Az abban levo VB motor ellen van nyitva egy hiba altalam, szerencsere mar javitjak.
SCJP 6

Az abban levo VB motor ellen van nyitva egy hiba altalam, szerencsere mar javitjak.
SCJP 6

Szerinted melyiket használjam inkább? Az Outpost Security Suite 2008-at, vagy az Avira+Outpost Firewall 2008-at?

Minositesi intezmenyenkent csoportositva, Minősítések megtekintése resznel sorolja fel tetelesen.
[link]
SCJP 6

Szvsz maradj az Avira+Outpost Firewall 2008, foleg azert mert nem szeretem a mindent egybe megoldasokat. Szvsz azert az Avira jobb, mint a VB legalabbis egyenlore stabilabnak tunik.
SCJP 6

Az AV Comparatives nem méri a Virusbustert?

Itt van egy érdekes teszt: [link]
Most találtam.

Ugytunik, hogy meg nem kelltettek fel egymas erdeklodeset, bar mindenesetre eremes lenne megnezni, hogy zoo mintakellen mit tud.
SCJP 6

Egyébként lecseréltem a Trustport antivírust, az Avirára. Az volt a gond, hogy a Trustport nagyon lassította a gépet, pontosabban az alkalmazások indulását lassította. 20-30 mp volt mire elindult a Firefox. Úgyhogy köszönöm szépen nem kérek a Trustportból, hiába a két vírusirtó motor...

A belinkelt teszt (2006-os) szerint a Virusbuster 60 %-ot ért el az On-Demand teszten, ez nagyon kevés...

Sziasztok!
a ZoneAlarm Secuirty Suite egy idő után megszűnt működni. ez mitől lehet? egy piros X volt az ikonján
Most feltettem AVAST-ot meg Comodo firewall pro-t de nem tudok torrentezni
mármint azt irja ki, hogy hiba van a hálózati kapcsolatban. a firewall egyedi módban működik. segítstek légyszi! a ZoneAlarm-mal nem volt ez

És újra link, állítsd be eszerint a comodót, működni fog.
Giants az isten :)
Végignéztem a topicot, az AVG Free Antivirus kapcsán. Szóval ez egy melegen ajánlott vírusirtó program, megbízható?
Vista az oprendszerem, Thunderbird, Firefox, OpenOffice szoftvereket használok. És ha lehet, megspórolnám a NOD-ra kiadott párezer forintot, még ha nem is nagy tétel (3 gépre azért már igen), de csak azért, mert az elmúlt két-három évben nem emlékszem, hogy lett volna vírusom... pedig be szoktam kapcsolni a gépet 

Plusz emellett a cikk figyelmeztet arra is, hogy ne ugri-bugrizzunk állandóan a w_rez + a cekc oldalakon.
http://prohardver.hu/tema/ignition_autoverseny/hsz_1-100.html, Honda Jazz 1.4LS

A "májkrémszoft" az AVG Internet Securityt is az ajánlottak között hozza a Vistához, tehát az AVG Free virnyaüldöző sem lehet olyan rossz. [ok-ok ez kissé meredek logikai következtetés volt
]

Úgy látom, az Eset kihozta a v3-at. Kíváncsi vagyok a tesztekre. No meg a tűzfalára, miként fog szerepelni.

[A bestvistadownloads.com oldalán is ott van az AVG Free]

Csatlakozom. [Ahogy a vak is mondja...majd meglátjuk~halljuk jól húzza-e a nótáját a csúnya fiúknak?]

A fo oldalon Novemberre igerik.
SCJP 6

Megfogtál, nem olvastam végig a cikket, alant valóban az van, hogy nov 5. Bukta...
Szerk: a cikk meg okt 29-i
[ Szerkesztve ]

Csákó !
Avg 7.5 professional -ról mi a véleményetek ?
-magyar
-kis rendszerigény
- van benne kémprogramírtó
Teszteken mennyire elismert?
Megbízható? Kell mellé még valami ? Elég sűrűn netezek. Warez oldalakat ritkán látogatok.
Válaszokat előre is köszönöm 

hali!
szerintem van tole jobb is pl avira vagy kaspersky foleg ha jobban megnezed nincs benne kemprogik elleni vedelem!
hmm...

