Bocsánat, NIPS az a NIDS.
phare:
"De még ha benne is van, baj hogy benne van? Nem fér el? Enni kér? Komolyan nem értem, miért csináltok belőle ekkora problémát."
Te kérdezted, én csak válaszoltam. 
Intrusion Prevention lesz bizonyára a NIPS.
Centralized Exceptions, és Client Management meg valószínű a távmenedzselhetőséggel van összefüggésben, de pontosan nem tudom, SEP-em még soha nem volt, pláne nem vállalati termék.
Ha te megbízol a SEP-ben, kézre esik, meg bejön, akkor minden további nélkül használd, engem nem zavar. Én személy szerint nem vagyok oda a Symantec termékeiért. Olvastam egy véleményt egy oldalon a Nortonról, miszerint az egy, "a rendszerre indokolatlan módon rátelepedő ormótlan programszörny". Én is ezen a véleményen vagyok. Sokat eszik, batár, nehezen lehet eltávolítani a gépről. Anno 2005-ben Norton IS-em volt, és mellette nyeltem be életem legnagyobb fertőzését. Nem tudta leírtani a feltelepült kártevőket, és egyszer közel 3 órán keresztül kattingattam a "delete"-re. Komolyan. És eredménytelen volt a lelkesedésem. 
Attól, hogy nekem (és gondolom h_143570 fórumtársunknak sem) jönnek be a Symantec (egyes) termékek, te nyugodtan használd, ha meg vagy vele elégedve.
[ Szerkesztve ]
I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,