Szevasz
Mármint a dúsítóra gondoltál ? 
Dízeleknél inkább úgy nevezik, a különbség, hogy benzinesnél a szivató emeli a keverék benzin koncentrációját, addig a dízeleknél ez csak az alapjáratot emeli meg.
Azt minden beindítás előtt érdemes feltekerni és ha már melegszik a motor és hallod, hogy már magasabb fordulaton jár alapjáraton, mondjuk a következő lámpánál, vagy a következő utcasarkon, akkor tekersz rajta vissza egy kicsit, ennyi !
És mindaddig veszel vissza, amíg túl gyorsnak tűnik már az alapjárat, eglsz a minimumig.
Amúgy nem okoz semmi problémát, ha rajtamarad, csak nagyobb lesz a fogyasztásod. 
Szóval az pont arra van, hogy ne kelljen a lábadat folyton a gázpedáln tartani, amíg bemelegszik a motor. Néha ugye nehéz lenne, mivel, gondolom nincs három lábad. 
Üdv.:
[ Szerkesztve ]
Batman2 - Viva la W123 200D 1979

:

. Na arra mondják, hogy a gyár utolsó igazi autója! Gratulálok! Én is szeretnék, majd egyszer egyet, ha majd egyszer az anyagi helyzetem engedi. Mondjuk abban is, dízelben gondolkodnék. (300SD
) Az igazi álmom egy 450SLC 1970 egynéhányas évjárat! De az csak valószínűleg álom marad!!

Sőt szerintem, akár alapíthatnánk egy klubot is! 

Csak szállás legyen, kaja, meg sör (persze némi anyagi kiadásra is kész vagyok)!!!!