Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 2

(#51) v_tomy

v_tomy
(fanatikus tag)

Új képek! Főszerepben: Thane
1 2 3
Ráadásként kaptunk egy borítótervet is.

[ Szerkesztve ]

"Attól tartok paraszt vala téged átal vetettek az bizony palánkon"

(#52) Ari18 válasza v_tomy (#51) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Az a borító nagyon gyenge lett. :(

(#53) XuChi válasza Ari18 (#50) üzenetére

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát akkor eléggé morcos leszek ha nem így lesz. Akkor inkább legyen 10 bolygó a 30 helyett de azok be is járhatóak legyenek. Mert a rányomok azt olvashatok róla 5 sort dolog eléggé gáz 2009-2010 idején.

(#54) Ari18 válasza XuChi (#53) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Idejük lenne rá az biztos. De,annyi bolygó lesz benne, hogy tuti nem csinálják meg. Nekem elég lenne, ha már a mellékküldetéseket változatosabbá tennék. Szép álom :O

(#55) T.Peter

T.Peter
(senior tag)

(#56) T.Peter válasza T.Peter (#55) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Ez a club nagyon durva. Az EA-s Press Conference-en lévő Bioware-es bemutatón mutatták ezt a concept art-os is, és ez is nagyon jó, remélem megtalálható lesz a játékban ez a helyszín.

[ Szerkesztve ]

(#57) XuChi válasza T.Peter (#56) üzenetére

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Kicsit Blade Runner utánérzésem van :D

(#58) T.Peter

T.Peter
(senior tag)

Némi friss infó. Vistaboy, örülj. :DD Nem akarják elhalasztani a pc-s verziót.

(#59) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

viszont a mellékküldetések sokkal részletesebb kidolgozottsága.....
Ez hiányzott az első részből. Ennek nagyon örülök :B

(#60) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ME2 Hands-on Preview.

/Alapfoku angoltudas nem hatrany/.

Hold the line!

(#61) Rossi

Rossi
(őstag)

Üdv!

Nem nagyon pörög a topic srácok. Pedig most jött ki egy HD intro. Én nagyon várom január 26-ot, elő is szedtem az első részt és addig még kijátszom egyszer, hogy képben legyek. Trailerek alapján vizuálisan odavágós lesz, viszont egy-két dolog aggaszt:
- Nincs végtelen ammo, fogynak a töltények.
- Bármilyen fegyvert, páncélt magadra rakhatsz.

Utóbbit úgy kell értelmezni, hogy adeptusként is lehetek profi mesterlövész nehéz páncéllal?

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#62) jahrn válasza Rossi (#61) üzenetére

jahrn
(senior tag)

Nem.
Elvileg nem lessz kulon konnyu/kozepes/nehez pancelzat (ezt sajnalom nagyon)
Es minden kaszt csak 2 fegyverosztalyt hasznalhat+nehezfegyver, a tobbit nem is cipelheti - ami ertheto (sniperkedni csak az infiltrator tud majd. Mondjuk a video alapjan nem csak az elso reszben volt ubertap az infiltrator hanem most is az lessz) . Eggyetlen kivetel a Soldier, ami minden letezo gyilkoloeszkozt megkap (az LMG sokak kedvence lessz^^).

Az eggyik dev vmi olyat elejtett h itt is lessz lehetoseg bizonyos kasztodon kivuli fegyverek megtanulasara.

Amugy szerintem jott tett a jateknak h van loszer. Azert az ME 1 vegen mar tulzas volt h 24/7ben lohettel az AR-rel felmelegedes nelkul

(#63) Rossi válasza jahrn (#62) üzenetére

Rossi
(őstag)

Kösz az infókat.

Azt esetleg tudod, hogy mi van akkor, ha Adeptus mentést viszek át az egyből, mondjuk kimaxolva. Válthatok kasztot, és akkor bukom a skilleket?

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#64) jahrn válasza Rossi (#63) üzenetére

jahrn
(senior tag)

Megvaltoznak a talentek es a fejlodesi rendszer is (max lvl 30, kasztonkent 6 skill lessz ) szal mindenkepp bukod az ME 1 skilleket.

