Köszi a választ!
Akkor marad a táp. 
SC2 ID: Peter 1714
(#501) Tuco Ramirez válasza fasyrt (#494) üzenetére

Köszi a választ!
Akkor marad a táp. 
SC2 ID: Peter 1714
minimum 500as tápot alája szerintem. főleg, hogy olyan Táp kell Néked, amin van elegendő pci-e tápcsati.
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

esetleg fsp 500? vagy tudsz mást ajánlani?
hopsz, elnéztem, azt hittem, 2db 8800gtx lesz benne
bocsika
igy egy 500as fsp bőven elég, igen 
Chuck Norris ki tudja nyomni a palacsintából a lekvárt. A kakaósból is. ''a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba.'' /By Vamzi/

köszi szépen 

Sziasztok!
Konfigom:
AMD athlon2400+
GF FX5200 128mb
512mb ram
320giga hdd
300wattos codengen
A következőket változtatnám:
Galaxy GF 7600GS 256mb videókari, + 512 RAM
Megbírkozík a táp ennyi plusszal? Vagy mit ajánlotok ha nem,
Köszi a segítséget!

THX a helpet 
Gigabyte P35-DS4, Intel Core2Quad Q6600, Gigabyte 8800gtx, 4gb(2x2)ddr2 800Mhz(5-5-5-15) G.Skill, Chieftech 450w, Thermaltake Big Typhoon VX, Pov Turbine V54(25cm fan), Genius Ergo525.

valószínúleg megbírkozik, de akkor se egy életbiztosítás az a kodegány táp, vegyél egy ilyet, ha van rá keret: [link]
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac

Vazzeg, 5 (azaz ÖT) hozzászólással előtted kérdeztek egy majdnem ugyanilyen konfigot! 

Szeva
Kösz az infót okosabb lettem mert nem olvastam még utána
de tényleg elkanyarodtunk a témától.
Szoftveres read lesz ezt már írtam de most ez nem fontos az eredeti kérdésem a tápegység volt,
vagy ha valaki tud ettől jobb alaplapot az ajánlhat.A döntés úgyis az én dolgom.
Valószínű hogy a táp egy Chieftec DT500A2 500W ATX2 amit venember83 ajánlottde várom az ellenérveket is.Volt az egyik topikban egy táp fekete lista aki erről tud linkelje be mert most nem találom. 
MSI CX600X-018HU noti
(#511) Szten Márs válasza redzsi (#506) üzenetére
Felejtsd el azt a tápot. Legolcsóbban még mindig FSP PNF 350W. [link]
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

És ehhez a táphoz mit szólsz ha ismered: 400W MS 12cm?

Az se rossz, és nem is olyan vészesen drága.
Feketelista valahol tényleg van, meg nem keresem, de ez tuti nincs rajta. 

És amit te ajánlottál az is a csendesebbek közül való?

Közben megtaláltam a tápajánlót az 1 hsz-ben 
Ez a táp viszont ajánlot és ez lesz: Chieftec DT500A2 500W ATX2
Köszönöm a segítséget mindenkinek 
Ezért szeretem a PH-t

[Szerkesztve]
MSI CX600X-018HU noti
(#516) Szten Márs válasza redzsi (#512) üzenetére
Azt, hoy felejtsd el. És igen az FSP PNF csendes relative.
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

sziasztok!két táp között kéne döntenem!fsp 400as(8800ft) vagy chieftec 450es(10000,havertól zsír új)!melyiknek halkabb és minöségibb a ventije?nekem ez nagyon lényeges h halk legyen a gép!mindenki mást mond ezért megkérdezem:melyik az elönyösebb az aktív pfc vagy a passzív?köszi
(#519) Szten Márs válasza killipoly (#518) üzenetére
Milyen FSP, mert van pár fajta 
A 450-es Chieftec mellesleg nem feltétlen a síri csöndességéről ismert.
Az, hogy milyen PFC van a gépedben neked gyakorlatilag mindegy, a PFC-ről bővebben ott az első hsz.

Sziasztok!
Nagyon kellene a segítségetek!
Most fogok nemsokára venni egy Antec Nince Hundred házat és az lenne a gondom, hogy nem tudom, milyen tápot vegyek bele/hozzá? ( kábelek hosszúk legyenek + minőség + ár 10k-20k-ig bármi )
A tápnak ezt a konfigot kéne életben tartani:
Asus P5KC alaplap
C2D E6600 2.40Ghz proci
Point of View GeForce 8800GTS 320Mb PCI-E vidkari
+ 5 db venti benne.
A segítségeteket előre is köszi!
[Szerkesztve]

erre az fsp-re gondolok!ennek a hütöjéröl nincs tapasztalatod?
http://ipon.hu/?product_id=11729
[Szerkesztve]
(#522) Szten Márs válasza killipoly (#521) üzenetére
Annyit tudunk, hogy a 400-as, 450-es hangjára sokan panaszkodtak. FSP PNF-e legalább annyi embernek van, ha nem többnek, és nem emlékszem panaszra a hangjával kapcsolatban. Közvetlen, elfogadható összehasonlítási alapom/tapasztalatom nincs, szóval ebből tudok kiindulni, a következtetést te magad is levonhatod, a pontosságával együtt.

