A PCI-E 1X-es foglalatba ilyen kártyát tudsz például rakni: HD 4350
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
superskan
(újonc)
Köszi a segítséget tudod én nem nagyon értek hozzá.
Tehát akkor ezek közül ez a legjobb amit rakhatok bele?
És tudnál írni valamit a risrer kártyáról is?
Hogy van e PCI-E 16X low profilt átalakító fajta,hogy rá tudjam csatlakoztatni a PCI-E 16X 2.0-ás foglalatos kártyámat???
A súlyosan értelmi fogyatékosok,kérem kíméljenek!!!
A riser kártyáról nem sokat tudok, olyat láttam, hogy simán lefűrészeltek egy 16X-os VGA kártya csatlakozójának hátsó részét, a hátsó 15 sávot, hogy beférjen és működött is, de nehogy megcsináld, hacsak valaki nem tud eligazítani a témában, illetve házilag is lehet összeeszkábálni 1x-16x kábelt, de abban meg a Gugli tud segíteni.![]()
[ Szerkesztve ]
(#255) Badman 4ever válasza Badman 4ever (#254) üzenetére
Másik dolog, hogy le kell törni a PCI-E 1x-es sín hátulját és befér a 16X-os kártya is.

superskan
(újonc)
Köszi a segítséget 
A súlyosan értelmi fogyatékosok,kérem kíméljenek!!!

AndrisBoy
(tag)
Igen AGP-s (: viszont low profile =(
!! Motoralkatrészek!! Airbrush Festés!!

AndrisBoy
(tag)
Végülis egy Dell Optiplex GX260-ról lenne szó, szóval sztem a tápja nem egy "hkc" (:
Picit fel akartam túrni a gépet, hogy szeresse a HD filmeket.
Nem ragaszkodom teljes mértékben a low profile hoz, csak férjen bele a maga kis fekvő házába, nem baj ha csak hátlap nélkül, csak birja el a táp,és lebirjam csukni a tetejét (:

AndrisBoy
(tag)
valamint az mennyire gebasz, ha nekem 4x AGP-m van ? 
nem igaz hogy ebbe a ....... semmi sem passzol 
Nekem is 4x-es AGP-m van és HD 3650-et hajtok benne. 4x-es AGP-ben láttam már menni: HD 2400 Pro AGP-t, HD 2600 XT AGP-t, a saját HD 3650 GDDR3 AGP-met, bacsis HD 3850 AGP-jét. Szóval nem akadály, hogy 4x-es a slot.
Az van, hogy néha összeveszik némelyik lapkakészlet pár HD szériás AGP-s VGA-val.
[ Szerkesztve ]

AndrisBoy
(tag)
nekemis szemet szurt a 3650 (:
Igy a HD-t viszi akadásmentesen a géped?
Nem igazán foglalkoztam a HD-s témával, inkább a játékokhoz kellett. De majd kipróbálom, ha rá tudom venni a Media Player Classicot, hogy működjön rajta a hardveres gyorsítás, mert a szinte 0%-os GPU használat nem azt jelzi, hogy a VGA dolgozna videó dekódolás alatt.
Játékok alatt viszont nagyon szuper. 

AndrisBoy
(tag)
KM player-ben tesztelhetnéd
Az szereti hardveres gyorsítást+kép feldolgozást
Mien játékokat próbáltál alatta?
Többek között Crysis, HAWX, ARMA II, Alien Arena 2010, TrackMania Nations Forever, FEAR 2. Mindegyik sokkal jobban dübörög, jobb beállításokkal, mint a 9600 XT-vel. 
Van low profile 4850 (a referenciahűtős), sztem az a legerősebb, 4870 már úgy tudom nincs. De ha csak HD filmre kell, akkor én 3650-3850 vonalra térnék, ha meg kicsi játék is kell, akkor 4670.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus 7 :)
Megberheltem a Media Player Classic-omat eszerint a leírás szerint és gyönyörűen viszi még az 1080p-s videókat is a HD 3650 és a Pentium III-S együtt, a GPU használat 10-15%, a CPU használat 20-30% körül alakul. 

AndrisBoy
(tag)
Játszani nem nagyon szoktam, max nagyon néha egy kis Quake 3 , avagy mohaa (:
HD-ket néznék inkább.

AndrisBoy
(tag)
Nah akkor ennek örülök!! Majdcsak nem jelent gondot a 3,06ghz-es HT Northwood nak sem.
Köszönöm a tesztet 
Akkor sztem 3850 vagy 4670 is megteszi. Én a helyedben 3850 alá már nem mennék.

AndrisBoy
(tag)
énsem mennék (: bár szemezgettem egy 2600XT vel, viszont azért az újabb szériások jobban bejönnek.
5xxx szériában 5450-et találtam ,de sztem elég gyér lehet....

Gercsa
(fanatikus tag)
Nem reklámozni akarok, de létezik ilyen, vagy csak elírás ???
(azért az a borda túl kicsinek tünik)
Sapphire oldalán nem találok ilyesmit.
Gondolom pár embert érdekelhet ez még rajtam kivül
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.

