HI!
NAmeg egy kicsit menni fog ez elobb utobb:- )))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

HI!
NAmeg egy kicsit menni fog ez elobb utobb:- )))
udv
neduddki

Ebben tejesen egyettertek velde! 
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Szreintem nyiss egy oktaatótopikot, ezeknek a tanulni vágyó embreknek. 
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Közben te magad mutatsz határozott fejlődést, vagy csak túl rövid a hozzászólásod?

HI!
Gondoltam mar ha gondolkodni nem megy segityek ezzel... mert en ma csk ijjjende erendes vagyok:- )))
udv
neduddki

Valóban csak túl rövid volt a szöveg.
Semmi fejlődés...

HI!
vlami allndosagr acsk szuxegetekvna nektek is:- )))
udv
neduddki

abit nf7s, Geforce 6600gt , 2500+barton, 1x1024mb samsung ram, 160Gb samsung sata vinyo, 40 Gb maxtor, wlan kártya, 450W chieftec táp.
kb mennyit fogyaszt?
''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)
Kb. 170W.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

köszönöm
hali
ez kb mennyit fogyaszt:msi 865 pe neo2,intel celeron 345+3.06ghz 256k 533fsb prescott
4x256 ram
his ati radeon 9600
nec dvd író samsung dvd olvasó5.1hangkari
1 edes zöld és egy sima ventillátor egy normál noname 300w-os táp
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Nekem fogalmam sincs, de majd jön egy hozzáértő ,s megmondja ! 
Nem ártana tápcserét megfontolni, szerintem többet ér az a gép minthogy orosz rulettezz vele...
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
Hi!
Esetleg az adataimnál lévő gép fogyasztását meg tudná mondani valaki?
Köbö ennyit.:[link]
Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...

Hi, ha vkit érdekel viszonyítási alapnak, kimértem a regemnél látható konfigot ezzel:
[link]
Nyugalomban 130 watt, megfingatva 220-240 watt a fogyija.
Ami off, de hasznos lehet, h az energiatakarékos izzók bőven a névleges érték alatt fogyasztanak (22 wattos 15-18wattot), míg a hagyományosok megközelítőleg annyit, amennyi rájuk van írva (100 wattos 103-at)
Az élet drága dolog, de az árban benne foglaltatik az évenkénti egyszeri Nap körüli utazás is.
Hi!
A 420-as Chifi, ~75% hatásfokkal működik, így a 240W hálózat felől, már csak ~180W-ot jelent.
Így, nagyonis igazolódott, a 200W alatti fogyasztásajánlatom 
Még több sarcot, még több adóóót túl sok nettó marad a fizetésünkből, aztán problémát jelent az elköltése...

Igaz én a nagytesójával mértem, de a 23W-os Philips kompakt fénycső 23W-ot, a 100W-os izzó 100W-ot, a 60W-os izzó 60W-ot fogyasztott a beüzemelés után fél órával(biztosan stabil, állandósult állapot érdekében ekkor végeztem el a mérést).

Én a hagyományos izzót csak max 1 percig mértem, a takarékosok meg noname cuccok voltak, jellemző pl, h 2 elvileg 1forma cső között is volt vagy 2-3 watt difi és színhőmérsékletben is szemmel látható a különbség. 1ébként ha van kedved (meg nem lakunk túl messze), 1szer kipróbálhatnánk, h van-e eltérés a két eszköz között, sőt, 1másba dugványozva a kettőt, még a fogyasztásuk is kimérhető 
Az élet drága dolog, de az árban benne foglaltatik az évenkénti egyszeri Nap körüli utazás is.
A fogyasztásmérő fogyasztása 

Persze, már csak kíváncsiságból is 

Kipróbáltam megint a 100-as izzót, párc perc várakozás után 100.8 és 101.0 watt között volt végig, 2 tizedet ingadozik ... vmi Tunsgram izzó 1ébként.
[Szerkesztve]

HI!
Kimertuk, nem ezzel mert ez 1.5 alatt a gyartoszrtitn is folottebb pontatlan, de hozza a gyarto alatal igert ~1W kornyeket:- ))) eszt is kimertuk mindenfeelnagy es ronda multimeterek felhasznlasaval:- )))
udv
neduddki
mod: Magnat: amikro megvettemmine hujjesget kimertem en is az izzok kb hosztak aszt ami ra volt irva
[Szerkesztve]

Jah, a hagyományosok nekem is, az energiatakaérokosok kevesebbet esznek, de feltételezem, ez az izzó hibája, nem a műszeré ... elhangzott, h a 23 wattos Philips 23 wattot eszik, én noname darabokat mértem.

