Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#401) rudeee válasza Szten Márs (#400) üzenetére

rudeee
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy, hogy nekem Barton procim van és közeli a max. fogyasztási értékünk.

(#402) Szten Márs válasza rudeee (#401) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A #397-es hsz-edre válaszoltam nem a #396-osra, sztem itt keveredett vhol félreértés.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#403) rudeee válasza Szten Márs (#402) üzenetére

rudeee
(őstag)
LOGOUT blog

Valóban, rendesen félrenéztem a dolgot. :U

(#404) Ribi

Ribi
(PH! kedvence)

Azt magyarazza meg valaki hogy a fogy meromre rakotom a gepet, majd bekapcs. Boot alatt meri a fogyasztast aztan egyszercsak vissza 0 (nem huzom ki a konektorbol) es annyi. Barmit csinalok a gepen fogyasztas csak 0-n all. Minden mast normalisan mer sokaig, szal nemhinnem hogy hibas lenne a cucc. Sütő 2.2kW-jat birja oran keresztul szal nem is melegszik tul. :F

(#405) mzx

mzx
(senior tag)

Hali,

számos forrasbol csak azt hallottam eddig, hogy a szamitogep elektromos áramfogyasztasa (bekapcsolt monitorral, gépel , egysegnyi idore szamitva ) nem haladja meg egy televizioét.

Erositsen meg egy szakérto ebben,. megkérem, de onmagat amator / profi szamitgoep felhasznalonak mondott egyének valaszat is varom, akiknek nincs villanyszerelo / gépészmérnok stb. mit tudom én milyen , ide vágo szakmája, viszont írjon OLYANVALAKI IS , megkérem, aki rendelkezik a z idevago szakmák valamelyikével
UGYANIS
meg kellene gyoznom a velem egy haztartasban élőket, ezert muszaly a hivatalos forras, kompetens személy válasza számomra .

Nem értek az elektromos méroszamokhoz kulonosebben, de Wattban ,meg amiben szukséges, lehetoleg ebben is adja meg ,kérem a TV havi ,valamint egy atlagos P3 / P4 -es (ma hasznalatos) szamitogepek havi áram fogyasztasat (EGYETLEN GÉPROL VAN SZO adott haztartasban ) és ha tudja, mindezt kb .FT - ban kifejezve , havi szinten ,de ha tudja , egy orányi idotartamra szamolva is .

( TV és szamitogep(bekapcsolt monitorral egyutt) aramfogyasztasa is érdekel tehat, KULON- KULON , HOGY OSSZE LEHESSEN HASONLITANI A KÉT ESZKOZ fogyasztasat ) !

Nagyon szépen koszonom elore is .

(#406) Bengio válasza n_stolz (#391) üzenetére

Bengio
(kvázi-tag)

Az én LG Flatron 775FT-m kerek 103W-ot zabál maximálisan. legalábbis a cimke és az Everest szerint. :DDD
:R

üdv. Bengio

(#407) ABnormal

ABnormal
(őstag)

gépem (cpu 2400MHz-en - 1.45v, vga 500/560-on,samsung 795mb monitorral) fogyasztásmérővel mérve 280W ...

http://href.hu/x/ggsb <-- eladó cuccaim

(#408) mzx

mzx
(senior tag)

Ha valaki tud, kérem ,irjon választ elozo kerdesem azon részeire legalabb -ha kompetens- , hogy

1.) szamitogep kontra TV (áramfogyasztas) ÁTLAGBAN.

2.) Ft -ban kifejezve mennyi (napi / havi szinten) ÁTLAGBAN.

koszi elore is .

(#409) mzx

mzx
(senior tag)

(ld.: előző ;) )

(#410) Szten Márs válasza mzx (#405) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Visszaolvasáshoz mit szólsz? :)
Elég konfig elég műszeres méréssel történt fogyasztás-meghatározását láthatod, hogy ez mennyibe kerül, azt nem tudom, az áramszolgáltatód honlapján, vagy valahol biztos meg tudod nézni hogy egy kWh-t mennyiért vesztegetnek.
Tv hátulján meg láthatod a te TV-d fogyasztását. (Az én TV-m kb 60W-ot fogyaszt, a számítógépem 80W körül idle és 160W körül padlógázon, a konfigom az adatlapomon.)

De fontos megjegyezni, hogy mind a számítógépek, mind a TV-k fogyasztása elég különböző típusonként...

