itt mindenkinek eredeti a windosa 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
derossi
(senior tag)

kp78
(PH! addikt)
Nekem is 
Le is töltöttem az érte járó Virusbustert.
Egyenlőre jónak tűnik.
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

orkester
(senior tag)
Hello!
Nekem is ez volt, de megúntam, hogy ha jobb egérgombbal nyomtam egy mappára, vagy fájla, hosszú mp.eket kellet várni mielőtt megláttam volna a részleteket. Vagy Nálad nem csinálja ezt?
[Szerkesztve]
Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

kp78
(PH! addikt)
Nekem gyorsan előjön a menü jobb gombra.
A rendszerem 2,53 GHz celeron, 512 RAM-mal.
Ezzel jól fut, nem is lassít.
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

orkester
(senior tag)
Hmm. Pedig nekem biztos az csinálta. Nekem ugyan Amdm van/volt 512rammal. Na majd most kipróbálom 2GB rammal is.
Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.
Nekem sem volt ilyen gondom a Virusbusterrel (P4/3GHz-HT, 1GB ram).
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

orkester
(senior tag)
Most kipróbáltam és már nekem sem csinálja. Na nem tudom mi volt anno. A lényeg, hogy már jó. Valamivel talán összeakadt...

battag
(tag)
Még jó hogy szóltatok! Most jutott eszembe, hogy van ez a Virusbusteres lehetőség... [link]
Én is most raktam fel mindkét gépre... Pont valami új AV prograot kerestem, már majdnem vettem Nod-ot, de most ezt kipróbálom egy ideig...

Bici
(PH! kedvence)
Sziasztok!
Jelenleg NOND32 + SUNBELT COUNTERSPY + winXP SP2 tűzfal kombinációt használok. Tudtok javasolni ennél jobbat?
Asszem a Zone Alarm-nak van olyan progija, ami virnyákirtó, spyware megfogó, és tűzfal egyben. Érdemes váltani?
Köszi!

lazydog
(PH! addikt)
Az XP tűzfala, nagyon gyengén állja a tüzet, és csak egyik irányban véd valamicskét. 
Gyakorlatilag bármilyen más sokkal jobb nála. (Sygate personal Firewall, Kaspersky Antihacker, stb.)
Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
nekem avast (ebbe nagyon bejön a boot idejű vír irtás mivel az mindent megtalál még a legszemetebb trójait is
) + ad aware pro + Sbybot S & D
hát most kb ennyi és elvagyok vele 
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

Bici
(PH! kedvence)
Zone Alarm?
Virusirtó, spyware figyelő része?
Olyan tűzfalat keresek, ahol be lehet állítani, hogy a DC++ portját engedje.
(Mert így csak passzív tudok lenni)
[Szerkesztve]

derossi
(senior tag)
hát már kb a hatodik vírusírtó +tűzfal proramnál tartok.az avastban is csalódtam hogy nem ismerte fel a downloader vírust,míg a norton internet security 2006 ban lávő vírusírtó igen.. 
(#864) Dredd bíró válasza derossi (#863) üzenetére
- Privát
- 2006-07-04 09:55:30

Dredd bíró
(kvázi-tag)
Az egy jelentéktelen ,kis csikó.

Két perc alatt megszabadulhacc tőle. 
''Én vagyok a Rend!''
(#865) derossi válasza Dredd bíró (#864) üzenetére
- Privát
- 2006-07-04 10:26:59

derossi
(senior tag)
hát nem estem kétségbe... 
csak ha annyira jó az avast akkor miért nem találta meg kétszeri keresés ellenére? 
boot idejű keresésbe csináltad?
meg én polyan vírosirtó híve vagyok ami nem foglalja le a gépet pl az olyat utálom mint a nod 32 meg egy csomó korlátozása van
képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

derossi
(senior tag)
igen csináltam...az avastot azér is próbáltam ki 
de maradok a nortonnál mert ez megvan safedisken is,és meglepően keveset ''eszik''igaz a részletes keresés nem a leggyorsabb...
Egy kedves ismerősöm (számítógépekhez keveset ért) vírusirtót keres Windows ME alá, ami:
1. jól véd
2. egyszerűen telepíthető
3. nem kell regisztrálni
4. a frissítés állítható (modemes net)
5. ingyenes
6. (esetleg magyarul is tud)
Van esetleg valakinek tippje? Első ránézésre én az AntiVirt [link] és az AVG-t [link] ajánlottam neki.
[Szerkesztve]
(#869) Dredd bíró válasza derossi (#867) üzenetére
- Privát
- 2006-07-04 15:56:36

Dredd bíró
(kvázi-tag)
Szerintem a nagy nortonod sokkal többet nem talál meg....... no mindegy ha te azzal vagy boldog. 
''Én vagyok a Rend!''
- Privát
- 2006-07-04 16:00:40

