Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 2

(#401) SzalaiG válasza WonderCSabo (#398) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Mi az a paragon?

"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

(#402) Haart válasza SzalaiG (#401) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

A jó oldal :D Nem a sötét ;] A renegade ellentéte.

(#403) tiv83us válasza Rossi (#400) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor a hiba az on keszulekeben van ;] /Vegyel Xbox-ot, azon kenyelmes es gyors :K/

#401: Az, hogy jofej vagy. Renegeda meg az ellenkezoje ertelemszeruen.

Hold the line!

(#404) SzalaiG válasza Haart (#402) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Az meg mire jó? ;]

Jól gondolom, h ha általában három válasz van akkor a felső a jó (paragon), a középső semleges és az alsó a gonosz(renegade)? :U

(#405) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen, de ahogy egyre több paragon ill. renegade pontot szerzel, úgy lehetőség nyílik újabb paragon ill. renegade beszélgetésopciókra.

SPOILER!

Nah, megint végigvittem, de Jack így is meghalt, mert sehogy sem tudtam loyallé tenni, miután összeveszett Mirandával. Persze Mirandának adtam igazat, sajna paragon opció még nem volt, így Jack szóba sem állt velem.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#406) Sider válasza athomi (#387) üzenetére

Sider
(lelkes újonc)

Köszi szépen! :R

(#407) dunc válasza tiv83us (#403) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jah te x en nyomod.....sajna ott nincs Magyar felírat!? Vagy van? Sniperrel ,hogy boldogulsz gamepaddal,és úgy álltalában a célzással?

(#408) Nordic

Nordic
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv

Én is elkezdtem a játékot. Az első rész tetszett, de azt hiszem a 2. simán veri. Valami eszméletlen jó ötleteket vitt bele a Bioware. A hackelés, ajtók feltörése, bolygók farmolása, kutatás, nagyon hangulatos. Egy valami nem tetszik csak....

Hova lett a klasszikus inventory-s, kis gyűjtögetés ami az első részben volt? Sajnos a fejlődés is igencsak le van egyszerűsítve(az első részhez képest), és így hogy nincs inventory, még a társaid cuccait se tudod módosítani(csak a fegyvereket), ezen a téren igencsak legyengült. Sajnálom h a casual gamerek miatt butítják a játékot, mert ha így haladnak a 3. rész már semmilyen RPG-hajlamot em fog viselni.

"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

(#409) tiv83us válasza dunc (#407) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem tudom van-e magyar felirat, felirat nelkul jatszom, csak zavarna.
Jol megy a celzas, mar megszoktam par ev alatt :K

Hold the line!

(#410) Szasinka válasza Nordic (#408) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Hát ez engem is igencsak zavar. Nagyon leegyszerűsítették a karakter fejlődést. Az inventory-t meg nem értem miért kellett teljesen kivenni. A fegyverekről meg semmi számszerű adatod nincs, a számozásból meg a leírásból kell kiötölni, hogy melyik a jobb. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy alig van fegyver... az egyhez képest drámaian kevés, nagyon nagy fekete pont.
SPOLIER vagy mi fene
Sikerült végig vinnem és nem halt meg senki már elsőre, nem tudom mi határozza meg pontosan, de ha megcsinálsz minden fontosat és a megfelelő embereket választod (Mirandát vezetőnek stb.) akkor nem lehet elrontani. Igazából nem értem, hogy miért nem sikerült viszonylag sokaknak. A végén az a reaper nagyon komoly volt, de a magyar fordítása az életerő skálán... kaszás-ember lárva... nekem a medve-disznó ember jutott eszembe, úgy röhögtem rajta, hogy pár percig el se találtam :)
Másik vicces dolog mikor Légió navigál az eretnek Geth bázisra és Joker robot mozgással figurázza, majdnem besz@rtam :D

/''Mindenki hazudik!!!!''/

(#411) SzalaiG válasza WonderCSabo (#405) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Akkor melyik a jobb a példakép vagy a renegát pontok gyűjtése?

(#412) dunc válasza SzalaiG (#411) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyforma mindegyiknek van előnye,hátránya is.