Jut is eszembe, ha minden igaz, kérhetsz kölcsönbe az áramszolgáltatótól fogyasztásmérőt, ingyen. Az többet jelent, mint bármilyen vélemény, amit a neten egy nick ír, szerintem ;)

[Szerkesztve]

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#411) Yooha

Yooha
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A processzorom fogyasztása (AMD 64 3200+ AM2) 62 W. Ez a max fogyasztása? Ill. lehet valahol megbecsülni a teljes konfig fogyasztását, azon kívűl hogy itt? Érdekelne az egyes elemekre külön-külön.

Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.

(#412) stol válasza Yooha (#411) üzenetére

stol
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A maximális hőtermelése 62W. ;)

Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...

(#413) Szten Márs válasza Yooha (#411) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát nehéz ügy, az egyes elemek fogyasztásának megtippelése, a gyártók nem adnak értelmes adatot, a netes wattkalkulák hihetetlenül nagy baromságokat írnak, itt lehet becsülni, persze, de valójában fogyasztásmérő a megoldás, de normálisan kivitelezhető módon azzal is csak a teljes konfig konnektorból felvett fogyasztását mérheted meg.

(#414) szandisas

szandisas
(őstag)

egy fogyasztásos kérdésem lenne: egy ilyesmi USB-s lámpa mennyit eszik?[link] :R

aláírás

(#415) egy_senki

egy_senki
(újonc)

adva van egy gép, ami tételesen:
-C2D E6600 (olyan 3,2-re felrántva)
-ASUS P5LD2 (pcbr 2-es) alaplap
-2x 320GB Seagate Barracuda SATA
-120 GB Maxtor(rackben, de többnyire a gépben)
-2 Gb ram DDR2 667Mhz(4x512 Mb)
-DVD/RW combo
-Cooler Master HyperTX(procihűtő, ~9cm-es ventivel)
-1db 8cm-es házhűtő venti
-Nvidia 7600GT(minden alapon)
-Life View TV tuner(pci-os)
-időnként egy usb eszköz(külső rackben hdd)
(tervbe van véve, egy 8800-as szériás Nvidia vga, GTS, vagy GTX)

ebbe pakolnék bele, egy chieftech 500W-os tápot(GPS500AP 500W Chieftec 12cm vent), azt szeretném megtudni, valaki hozzáértőtől, hogy ez jó/logikus lépés-e részemről?

köszönöm.

(#416) Szten Márs válasza egy_senki (#415) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó, logikus, szép, stb.
De lehetne 400W-os Chieftec is, vagy vmilyen FSP, vagy Seasonic S12, vagy Zalman hasonló teljesítmény körül.

(#417) Ribi

Ribi
(PH! kedvence)

Gépem, adatoknal, minden alapon, minden energiatakarekkal idle 113W. Ha leterhelem, procit vga-t akkor 186W.
Inkabb beirom, hatha kesobb valtozik
Asus P5B-E, E6300 + AC GT-1000, Zeppelin 2x1G667Mhz, Inno 7600GT + vf700-AlCu, Logitech mx518, leadtek tv2000 expert, chieftec 400W táp, faház+3x12cm venti

[Szerkesztve]

(#418) tlac válasza Ribi (#417) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

gondolom konnektorból felvett
hmm, akkor kb az enyém is ennyit zabálhat
de bízok benne, hogy a greenpower hatékonyabb, mint a chieftec ;)

(#419) emre válasza Ribi (#417) üzenetére

emre
(PH! addikt)

Nem rossz.
Ezzel én is kiegyeznék.

Terheletlen álapotban a C&Q tól függően 168-175W
100% - on 210W
17'' lcd monitorral.

mod:
A konfigot inkább én is beirom:
Asrock DualSata2, x2 3800+@4600+ (10x240), Ram Pqi 2x512/400/2-3-3-6, MSI 9800pro (medion9800xxl), Zalman vf700alcu, winyók:samu 2xSATA1 160+ 1xIDE 160, Enermax 375axve, Leadtek pvr2000 tuner

Ja és APC szünetmentes szoftverrel mérve

[Szerkesztve]

"Rongy ceruzámat inkább leteszem s köszörülöm a kasza élit, mert földünkön az idő érik, zajtalanul és félelmesen." (József Attila: Végül)

(#420) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Sziasztok!
Több helyről hallottam szerintem hülyeségeket. Jó lenne ha megerősítenétek.
Új tápot szeretnék venni szar Q-tek helyett és egy 350W-os FSP-re gondoltam. Sokan azt mondták ez nem lenne elég... :F
Az aláírásomban lévő konfighoz kellene, plusz ami nincs leírva:
-17''-s CRT monitor
-3 vinyó (40-80GB)
-pár pci-os kártya(firewire, tv...)
-egy optikai meghajtó

