen, sikeresen végigvittem! Hát meg kell hagyni ilyen jó játékélményem még nem volt sosem! Még az Unreal 1-2 is piskóta ehhez képest! Várom a Last Light részét már most, de kétlem hogy azt ez a gépem bírni fogja... Örülök ha ezt végigszenvedte... Üdv mindenkinek! :C :R

(#894) byZsolt válasza Aryon87 (#893) üzenetére

byZsolt
(tag)

Gondolkodom egy újra végijátszáson én is, mert mint kiderült idén már nem jön ki nagyon a folytatás.
Szerintem is egy nagyon jó játék.

Ez Itt a .....

(#895) rinsz

rinsz
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Sziasztok!

A kedvenceim a Stalkerek voltak, de ez a játék is nagyon ütős, kár hogy idén nem jön a folytatás. :o

De várunk türelemmel! :))

[ Szerkesztve ]

Ha anyósod csókol gondolj arra, hogy Jézus Krisztus is szenvedett.

(#896) byZsolt válasza rinsz (#895) üzenetére

byZsolt
(tag)

szia.
nekem valahogy kiaesett a Stalker.
Én amikor megjelent, nagyon vártam, de valahogy túl monoton volt, 1-2 óra játszás után letöröltem, és azóta nem vettem elő.
Valahogy nem volt elég akció, legalábbis igy emlékszem.

Ha pedig ma felraknám, megálná a hlyét grafikailag még?

Ez Itt a .....

(#897) rinsz válasza byZsolt (#896) üzenetére

rinsz
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Szia!

Nálam pont fordítva volt, nekem nem volt monoton leültem elé és nem bírtam abbahagyni. Szerintem volt benne elég akció és valamiért a Metro 2033 is ilyen volt nekem. Persze grafikailag nem egy BF3 de játékmenetben nekem nagyon tetszett. :)

Ha anyósod csókol gondolj arra, hogy Jézus Krisztus is szenvedett.

(#898) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Most hozta a futár! :)

Teljes lett a gyűjtemény. :C :D

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#899) Aryon87

Aryon87
(újonc)

Grat!
én is a napokban kezdtem el olvasni, igaz netről szedtem le ami tudom nem szép dolog, de legalább hamar megvan és ingyenes is :DD Ugyanakkor pont a tegnap töltöttem le a 2034-et is. Az elsőnél még csak a 75. oldalon járok, és már most elég érdekes. Érdemes elöször a könyvet olvasni és utánna játszani, mert a kettő nem egy és ugyanaz, valamint könyvből több minden kiderül ami a játékba nem került bele. Aki játszott és olvasta is tudja miről van szó. :))

(#900) gabo9201

gabo9201
(Ármester)
LOGOUT blog

Üdv mindenkinek!

Elnézést a láma kérdésért, de nem tudom hogyan lehet ezt a fegyvert feltölteni :F

Lőszer van benne bőven, viszont a rajta lévő óra mutatja is, hogy le van merülve. Mivel lehet feltölteni?

ASRock ALiveNF5-eSATA2+ eladó http://hardverapro.hu/apro/asrock_alivenf5-esata2_elado/hsz_1-200.html

(#901) Doki16 válasza gabo9201 (#900) üzenetére

Doki16
(őstag)

Nyomd hosszan az újratöltés gombot és akkor tudod tölteni ugyanúgy mint a lámpát.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

(#902) gabo9201 válasza Doki16 (#901) üzenetére

gabo9201
(Ármester)
LOGOUT blog

Köszi! :R Működik :)

ASRock ALiveNF5-eSATA2+ eladó http://hardverapro.hu/apro/asrock_alivenf5-esata2_elado/hsz_1-200.html

(#903) sestertius

sestertius
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv!

A játékot hol tudom beszerezni a lehető legjobb áron?

A másik kérdés: hogyan tudom használni az össze gyűjtött kis nyilakat ... vagy nem is tudom hogy nevezzem azokat...? :F

Köszi!

Gigabyte GTX 580 SOC eladó vagy beszámítható GTX 680-ba!

(#904) FLATRONW

FLATRONW
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a játék menüjében bekapcsolt fejlett PhysX esetén van-e minőség romlás abban az esetben, hogyha nem a GPU számolja azt.
Ezt azért kérdem, mert az Nvidia Control Centerben belehett állítani, hogy a CPU számolja a PhysX-et, és ebben az esetben jobban fut a játék is (természetesen egy erősebb CPU esetében).