(#413) JSaN

JSaN
(őstag)

Kapot már valaki barmi ertesitot, emailt a collectors editional kapcsolatban?

Mar nagyon frusztral ez a varakozas, hogy kozben itt mar mindenki tolja. Végén mar letoltom en is a csunyaverziot, dragon agenal is eljatszottak ezt a hibat.

Life goes on...

(#414) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azokat kérdezném, akik már megvették az alap verziót magyarul:
Be lehet valahogy állítani hogy ANGOL legyen a felirat? Ahogy itt olvastam, hogy milyen a magyar fordítás, inkább maradék az eredeti mellett... :U

(#415) JSaN válasza PowerBuldog (#414) üzenetére

JSaN
(őstag)

Nem lehet, magyar, cseh, lengyel van csak benne.
De ha kulon letoltod hozza az angolt akkor ki cserelheteda fajlokat.

Life goes on...

(#416) janos666 válasza tiv83us (#377) üzenetére

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De a felvonón legalább dumálgattak, szerettem őket hallgatni. :K
De ez most más, nekem is nagyon lassan tölti vissza olyankor is, ha egymás után nyomok egy quicksave-quickload-ot, tovább mint ameddig a komplett első rész töltött bármikor, és legalább addig tart egy quicload ugyan arra a pályára, mint átmenni egy másik helyszínre, és mindegyik több, mint amit úgy általában az UE3-as játékok produkálnak, a DAO is sokkal gyorsabban betöltött. (3,6Ghz-es quad, 4Gb RAM, 1Gb VRAM, win7 x64, ezzel nem szabadna cigarettaszüneteket tartania minden quickloadnál)

[ Szerkesztve ]

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#417) Szasinka válasza SzalaiG (#411) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Technikailag mindegy, hogy melyik felé indulsz el, de amit választasz azt erőltetni kell, hogy kellően magas legyen. Én pl. renegátra álltam rá és mikor Jack meg Miranda összekap elég pontom volt, hogy megkapjam a renegát opciót a beszélgetésben ezzel megoldva, hogy mind a kettő hűséges maradjon. Egyik kollégának a fentiekben az volt a problémája, hogy nem tudta kibékíteni őket, mert nem tudott egyik opcionális válasszal sem élni ami megoldja a helyzetet. Nem volt elég paragon v. renegat pontja. Szal csak szorgalmasan gyűjteni az adott oldal pontjait!

(#418) thomboy

thomboy
(tag)

Kapható a Collector's Edition!
:Y

Munka után végre én is játszhatom, de jó... :C

| Trance 4ever |

(#419) Brutális eb válasza janos666 (#416) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A hiba az ön készülékében van!
Az én gépemen(c2d E7500,2 giga 1066-os ram,8800 gt,win 7 x64)a leghosszabb töltési idő kb 10-12 másodperc.

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#420) Kraptor

Kraptor
(PH! addikt)

Mennyivel jobb mint az első rész? A világ és helyszínek ugyanolyan üresek vagy több élet van benne?

(#421) Rossi válasza Brutális eb (#419) üzenetére

Rossi
(őstag)

Milyen hibára gondolsz? Nálam legalábbis egy hetes Win7 32bit van fent 3072 MB RAM-mal megtámogatva. Először tök gyorsan betöltött minden pályát, tegnap este már malmozott egy csomót.

„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

(#422) jer1cho válasza thomboy (#418) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most értem haza vele:

Már települ A galaxisban sor állt, és mindenki ilyet akart, névre szólóan adták ki. Az 576-ba csak 5-én érkezik.

Gyönyörű, megérte várni még pár napot!

(#423) Vistaboy válasza jer1cho (#422) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gratula, nekem sajnos még holnapig várnom kell, mert nem Pesten lakom. :O

De holnap már nekem is meglesz.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#424) PowerBuldog válasza Vistaboy (#423) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én csak 3 körül tudtam leadni a rendelést.(Értesítést persze nem küldtek.)
Szóval leghamarabb szerdán kapom kézhez. :( (Bár jó lenne, ha még holnap ki tudnák hozni.)

De angol nyelvet fogok valahogy rátolni, mert ez a magyar rettenetes.

