Szevasztok!
9600GT alá milyen tápot ajánlotok? Most egy 400-as Chiftec-em van!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tukko1
Dell Precision M6400 Precision M6500 világítós magyar billentyűzet Studio XPS 1340 magyar billentyű
Eladó teljesen új Dell fedlapok Latitude D620 D630 XPS M1330 fekete vagy piros CCFL
Dell gyári eredeti notebook táska laptop táska 13,3" as méretig ideális XPS M1330 Studio XPS 13 1340
HP Pavilion DV5-1160eh Eladó! (2x2,16Ghz, 4GB RAM, 9600M GT VGA, stb.)

Szevasztok!
9600GT alá milyen tápot ajánlotok? Most egy 400-as Chiftec-em van!

Az jó is lesz hozzá!
Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.
Hali!
Régen 7600GT-m volt, amit elcseréltem egy 6800 Ultra-ra. Azóta a gépem, 3d-s alkalmazások alatt idő után kikapcsol, leáll magától. Tervben van a táp vétel, már a segítségeteket is kértem, hogy milyet, de nem azonnal gondoltam!
Létezik, hogy 6800U ennyivel többet eszik, hogy az eddig jól működő tápomat szétzilálja? 
olyan 40W vs 70W a 3 kari terhelt fogyasztása... term az ultra a magasabb
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Tudnátok ajánlani egy HALKabb tápot az FSP 350PNF-nél max. 9 ezerig?
Előre is köszi! 
Sk8erPeter
(#11006) Szten Márs válasza sulep (#10995) üzenetére
Miért ragaszkodsz ehhez a négyhez? Meg milyen géphez lesz? Mekkora árkeretből kéne gazdálkodni?
(Remélem kicsit zökkenőmentesebb lesz a dolog, mint a fényképezőválasztásod
)
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

A leirásban 450 W-os tápot ajánlanak legalább vagy ők túl elővigyázatossak?
(#11008) Szten Márs válasza tukko1 (#11007) üzenetére
Igen, ők elővigyázatosak, mégpedig azért, mert még a minőségi tápok között is van különbség, gyártási idő szerint, régi még nem 12V-os ágra gyúró, de minőségi tápok esetében előfordulhat, hogy valóban 450W-os kell, hogy 12V-on elegendő szuflát le tudjon adni, de azt egy új, már 12V-ra kihegyezett márkás táp már 350W-os összteljesítménynél lazán tudja. Ilyetén formán nem ajánlhatnak kisebbet, mert Amerikában mindenért lehet perelni, ezért is lehetne. A 400-as Chieftec mellesleg amperre ugyanannyit tud leadni 12V-on, mint 450-es, szóval emiatt pláne ne izgulj 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
Esetleg egy 400W-os sima FSP táp jobb mint a régi Chieftec 360W-osam? Tudom nem nagy lépés egyenlőre. (FSP csak 14-15A-t tud leadni, míg a csiftek 17et)
[ Szerkesztve ]
A 360-as csifi nem egy mai darab, szóval 12-es ágon elég gyenge. Egy 350-es PNF erősebb mint a 360 csifid, szóval igen, nagy előrelépés lenne.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Használtan vegyél inkább egy 500-as FSP-t az sokáig elég lesz és már 10K körül lehet kapni FSP BlueStorm II 500W-osat...
...
(#11012) Szten Márs válasza SP!T (#11009) üzenetére
Az FSp 14 + 15W-ot tud leadni, míg a Chieftec 17-et... így már egyből máshogy hangzik 
(#11013) Sk8erPeter válasza Sk8erPeter (#11005) üzenetére

Valaki? Köszi! 
Sk8erPeter
(#11014) Szten Márs válasza Sk8erPeter (#11013) üzenetére
Max 9 ezerig nem.
(#11015) Skizz válasza Szten Márs (#11012) üzenetére
Nem A-t akartál írni? 
(#11016) Szten Márs válasza Skizz (#11015) üzenetére
Hát igen, a 14 + 15W igen sovány lenne 
Valóban A-t akartam írni 
(#11017) Sk8erPeter válasza Szten Márs (#11014) üzenetére

Affene, és akkor hány ezer kellene, hogy legyen a keret?
Ennél egy kicsit többért milyen HALK tápot ajánlanál, kb. mennyiért? Köszi! 
Sk8erPeter
(#11018) Skizz válasza Szten Márs (#11016) üzenetére
Azé'