HI!
NA itt vannak erdekessegek:
Standby-ok:
Panasonic PS20P 2,60 12,00 0,22
Panasonic DMR-E60 4,90 10,60 0,46
Panasonic NV-SV121 6,90 12,00 0,58
Technics SL-SP770D 2,00 3,70 0,55
Videoton RA 6363 S 0,00 0,00 1,00 /mar amnnyire ez stanfby:- )))/
Samsung DVD-HD935 2,60 5,90 0,45
Belkin SurgeMaster 1,00 7,40 0,14
egyutt merve pedig: 17,60 32,60 0,54
innen: [link]
a PanaEH60-nat meg nem talalom, se a full xls-t:- (((
udv
neduddki
p.s. az 1.5W alattiertekekt tessek fentartassal kezlni, az dimenzik sorban [W] [VA] cos(fi)

nem olvastam végig a topikot csak az első 50hsz-t. Szvsz a legegyszerűbb módsezr h. van ilyen konektorba dugható vmi és ha abba dugod bele a gépnek a csatlakozóját, akkor folyamotsan írja a felvett teljesítményt. A pontos nevét nem tudom, de villanyszerelő ismerősnek tuti van szal érdemes tőle elkérni.
(L) Atiradeonika (L)

Jobb lett volna, ha az utolsó 50et olvasod el.

HI!
Ijjesmire teccik gondolni???:- ))) /kacsint/
![[kép] [kép]](http://image01.conrad.com/m/1000_1999/1200/1250/1253/125319_LB_02_FB.eps.jpg)
udv
neduddki

A #116ban linkeltem be a kicsit, azért mondtam, h jobb lett volna az utolsó 50et elolvasni.

pontosan:
régen a gépem gto-val 180 wattot evett. ilyen eszközzel lett lemérve mint ami a képen van, szvsz ez a legegyszerűbb módszer.
(L) Atiradeonika (L)

mennyit fogyaszt a tesóm gépe? itt a konfigja:
-Asrock P4V88+ s775 deszka
-Intel Celeron D 2,53Ghz s775 proci
-STLab GF MX440 64mb vga
-2*256MB Kingston DDR 400mhz ram (dual channel módban)
-WD 80Gb 7200rpm IDE vinyó
-2 ODD + floppy
-egy 8cm-s ősrégi Yate Loon tápventi (több mint 10 éves, és még mindig műxik!
)
netezésen, zenehallgatáson, videónézésen kívül nem nagyon csinál rajta egyéb dolgot.
jelenleg még az én volt Gembird tápom hajtja (na, most kapok a pofámra!
), de ha lesz zs-je a tesómnak, akkor majd veszek bele egy 350-es hiper powert.
A korrupcióval az a legnagyobb baj, hogy nem vagyok benne.
~120W/150W @ 85%-12V

uhh, nem vmi sok, lehet hogy inkább elég lenne neki egy 300-as csifi? 
A korrupcióval az a legnagyobb baj, hogy nem vagyok benne.
bőven!

Segíts Stol mester légy szíves, baj van. Kedvet kaptam egy X1600 prohoz, mégpedig HIS, AGP változatban. Meg is rendeltem, a héten itt van. Azonban elkövettem azt a hibát, hogy nem olvastam elég behatóan a Prohardver oldalait, és csak későn eszméltem, hogy ehhez egy jó táp is kéne. Az egyik fórumban írták, hogy egy ilyen kari kb 80 W-t fogyaszt.
A gépem:
Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) Northwood
Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
1 db Micron 512 MB PC2700 DDR SDRAM
DVD, cd író, floppy.
A gép amúgy Fujitsu siemens név alatt jött ki. Gondoltam a Siemensnél csak válogatott dolgot tesznek bele, így a táppal sem lesz gond. Hát valóban nem lesz, mert már van. 180 W teljesítményű. Valami Newton Power nps-180DB A.
Az előző konfigokat elnézve neccesen, de talán belefér, mit gondolsz? Ha nem bírja a táp, szerinted tönkretesz valamit, vagy nyugodtan próbálkozzak nem lesz gond? A baj az, hogy a táp nem szabvány, teljesen furcsa alakja van, szóval nem tudnám kicserélni az fix, új házat kéne vennem, és egy szakival áttetetni mindent. Furcsa, mintha a táp és a proci hűtője egybe lenne szerelve, de biztos káprázott a szemem. Szóval a végén a gatyám ráfizetem, mert akartam egy új videókártyát.
Ha nem ideiilik a kérdés, akkor bocs, de nem találtam megfelelőbb topicot.
Elöre is köszi.
A FuSi jellemzően nem rak szemetet a házaiba, de ugyanakkor nem is készíti fel a gépet jelentős bővítésre, sem tápegység, sem hűtés tekintetében. Az a 80W kicsit túlzás, egyébként még ebben az esetben sem kevés a 180W, kérdés, hogy ez a táp 12V-on milyen áramerősséggel bír és ezt a terhelési viszonyt képes-e megfelelően kompenzálni a többi ágon.
A proci hűtését ebben a házban a tápegység ventilátora közvetlenül végzi, így nem káprázott a szemed.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"

Köszi a segítséget, akkor még van remény.