[ Szerkesztve ]

(#425) Vistaboy válasza PowerBuldog (#424) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha a megrendelő oldalon be tudtad jelölni a keddet, akkor meg fogod kapni. Ha csak a szerdát, akkor csak akkor. Egyébként én is későn küldtem el. Pont akkor jött az értesítés, amikor érdeklődtem mail-ben, hogy mikortól lesz kapható a játék? :)

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#426) ollie válasza PowerBuldog (#424) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem a CD kulcsot regisztrálhatod az EA oldalán (a Battleforge accountod egyben EA account is!), és akkor letölthetsz akár angol nyelvű verziót is. Legalábbis a Dragon Age-nél így volt.

Egyébként nem véletlen, hogy már régóta nem veszek magyarra fordított játékokat, és nem csak a rossz fordítás az oka.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#427) PowerBuldog válasza ollie (#426) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is csak a körítés miatt rendeltem meg így. Különben már Steam-en előrendeltem volna. :K

(#428) jer1cho válasza Vistaboy (#423) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Te viszont előbb játszottál vele, nekem csak most települt. Na jó, megyek és kipróbálom. Üdv. ;)

(#429) zuchy válasza Rossi (#421) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem végig gyorsan töltött. :U

PC-STYLE.hu

(#430) Derrewyn válasza Szasinka (#410) üzenetére

Derrewyn
(tag)

Spoiler

Nem kell Mirandát vezetőnek választani, igazából az kell, hogy lojális legyen mindenki és nem hal meg senki sem. Jack és Legion küldetését meg a végére hagyni, hogy amikor összevesznek Mirandával/Talival, akkor szét tudd szedni őket úgy, hogy mindkettőnek igazat adsz.
Én kicsit csalódtam is igazából emiatt... nagyon azt nyomatták, hogy jaj milyen nehéz lesz mindenkit életben tartani, sőt Shepard se biztos éli túl... Na szóval ezzel azért erőset túloztak. Egy svájci bicska bonyolultabb. :DDD

(#431) SzalaiG válasza dunc (#412) üzenetére

SzalaiG
(PH! addikt)

Mik az előnyök illetve hátrányok?

(#432) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na szóval, még nem tettem fel hirdetésbe, de gondoltam előbb ide:

Akit érdekel egy Mass Effect 2, eredeti magyar verzió, 4 napos, kerek 8 ezerért, az írjon pü-t, és megbeszéljük. Csak személyesen, nincs posta. Ha nincs jelentkező holnapig, akkor megy fel a hirdetés. Azért adom el, mert veszek Collector's Editiont. :R

[ Szerkesztve ]

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#433) Szasinka válasza Derrewyn (#430) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Spolier

Nem kötelező persze, gondolom több jó választás is van. Én is azt mondom, ha lelkiismeretesen megcsinálsz mindent és a hajófejlesztéseket is rendben akkor nem nagyon halhat meg senki. (Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy mi történik ha nem mert azt mondogatja némelyik a roncsmezőn, hogy jó, hogy fejlesztve lett ez meg az a hajón. De mi van ha nem, szétesik az egész és mission failed vagy mi ?)

(#434) WonderCSabo válasza Szasinka (#433) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

SPOILER!

Először 0 fejlesztéssel mentem a roncsmezőn. Az ütközések hatására az engineering decken többen meghaltak... Jack, Grunt, stb. Aztán az oculus betörésekor is meghalt egy társam, amikor ellen harcoltam. Ezért kell fejleszteni.

(#435) Szasinka válasza WonderCSabo (#434) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Ahh. Ez masszív elhalálozás :) gondoltam kipróbálom de akkor csak ezért nem kezdem el újra.

(#436) thomboy válasza jer1cho (#422) üzenetére

thomboy
(tag)

Itt hever nekem is előttem, ezért még az eredeti árat is nevetve kifizetném!

Gyönyörű, igényes, maradandó...

