Először is, a 8800-ast eddig sehol nem emlegetted. No nem mintha sokat számítana. 
Adott egy teszt, aminek hiszünk, mert feltételezzük, hogy a teszt helyes, és nem átverésből készült. Sőt a tesznek még van egy aloldala is, ami a titokzatos ''Tesztkonfiguráció és fogyasztás'' álnevet viseli: [link]
Amit leírtál konfigot, eléggé hasonlít rá, több memóriát tervezel, nagyobb procit, hangkártyát. Memória többletfogyasztása elhanyagolható, hangkártyái sem az az egetrengető, hanyagolom őt is. A tesztben egy E6300-as van, kis tuninggal, amit szeretnél te is. A te procid ugyanazon családból, ugyanavval csíkszélességszel készül, csak egy kicsit nagyobb a freki és több a cache. Nem hiszem, hogy a TDP-je olyan nagyon eltérne a 65W-tól. Most jön a csel: az összes fogyasztás 271W, amiből még lejön a táp által disszipált fölös energia is! (De ez benne is van a cikkben. Sőt, a frissítés is csak neked készült.
)
Tehát szerintem meglesz a géped a 350W-os táppal is, de ez természetesen nem kötelez arra, hogy a 350 wattos tápot vedd, ha tetszik/szimpatikus/egyéb ok(ok) miatt a 400-ast választod avval sem lesz semmi bajod. 
Gyuri27
Én nem a bs párját linkeltem, ki beszélt itt erről? 
Emberünk ezt a 3 tápot nézte:
Chieftec GPS-400AA-101A Dobozos 400W ATX vagy a 450-es
Cooler Master eXtreme Power 430W V2.0
FSP 400W ATX-400PNF Passive PFC
Mivel a második nem egy kategória az elsővel és a harmadikkal, választottam közülük, az FSP-t, ami szerintem megfelel neki. Mivel nem értettem egyet a teljesítményével választottam egy másikat.
cochy
5k nagyon jó ár ezért, gyanúsan olcsó is. Persze ha te akarod eladni, az más. Egy kicsit drágrábban hirdetném meg, főleg ha van rá gari.