Na túl vagyok az otóbbi pár nap fáradalmain. Ott kezdődött, hogy egy másik vinyóra feltelepítettem az XP-t, hogy legyen egy afféle ''teszt'' rendszerem. Telepítés kész, vissza a fő vinyóra, hogy a szükséges programokat átvigyem pendrive-on. Itt kezdődött a galiba, nem bootolt be a rendszer. Továbbiakat nem ecsetelem, sok mindent kipróbáltam, ráadásul már a teszt rendszer sem akart bebootolni. Tudományom innentől megállt, az lett a vége, hogy vittük a gépet az orvoshoz. Orvos közölte, hogy a fővinyó is formázva lett. A legérdekesebbb az volt, hogy mind két HDD-n ugyan akkora partícionált terület volt. Tehát amit a teszt vinyónál beállítottam telepítésnél, ugyan az volt a fő vinyónál is. Persze a nem partíciónált terület különbözött, lévén, hogy a fő az 120 gigás, a teszt meg 6,2 gigás. Bent az üzletben a 120 gigásról visszamentették, ami menthető volt, szerencsére a fontos adatok kb 80%-a megmaradt. Majd a 120 gigásat formázták, partícionálták, és XP-t telepítettek rá. Ez a része megvan.
A friss rendszerre 2.51-es NOD32-t installáltak, ráadásul 16 millió+ nap a hátralévő napok száma. Következtetést gondolom nem kell levonni.
Én ezzel nem vagyok megelégedve, de az urakat nem hibáztatom, ők nem tudhatták, hogy mik az elvárásaim. A héten még dolgozok, vasárnap lesz rá időm, és feltelepítek valamilyen másik antivirust. Konkrétabban a NORMAN Antivirust. Feltéve ha közbe nem jön valami gixer. Gondolok itt elsősorban kompatibilitási problémákra. Próbaidő leteltével valószínúleg a BitDefender v10 Antivirust tesztelem majd. Azután már valamilyen végleges szolúsön-t akarok beüzemelni. Remélem a Comodo Antivirus minimum RC1-es stádiumban fog állni.
I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,