De ugorhatna 
CSX CEC 2x1GB 1066Mhz eladó, írj PÜ-t.
De ugorhatna 
CSX CEC 2x1GB 1066Mhz eladó, írj PÜ-t.
(#202) runner 125 válasza fekeandras (#200) üzenetére

..a gyökér, sisak nélkül...
A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm! ● www.maxirobogok.hu ● Szombathelyen DVD+CD ,stb eladó!

miért ne fogdossuk az áramszedő kábelt (nincs benne vér vagy hasonló 18+) [link]
"hát, ha az őszíinte vélemyényemre vagy kíváncsi, azt mondom, menj a picsába! " - DrugsBunny

Vadbarom, egy hülyével kevesebb.
Rosszabbul nyomok, mint 4 éve. :-D
hejj épp eszek 
amuyg h h 2x vágott ? na ez azt áttsült!
ღ Jean, rúgja be a motort! - Már berúgtam, uram. Ott van az árokban. ღ A tanulás nem tenger, hogy elmerüljünk benne. ღ Lada VFTS 4ever: "én is így vezetek majd, jobb lábam a gázon, bal meg a jobbon :D ღ

Ez kemény...
Hát lehet 2x ért hozzá... egyszer amikor megcsapta.. ellökte magától, aztán ahogy dőlt el rá dőlt még egyszer.. vagy nem tom. 
A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm! ● www.maxirobogok.hu ● Szombathelyen DVD+CD ,stb eladó!
[link] ha volt szorri
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Hasonlót linkelt vki, de ő jól nyomják ők is. 
Ha minden igaz akkor az egyikük a videóban kaszkadőr volt a yamakasi-ban. Aztán lehet hogy csak pletyka. 
Közbe dobok egy klasszikus Ken Block videót: [link] nagyon tud a srác vezetni
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Ezt viszont már krva sokszor linkelték.
.de attól függetlenül még mindig jó. 

félre
[ Szerkesztve ]
"hát, ha az őszíinte vélemyényemre vagy kíváncsi, azt mondom, menj a picsába! " - DrugsBunny
És hol a videó? 

► www.fájaderekam.hu ◄ Bort, Bluest, békességet!
Ez nagyon nagy ha télleg 41 óra volt
[ Szerkesztve ]
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708

BUDAPEST melyik európai ország fővárosa?

[ Szerkesztve ]
" Nylon zacskókat viszel haza,benne instant életet halmaza, kirakod, megsütöd, megeszed, élvezed. Micsoda pop az életed! "

Europára pedig azt mondja hogy azt hitte az egy ország 

Ezt a szösszentőt nem az eszéért szeretjük. 
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

Ahogy Hofi mondaná: "szüzmáriaédesanyám..."
Ez még durvább mint a Hilton csaj.

Az nem lett volna ennyire kis hupli maradjunk annyiban 
"Balzsam?! Megharaphatja! Dobjátok a vájúba!" /Monty Python/ || Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni.
Nagyon érdekes. Train vs Tornado. Ilyet még nem láttam, vagyis most már igen.

Sok esélye nem volt a vonatnak.
Minőségi olcsó parfümük itt "http://hardverapro.hu/apro/elado_minosegi_markas_parfumuk_fm_illetve_kiegeszi/friss.html"

Úhh bazz, de kemény... 

Hijj ez igen! Még jó hogy nem személyvonat volt.
Hello IT. Have you tried turning it off and on again?

Szerencsétlen srác. [link] 
ღ Jean, rúgja be a motort! - Már berúgtam, uram. Ott van az árokban. ღ A tanulás nem tenger, hogy elmerüljünk benne. ღ Lada VFTS 4ever: "én is így vezetek majd, jobb lábam a gázon, bal meg a jobbon :D ღ

Nekem valamiért nem játssza le a videót, de nyugodjon békében!

Ja, mintha eltávolították volna. No, ez van. 
(#234) runner 125 válasza fekeandras (#232) üzenetére

....lolcsi, ezeken régen nagyot szakadtam, Villlám Gézáék csináltak sok átverést/hasonló telefonokat. 
[crazy-russian-teens-ride-underneath-train]

Lehet saját orvostani tudatlanságomból kifolyólag de megdöbbenve szembesültem pár napja azzal, hogy az üvegcsont betegség nem csak a filmeken létezik. A sebezhetetlen című Bruce Willis-es filmben volt erről szó, de akkor így nem gondoltam bele, hogy ez létezik is, valós valami.
Itt az oldalon egy video egy magyar kislányról egyszerűen megdöbbentő... járni nem tud, ugyanúgy törnek akár egy tüsszentéstől a csontjai mint a filmben volt
Nagyon sajnálom szegényt
és a videót végignézve ő már a második magyar gyermek aki ezt kapta az élettől 
---------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ---------------------------------- <<<Genetikánk tölti meg a puskát, de az életmódunk húzza meg a ravaszt>>>
és ha az arcukba ömlik a trutyi? bevállalták? 
~ Denon AVR-1910, Denon DVD-1940, Samsung LE46A551, PolkAudio TSi500 CS10 TSi100 ~
megérdemlik XD
Ingyenblog.hu - Nyiss Te is egy Blogot!

Ennek azt nem kell hókotró. 

Most óvatosan leteszem a gépet...

Hát tényleg nem semmi hülye lehetett... 
| 25°06'33.47"N | 77°08'36.29"W | & | 24°40'14.95"N | 76°48'38.31"W |
Alkesz utitárs
Biztos, hogy a részegeknek külön védőszentjük van.
Nem a géppel akarok játszani, hanem a gépen! Jobban élünk mint 4 év múlva
Hm. [link]
[link] Leesett az állam. 

Ez de jó! Tök könnyűnek tűnik, pedig tuti nem az. 
Hello IT. Have you tried turning it off and on again?
hát meg 1 kis hiba aztán elég fájdalmas le7, pl amire felál azt megtérdelni :I vagy ilyesmi, de kiprobálnám

Ez is hamar szervdonor lesz, vagy mar az is lett kozben. 
Egyszer megfejeltem Chuck Norris-t...
amuyg azt hittem 1:10 nl vége elsza videonak :I

nalam is ez volt a vegso pont, amikor azt mondtam, ez nem normalis es nem is volt az.
(nem is lesz) 
[ Szerkesztve ]
Egyszer megfejeltem Chuck Norris-t...
OFFICIAL WORLD RECORD GUITAR SPEED