(#905) sestertius válasza FLATRONW (#904) üzenetére

sestertius
(senior tag)
LOGOUT blog

Gyengén pörög a topik... :U

(#906) zoli121

zoli121
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Egyfolytában kifagy a játék AppHang B1 hibával. DirectX, Physx,frissítve lett. Update 2 van fent és magyarítás.

(#907) zoli121

zoli121
(kvázi-tag)

ez az üzenet

Leírás:
Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: metro2033.exe
Alkalmazás verziója: 1.0.0.1
Alkalmazás időbélyegzője: 4c7775b7
Lefagyási aláírás: b855
Lefagyás típusa: 2048
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: b855bb3e228d589fdae4acb41c6abbc0
2. további lefagyási aláírás: c57a
3. további lefagyási aláírás: c57a959c9a896ec1a036884ae97e8f18
4. további lefagyási aláírás: b855
5. további lefagyási aláírás: b855bb3e228d589fdae4acb41c6abbc0
6. további lefagyási aláírás: c57a
7. további lefagyási aláírás: c57a959c9a896ec1a036884ae97e8f18

(#908) NITRO1997

NITRO1997
(újonc)

Sziasztok!

A Steam-en most vettem meg a Metro 2033 nevű játékot és már most problémák vannak vele, először a phsyXLoader. dll volt a baja, letöltöttem a dll fájlt és azt fix-áltam, de most mikor próbálom indítani a játékot azt írja, hogy: "Previous launch was unsuccesfull! Would you like to start in safe mode?" - mert az előbb megpróbáltam elindítani, bejön az a logó, valami heggesztős, gondolom értitek mire gondolok és akkkor utána kiírja, hogy hiba történt, a windows megkeresi a problémát stb...- Valaki tudna rajtam segíteni? Előre is köszönöm!

(#909) NITRO1997

NITRO1997
(újonc)

Sziasztok! Megint én vagyok :) Visszanéztem a fórumon és láttam, hogy valaki azt javasolta, hogy a user. cfg fájl kerüljön törlésre. Megtettem és administrátorként indítottam és megy, legalábbis a menüig, mert addig néztem, de most az lenne, a kérdésem, hogy a magyarítást, amit letöltöttem (exe fájl) azt csak simán telepítsem fel? vagy tegyek előtte még valamit? Nem akarom elbaltázni. :) Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!

(#910) sestertius válasza NITRO1997 (#909) üzenetére

sestertius
(senior tag)
LOGOUT blog

Sok válaszra ne számíts, február óta elég hulla a topik... :U

Egyébként a magyarosításnál pusztán - tudtommal - arra kell figyelni, hogy frissítve legyen a játék, illetve megfelelő mappa legyen kijelölve a telepítésre.

(#911) zoli121 válasza NITRO1997 (#909) üzenetére

zoli121
(kvázi-tag)

Le kell szedni az Update 2-t és fel kell telepíteni. Aztán mehet rá a magyarítás :)

(#912) Kareszovics

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Elkezdtem a játékot. A hangulat ÁLLATI (így nagybetűvel :K ), de a sebzésmodelltől kiégek.

Az ellenfél Kenyából kilő a pics@ba 1-2 lövéssel, de ha én kalával 5-ször osztok neki egy fej/gyomor/potroh (látszik, hogy vérzik, nem mellé megy...), akkor még sietősen fedezéket keres. Ne má'... :((( ( :D )

[ Szerkesztve ]

(#913) sestertius válasza Kareszovics (#912) üzenetére

sestertius
(senior tag)
LOGOUT blog

Már rutinból azt csinálom, hogy amikor "csak" eltaláltam és csak imbolyog, hagyom, mert ilyenkor egy tárat is bele lehet rakni, mintha átmenne rajta... ha magához tért, még egy a fejbe, aztán oké... :D

(#914) Kareszovics

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

SPOILER

Eljutottam a Háború nevezetű fejezetig (remélem jól írtam). Itt teljesen normális, hogy azzal kezdik, hogy valami tisztféleség elmondja a monológját (közben nagy nyugisan ott "bandáznék") erre kérdés nélkül mindenki agyon akar lőni...? Lehet valahol elvesztettem a fonalat sztoriban, pedig magyarul tolom. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#915) dodopek

dodopek
(senior tag)

Sziasztok!
Játszik valaki R.Z.R1911 zöldségboltos verzióval? Az update-okkal kapcsolatban lenne kérdésem.Akár privátban is, mert itt nem díjjazzák az ilyet...
És bocs, hogy egyáltalán megemlítettem a warezt...

[ Szerkesztve ]

Eladó Ózd városközponti 52nm panellakás! Írj privátot, ha érdekel! Iár:2,6M ft

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Metro 2033
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.