Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1) pandor

pandor
(kvázi-tag)

Csak a hang/adat szolgáltatások problémamentes használatát nézve (hang/adattovábbítás minősége, szolgáltatás rendelkezésre-állás, lefedettség, stb) és eltekintve a kapcsolódó/befolyásoló tényezőktől (ügyfélszolgálat, ügyintézés hatékonysága, reklamációk szükségessége, díjcsomagok, kedvezmények, készülékkínálat, stb) melyik szolgáltatót érdemes választani?

Nyilván mindenkinek megvan a saját tapasztalata szolgáltatójával és mindhárom szolgáltatóról lehet jót is és rossza is mondani.

(Az apropó: napokban tervezek szolgáltatót váltani. Vodánál voltam évekig, nem volt soha panaszom a szolgáltatásaikra/lefedettségre/rendelkezésre-állásra. Most a Telenornál találtam olyan díjcsomagot ami tökéletesen illeszkedik a telefonálási/netezési szokásaimhoz. Viszont elbizonytalanítanak a napokban indulatokat kiváltó Telenoros péntek-délutáni üzemzavarok...)

[ Szerkesztve ]

(#2) dedike válasza pandor (#1) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

Szerintem saját magad adtad meg a választ saját magadnak: Nyilván mindenkinek megvan a saját tapasztalata szolgáltatójával és mindhárom szolgáltatóról lehet jót is és rossza is mondani.

S ugye innentől világos a dolog... ;)

Jó szerencsét!

(#3) pandor

pandor
(kvázi-tag)

Világos. Engem az ilyen LINK hírek (és főleg a hozzászólások) gondolkodtatnak el.

A másik két szolgáltatónál is előfordul az ilyesmi? Mert nekem eddig nem voltak ilyen tapasztalataim...

[ Szerkesztve ]

(#4) MZsoltee

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Enegem inkább az érdekelne, hogy egy adott felhasználáshoz melyik szolgáltató nyújtja a legjobb feltételeket.
Pl most nekem is kell kötnöm egy új előfizetést.
Okostelefonom van így neteznék is vele 500MB-1Gb-adatforgalom főleg telefonálás havi 2óra (mobil irányba vegyesen, talán valamivel több Tmobile) minimális sms 10-15. ezt szeretném a legolcsóbban megúszni.

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#5) club1 válasza MZsoltee (#4) üzenetére

club1
(PH! addikt)

Ennek a telefonálás/sms része havi kb. bruttó 2000 Ft az egyik T-mobile-os flottában (lásd a megfelelő topicot). Aztán ehhez olyan netet választasz amilyet akarsz a publikus mobilnet csomagok közül...

(#6) MZsoltee válasza club1 (#5) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Melyik lenne a megfelelő topic?

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#7) dedike válasza MZsoltee (#6) üzenetére

dedike
(PH! addikt)

club1 erre a topicra gondolt! ;)

Jó szerencsét!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.