Ezeket találtam az említett tápról:
Newton NPS-180DB A, 25-NPS180DBA-01, 180W Continuous (210W Peak) ATX12V for Scenic M12W-D1561, P300 Micro Tower, Passive PFC, 115/230V AC Slide Switch, AC In & Out on Back of Case, ADDA AD0912US-A70GL 9cm Internal Fan, 2x10-pin P1 on 33cm Cable, 2x2-pin P6 on 36cm Cable, 2 HDD/CD on 52cm Cable, 2 HDD/CD on 47cm Cable, 1 FDD on 35cm Cable, +3.3V 8A, +5V 8A, +12V 10A, -12V 0.3A, +5Vsb 2A, 102mm W x 100mm H x 180mm D

Huh, köszi. Nekem ez kinai, mit jelent?

A lényeg: a 12V-os ágon max. 10 Amperes áram folyhat az adatok szerint. Max. terhelés alatt ~150W a teljes rendszered teljesítménye. Ez szvsz határeset X1600 mellé.

Köszi a segítséget. Egyszóval van egy 150W-os tápom. Klassz. Megvan a véleményem ezek után a Fujitsu Siemensről. Azért vettem márkás gépet, hogy jó és megbízható gépem legyen. Erre kiderül, hogy a táp egy szemét és valószinűleg ki kell cserélni az egész házat. Legközelebb leshetik, hogy náluk vásárolok. Nem baj, indulhatok a legkisebb táp tulajdonosa címért. Nem hiszem, hogy valaki überelni tud.

egyreszt 180W.
Masreszt ahoz a konfighoz, ami gyarilag benne volt, ahoz boven eleg.
A FuSi gepeket meg olyanok veszik altalaban, akik vagy egyaltalan nem bovitik, vagy a gyarto kepviseletenel bovittetik.
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
Egy 145W-os FSP-vel hajtottam 3000+-os A64-et is már, úgyhogy nem kevés az 

Csak úgy érdeklődnék kb mennyit ehet a gépen, olyan 150 körül alapon 250 körül fullon-ra gondoltam.
Tehát config:
A64 3200+, 2 ghz (alapon 5x200, maxon 10x200)
2 DB 512-es 400mhz ram
AC Freezer 64 PRO procihűtő, 900-on járatva
2 DB 120 ill. 80 gigás samsung spinpoint vinyó (P80-as család mind2) - a 80-as SATA-s
2 DB 12 centis 12V-os venti elől hátul
1 DB soundblaster live 5.1 hangkari
1 DB pioneer 109-es DVD író
MSI K8N neo 2 platinum alaplap, melyen a csipszethűtő le van szabályozva 5000-ről 1000-es fordulatra kb
na és egy nagyfogyasztó:
Asus Ati radeon x800provivo (XTPE-re moddolva), vagyis 520/560-on szaladgál, 16 pipával
rajta egy Zalman VF700alcu hűtő 5V-on járatva
Ezeken kívül van még egy Floppy meghajtóm is
Jah és egy ms optikai rágcsáló és egy A4 tech alap bill, meg egy micó
A táp meg egy chieftech 420-as
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

[link]
Itt tudod kiszámítani!
De nagyjából stimmelnek az adatok.
(#146) FlasH-BacK válasza FlasH-BacK (#145) üzenetére

Ja most nézem h ez csak a recommended minimum ps teljesítmény.. De egyébként ha van egy multimétered, akkor csak be kell lőni áramerősség mérésre, és a konnektorban meg tudod mérni hogy hány ampert vesz fel! 
Mi régen néztük az enyémet (asszem barton+r9700 összeállításban), alapon evett olyan 120W-ot, terhelve meg 170W körül. Szóval alapon lehet h a tied is csak 150et eszik a cnq miatt, ami ellensúlyozza a többi cucc nagyobb étványát. Terhelve viszont meglehet a 250 elég könnyedén!
Ha ezt mégegyszer belinkeled, megkereslek, és megfojtalak! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az általa számított adatoknak, még véletlenül sincs köze a valósághoz.
Legalább vennéd a fáradtságot, és visszaolvasol, mielőtt ORBITÁLIS baromságot írsz!
[Szerkesztve]
200W alatt kell lennie.
250-300W, max a táp veszteségeivel.

Olvastam, csak az a + 4 pipa és a sok + mhz mennyit dob azt nem tudom, aza jscustomos vacak nem érdekel, simán 500W-ot kihozott 1 configra, ami 300-assal ment 
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

Az lenne a kérdésem ,hogy mennyi rossz az ,hogy naponta nem többször kapcsolom ki-be a gépet , hanem folyamatosan megy több napot ,vagy akár hetet?
(per pill: 3 d 18 h ) ( Úgy gondolom ezzel lehet tesztelni a rendszer stabilitását )
[Szerkesztve]