P.Dude
(őstag)
Csősztök
Az XFX geforce gt220-ról mi a véleményetek?
Ez nem ide tartozik, de szerintetek lehet javítani a sebességén?(tuningra gondolok)
Zoll

d@minator
(őstag)
Rossz a kép. Az egy 5450-es. Valójában ez lehet[link]
Azt sztem hagyd, úgyse DX11-ezel azzal
26000-ért max 5670 érné meg szvsz.
[ Szerkesztve ]

AndrisBoy
(tag)
muahhaha ^^ azért nem akarok milliós beruházásokat a kis dell-be (:
marad a 3xxx -4xxx 
Nem is mondtam, csak hogy annyit nem ér meg az a kari.
Szerintem 3850-4670 közül válassz. Én tuti 4670-et vennék.

AndrisBoy
(tag)
Szerintem 4670lesz, remélem találok olyan oldalt, ahol nem 2000FT a posta (erre utálok a legjobban kiadni feleslegesen)
Aki keres, az talál. Egyébként meg utalj.

AndrisBoy
(tag)
Azt szoktam általában, és remélem elküldik szép kis bubis borítékban 500 pézé 

nehezgep
(újonc)
Sziasztok! Egy Emachines EL1600 "büszke" tulajdonosa vagyok. Ezt a masinát vagy el szeretném adni, vagy szeretném bővíteni egy videókártyával. Találtam egy képet, hogy milyen foglalat jöhet számításba: [link]
Ha valaki fel tudna világosítani, hogy milyen videókártyák jöhetnének szóba (természetesen olyan érdekel csak, amit be is lehet szerezni), azt nagyon megköszönném.
sajna ez csak PCI 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
az egyik legerősebb PCI-e LP vga 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

nehezgep
(újonc)
Nem tudom, de hivatalosan nem: [link]
[ Szerkesztve ]
superskan és AndrisBoy
Ti ragaszkodtok a pc házatokhoz csak már kissé elavult vagy ritka és drága ill. gyenge kártyákat tudnátok beépíteni.
Tipp:
Alaplap csere. pl. m-atx akár a mostani int.vga-k és azok fejletségi szintje már lehetővé teszi a HD-s anyagok lejátszását.
Ha még játszani is akartok akkor ott a Pci-e 16x-os csati az alaplapon és nem kell több ezerét riser card-ot vennetek.
Indoklás: Anno én is így tettem egy Hp D530 SFF házába egy Gigabyte GA-MA78GM-S2H rev1.1 -es alaplapot amin csak egy HD3200 int.vga található. Ma már jóval jobbakat is kapni. Ház gyári 185W-os tápjával tökéletesen kielégítette az irodai, filmnézős ill. kevés játék igényemet.
Azt a Pci-e csati fűrészelést vagy csatlakozó hátának kitörését, pedig nehogy má 
Olyan riser card, pedig nincs amelyik 1x =>16x-ossá alakít.
(#265) picur220
Képen lévő kártya egyáltalán nem Low profile!
Ez most a "Milyen vga-t ?" topik? 
,pláne Agp port-hoz és kizárólag Low profile kártyákat fogadó házba.
(#271) Gercsa
Létezni, létezik, de szerintem az egy 5450 és nem 5550-es kártya, ahogy d@minator is írta.
Webshop-ok képei nem minden esetben azonosak a tényleges kinézettel, ezért is szokták oda írni (már aki) , hogy "megjelenés hasonló" , stb.
Amúgy 2010 második negyed évétől lehet hozzájutni a gyártó híreiből kibogarászva.
Nem csak ehhez amit linkeltél 5450 ill írtál 5550-hez, hanem a 5570-hez is, persze még mindig low profile-ról beszélünk..
(#277) AndrisBoy
4670-ből nem nagyon találsz low profile kártyát, de 4650-ből már igen.
, de ez még mindig nem Agp portba való, mint ami neked van az alaplapodon!!!!
(#280) nehezgep
Szerintem add el így vga nélkül. Amit be tudsz tenni az drága is és nincs sok értelme ezzel bajlódni.
(#282) shteer
Szép kártya
, de még mindig, nem kellett senkinek?
Mini-itx topikból toldy tagtárs hívta fel a figyelmet a Ph-s cikk kapcsán az újabb remek kártyára. 

[ Szerkesztve ]
Ismerem ezt a kártyát, egyik számítógépes csákónak is ilyene van, de azt mondta hogy játékra nem nagyon ajánlja.
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★
Biztos, hogy ilyen van neki és nem a nagy testvére ?

x6radio
(kvázi-tag)
Szerintem jó kis kártya, szemezgettem is vele a neten forumokon, teszteket nézegetve legalább 15percig 
Mert ő hájdzs!! - By Obi Ván Bácsi
Hihetetlen.
Van már teszt is a kis Msi-ről!? 

x6radio
(kvázi-tag)
nem tudom, még nem néztem. De ha van akkor linkeld be ide.