Kössz a segítséget! :R

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#421) éN79 válasza BloodRay (#420) üzenetére

éN79
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Simán elégnek kell lenni a 350-es FSP-nek.
(ha gondolod, nézd meg a Logout blogomat, foglalkoztam a kérdéssel egy kicsit, ott természetesen teljes konfig áramfelvétele van feltüntetve)

(#422) Szten Márs válasza BloodRay (#420) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A géped szemtelenül keveset eszik, olyan 170W felé fullra terhelve sem fog menni táp felől, akkor sem, ha fejreállsz. A monitort nem kell ideszámolni nem innen eszik. Arra kiváncsi lennék, hogy aki azt mondta, hogy kevés lesz a 350W-os FSP, az mennyit saccol a gépe fogyasztásának, és hogy miből is gondolja azt... :U

(#423) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ!
Aki saccolt az részben számtechcéges eladó, részben szimpla felhasználó. :W
Szerintem részben az alapján mondták, h nagyobbat vegyek, hogy ugye a nagyobb biztos jobb(legalábbis nekik, mert többet fizetek :U ).
Gondoltam, nehogy makacsságom miatt legyen kevés az új táp(jobb félni mint megijedni :DDD ).
Kössz a nagyjábóli értéket is Szten! Ez érdekelt már egy ideje.
Erősen féltem ugyanis, hogy nem lesz elég a táp. Mostani táppal kissé érdekesen viselkedik a gép(randomize időnként megáll pár 5-10 secre mintha megfagyna). Attól tartottam kevés lehet a mostani 400W, de akkor lehet csak szimplán szar az a táp ahogy van nem? :F :)

(Jah egyébként proci még 754-es, úgy tudom ennek valamivel több a fogyasztása mint AM2-esnek :F )

[Szerkesztve]

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#424) Szten Márs válasza BloodRay (#423) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A 400W-osnak címkézett Q-tech kb 180W leadására képes. EZ így összességében elég is lenne, ott az ágankénti terhelhetőség necces inkább...
s754-es Sempron fogyasztása sem világbajnok, szal no para ;)
Nekem egy 3200-as winchester magos s939-es Athlon 64-em van, ált 2350 MHz-n megy, mert az szép kerek szám :D
Meg egy 7600 GT... meg még lsd: konfignál. 350W-os FSP hajtja ezt is, de félig sincs leterhelve...

(#425) BloodRay válasza Szten Márs (#424) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Nah igen én is ilyesmit nézek ki ebből a Q-tech-ből. :W
Megnyugtattál, elégséges befektetés lesz akkor nekem is az a kis FSP. ;)
Még egyszer thx!

(#426) Csaba_20_ válasza szandisas (#414) üzenetére

Csaba_20_
(PH! addikt)

Reggelire megeszik 20mA-t 5V-on, a többit kéretik kiszámolni.

(#427) Interceptor

Interceptor
(őstag)

Hi!

Nem tud valaki egy oldalt ahol le lehet mérni mennyit esznek a tápból összesen az alkatrészek?Ami a topic elején van belinkelve az nem jó mert nagyon le van maradva.THX.

“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.

(#428) Szten Márs válasza Interceptor (#427) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

EZek a wattkalkula oldalak maximálisan kerülendők, durván félrebecsülik a fogyasztásokat. A legegyszerűbb az, ha nézel - akár itt a prohardveren, akár máshol - teszteket, amiknél van műszerrel mért fogyasztásadat a konfigokról. CPU teszt, VGA teszt, stb... ott mindig megadják a teljes konfigurációt, és a teljes konfig konnektorból felvett fogyasztását közlik idle és 100%-os terhelésen. Ahhoz, hogy megkapd, a táptól mennyit kér a konfig meg kell szorozni egy 0,8 körüli számmal az értéket.

(#429) Kulbi

Kulbi
(lelkes újonc)

Sziasztok! Tudom, hogy nem teljesen ide illek a következő kérdés, de a szünetmentes topic teljesen döglött, esetleg hátha valaki tudna segíteni.
akkor a kérdés megismételve:

Segítséget szeretnék kérni, hogy a következő konfighoz:

''Intel Core 2 Duo E6300, Gigabyte GA-965P-DS4, 2x1GB Geil G-Skill DDR2-800, Asus EN7600GS 256MB Silent, Pioneer 111D, Samsung SataII 250GB, Chieftec BG-02B-B-SL 400W, Acer 1916W, WD My Book 320 GB Premium''

milyen szünetmentes egységet ajánlotok (mekkora VA-re van szükség?).