Na még1X :
CF rendszerhez melyiket vegyem :
ATX Táp GPS550AB-A 550W Chieftec 12cm vent.
ATX Táp GPS500AB-A 500W Chieftec 12cm vent.
ATX Táp GPS450AA-101A 450W Chieftec 12cm vent.
Esetleg elég lenne egy 400as chieftec is ????
Előre is köszönöm.

szevasztok..
most vettem uj gépet, viszont attól félek hogy a tápot kicsit alálőttem, a vga bővítéshez lehet hogy kevés lesz?
most: c2d 6420-3.3 ghz-en
8800 gts 320 mb
wd raptor 74 gb
2 gb ram
dvd író
ninja hűtő + 3 bd venti..a tápom: seasonic s12 430 w
ha kicserélném a kártyát egy hd 2900 xt-re + még egy raptor, elbírja szerintetek a tápom?
köszi

el
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac

Sziasztok!
Az első hozzászólásban a nem ajánlott tápok között szerepel a Thermaltake sok, korábbi darabja.
Vki megmondaná melyek ezek a ''sok korábbi, darabjai''?
(#527) venember83 válasza zolee0307 (#526) üzenetére
leghires/nevesebb a 410es Sirtec szeria. Nagy reszuk hamar tonkrement, de nem okozott kart s konnyen/olcson javithato volt
Saiyan Attol fugg mit teszel cf-be, pl 2db 1650xt-hez/1950prohoz eleg a 400as is, de meg 2 1900/1950 xtx/xt-hez is, de mondjuk 2900xt cf-hez mar nem nagyobb, de amennyiben utobbi lesz, boltban mindenkepp probald ki a tapot a rendszereden, h az elektronikaja nem kapcsolja-e le.
Tankcsapda es Akos rajongo PH!-sokat varjuk ma este a marosvasarhelyi Felszigeten, nagy buli lesz, aztan kis minosegi lazulas Akossal 
[Szerkesztve]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
(#528) zolee0307 válasza venember83 (#527) üzenetére

Nekem TR2 W0093-as 500 W-os van. Azt már tudom, hogy sirtec belső van benne. az enyém beletartozik ebbe a 410-es sirtec szériába?

Meg ér + 2.2K-t az ,hogy nem 350W hanem 400W legyen az FSP tápom?
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Ha ki fogod használni, akkor igen.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!

Szerintem nem! Az a baj ,hogy mindehol csak 2-3K-t rakok hozzá a géphez és (Táp, VGA...)
és a végén ez össze adva elég sok.
Valószínűleg egy X2 4200+ és egy ATi HD2400Pro , 1 HDD és egy DVD írót fog vinni.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Ehhez a géphez a 300-as fsp is bőven sok lenne, úgyhogy szerintem ne dobj ki több pénzt a 400-as tápra. A 350w-os nagyon is megfelelő és még bővíteni is tudsz majd a gépen, ha arra kerülne a sor.

Lehet ,hogy később lesz majd benne egy HD2600XT VGA és még egy HDD.

350es fsp bőven jó lesz neked

Éppen ezért írtam, hogy ha bővíteni akarod majd, akkoris elég lesz. Bár a későbbi bővítgetések helyett inkább a ramvételen törd a fejed, mert anélkül nem fog menni 

kösziszép

Chieftec 450w (12cm ventivel) mi a véleményetek róla, elég ez egy x1950xtx vga kihajtásához?
...

szerk:2x ment el de nem tudom miért...
[Szerkesztve]
...

még sok is 
(#540) Armando_19 válasza B-L-A-C-K (#537) üzenetére

Bőőven!
Azért vicces hogy a gyártók 550W PSU-t javasolnak hozzá... De mondjuk azt codegenből kb...

hellosztok
CHIEFTEC -től 450W-tápról van valakinek valamilyen véleménye megéri-e, halk-e?
vagy elég egy 350Wtáp is?
[Szerkesztve]
Rosszul sikerült nap olyan mint a szar, túl kell lépni rajta:D

megéri, de milyen konfighoz lenne? ha nem egy hiper csúcs két 8800gtx-es gép sok vinyóval meg minden extraval akkor elég a 350 is 

DualCore AMD A64 X2 4200
Asus M2N
2048MB DDRII kingmax
Albatron nVidia 8600GT 256mb
250GB HDD
és most egy 300-W táp van bent

és milyen fajta?

Mi köze van a Ram-nak egy új VGA-hoz vagy HDD-hez? 

sajnos azt nem tom hol kell megnézni.
(#547) elfelejtette válasza AMD Power (#533) üzenetére

Hy!
Nézd meg az #1-es hsz-ben a műszerrel kapott fogyasztási értékeket.
8800GTX és HD 2900XT is 220W alatt fogyaszt. Tehát a 350W bőven elég lesz neked.
Üdv.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled

köszi a segítséget.
(#549) AMD Power válasza elfelejtette (#547) üzenetére

Meg néztem köszi. De ha egy ''jó'' 350W táp elég szinte mindenre akkor minek kellenek 6-700W tápok?