(#11019) Skizz válasza Sk8erPeter (#11017) üzenetére
~15,000 HUF egy VX450.
(#11020) Sk8erPeter válasza Skizz (#11019) üzenetére

Tyű, de sok...
Akkor még sokáig kell gyűjtögetnem. Ma viszem vissza a bóóótba az FSP 350PNF-et, mert mint már korábban írtam, zavaró hangja van, és szerintem ennyire nem kellene kiegyensúlyozatlannak lennie a tápventinek. A házból kivéve is szar hangja van.
Köszi a segítséget. 
Más: miért írnak olyan egetverő baromságokat a videokártya dobozára (Sapphire HD 3850), hogy "450W or greater (
) power supply with 30Amps on 12 volt rail with 2×3 power connector recommended"?
Én úgy tudom, hogy egy olyan konfiggal, mint GA-P35C-DS3R, E2180, Corsair Twin2X 675MHz 2048 MB, simán, sőt bőven el kellene szaladgálnia egy 350W-os táppal. Nekem ez utóbbi van - és semmi gondom vele... 
Sk8erPeter
(#11021) Skizz válasza Sk8erPeter (#11020) üzenetére
Enyémhez is (X1950PRO) ilyet ajánlanak. (CF-hez 550-et... szánalom...)

tápcsere óta felment 60 fokra a procim 
és valami oknál fogva lekapcsol, lehet ekkor megy fel 65 fölé 
[ Szerkesztve ]

FSp 600W-os epsilon jóbb a Corsair hx520-nál??
Acer Aspire 5740G - Core I3 330M/Ati Mobility Radeon HD5470
Jobb alatt mit értsünk?
[ Szerkesztve ]

erősebb,stb..............
Acer Aspire 5740G - Core I3 330M/Ati Mobility Radeon HD5470

Nem lóg valami bele a hútőventibe? Kollega ramot cserélt és fagyott a rendszer. Mint utóbb kiderült egy vezeték hozzá ért a ventihez. Így túl melegedett a proci és lekapcsolt.
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

nem lóg bele, de egyre idegesítőbb a restart 
[ Szerkesztve ]

No ezek 2 közül melyik a jobb választás!?
FSP BLUESTORM II 400W
Vagy
CoolerMaster RealPower 450W
Még erre nem kaptam választ! 
Minőség, teljesítmény stb...
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/
Azt vedd, amelyik olcsóbb, vagy amelyikre több a garó... Mindkettő normális minőségű tápegység.
(#11030) Sk8erPeter válasza Skizz (#11021) üzenetére

Hát ez azért gáz...
Mintha hozzá nem értő, laikus egyedek dolgoznának az ATI-nál... Vagy lehet, hogy ezzel is az a cél, hogy költsé' minél többet, vazze, ha nem konyítasz hozzá kicsit sem, hadd fogyjon a pénzed! (A fogyasztói társadalom átka.)
Sk8erPeter
(#11031) Skizz válasza Sk8erPeter (#11030) üzenetére
Ez csupán üzlet. 

A lenti konfig, tápugzileg elbirna egy 8600gt-t?
Processor Type Intel Pentium Dual Core E2180 2GHz 1Mb L2 Cache 800FSB
Motherboard ASUS SKT-775 P5N-MX S/V/L M-ATX 1066FSB
Hard Disk Branded 250GB 7200RPM SATA II/300 2MB Cache
RAM Memory Major Brand 2Gb ValueRAM DDR2 800Mhz
Optical Drive 20x Dual Layer DVD±R/RW Drive
Floppy Drive Optional - can be added for £7
Graphics On-Board Video Integrated NVIDIA GeForce7 class graphics
Sound Card 7.1 CH Premium Level HD Audio (ALC662 Audio Codec)
No. USB Ports 6x USB 2.0 Ports
Network Card 802.3u, 10/100 Ethernet LAN, WOL supported, Broadband READY
Case Stylish ATX case with 400W PSU
hunpad.com

Heló!
Erről mi a véleményetek: [link]
26db az elég halk, nem?
Egyébként meg majd egy AMD 4800+, GF 9600gt, 2*2GB DDR2, 320GB WD géphez kéne (nemtom mi fogyaszt még sokat).
Vagy ilyen árban tudtok valami halk tápot mondani, ami jobb?
Előre is kösz.

