sziasztok!
Én most a műszerfal világítással szívtam. Egy ideje nem működött, akkor elvittem szerelőhöz (több más dolog miatt is), utána néhány napig jó volt, aztán egyre halványult, és most már egyeltalán nem látszik. Emiatt nem akartam megint szerelőhöz vinni, gondoltam utánajárok magam. Szétszedtem az egész cuccot, és kiderült, hogy azoknak az izzóknak a környékén teljesen szét van olvadva a műanyag burkolat (van két ilyen vajszínű izé, ami lepattintható a nagy műszerfal házról, az index izzója és a műszerfal-világítás izzója van benne), és azok a kis plexi lapkák, amik továbbítják a fényt a műszerfal-világításhoz, szintén teljesen szétolvadtak az izzó felőli végükön... Így már nem tükrözik a fényt, mivel sötétbarnára olvadtak...
Szóval valószínűleg a mester nagyobb méretű/teljesítményű izzókat (asszem 4,5 W-osat, ha jó emlékszem) rakhatott bele, így sikeresen szétolvasztott nekem mindent...
Van ilyen műanyag idom és plexi lapka vkinek esetleg, vagy egyben kellene az egész műszerfal-házat beszereznem szerintetek?
Köszi!