Dredd bíró
(kvázi-tag)
Nem mellesleg nekem régebben beazonosította úgyhogy lövésem sincs nálad mértnem.
(Egyébként én talán még akkor sem használnék nortont ha az lenne a világon az eggyetlen vírusok elleni szer) 
''Én vagyok a Rend!''
(#871) derossi válasza Dredd bíró (#870) üzenetére
- Privát
- 2006-07-04 16:10:27

derossi
(senior tag)
na azért ennyire nem kell elvakultnak lenni 
(#872) Dredd bíró válasza derossi (#871) üzenetére
- Privát
- 2006-07-04 17:40:12

Dredd bíró
(kvázi-tag)
Szerintem sokan éreznek még így a norton iránt.
''Én vagyok a Rend!''
(#873) derossi válasza Dredd bíró (#872) üzenetére
- Privát
- 2006-07-04 18:12:06

derossi
(senior tag)
mégis sokan használják 

moonman
(Jómunkásember)
szerintem meg a norton-t divat fikázni. csak a hülyék tudnak antivírussal is szopni.
Sent from my Windows Phone

derossi
(senior tag)
nekem eddig kiválóan blokkolja a felugró ablakokat is
akárki akármit mond én azt mondom hogy igencsak jó ez a norton internet security 

LeC
(PH! kedvence)
nem tom mi a bajod nod32-vel, sztem a legjobb antivirus progi. Nekem soha semmi bajom nem volt vele, alapbeállításokkal fut, és mióta ez van a vírusoknak semmi esélye.
◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►
(#877) Dredd bíró válasza LeC (#876) üzenetére
- Privát
- 2006-07-05 10:57:31

Dredd bíró
(kvázi-tag)
Ne bízd el magad. Igenis van esélyük.
A nod32 sem bomba biztos.
''Én vagyok a Rend!''

Tehát Win ME alá keresek egyszerű, jó vírusirtót. Ki mit ajánl?

derossi
(senior tag)
norton internet securityt használok.
egy gondom van vele hogy a fájlküldést az msn en keresztül nagyon lelassítja a tűzfal.
ki lehet ezt küszöbölni kikapcsolás nélkül?

Bici
(PH! kedvence)
Sziasztok4
A sz.gépem védelmére a köv cuccokat használom:
Nod32
Sunbelt Counterspy 1.5.77
windóz tűzfal
Az imént felmentem a ZoneAlarm honlapjára, hogy nézzek valami tisztességes tűzfalat, és találtam ott egy ActiveX-es Spyware keresőt. És az talált a gépemen egy ATWOLA nevű kis genyóságot! Pedig a Counterspy be van kapcsolva, frissíti magát, meg minden. Nem mintha most nagyon betojtam volna a gatyámba, de azért idegesítő, hogy nem műxik megfelelően a védelem.
Szóval, ez szerintetek ''belefér'', mivel semmi sem tökéletes, vagy inkább cseréljem le a progit? Ha igen, akkor mire?
Ja, és mit tudtok a ZoneAlarm-ról, mint víruskereső+spyware kereső+tűzfal progiról?
Köszi!

Tibro5
(fanatikus tag)
router tűzfal+windóz tűzfal+NOD32+Ad-Aware SE Professional
nekem ez a kombó bevált, persze nem árt ha a windóz is up to date.

Bici
(PH! kedvence)
Hali!
Nekem nincs Routerem, mert simán tudok egyszerre 3 gépről csatlakozni a netre, úgyhogy nem kell, ezért tűzfal sincs benne. 
A spyware viszont eléggé zavar... mármint ami átjött a counterspy-on... 
[Szerkesztve]

Tibro5
(fanatikus tag)
Ez egy elég jó cikk a spywarekről, annak aki még nem olvasta: [link]

ragazzo
(őstag)
A program összeállításod jó,de tökéletes program nincs ami mindent szűrne.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com és http://windowshogyanok.blogspot.com

Bici
(PH! kedvence)
Köszi!
Van valakinek tapasztalata a ZoneAlarmról?
Vagy legalább hallott már valaki olyan emberről, aki látott már ZoneAlarmot? 
Köccc!
[Szerkesztve]
kérdésem az lenne hogy neked nem szarakodott a winXp update után mert nálam teljesen összefosta magát még tavaly mikor megcsináltam. azóta nem is csináltam újra. nekem elég jól bevált a SpywareTerminator + router + Kaspersky és persze minden 2 hétben scan.

