Gyakorlatilag minden nap letöltök dolgokat, csak az a problémám, hogy nem mindig tudom befelyezni estére. Kéne egy letöltőprogi, amivel a megszakított letöltést tudom folytatni. Melyik a legjobb, ami ingyenes?
Nec arte, nec marte
Gyakorlatilag minden nap letöltök dolgokat, csak az a problémám, hogy nem mindig tudom befelyezni estére. Kéne egy letöltőprogi, amivel a megszakított letöltést tudom folytatni. Melyik a legjobb, ami ingyenes?
Nec arte, nec marte

Flashget
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

DAP
Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
Még egy szavazat a Flashget-nek!
A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

Mindkettó jó szerintem
Minden ellenállás hasztalan!
fleshgetről már hallottam, a másik az még ismeretlen számomra. Az honnan tölthető?
Puki! küld el az ICQ-dat e-mailen!
Nec arte, nec marte

esszel!! 154131398 , kulonben ha a nevemre nyomsz ott van...
Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!

Szintén flashget.
DAP-ról váltottam FG-re némi próbálgatás (GoZilla, stb.) után.
Azóta sem éreztem szükségét, hogy msááal próbálkozzak.
Pl a DAP annó csak indításkor darabolta letöltendő file-t, ha az egyik szál végzett, akkor a maradék szálak folytatták csak a letöltést egy szál meg csak úgy volt.
FlashGet meg menet közben is újra felosztja a letöltendő cuccot, így nincsenek idle szálak.
Azóta már lehet, hogy a DAP is tud ilyesmit...
További előny, hogy az alternatív böngészőkhöz (netscape, opera, mozilla) is van FG plugin (bár nem tökéletes sajnos).
Aki hülye, haljon meg!

Sokfélét kipróbáltam, nekem is a FlashGet jött be a legjobban.
A Szabináét is megoszondod nekem? 
Nec arte, nec marte
A Fleshget az ingyenes?
Nec arte, nec marte
Net Transport
Majdnem annyit tud, mint a FlashGet, magyar nyelven elérhető, teljesen ingyenes és nem kémkedik, mint a FlashGet ![;]](/dl/s/v1.gif)

en is flashget 
http://flashy.blog.hu

Flashget +1
ingyenes > legalábbis az 1.6 az! 

+1 a flasgetnek.
De jó még a getright is.
Én? Én szárnyalnék, de nem hagyják. Opel Calibra forever!

FlashGet
WoW Bloodscalp - Gamling level 60 dwarf warrior & Drianil lvl 60 Night Elf druid
A fleshget at honnan tölthető?
Egyszerre több letöltésvezérlő is lehet egy gépen felinstalálva?
Nec arte, nec marte

Próbáltam már GetRight-ot, GoZilla-t, NetVampire-t, DAP-t, FG-t. Szerintem a Flashget a legjobb. (NetTransport kb. ua.)
Hát igeen, elég jól meggyőztél 

Nec arte, nec marte

Bővebben: link
Igen, lehet egyszerre több.

Én? Én szárnyalnék, de nem hagyják. Opel Calibra forever!

flashget
letoltes.com
egyébként, hogy kell összehozni az operával???
leszedtem valami plugint, de nem jöttem még rá, hogy kéne müködni a dolgnak.
azt szoktam csinálni, hogy nyomok operában egy copy link adresst, majd a flashget-nek nyomok egy ctrl+v -t. erre feljön a letöltő ablak, és minden happy. de egy kicsit macerás 

Használj MyIE2-t. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A Net Transport az honnan tölthető le? Egyébként az ingyenes?
Nec arte, nec marte
Én meg a Mozillával való összehozásra lennék kívácsi 
Btw. a Massdownloader nevű programról tud valaki valamit?
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
Igen, úgy néz ki, hogy a flehget elég jó. Csak még meg kell tanulnom. Kérdés: a letöltés sebességét lehet változtatni?
Nec arte, nec marte

Mozillában nekem működött a klikk figyelés.
A gondom pont az volt, hogy nem lehet kikapcsolni, és az olyan oldalakon, ahol antileech van, nem tudtam letölteni semmit, mert az IE-s megoldással ellentétben, ahol cancel nyomására megpróbálja a sima letöltésvezérlővel leszedni a mozillában nem lép tovább. 
Aki hülye, haljon meg!
Flashget
Total Commander
(Koliban, 100Mbit
bocs..)

Flashget
Back to the field!? www.utv.hu

FlashGet 
Sent from my Windows Phone

Flashget a legjobb!
''Peace Through Superior Firepower'' /FROST - Aliens/

én ReGeT re szavazok, nálam nagyon bejött
nemkellet észrevételi cuccokkal szarakodni, amikor buzi flashget nem akarta észrevenni a letöltést...pff
http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

igazából nekem ez a megoldás is jo, amit leirtam. csak gondoltam, hátha.
más szutykos böngészőt meg nem fogok használni. nagyot kell dobbanti a többi böngésző alkotóinak ahhoz, hogy lemondjak a jo kis operáról.
alitak:
persze hogy lehet szabályozni.
van kézi, auto és no limit-re lehetőség.
egy rózsaszinű visszahajló nyilacskát keress, a banner alatt 
[Szerkesztve]

Ha feltelepítetted a plugint (npfg11.exe), akkor az Operában (7.50) az Eszközök/Beállítások/Fájltípusok menüpontban elvégezheted a szükséges társításokat. Például futtatható állományoknál, videó és hangfájloknál, és még egy csomó más dolognál:
A Szerkesztés gombra kattintva beállíthatod a ''Flashget Click Catcher'' aktválódását a Bővítmények szekcióban, és ennyi az egész.
Ja, és letöltheted a magyar nyelvi fájlt is az Operához, most készült el:
Bővebben: link
Enjoy 
KXProject + FB2K /low latency ASIO /48000Hz SR + Fully Modded Genius HT-7.1 (4 rear units)

kell a francnak a magyaritás. felraktam, aztán azt se tudtam, hogy hol vagyok 
egyébként ez a flashgetes beállitgatás most jut eszembe, hogy az előző winfosnál már megtörtént. most friss a win, és nem ugrott be, hogy hol- hogy kell. bocs, hogy feleslegesen kérdeztem.

szerintem már meggyőztük a srácot. 
na jó +1.
Igeeen. Már sikerült meggyőzni engemet. Már be is izzítottam a cuccot
Egyébként az megtaláltam, hogy kézi, automatic, meg stb, de nem jöttem rá, hogy ez mire jó 
Nec arte, nec marte

Getright sztem a legjobb. Próbáltam Go!Zillát és Flashgetet, meg DAP-ot is, ez utóbbit a getrighttal egyszerre, és töröltem is le őket. egyszerű, és minden funkció megvan benne.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

egyet találhatsz, hogy mire jó.
na jó segitek: ha nem akarod a teljes sávszéled kihasználni, mert mondjuk mást is akarsz tölteni, vagy esetleg van egy másik letölteni való, amit szeretnél mihamarabb a magadénak tudni.
esetleg neten akarsz rádiozni, de a letöltés elszedi a sávszélt. tőle, ezért állandóan megszakad az adás...
Basszus! Én eztet tudom. A kérdés az, hogy hol lehet állítani az értéket
Nec arte, nec marte

Egyértelmű: FlashGet, szvsz ez tud a legtöbbet, és gond nélkül végzi / folytatja egyszerre több fájl töltését is, egyszer kell behangolni, oszt kész

NetPumper!
legalább támogatom az orosz software-ipart 

Én a ReGet Deluxe-ot használom már egy jó ideje. Bővebben: link...