A táp miatt a korábban leírtak szerint az APC kiesik és vmi olcsóbbra gondoltam. Mire kellene: védjen az ingadozásoktól, villámtól és áramszünet esetén legyen időm kikapcsolni a gépet vagy kapcsoljon ki magától. Szerintetek erre elegendő egy Powercom Imperial 625Va USB (Ipon: 13.800 Ft), vagy ez olyan sz@r minőségű, hogy a fenti feladatokat sem képes megbízhatóan ellátni. Ha az előbbi igaz, akkor mit ajánlotok helyette?
Előre is köszi!

Kulbi

(#430) Csaba_20_ válasza Kulbi (#429) üzenetére

Csaba_20_
(PH! addikt)

A problémád nem az APC és a Chieftec gyártók összeférhetetlensége okozza, tehát nem valamelyik gyártó esik ki, hanem javarészt a nem szinuszos kimenetet biztosító UPS-ek. Az általad kiválasztott is csak kvázi szinuszos, tehát a probléma azzal is fennállhat. A hírtelen változó feszültségjelalakot az aktív PFC áramköre egy nagy meredekségű áramváltozással próbálja meg elérni, aminek a csúcsértéke az UPS-ek túláram/túlteher védelmét be szokta indítani.

(#431) Kulbi válasza Csaba_20_ (#430) üzenetére

Kulbi
(lelkes újonc)

Köszi! Szóval olyan UPS-t kell keresnem ami tökéletes szinuszos jelet csinál (valszeg ilyen nincs), vagy ne vegyek UPS ill. cseréljek tápot. Ezek a lehetőségeim?

(#432) Szten Márs válasza Kulbi (#431) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Léteznek valódi szinuszos kimenetű UPS-ek, amúgy igen, ezek a lehetőségek.

(#433) Interceptor válasza Szten Márs (#428) üzenetére

Interceptor
(őstag)

thx,de had legyek bunkó hogy idevágom P5B,E4300,2x1gb memó,2 vinyó(egyik ata-s),X1900GT,meg néha megy az író. Elég ehez a 400W-os chieftech főleg ha tuningolni is akarom a rendszert?

“I got in contact with Paul Sams of Blizzard, and he said, ‘We will not sell the movie rights, not to you…especially not to you,’” Boll revealed.

(#434) tlac válasza Interceptor (#433) üzenetére

tlac
(PH! nagyúr)

bőven

(#435) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

lenne 1 kérdésem:
elég-e 1 450W os chieftech táp a kövi gépnek:
DVD-ÍRÓ SAMSUNG S182M LightScribe (18X) IDE
Gigabyte 965P-DS3 DDR2 PCX SATA2
Intel Core 2 Duo 1866/1066 s775 4MB E6320 DOBOZOS
Western Digital 400 GB. 7200 rpm SATA2-300 16MB
RAM DDR2 1024MB 800MHz KINGMAX
RAM DDR2 1024MB 800MHz KINGMAX
Asus Ati Radeon X1950PRO 256 MB
+1 maxtor 120 GB-os Ide vinyó

köszi

Resistance is Futile!!

(#436) Peet210 válasza Borgi (#435) üzenetére

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

Akár egy 400-as is.

Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.

(#437) Borgi válasza Peet210 (#436) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

hi

köszi a választ énis erre gondoltam de a dvd írót van hogy nem ismeri fel a gép és olyan hibával már találkoztam hogy a kevés táp miatt 1-2 periféria nem indult el a gépben(nem ebben).

Ez amúgy egy tegnap összerakott zsír új konfig.

üdv

Resistance is Futile!!

(#438) Interceptor válasza tlac (#434) üzenetére

Interceptor
(őstag)

hát reménykedem.Volt aki 450-est ajánlott.

(#439) didyman válasza Interceptor (#438) üzenetére

didyman
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Felesleges ekkora géphez.

"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

(#440) Csaba_20_ válasza Borgi (#437) üzenetére

Csaba_20_
(PH! addikt)

A DVD író nem elindulásának szerintem máshol keresned az okát. Ez a konfig nem fogyaszt többet 200-250W-nál akkor se, ha mindent csúcsra járatsz.

(#441) RAM válasza Ribi (#417) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

ez az energiatakarek idle mit jelent?

h tudom minimálisra csökkenteni a fogyasztást,
ha pl. este nem kapcsolom ki, mert reggel úgyis bebootolnék..