(#65) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Arról már van valami info, hogy gyűjtőit érdemes-e venni? Vagy legalább hogy felirat lesz-e? Cd galaxisnál még nem tudják. Vagy lesz-e valami értelmes extra?

(#66) jahrn válasza Drizzt (#65) üzenetére

jahrn
(senior tag)

Az 576 shop szerint ezek lesznek hozza:

-Dark Horse képregény
-Keménykötésű könyv
-Bónusz DVD (videók és zeneszámok)
-Extra játékon belüli páncélzat
-Hozzáférés interjúkhoz, tartalmakhoz és frissítésekhez

(#68) Rossi

Rossi
(őstag)

Végigvittem az 1-et, és felmerült egy kérdésem. Az utolsó mentés még Saren halála előtti, ez nem fog gondot jelenteni? Illetve a legvégén választhatunk kit javaslunk a Tanácsba. Ez a döntésünk nem lényeges?

[ Szerkesztve ]

(#69) jahrn válasza Rossi (#68) üzenetére

jahrn
(senior tag)

Azt egyszeru megnezni h at tudsz-e vinni egy mentest a masodik reszbe.
New Game->Select Existing ID (vagy mi az opcio neve). Amelyik karaktereket ott felsorolja azokat tudod tovabbvinni.

(#70) Drizzt válasza jahrn (#66) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon érdekes, hogy 576.hu-n 12e a sima, s 11e a gyűjtői. :D

(#71) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Most már biztosan magyar felirattal jelenik meg a gyűjtői is. :))

(#72) Rossi

Rossi
(őstag)

Bő 1 hét a megjelenésig, és pang a fórum... :(

(#73) Lui04 válasza Rossi (#72) üzenetére

Lui04
(tag)

Biztos mindenki az első részt tolja, hogy legyen mentése :)

(#74) Vistaboy válasza Ari18 (#71) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez jó hír, röppent is az előrendelés. :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#75) jer1cho válasza Rossi (#72) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyébként én is pont a 1-őt tolom, de mit lehetne írni? Kb. 2 óránként van hír a Gamepod-on, és még senki nem játszott a játékkal. MIt írjunk, hogy mennyire várom, meg, hogy már csak kicsit több, mint 1 hét? :D Ezen ne múljon:

Alig várom már a játékot, alig több, mint 1 hét és megjelenik.

(#76) Rossi válasza jer1cho (#75) üzenetére

Rossi
(őstag)

Erre gondoltam. :))

(#77) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Mass Effect 2: Importing Shepard Karakter importálás menete.

Rossi

Csak a Te kedvedért: Hú nagyon várom, már csak 1 hét :D

(#78) jer1cho válasza Ari18 (#77) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdekes és egyszerű. Arra azért nagyon kiíváncsi leszek, hogy mennyivel is jár jobban az, aki végignyomta az elsőt. Mert a "kapok egy kis pénzt" nem volt túl meggyőző.

(#79) Ari18 válasza jer1cho (#78) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem már az is bőven elég, hogy az ME1-ben hozott döntéseim kihatással lesznek a kettőre. Skillek tuti nem jönnek át. Szerintem volt erről egy cikk, hogy mivel kap többet az aki végignyomta az 1-et.

(#80) jer1cho válasza Ari18 (#79) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Volt, és ott pont azt írták, hogy lényegében csak lóvét kapsz. Mondjuk igen, a "történet" meg a kinézet a lényeg. Valahogy jobban átélhető a folytatás, ha ugyan azt az arcot nézed.

(#81) Ari18 válasza jer1cho (#80) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Remélem nem az első rész végén lévő pénzünket kapjuk meg, mert akkor nem sok értelme lesz a kereskedelemnek.

(#82) jer1cho válasza Ari18 (#81) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha jól emlékszem attól függően hányadik szinten végeztél, úgy kapsz lóvét.

(#83) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A CDGalaxis honlapjáról:

Mass Effect 2 tudnivalók:

A játék gyűjtői kiadásának PC változata a jelenlegi adatok alapján előjegyzésben elkelt. :Y
Az eddigi információink alapján PC-re a normál kiadás és a gyűjtői kiadás is magyar feliratos lesz.

