Valaki segítsen. Pontos adatokat kell tudnom....
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Valaki segítsen. Pontos adatokat kell tudnom....

valami dvd másoló guru mondja má meg hogy hogy méretezi be pont akkorára amekkora a borító? van erre progi???

van erre progi, de nemtom mi a neve, meg hol talalhato 
Commodore Plus/4 --- The home computer with built-in professional software

Mivel írod a DVD-t?
Mert pl. a NERO-val lehet ---> Nero Cover Designer.

Nero Cover Designer... A progi szerint 272x183
Aki hülye, haljon meg!

word-be beszúrod a képet és jobb klikk a képen.
kép beállítása vagy valami ilyesmi, ott mérte és beírod.
van két rublika, azok ne legyenek kipipálva.

Nero-val, de nem akarok ilyen designer progikat használni, egyszerüen leszedem netröl a képet és beméretezem, majd kinyomtatom...

ezeket a méreteket használtam eddig.... nyomtattam majdnem 30 borítót, mind szar lett tul kicsik, szélességre is meg hosszra is...

Az lehetetlen.
akkor mérd le a tokot, amibe rakod, mert lehet nem mindegyik ugyan akkora.

Pedig az övé még nagyobb mint az enyém. Nálad van valami gond.
Szerk:
Ööööö, ez egy kicsit félreérthető... 
Szóval az őáltala mondott borítóméretek nagyobbak mint amit én írtam...
[Szerkesztve]
Aki hülye, haljon meg!

minek a szarakodás???
minek a méretezés???
Coverxp oszt hali... Van olyan verziója is amit nemkell regisztrálni!!!
Bármekkora lehet a kép vazzeg akkor is kinyomtatja rendesen...
ilyen progik nélkül szarabb az élet
szvsz
www.akciofigura.hu (FOV - Dragon - DID - Hot Toys - 3R)

Akkor egyszerűen méretezd be wordbe, ahogy kriss mondta.
A legegyszerűbb megoldás, és ''látod'' is a papíron hogy mekkora.
Van saját életem...

Adobe Photoshop-ban csinálsz neki egy sablont...és aztán lehet szerkezteni,optimalizálni....
Ha vannak atomok, és mód kinálkozik, molekulák is lesznek; és ha a molekulák nedves, meleg helyen tanyáznak, elõbb-utóbb lesz belõlük elefánt is.

Megvan a hiba.... BEállítottam a jó méreteket és nyomtatáskor már nem azokkal a méretekkel került a lapra a borító.
Az ok az hogy be volt pipálva egy olyan opció hogy a margóhoz képest méretezze át a képet...
Most jól nyomtat...csak az a szörnyü hogy a fél tintapatront elpazaroltam...(hp deskjet 930c)

Azt csináltam hogy rajzoltam egy téglalapot amit elláttam a borító méreteivel, kinyomtattam és lemértem tolómérövel... és nem az a méret lett amit megadtam...
Srácok őszintén. Nem ismeritek a Nero-t? Telepíti magával a Cover Designer progit is. 
Fotóbolt-al megcsináljátok a képet és Cover Designer-el a borító méretére igazitjátok és készen is vagytok.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

MultiCoverPrint ezt a progit nézd meg ,ez kell neked

de ismerem.... csak ahol dolgozom nem lehet a gépekre össze vissza telepítgetni, ezért a legnaturálisabb dologra van szükségem
Hát elolvastam mit össze nem szenvedtek, world + nero 
Most nemazért de ACDSEE-ben a leg egyszerübb...
Simán megnyitod képet és a nyomtatás beállításainál mindent pengén be lehet állítani. Kb. 10mp az egész...
Ráadásul 1x kell csak beállítani, (autómatikusan menti beállításokat) utánna meg megmondod neki, hogy sorozatnyomtatást kérsz.
(autómatikusan sorban megnyitja a mappában található képeket és nyomtatja)
[Szerkesztve]
"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "

Nézted a dátumot
szerintem már megoldották 
[Szerkesztve]
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

Hát a Nero Cover designer-el lehet szenvedni rendesen, mire a borító élére szöveget tud az ember írni, de megoldható a dolog..
Ellenben az UndercoverXP nagyon király, csak ajánlani tudom, mindenkinek.
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Miér kell szenvedni? Szöveget megír -> kijelöl -> elforgat -> odahelyez
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali

CoverXP progit tudom ajánlani,abban beállítod mit akarsz nyomtatni CD,DVD,VHS képet megadod neki és kész!

Hát most már nekem is rutinból megy, de mire erre rájöttem...
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Hali Azt áruljátok el, honnan tudom letölteni magát a DVD borítót ?

http://www.cdcovers.cc/covers.php
utána be coverxp be ,az automatikusan beméretezi és lehet nyomtatni.
''Fa*kabát, mr. fa*kabát, rendőrnek szült meg a jó anyád...kiváncsi lennék,miért ez a neved??''

Bővebben: link
Most vmiért nem megy, de elég jó oldal
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.