Baland07
(újonc)
Sziasztok! Egy kérdésem lenne, már elég elavult a gépem egy MSi KT6 Delta lapon volt egy ddr1-es Nvidia Geforce Fx 5700,ami tönkrement. Agp8x-es a foglalatom, milyen kártyát tehetnék a helyére ami a legjobb teljesítményt hozná??Válaszokat előre is köszi!
Nem igazán, értelek.
Te írtad a két napos hír kapcsán (kártya bejelentése, ezért még forgalomba sincs), hogy nézegetted a teszteket róla. 
Szerintem benézted, mint ch003067 tagtárs.
Szerk: , mert ez nem a Hawk.
(#291) Baland07
Szia!
Nem elkeserítés képen, de manapság Agp portba igen drága egy új vga-t venni és talán nem is kifizetődő. Hirtelen amit találtam neked ez a MSI NX7600GT-TD512 512MB kártya amit talán még árusítanak vagy az apróhirdetésekbe keresgélj.
Amit biztosan kapsz az kisebb teljesítményű, de legalább kapható.
MSI NX6200AX-TD512H 512MB Csodát, ne várj tőle.
Nálad is az a helyzet, hogy ha teheted (még ,ha nem is játékra kell a vga) akkor is javasolt egy alaplap csere, mert a mai integrált videó chipsettek is többet nyújtanak, mint ezek a régi foglalatú videokártyák. Ezért akár az alaplap árából lehet egy jobb alaplapod és nagyobb vga teljesítményed annyiból, mint amit most el kívánsz költeni az új Agp-s videokaridra.
, de ez csak az én véleményem!
Amúgy légyszi fáradj át a megfelelő topikokban pl. Milyen videókártyát? vagy Milyen alaplapot?
[ Szerkesztve ]

dízelracer
(őstag)
Kis segítség kéne. Szükségem lenne egy olcsó és lehetőleg minél halkabb low profile videokártyára (igazából passzív lenne az igazi) amin röccenés mentesen mennek az 1080p filmek. Javaslatok?

scansat
(újonc)
Sziasztok
Az előttem szólónak tudom ajánlani a Sapphire ATI Radeon HD 5450 DDR3 1Gb videokarit....nemrég vettem ugyanezen célból és szuperul viszi a full hd filmeket 24colos monitoron HDMI kábelen. 14 ezer forint.....és nincs rajt venti, tehát htpc-ben hangtalan a filmnézés. Alacsony fogyasztású....
Az én kérdésem is ilyen lenne, hogy most szeretnék egy ennél olcsóbb de Full HD-t még bíró low profil low power videokarit.
A gép egy IBM htpc típusa Lenovo ThinkCentre M52 8215 29U. (1mag,3Ghz,HT)
Az lenne a kérdésem, hogy mivel csak HDMI kábellel tudom az lcd tv-re dugni, olyan kártya kell amin van, aztán alacsony fogyasztású kellene, hogy ne kelljen tápot cserélni. Én a HD 5450 egy olcsóbb változatát néztem ki, ebben csak 512Mb memória van és DDR2-es. Mivel nem nagyon értek hozzá, azt szeretném kérdezni, hogy ez is vinni fogja a Full HD filmeket? És jó lesz a DDR2 vagy inkább a DDR3 kell? Ez ugyanis majd 4ezerrel olcsóbb (apámnak lesz)
Előre is köszi a választ..... az előző videokarit is ti ajánlottátok és nem csalódtam!

HookR
(senior tag)
A HD lejátszási képességet érdemben nem befolyásolja, hogy DDR2, DDR3, vagy GDDR3 memória csücsül-e a nyákon. HD5450-et már 11e-ért kapni újonnan. Ha ennél is olcsóbb kell, akkor HD4350 8e-ért, szintén újonnan. Vagy ugyanezek használtan a hardverapró-ból. Fogyasztás szempontjából kb. ugyanaz a két kártya, csak minimális eltérés van a HD4350 javára (A HD5450 hiába készül 40nm-en a HD4350 55nm-ével szemben, ha a DX11 miatt több tranzisztort tartalmaz).
[ Szerkesztve ]
Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil

scansat
(újonc)
Köszi!

x6radio
(kvázi-tag)
Ne haragudj hogy csak most írok, egyébként valóban benéztem, mert most visszanéztem 2 külön kártyáról beszélünk 
mert én nem pontosan erre gondoltam Msi R5670-PD512 hanem MSI Ati Radeon R5670-PMD1G
utólag is bocs
és igen BENÉZTEM
és akkor MIVAAN? 
Jónak tűnik ez a kártya. 
Hűtési rendszerére kíváncsi lennék mit tud ill. hogy néz ki a burkolat alatt.
Amúgy pont tegnap kerestem a gyártó honlapján, de valahogy átsiklottam felette.