A gyűjtői kiadás minden más tartalma, kézikönyv is, várhatóan angol nyelven lesz.

(#84) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az 576 oldalán azt írják a CE csak február 5-én érkezik, viszont most 10K.

[ Szerkesztve ]

(#85) Rossi válasza Ari18 (#77) üzenetére

Rossi
(őstag)

Jó kis videó, erre már kíváncsi voltam egy ideje.

:R :R :R

Én is, én is!

[ Szerkesztve ]

(#86) thomboy válasza jer1cho (#84) üzenetére

thomboy
(tag)

Inkább jönne drágábban, de időben... ;]

Mellesleg nem azt írták, hogy elkelt előjegyzésben, most mégis lehet rá rendelést leadni vagy az üzletek külön-külön forrásból szerzik be?

Más: a Bioware magyar honlapján - mert ilyen is van - nem állnak a helyzet magaslatán, remélem nem az oldal fordítói készítették a honosítást... "...lessz..."

| Trance 4ever |

(#87) jer1cho válasza thomboy (#86) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A CDGalaxis oldalán ki van írva, hogy az, hogy most megendeled, nem ér semmit. A dolog úgy néz ki, hogy amikor a boltokba kerül - ha előrendelted náluk - kapsz egy e-mailt, hogy megjött a játék, és, hogy igényt tartasz-e rá. Ha arra válaszoltál, akkor van előrendelve. De egyébként már nem előrendelhető a Galaxisban, leszedték a webshopból...

Gondolom ez úgy néz ki, hogy tudják, hogy pl. 500 db fog jönni, de már most megjött az 500 előrendelés. De nem biztos, hogy mindenki áteszi...ahogy én sem, pedig én is előrendeltem, de ott 12K elvileg, az 576-ban meg kirakták 10K-ért ma. Persze, hogy én is előreneltem inkább ott is. 2K, az 2K. Tehát megjelenés napján én húzok az 576-ba, és megveszem inkább 10K-ért.

[ Szerkesztve ]

(#88) thomboy válasza jer1cho (#87) üzenetére

thomboy
(tag)

Én még 10 999-es áron rendeltem 576-ban, de csak nem fogják nekem többért adni, ha más olcsóbban rendelte elő. -_-

Február 5, olyan távolinak hangzik... :O
Utoljára kb. A Sith-ek bosszúja premiere előtt kattogtam ennyire, hiába a scifi az scifi. :)

Addig is feldobom az ME1-et és beizzítom a mentéseket hozzá.

Márciusban meg jön a magyar Fallout 3 GOTY elvileg 8k-ért. Egyetemistáknak miért nem adnak kedvezményt mint a Windózból? :DDD

[ Szerkesztve ]

| Trance 4ever |

(#89) Rage47 válasza thomboy (#88) üzenetére

Rage47
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

mert még több bukás lenne? :D

(#90) jer1cho válasza thomboy (#88) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én még csak most nyomom az 1-t. És még a Dragon Age-en sem vagyok túl. Csak azért veszem meg most a ME2-t. hogy legyen CE-m... :D

Fallout 3 GOTY előrendelve, azért árulom az enyémet (angol).

(#92) v_tomy válasza jer1cho (#84) üzenetére

v_tomy
(fanatikus tag)

Február 5? Na ne már... Addig nem bírok várni. Most néztem meg a launch trailer-t, de ez csak olaj volt a tűzre.

[ Szerkesztve ]

(#93) Ari18 válasza v_tomy (#92) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

A sima verzió 29.-én jön, csak a CE késik.

(#94) v_tomy válasza Ari18 (#93) üzenetére

v_tomy
(fanatikus tag)

De én pont a CE-t rendeltem elő...

(#95) jer1cho válasza v_tomy (#94) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Dragon Age-el is így volt... :K

(#96) csaabz válasza Rage47 (#89) üzenetére

csaabz
(senior tag)

Pontosan! :D

En pl. statisztika vizsgak idejen rendszeresen San Andreas-al jatszottam. Mar szinte hagyomannya valt... :)

World of Tanks - Forza 4

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.