Jaja hallottam már őt is meg Ben Gézát is jelöltnek, de Magnum csak egy van
(meg még a jégkrém meg a fegyver
)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
eziskamu
(PH! addikt)

Saint_
(PH! nagyúr)
meg a Dogde Magnum... 
Clooney-t is olvastam... na mindegy, legyen azért Magnum film. ezt a Matt gyereket el is tudnám még képzelni Magnumnak.
HP EliteBook 8440p + iPhone 4S
Fellendítsük a topicot egy kicsit:
hol tudnám beszerezni a sorozatot? S01 kellene elsősorban 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

ABE
(PH! addikt)
Vagy "alternatív" forrásból. 
Mobilos kérdéssel ne keress privátban, ha problémád adódott, érdeklődj a megfelelő topikban. Köszönöm. - http://abeswords.wordpress.com
Vége felé folyamatosan derült ki, hogy valójában Higgins és Masters ugyanaz. A ferrari kezdte lebuktatni, mert néha úgy hivatkozott, hogy az én ferrarim. Aztán volt egy liftes rész, amikor összezárták Magnumot és Higginst, talán ott dőlt el végleg.
Ebben a sorozatban kedveltem meg egyébként a doberman kutyákat. 
A sorozat vége egyébként nem egy esküvő, ahol nem derül ki a végén, hogy Rick kimondja-e az igent? Arra emlékszem még, hogy nagyon utáltam azt a részt, mert van egy elég hosszú jelenet, amikor Magnum egy sötét szobában kerget valakit és közben fények vibrálnak.
Az internet hülyévé tesz.

Saint_
(PH! nagyúr)
na most kiváncsi lettem... még visszavan 4évad 
Marad az alternatív, mert hawaii ingre kell a pénz 
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

eziskamu
(PH! addikt)
Akkor a tv-ben mármint a földieken, nem pedig a kábelen, annó nem adták le az összes részt? Amire emléxem, hogy végül Higgins visszavonja, hogy ő lenne Masters.
Mi az az anno, mert jó ideje megy a Viasat 3-on is, de én még valamikor a 90-es években néztem.
A végén úgy tudom csak Magnum fogja tudni az igazat, megmarad titoknak a dolog.

Saint_
(PH! nagyúr)
ne spoilerezzetek
pedig érdekel 
(#57) Mr.Csizmás: én már beszereztem a havaii inget
(pirosat még keresek!)
[ Szerkesztve ]
Nekem már van
[link] 
(vasútállomásnál a kínaiba lehet kapni)

Saint_
(PH! nagyúr)
En a terranovaban vettem szep vilagoskeket 
[ Szerkesztve ]
Mentem be a városba, szurkoljatok, hogy olyat találjak mint ami az #1-ben van
![;]](/dl/s/v1.gif)

Saint_
(PH! nagyúr)
ennyire rápörögtél? ![;]](/dl/s/v1.gif)

eziskamu
(PH! addikt)
Mivel a Viasat3 nem földi (sajnos) ezért a 90-es évek elején.

eziskamu
(PH! addikt)
Szép darab
Nekem már nem állna ilyen jól, nem vagyok az a Magnum alkat.

Saint_
(PH! nagyúr)
Na majd fotozok en is 
Tévedés, a Viasat 3 MÁR nem földi, ugyanis pár éve még az volt.

eziskamu
(PH! addikt)
Az a lényeg, hogy itt Hajdú-Biharban lepke antennával marhára nem volt fogható soha, pedig a szlovákokat is fogjuk
(csak épp marhára nem értem, kivéve amikor néha nemzetiségi adás van).
[ Szerkesztve ]

Saint_
(PH! nagyúr)
Sajnos a Viasat 3 földi lefedettsége közel sem volt akkora, mint az RTL/TV2 párosnak. Pest közelében én is csak jó idő esetén tudtam fogni. Ha jött az eső akkor az sokszor vitte az adót is. 
[ Szerkesztve ]

csak vasald ki
Magnumnak hányszor volt gyűrött az ingje?

Saint_
(PH! nagyúr)
ehem igen, kissé gyűrött... sok volt a kalandom reggel ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Zeusz, Apolló, hozzám!" 
Bennem is ez maradt meg legjobban.Elég régen volt,tudja valaki mikor ment?
wiki idézet:
A Masters-birtok pontos (és létező) címe: 26-Waimanalo HI 96795, Oahu, Hawaii, United States. A sorozatban a birtok szintén Oahu-n, ám nem ezen a címen, hanem a képzeletbeli Kalakua Drive-on található.
ezt a Masters birtokot szívesen meglátogatnám élőben,a fan club nem szervez utazást Hawaii-ra? 
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Saint_
(PH! nagyúr)
most is megy épp vmelyik csatin. 
de, szervezünk, megyünk, de elötte Vietnámot megjárjuk 

Saint_
(PH! nagyúr)
oké, szereztem pilota napszemcsit is

_seth_
(PH! kedvence)

