. . . Ismét csak elismerésemet tudom tolmácsolni, olyan, mintha most jött volna ki a gyárból !
Viszont a negyedik henger befecskendezőjének háza kicsit sötétebb, mint a többi, mintha nem lenne száraz ! Netán szivárog? 
Nekem már megint folyik az egyik befecskendező, mostmár egyértelmű hogy honnan, a tetején, vagyis a nagynyomású cső csatlakozásánál a befecskendező házhoz.
Gondolom, ez a ház is megadta magát, megrepedt a teteje, ahol belenyomódik a cső feje és így már képtelen tömíteni.
A szerelőhöz csak holnap tudok visszamenni.
Az ízzító rendszert is végignéztem a hétvégén és különböző feszültséget lehetett mérni az egyes gyertyáknál, így szétszedtem az egész hálózatot.
valszeg nem jól rahtatták össze, mert meg is volt kicsit pörkölődve az előtét ellenállások csatlakozó felülete több helyen és miután összeraktam, már egyformábbak voltak a feszültségértékek és vagy egy perc mulva már az előtétek is halvány vörös színben ízzottak, tehát garantáltan fűt !
Ma indultam vele reggel, totál hidegen és indult elsőre majdnem rendesen, csak picit volt egyenetlen, de már eszibe nem lett volna leállni.
Tehát igaza volt a fazonnak, hogy az ízzítók sem stimmeltek, csak azt nem tudom, minek nyúltak hozzá, mikor az tökéletesen üzemelt, mikor elvittem a járgányt és a szétszedett motoron is rajta voltak az előtétek, tehát nem tudom mikor és miért szedhették le ? 
Üdv.:
Batman2 - Viva la W123 200D 1979