A témát azért nyitottam, mert a poénos videókhoz mégsem való és van nagyon sok hasonló.
Remélem marad, ha nem nem 
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ
A témát azért nyitottam, mert a poénos videókhoz mégsem való és van nagyon sok hasonló.
Remélem marad, ha nem nem 
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ
Én ezen hidaltam le:[link]
Mondjuk itt semmi ügyesség nincs, csak istenbüntető hülyeség és képtelenül nagy szerencse.

Itt van mégegy.Nem tudom láttátok-e de nem gyenge 
SystemRoot multkor haverrla látunk 1 hasonlot a gyerek simán átzugott a piroson 
[ Szerkesztve ]

Ez nagyon tetszik
A végén már azon röhögtem hogy hogyan rögögnek szegény nőn.

Hát vannak marhák!
Szétkapta mint hülye gyerek a reklámszatyrot.
A pilóta bácsi egy MD-500-as helikopterrel, és egy őrült villanyszerelővel magasfeszültségű távvezetéket ellenőriz.
A méltán híres helikopter baleset!
----
A hozzaszolasaidat osszevontam, ez a masodik figyelmeztetesed hozzaszolasharacsolasert.
[ Módosította: yetike ]

Zimány Linda paródia by: Balázs,Jani
durva a fegyver sztem min .50 lőszer van benn 
elég sokkolo videó
miért ne vezess...igy ugy amugy

Jackson 5 - Blame it on the Boogie

Ez tiszta MGS4
Luxushajó: [link]
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
subaru test
nézd meg
nagyon ott van!
[ Szerkesztve ]

2000. szept. 11
[link]
Több mint fél órás a videó! Elképesztő!
üdv
''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)
ez durva volt 
nem nagyon értem a dolgot le7 csak az angol tudásom hiányossága 
ha elmondanád mi történik pontosan azonkivül amit látok

A Mentos és kóla együtt ilyet hatást eredményez.
Ugyanilyen folyamat játszódott le a gyerekben .. 
[ Szerkesztve ]

Ehhez mit lehet hozzáfűzni, ha csak a fele igaz akkor is .........
készen vagyok

A gödrök szabálya: ha már benne vagy egyben, hagyd abba az ásást!

Természetesen 2001- ről van szó, késő volt már mikor postoltam.
Többször is megnéztem, félelmetes.
''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)

BMW amely nincs az agyáig felhúzva, de nagyon szépen szól.Ja és persze ügyes sofőr vezeti.

[link]
Jaj Istenem de jót röhögtem 

[link]
Kutyatámadás (szegény cápa)

Kamov-26-os mezőgazdasági célokra (is) használt helikopter indítása. Környezetvédők léci ezt a videót ne nézzétek meg...

[link]
A 4-es metró lehetne ilyen hangulatú majd..

[link]
Egy kis profi robot-dance

Vicces reklám nagy fingással!

Ennek a videónak van egy előtörténete. Ez a 2 fickó egy lakásban nevelte ezt az oroszlánt, amikor még tényleg csak kiscica volt. Aztán persze mondták nekik, hogy ejnye-bejnye, ezt így nem szabad. Elvitték tőlük a cicust. Ha jól emlékszem 2 évvel később úgy döntöttek, hogy megkeresik őt. Amikor odaértek a gondozók a lelkükre kötötték, hogy csak óvatosan, hiszen 2 év hosszú idő, és nem valószínű, hogy az oroszlán emlékszik rájuk. És láss csodát... 
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"