Saint_
(PH! nagyúr)

macikos
(PH! addikt)
Alaprajz... már azt hittem, hogy a honolului építésiügyi hivatalból megszerezted a tervrajzokat... 
Egyébként mi ez az Audi? A Ferrari előtt ezzel járt Thomas? 
Még azt mondjátok már meg, hogy hol megy most a Magnum a TV-ben, ha megy? Mert amikor nyílt a topik, akkor volt valahol, csak nem tudom hol 
A nagy erő nagy felelősséggel jár

mityku
(fanatikus tag)
Hali!
A StoryTV-n tutira megy, hétvégéken talán 3-4 részt is leadnak egybe. Más csatornáról én nem tudok ( T-Home csomagban lévő adók közül ezen tutira megy).
Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther

laci666
(senior tag)
Higginsnek a verdája,néha Magnum is jár vele ha gajra törte a Ferrkát 
Kedvenc sorozatom volt/van
A Story TV-n minden nap 19:00-kor adnak egy részt hétvégén meg a heti részeket ismétlik
[ Szerkesztve ]
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Saint_
(PH! nagyúr)
bocsánat, de az Robin Masters tulajdona, ahogy Higgie-bébi mondá' (rendszáma Robin-2)
Magnum hajt mindent, ha épp nincs a ferrari, még a "furgont" (nem tom mér furgon az a terepjáro, a Robin-3) 
amugy egyre inkább azon vagyok, Higgie úr Robin Masters ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

laci666
(senior tag)
Ki tudja lehet.
vagy mégse
Volt egy rész amikor a birtok biztonsági rendszerét újították mert Robin Master-t megfenyegetek hogy hidegre rakják és akkor lehetett látni Robint a birtokon persze nem totálba de úgy messziről.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Saint_
(PH! nagyúr)
többször is, de mindig nyaktól lefele, csak titokzatosan....
lehet, hogy ez csak elterelés, és ő maga az alkalmazott, és a Robin Masters csak az írói álneve Higginsnek? 
nem nézem meg előre a végét, szépen... már az 5. évad felénél vagyunk.
[ Szerkesztve ]

laci666
(senior tag)
Én a tv-ben nézem de majd neki álok és leszedem valahonnan és elkonzerválom a jövőnek 

Saint_
(PH! nagyúr)
gagyi havaii füzér utánzat beszerezve 

Saint_
(PH! nagyúr)
most néztem meg a 7. évad 7. részét, és beigazolódni látszik, hogy Robin Masters = Higgie baby 

Saint_
(PH! nagyúr)
bocsánat, 8. rész, és csak annyit mondott Higgins Magnumnak, hogy magának akarta a legutolsó szót, a nagy trükköt, de ilyen a játék.. erre Magnum válasza: tudsz veszteni, Robin.
Én a 3\3-nál tartok
El is határoztam,h elnézek egyszer Molokaira, pár év alatt csak össze lehet spórolni rá a pénzt. Talán Hawaii-on is lehet valahogy munkát szerezni, most éppen Londonban vagyok
Komolyan nagyon jó ez a sorozat. Persze nem egy remekmű, de ez adja meg az ízét. Olyan jókat nevetek mindig a kezdetleges filmes megoldásokon és hibákon. Higgins nemsemmi,h miket alakít
Nemsemmi volt a Texasi féltestvéres rész
Nagyon szerencsés lehet aki ilyen helyen telepedhet le...
Saint_:
hírtelen megijedtem, hogy lelőtted a poént
ui: azon is jókat mulatok néha, hogy vannak bizonyos szereplők akik különböző szerepekben visszatérnek
A magyar hangok meg minden részben ugyanazok.
[ Szerkesztve ]

Saint_
(PH! nagyúr)
jaja, helyes, mi is tervezzük, hogy "kiugrunk" ecce' arra.
lesz még féltestvéres rész 
7. évadban több részben is vannak utalások Robin Masters kilétét illetően, de ez nem spoiler, fenebb is irták már.
gyenge magnum utánzás
[ Szerkesztve ]

Saint_
(PH! nagyúr)
befejeztük ma a szériát 
a 7. évad lezárása az olyan "lezárásosabb" lett, de jó kis sorozt volt, a kedvencem, 15év múlva újra megnézem, addig is maradok fan. 
Hello!
Hatalmas fanja vagyok a sorozatnak,csak sajna nem találom sehol se neten magyarul
na mindegy időnként el el kapok a tévében egy részt
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

Saint_
(PH! nagyúr)
ha jársz Pécs felé laptoppal, odaadom neked
ŐŐŐ hát én nem de egy nagyon jó barátom félig itt,félig pécsen lakik
És KÖSZÖNÖM 
[ Szerkesztve ]
www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset
Nekem csak az a rész kéne amelyikben az örökösödési mizéria van(s3e12körül), mert az álarcos bálig láttam csak valami hiba miatt. 

Saint_
(PH! nagyúr)
irtam privit.
Köszi!
Ma láttam Robin Masterst miközben Higgins egy másik szobában szülést vezetett 

Saint_
(PH! nagyúr)
biztos, hogy öt láttad? kicsoda Robin Masters valójában? ![;]](/dl/s/v1.gif)