Elbirná...
...
(#11035) B-L-A-C-K válasza Nightmare89 (#11033) üzenetére

Én FSP BLUESTORM II 400-500-ast vennék a helyedben már használtan 10K körül van is...
...

Oks köszi! 

3 db vinyo
8800 gt asus
4gb 800 mhz ramok
E6750proci
Kártya olvasó
DVD-író!
450W minőségi táp elég neki?

A tápegységek hőmérséklet vagy teljesítmény alapján szabályozzák a ventijüket? Mert a Chieftec GPS-400AA-101A tápomban ventit cseréltem. Ha jól tudom a gyári venti 2000-2400-at pörög én pedig egy Noctua 12cm 1200rpm-es ventit tetem bele ami alapon kb 800rpm és ja játszok akkor 950rpm-re megy fel max! Ezzel eddig nincs is gond igy megy már fél éve, de csak egy 7300GT hajt, de attól félek hogy ha lecserélem a 9600GT-re, akkor megpörkölödik a táp belseje! 
[ Szerkesztve ]

Fsp bluestrom II 500w-n 4 vagy 8 pin-es atx12v-s ág van 
Hirdetéseim--http://href.hu/x/d4ev---TRU120ex, Cav W320 mélynyomó eladó

Nézd meg, mennyi a Chieftec gyári ventinek a légszállítása, és mennyi a Noctuáé. Az utóbbi emlékeim szerint 50 m3 körüli értéket tud (mármint az általad írt fordulaton). És ez a lényeg, nem pedig a fordulatszám. Általánosságban meg 20% eltérést javasolnak lefelé a gyáritól. Ez alapján ki tudod kalkulálni a választ a kérdésedre, vagyis pörkölődik-e, ill. hosszú távon milyen hatással lesz a tápodra a venticsere.
Amúgy tudtommal hőmérséklet alapú a ventiszabályozás...ha több kakaó kell a gépnek, többet ad le nyilván a táp, ergo jobban is melegszik...de pl. az én Seasonic-om hangjában és a kifújt levegő melegségében se vettem különbséget észre az üresjárat és a csontterhelés között.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Nekem a Chieftec GPS400AA-101A passzívan ment kb. egy órát egy húzott 7600GT + 3700+ San Diegoval. Jó, kellemesen meleg lett, aztán visszadugtam a véletlenül lehúzott ventit. Semmi baja nem lett, de egy ütősebb géppel már gondban lett volna...
http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/

Sziasztok!
A véleményeteket szeretnék kikérni, a piacon melyik a jelenleg kapható leghalkabb tápegység? Olyan 400W körüli kellene nekem. Eddig volt egy Zalman 360w-osom, majd most cseréltem egy Corsair VX450-re, sajna ez utóbbi hangosabb.
Olyan táp kellene amin van 8pines alaplapi csati.
Köszi szépen a segítséget!
Ráállítottál volna egy stress progit, akkor már rég halott lenne, de így is csodálkozom, hogy életben maradt.
VX450-nél és 360-es zalminál nem nagyon fogsz halkabbat találni, legfeljebb passzívot, bár azokat nem preferálom.

CoolerMaster RealPower 450W konkrétan ő vele! 

Elég. Mennyi lenne?
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Hello ehhez a konfighoz elég lenne egy 400 wattos fsp? overclockolni nem naon akarok viszont a procit fel akarom húzni 3ghzre gyári feszen gyári hűtővel.
Alaplap ASUS P5B 1 db 18.612 Ft
Processzor INTEL Core2 Duo E4500 2.20GHz 775 BOX 1 db 25.469 Ft
Memória GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT 1 db 12.734 Ft
Videókártya GIGABYTE NX96T512H-B 9600GT 512MB PCIE 1 db 40.693 Ft
Merevlemez WD 320GB 7200rpm 8MB SATA2 1 db 15.796 Ft
Ház MODE COM Step 207 Fekete 1 db 6.061 Ft
Táp FSP ATX-400PNF 1 db 9.588 Ft
Elég.
A topic 11049 hozzászólásából 1291-ben szerepel az "elég" szó 
Csak hogy a redundanciát érzékeltessem....

Elégnek elég...de az overclock azt jelenti, hogy bizony húzni akarod azt a procit
Alaplapból amúgy van sokkal jobb választás is - alig drágábban.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)