Lenne egy problémám, fontos lenne. Nem tudjátok hogy a G Data TotalCare 2007-ből hogyan tudom kiszedni a passwordot? Frissítéshez kér egy felhasználónevet és jelszót, a felhasználónevet el tudom olvasni, de a jelszót kipontozza. Már eleve úgy települ a TotalCare hogy benne van a jelszó és működik a frissítés. Nekem azért nem tetszik, mert német nyelvű, helyette használnám a sima G Data Antivirust (az angol verziót), de ahhoz nincs felhasználónév és jelszó, nem tudom frissíteni.
Tehát nekem az lenne a kérdésem mivel tudnám kilopni a kipontozott jelszót a TotalCare-ból? Már próbáltam a Multi Password Recovery-vel, de az nem tudja kiszedni. Valami olyan program kéne amivel kijelölöm a jelszót jobb klikkel és megmondja a program milyen jelszó az.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Megjelent az Eset Smart Security végleges. Innen letölthetitek: [link]
Nincs hozzá username és password, csak azok töltsék le, akik rendelkezek érvényes accounttal a frissítéshez.
Rarpass: www.softarchive.net
(#474) zvaragabor válasza phare (#472) üzenetére

"Valami olyan program kéne amivel kijelölöm a jelszót jobb klikkel és megmondja a program milyen jelszó az."
Szép is lenne. Ha csak ilyen egyszerű lenne, xart sem érne akármelyik jelszó.
Vedd meg, vagy használj ingyenes alternatívát. A harmadik megoldást meg úgy is tudod, azt szoktad alkalmazni.
I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,

[link]
Jogtiszta a cuccos?
(#476) zvaragabor válasza akaido (#475) üzenetére

Na hát ha ez működik, akkor én vagy félreolvastam, vagy nem vagyok elég tájékozott.
(#477) akaido válasza zvaragabor (#476) üzenetére

Félve linkeltem be még az előzőt is, hiszen ha nem jogtiszta a cuccosa, akkor "bukok".
Amúgy meg ha tud rapidshare-ről linket betenni, akkor, bizti talál egy hasonló ***** felfedő progit. 

Bocs, ah netán valaki linkelte már, de azért berakom.
Mágusvizsga a biztonságról teszt.
Érdekes.

Sziasztok!
Kaspersky Antivirus, Comodo túzfal és Spybot összeillenek?

A Kaspersky veszélyesnek ismeri fel a Comodo tűzfalat, pontosabban veszélyesnek ismeri fel cpf.exe-t. A cpf.exe-t add a kivételek listájához és akkor működni fog.
(#481) zvaragabor válasza phare (#480) üzenetére

Új hírek a matousec.com-on, és két új versenyző a leak-tesztben, mind a kettő maximális pontszámot kapott, átvették a vezetést a Comodo, és a Jetico felett.
(#482) h_143570 válasza zvaragabor (#481) üzenetére

Es ami a legszebb, hogy az egyik ingyenes.
SCJP 6
(#483) zvaragabor válasza h_143570 (#482) üzenetére

Pontosan. Új elsőszámú helyezett, de legalább a "FREE" jelző ott van a végén.
(#484) h_143570 válasza zvaragabor (#483) üzenetére

Mondjuk nekem az outpostra eletre szolo licenszem van, de jo tudni, hogy megint rendetlenkedne akkor van kivalto megoldas ami radasul free termek. Minden esetre megnezem a masik ceg termekeit is.
SCJP 6
(#485) zvaragabor válasza h_143570 (#484) üzenetére

Én maradok a Comodo-nál. Ha netán gond akadna vele, akkor azt már kibírom, végülis a hármas Comodo hamarosan kijön. Fórumon azt írták, hogy az is átmegy az összes teszten.
De egyik kisvinyóra lehet fölteszem ezt az online armor-t kíváncsiságból.
(#486) h_143570 válasza zvaragabor (#485) üzenetére

A feature listaja eleg bonek tunik. Remelhetoelg a Comodo is hamarosan csatlakozik 100%os kategoriahoz.
SCJP 6
(#487) zvaragabor válasza h_143570 (#486) üzenetére

Az lenne még szép, ha az ITT található összes tűzfalat letesztelnék Nem kis munka lenne. De biztosan tudják, hogy melyiket érdemes tesztelni. Átnézik a fícsör listát, vagy letöltik, telepítik, és megnézik, hogy mit tud, nem tart sokáig.
(#488) h_143570 válasza zvaragabor (#487) üzenetére

Az a lenyeg, hogy a szakma elfogadta oket mint tesztelo ceget. Szvsz kis eselyes, hogy mindet leteszteljek, de ha nagyobb es imertebb markakat bevizsgaljak az is jo.
SCJP 6
(#489) zvaragabor válasza h_143570 (#488) üzenetére