Csak tisztán

(#442) RAM válasza RAM (#441) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

XP hibernálást kiakpcsoltam

Csak tisztán

(#443) didyman válasza RAM (#441) üzenetére

didyman
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Idle-A gép be van kapcsolva, és látsz egy windows asztalt. Alapjárat.
A fogyasztást ekkor drasztikusan a CPU kezelésével lehet, erre egy jó program a CPUIdle. A VGA energiatakarékos üzemét pár illesztőprogram csuklóból tudja is, dinamikusan látja el órajellel a cccot. Vinyót nem nagyon értelmes leállítgatni egy windows mellett, elég gyakran ránéz. A többi eszköz mg nem nagyfogyasztó.
Este kapcsold ki, induláskor nem eszik annyival többet, amennyit éjjel nem megy...

(#444) didyman válasza RAM (#442) üzenetére

didyman
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pedig az jó dolog, ha minden eszköz normálisan felébred utána. Leggyorsabb indulás, és teljesen kikapcsolható géppel. Ja, kikapcsolni úgy érdemes, hogy a hálózati delejt is megszakítod, készenléti üzem is felesleges.

(#445) Palika71

Palika71
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Esetleg valaki megtudná mondani, hogy mennyit ehet ez a konfig:
- Core2Duo e6300 (alapfesz)
- 2GB RAM (800MHz OCZ)
- 8800GTS
- 250GB Hitachi HDD
- DVD író
- PCI wifi
- SBLive!
- 1db CPU venti, 5V-on.
- 400W NorthQ táp, 14cm-s ventivel

A gép 24/7-ben megy, 95%-ban letöltés. Ilyenkor, ha jól tudom, a VGA lekapcsol, és így a monitor is kikapcsol.
Tehát, ebben a pihenős állapotára szeretnék egy fogyasztási értéket, konektórból.
A maximum nem érint.
Ha esetleg csökkenteném a proci feszt 0.2V-tal, akkor úgy még mennyit tudnék spórólni?

X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

(#446) Palika71 válasza Palika71 (#445) üzenetére

Palika71
(őstag)
LOGOUT blog

200W-ot! :Y

X-akták, Miért éppen alaszka?, Battlestar Galactica, Matrix, 4400, Star Wars IV-V-VI -ezek tetszenek

(#447) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valami hozzáértQ emberkét szeretnékk kérdzni, mennyit fogyaszt a gépem!:) nemérte ehez a témához!

Alaplap: Asus P5B-Vm
Processzor: Core2Duo 2,13Ghz
Videókártya: En7600Gs Silent 512 DDR2
Memória Kingstone kit 2x512 DDR2 800mhz
Táp: Superflowers Aurora 600W
Winyók: 200gb westerdigital 200gb samtung sata2-es mindkettQ
Meghajtó: gigabyte dvd író!
Van benne még 2ház venti és egy cpu venti, illetve 4neon amibQl 2megy állandóan, és egy aerogatewatch!:) a ventilátorok pörgése minimumra van szabályozva mindig!

ha egy nap megy 24órát a gépem az kb hány watt? és hány forint?:) elQre is várom a köszi a választ! (remélem nemeszik sokat a 600w-os tápom:$)

[Szerkesztve]

Üdv: Csabee.

(#448) Peet210 válasza Csabee. (#447) üzenetére

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

150W kb. szerintem amit fogyaszt a géped.

Kiadó lakatlan szigetet keresek azonnali átköltözéssel.

(#449) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

köszönöm a gyors reakciót!:) akkor 1 nap 150 watt, hm..:) az durván hány ft? :B ]

[Szerkesztve]

Üdv: Csabee.

(#450) CooLM@$TeR

CooLM@$TeR
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi konfigban:

Foxconn 3GTS-841 Midi ATX ház 300W táp
Foxconn 945G7MA-8KS2H alaplap
Intel Pentium D 915 (2.8GHz, Dual-Core, 2x2MB L2)
Transcend JetRAM 512MB DDR2-667 64Mx8 CL5 (2x)
Sapphire RX1950 GT 256M GDDR3 PCI-E ViVO/Dual DVI
WD Caviar SE 160GB SATA/300, 7200rpm, 8MB,
NEC OEM FEKETE AD7170S-0B S-ATA DVD-RAM 12x DVD 18x
19'' LG TFT

elég-e a 300W-os táp. Ismerősöm szeretné megtudakolni a tisztelt közönségtől, hogy izzasztó terhelés alatt vajon nem lesznek-e problémái. Húzást egyelőre nem tervez. Vajon megérné belerakni egy erősebb tápot? Inkább lenne elővigyázatos, minthogy megtörténjen a baj. A gyors válaszokat előre köszönöm az ő nevében is.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.