Most pedig jöjjön aminek jönnie kell. :DD :DDD

Ui: előttem is 3-4 CE fogyott el ;]

| Trance 4ever |

(#437) ollie válasza jer1cho (#422) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért a Valve tanulhatna tőlük. :)

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#438) Xelo válasza ForRedGlory (#432) üzenetére

Xelo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintem 8 sok érte. cdgalaxisban 9, és azért más érzés felbontani az eredeti csomaglást. nem rontani akarom az üzletedet, csak tudod: "keep it real". ahogy nézegetem a képeket a ce változatról egyre biztosabb vagyok benne h meglepem magam vele

[ Szerkesztve ]

(#439) Vistaboy válasza jer1cho (#428) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, de az csak egy tesztverzió volt, ami nem tartalmazott sem DLC-ket, sem egyéb extra cuccokat. És már vissza is kellett adni. :O

MOD: Ja, és a mentések sem kompatibilisek a véglegessel. Úgyhogy én is az elejéről kezdem majd.

[ Szerkesztve ]

(#440) Xelo válasza SzalaiG (#431) üzenetére

Xelo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gyakorlatilag abban különbözik hogy mivel éred el a sikereidet. jó tettekkel avagy megfélemlítéssel. híres vagy hírhedt leszel. stb. mindkettőt érdemes kipróbálni, de először én azt ajánlom úgy játssz mint ahogy te cselekednél shepard helyében. a szerepjáték lényege legalábbis ez lenne.

[ Szerkesztve ]

(#441) dunc válasza Xelo (#440) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én vagy így vagy úgy döntök,mindkét oldal erösödik,azt választom amit én tennék.

(#442) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

SPOILER

Nah, megint megpróbáltam mindenkit megmenteni, ezúttal az előbb elhalálozott Jacket vittem 2x magammal a suicide missionön, így is meghalt. Úgy látszik, loyallé kellett volna tennem, hogy túlélje. Pedig ahogy írtam, megcsináltam a küldetését is, de összeveszett Mirandával, és nem tudtam kibékíteni őket. Most vagy visszamegyek a Reaper IFF megszerzése előtte, paragon pontokat gyűjtök, és kibékítem őket és végignyomom úgy újra, vagy hagyom ezt a hülye Jacket a francba, úgyis egy idegesítő szar karakter. Csak a No One Left Behind plecsni olyan jó érzés lenne... :(((

(#443) ForRedGlory

ForRedGlory
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Upszika... mit is válaszoljak? :DD ;]

Katt

Spoiler:
Nebassz.... kikosarazott, lol :O ;]

[ Szerkesztve ]

"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]

(#444) Valty

Valty
(fanatikus tag)

Hi!

A CE a magyaron kívül milyen nyelveket tartalmaz még?

(#445) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv néha játék közbe elmegy ahang,ha kilépek winba,és vissza akkor jó lesz,ott fordult elő ahol Bakával együtt harcoltam a beavatásán,másnak volt ilyen vagy hang probléma ?

(#446) WonderCSabo válasza Valty (#444) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Asszem lengyel és cseh. Ez egy közép-európai változat.

Szerk.: Most ahogy nézegetem a hszeket, egyre jobban döbbenek rá, hogy ritka egy szar lett a magyar fordítás. :(((

[ Szerkesztve ]

(#447) jer1cho válasza ollie (#437) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Majdnem mindenki. Ezis nagyon korrekt, és a Dragon Age se mindennapi. Messze a 2 legigényesebb CE, amit én ismerek, ezért az ember nem sajnálja azt plusz pénzt, amivel többe kerül.

(#448) Kidus válasza Derrewyn (#430) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nalam mindenki loyal volt, megis meghaltak.
Meg kell a szemelyes fejlesztesuk is, es azon belul is van valami meg, mert olyanok is haltak....

Assuming Control

(#449) WonderCSabo válasza Kidus (#448) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A végső stratégia nagyon fontos, priviben leírom, ha kell. Meg a hajó fejlesztései is. Ja és természetesen azért mindenkit egy bizonyos szintre fel kell fejleszteni, és mindenkinek loyalnek kell lennie.

(#450) Kidus válasza WonderCSabo (#449) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bar mar sikerult regebben, johet a privi, mert a logikajara nem nagyon jottem ra, illetve felig-meddig igen, de kivancsi vagyok jol gondoltam-e :)

Assuming Control

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.