Nem lenne rossz, ha olyan színvonalas céggé válnának, mint például a VirusBulletin.
(#490) h_143570 válasza zvaragabor (#489) üzenetére

Valoban az tenyleg jo lenne. Remelm egyre tobb rendes termek jon ki a piacra.
SCJP 6
(#491) zvaragabor válasza h_143570 (#490) üzenetére

Bár azért nem fura, hogy egy ingyenes tűzfal, aminek erősen megtépázták a fícsör set-jét, ilyen jó eredményt érjen el?
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Köszi a választ!
A Comodo mellé, végül így inkább az Avira-t tettem fel. Most scannelem vele a gépet és talált ilyet, hogy WORM/Rbot 937984.24. Egyelőre karanténba tettem, de mit csináljak vele?
restore vagy delet from quarantine? és általában mit kezdjek, ha talál vmit? mert eddig automatikus volt az ilyen.
Köszi, ha valaki tud segíteni! 

www.virustotal.com -ra feltolt, hogy kideruljon, hogy teves pozitive volt-e vagy sem.
SCJP 6
(#494) zvaragabor válasza zvaragabor (#491) üzenetére

Bár ezek többnyire webszűrés, adathalászat védelmek, nem sok közük van a szivárgásvédelemhez.
(#495) h_143570 válasza zvaragabor (#494) üzenetére

Sajnos az. Az ember minimum azt varna el, hogy legalabb a kimeno kapcsolatok ellen legyen egy eros vedeleme, illettve a kijatszasra iranyulo megoldasok ellen. Ehelyet kap egy fizetoset amin siman atgazol a kartevok egy jelentos resze. Ha mar nem tudjak se adatbazissal sem heurisztikaval meggatolni a bejutasat, mert sajnos tenyleg nem tudjak, akkor legalabb gatoljak meg a kommunikaciojat, de sajnos ezt sem teszik. Kesz rablas az egesz ipar, meg jo hogy van 1-2 ceg amelyik talan tenyleg komolyan veszi az egeszet.
Egyebkent az OA-nak van egy erdekes featurje, miszerint folyamatosan nyomonkoveti, hogy a kerdeses progi milyen valtoztatasokat eszkozolt a rendszer kritikus reszeiben es egy gombnyomassal kirthatova teszi oket.
[ Szerkesztve ]
SCJP 6

Az Avirának nagyon sok téves pozitív riasztása van, legutóbb a Neurotran 2007 (szövegfordító szoftver) telepítőjét ismerte fel vírusosnak. Most a Kaspersky Internet Security 7.0.0.125-öt használom, de ezzel meg az a baj, hogy rengeteg alkalmazást, legalább 20-at, talál veszélyesnek (riskware: Invader, Hidden data sending), de nincs baj hozzáadtam ezeket az alkalmazásokat (exe-ket) a kivételek listájához, pontosan megjelölve hogy milyen riskware-ról van szó és nem zargat.
Szerintem a Kaspersky az egyik legjobb vírusirtó.

Eloszor is bocsi a kovetkezo csipkelodes miatt: Orulok, hogy megtalaltad a KIS ben az alkalmazas kivetel listat. Bocsi meg 1szer.
Sajnos ez az Avira legnagyobb gyengeje, talan idovel javitjak
Annak, hogy riskwarenek ismeri fel oket azzzal semmi baj sincsen, mivel a legtobb ha tudatosan kerul telepitesre akkor semmi gond sincsen vele. Visszont ha a felhasznalo tudta nelkul kerulnek fel akkor fel lehet hasznalni oket karos tevekenysegre is. En attol kapom az idegrohamot, hogy a realvnc-t nehany spyware megoldas spywarenek ismeri fel, a riskware-t megertenem.
A hiden data sending, azt a megoldast jelenti, hogy a program az interneten kommunikal, de nincse ablak megnyitva hoza. Erre jo pelda a talcara kincsinyitett utorrent.
A KIS tenyleg jo az egyetlen baja a lassu keresesi sebesseg, ami a bellitasoknal bekapcsolhato kulonbozo gyorsitasi lehetosegek bekapcsolasaval orvosolhato.
SCJP 6

Pontosan mit kell bekapcsolni hogy gyorsabb legyen a keresés a KIS7-ben?

A viruskereses parametereknel lesz ha jol emlekszem a kozepso fuleken. Egyesevel kell belolni az osszes keresesi megoldasnal.
Teremeszetesen az elso alkalommal sokaig fog tartani, mig felepiti az adatabazist.
SCJP 6