De ugorhatna 
Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
De ugorhatna 
Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...
(#202) runner 125 válasza fekeandras (#200) üzenetére

..a gyökér, sisak nélkül...
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
miért ne fogdossuk az áramszedő kábelt (nincs benne vér vagy hasonló 18+) [link]
iPhone 4S

Vadbarom, egy hülyével kevesebb.
"Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning." /Albert Einstein/
hejj épp eszek 
amuyg h h 2x vágott ? na ez azt áttsült!
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

Ez kemény...
Hát lehet 2x ért hozzá... egyszer amikor megcsapta.. ellökte magától, aztán ahogy dőlt el rá dőlt még egyszer.. vagy nem tom. 
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
[link] ha volt szorri
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Hasonlót linkelt vki, de ő jól nyomják ők is. 
Ha minden igaz akkor az egyikük a videóban kaszkadőr volt a yamakasi-ban. Aztán lehet hogy csak pletyka. 
Közbe dobok egy klasszikus Ken Block videót: [link] nagyon tud a srác vezetni
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Ezt viszont már krva sokszor linkelték.
.de attól függetlenül még mindig jó. 
félre
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S
És hol a videó? 

www.gerincnyujtoterapia.hu
Ez nagyon nagy ha télleg 41 óra volt
[ Szerkesztve ]
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708

BUDAPEST melyik európai ország fővárosa?

[ Szerkesztve ]
„ Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát! ” Blöff

Europára pedig azt mondja hogy azt hitte az egy ország 

Ezt a szösszentőt nem az eszéért szeretjük. 
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Ahogy Hofi mondaná: "szüzmáriaédesanyám..."
Ez még durvább mint a Hilton csaj.

Az nem lett volna ennyire kis hupli maradjunk annyiban 
"Balzsam?! Megharaphatja! Dobjátok a vájúba!" /Monty Python/ || Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni. || Power Metal Blog: http://href.hu/x/ce8g
Nagyon érdekes. Train vs Tornado. Ilyet még nem láttam, vagyis most már igen.

Sok esélye nem volt a vonatnak.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Úhh bazz, de kemény... 

Hijj ez igen! Még jó hogy nem személyvonat volt.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

Szerencsétlen srác. [link] 
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

Nekem valamiért nem játssza le a videót, de nyugodjon békében!

Ja, mintha eltávolították volna. No, ez van. 
(#234) runner 125 válasza fekeandras (#232) üzenetére

....lolcsi, ezeken régen nagyot szakadtam, Villlám Gézáék csináltak sok átverést/hasonló telefonokat. 
[crazy-russian-teens-ride-underneath-train]

Lehet saját orvostani tudatlanságomból kifolyólag de megdöbbenve szembesültem pár napja azzal, hogy az üvegcsont betegség nem csak a filmeken létezik. A sebezhetetlen című Bruce Willis-es filmben volt erről szó, de akkor így nem gondoltam bele, hogy ez létezik is, valós valami.
Itt az oldalon egy video egy magyar kislányról egyszerűen megdöbbentő... járni nem tud, ugyanúgy törnek akár egy tüsszentéstől a csontjai mint a filmben volt
Nagyon sajnálom szegényt
és a videót végignézve ő már a második magyar gyermek aki ezt kapta az élettől 
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ---------------------------------------- -------------------------------------------------- én meg téged -------------------------------------------------
és ha az arcukba ömlik a trutyi? bevállalták? 
~ Arcana ~
megérdemlik XD
Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

Ennek azt nem kell hókotró. 

Most óvatosan leteszem a gépet...

Hát tényleg nem semmi hülye lehetett... 
facebook.com/SzeretekMozizni
Alkesz utitárs
Biztos, hogy a részegeknek külön védőszentjük van.
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Hm. [link]