Tibro5
(fanatikus tag)
nekem nem volt gond windows updatetel, leszámítva, hogy befosott a Daemon Tools az egyik patchtől, de aztán daemon korrigált. Amúgy szerintem szükség van az updatere, hallani ilyeneket hogy ha nem túl naprakész a rendszered, akkor könnyebben benyalsz valamit a netről... Ki tudja, én frissítek rendszeresen és eddig semmi gond nem volt 
[Szerkesztve]

Paxman
(újonc)
Hali!
Nálam 2 éve Nod32 + Agnitum + Ad-Aware felel a biztonságért. 
Azóta nem volt dolgom se vírussal se más kártevővel.
Na meg persze rendszeres windows update...
Nekem bevált,csak ajánlani tudom mindenkinek!
Üdv!
(#890) Dredd bíró válasza Paxman (#889) üzenetére
- Privát
- 2006-07-11 07:12:05

Dredd bíró
(kvázi-tag)
És gondolom semmi veszélyes oldalra nem mész mi?
Úgy akár vírus ölö nélkül is tisztán lehet tartani gépet.

Amúgy ez van nekem is egy spywareterminator-al kiegészülve.
Szvsz akkor lehet az ilyen progikat dicsérni ha az ember néha elnéz veszélyesebb oldalakra is és ha akkor is képesek ezek a dolgok a gépet megvédeni nah akkor biztonságos.

[Szerkesztve]
''Én vagyok a Rend!''
(#891) Dredd bíró válasza Dredd bíró (#890) üzenetére
- Privát
- 2006-07-12 18:53:21

Dredd bíró
(kvázi-tag)
Egyébként sztem az Ads-aware-nél van job is ingyenesen.
''Én vagyok a Rend!''
(#892) dpetiba válasza Dredd bíró (#891) üzenetére
- Privát
- 2006-07-13 17:25:29

dpetiba
(fanatikus tag)
Én próbáltam elég sok fizetős vírusirtót, de igazából ha alapból mindenféle risztás nélkül beengednek egy crack oldalról vírust, akkor már szedtem is le. Nálam ez volt a mérvadó. Így találtam rá egy nagyon jól működő és INGYENES víruskeresőre, ami mielőtt a crack oldalról bejönne a vírus már jelez is és ez az Antivir a www.free-av.com -ról lehet letölteni. Ennek ugyan van fizetős verziója is, de a free minden szempontból megfelelő egy átlag felhasználónak higyjétek el, már jóideje gond nélkül használom! Jah és mostanában már a torrent oldalak elején is töltődnének le szépen vírusok... 
[Szerkesztve]
(#893) Dredd bíró válasza dpetiba (#892) üzenetére
- Privát
- 2006-07-13 18:22:33

Dredd bíró
(kvázi-tag)
És a torrentről is megfogja?

Nod32-t is próbáltad?
''Én vagyok a Rend!''
(#894) dpetiba válasza Dredd bíró (#893) üzenetére
- Privát
- 2006-07-13 19:28:50

dpetiba
(fanatikus tag)
Nod nem rosz, de nekem gondjaim voltam vele. És ha hiszed ha nem, nem minden crack vírust fogott meg, ellenben ezzel a kis free-vel...
(#895) Dredd bíró válasza dpetiba (#894) üzenetére
- Privát
- 2006-07-13 19:53:19

Dredd bíró
(kvázi-tag)
semmi nem tökéletes védelem nincs
''Én vagyok a Rend!''
(#896) T. Almeida válasza Dredd bíró (#891) üzenetére
- Privát
- 2006-07-14 08:10:15

T. Almeida
(senior tag)
Halljuk konkrétumokat, mert ezzel semmit nem érünk 
AntiVir: Nekem nem jött be...az AVG Personal (otthonra free) talált jópár trójait, amit az AntiVir nem ismert fel.

citkar
(senior tag)
üdv
érdeklődök h ha kaspersky 6ot használok egy gépen,amin nincs net,se másik géphez nem csatlakozik,hogyan lehetne könnyen frissíteni az adatbázisát?
hátha vki tud segíteni
köszi
citkar
csoki ramm csoki rammm

ttomi
(kvázi-tag)
Pillanatnyilag sajnos nem lehet az 5-ös verzióhoz hasonló módon frissíteni. Hivatalos KAV6/KIS6 frissítési leírás: [link].
A példa alapján egy másik gép frissített bázisát, a gépedre másolva lehet frissíteni. (Nem próbáltam mert 5-öst használok még.)

citkar
(senior tag)
olvasgattam,de nem sikerült
nemtom h hol az adatbázisa,próbáltam egy rejtett könyvtárt elvinni arra a gépre,ami úgy tünt az
de arrol nem tudta frissíteni,én meg nemtom felülírni a régit
gondoltam hátha vki próbálta,sikerült s leírhatja pontosan h is
bár lehet hagyom s arr a a gépre mást teszek
csoki ramm csoki rammm