Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Saint_

Saint_
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Úgy gondoltam, létrehozok ennek a kult sorozatnak egy fórumot, remélem van létjogosultsága és lesz forgalma.

Bemutatásképp egy idézet az origo-ról: 1980 és 1988 között futott a televízióban. Elég hamar igen népszerűvé vált, az első öt évben folyamatosan a húsz legnézettebb műsor között volt az Egyesült Államokban. A magánnyomozó sem lenne azonban ugyanaz a színész nélkül, aki játszotta: Tom Selleck olyannyira összeforrt a figurával, hogy egyrészt már meg sem ismerjük bajusz és/vagy hawaii ing nélkül. A sikerhez Magnumon (és a történeten) kívül még legalább három jól eltalált karakter hozzájárult: Higgins, az angol nemes, aki két dobermannjával, Zeusszal és Apollóval felügyel a házra; Rick, a bártulajdonos és T. C., a pilóta. Van a sorozatban még egy figura, aki - akárcsak Columbo felesége - soha nem jelenik meg a képernyőn, mégis fontos szerepet játszik a történetben: ő Robin Masters, az elismert író, aki Magnum rendelkezésére bocsátja hawaii birtokát.

Biztos vagyok benne, hogy többen vagyunk, akik szeretik ezt a sorozatot, akik azon a véleményen vannak, hogy még napjainkban is megállja a helyét a sokszor vicces történetek, jelenetek, ruházatok, dialógusok.

Ha van rá igény, lehetne játék is, mint a Sipmson-családos topicban.

Hajrá, induljon, és pörögjön a topic.

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#2) Bubee82

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon szeret(t)em anno. Az egyik legjobb sorozat amit néztem valaha is, szvsz :R

Az intro zenéje is nagyon ász :R

Szalmánátugró Jersey - A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

(#3) Saint_

Saint_
(PH! kedvence)

Kiváncsi vagyok, hogy lesz-e egész estés feldolgozás Matthew McConaughey-vel :U

(#4) Saint_ válasza Bubee82 (#2) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

Mostanság, amikor elkezdtem előről nézni egészben, meglepőftem, hogy az első pár résznek még más volt az introja.

és még a helyszín, meg az autó miylen ász :B

[ Szerkesztve ]

(#5) Bubee82 válasza Saint_ (#4) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Ehm... Hát ez khm.. nem az igazi :U :D

Ja, írni is akartam h újra nyomják vmelyik adón.

[ Szerkesztve ]

Szalmánátugró Jersey - A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet.

(#6) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kiskoromban mindig ez ment a tvben, nekem azthiszem tetszett :DD

C35i-->3510i-->6230i-->N73-->5800-->N93-->6610-->6230-->7610-->K550i--->Blade ||||-=(L) Ford Sierra 2.0i CLX(L) A kormányzott kereket hajtani???=- |||| Elöbb önmagunkat kell tisztelni, hogy képesek legyünk lesz@rni másokat!

(#7) Saint_

Saint_
(PH! kedvence)

én már azon gondolkodom,hogy az amazonról rendelek magnumos pólót :DDD

#5 Bubee82: helyes, Dallast is nyomják

#8 Bubee82: hawaii inget egyszerűbb beszerezni, mint a Ferrait :D

[ Szerkesztve ]

(#8) Bubee82 válasza Saint_ (#7) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Hajrá :C

Jaja, na az meg talán első helyen áll nálam. Emlékszem h minden áldott pénteken - általános iskolás koromban - reggel illetve délelőtt (11-ig) volt tesiórám és futottam haza h kezdésre odaérjek. Már szinte rituálé jellegű volt az h letespedek a székre és nézem a Dallast :R :D

MOD 2

A két suttyó takaroggyon innen, de főleg a kutyanevű (fejű?) :(( :U ;]

[ Szerkesztve ]

(#9) (Darkwood)

(Darkwood)
(PH! addikt)

Úgy érzem, hogy most hirtelen mindenki írni fog ide valamit, hogy: "de jó volt" "de rég volt" etc. aztán szép lassan elsüllyed a topic! :U
Saint_: nem akartam deprimáló lenne! :N

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#10) Boxer001

Boxer001
(PH! kedvence)

Jó sorozat...de akkor ilyen alapon mindjárt nyitok egy Mekgájvör topicot, szóval zárható.
Csak hogy belerondítsak. ;]
A francba, megelőztek. :W ;]

[ Szerkesztve ]

"A Felső réteg mintha elhalt volna :S Nagyobb mint a bal kezem de felül puha!"

(#11) Saint_ válasza (Darkwood) (#9) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

annyira köszi :R

olyan célzattal hoztam létre, mint a Simpson családos. elég, hogyha azok írnak néha, akik ismerik, nézik, és a nyitó posztban leírtam, ha lesz rá igény, lehetne játék is.

Boxer001: neked is. de újra csak a nyitó hsz: remélem van létjogosultsága
iylen alapon nagyon sok minden lehetne zárható, nemigaz? :U viszlát

[ Szerkesztve ]

(#12) Bubee82 válasza Saint_ (#11) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

viszlát

Így-így :K

(#13) macikos

macikos
(PH! addikt)

Egyik kedvenc sorozatom, sajnos mindig csak megszakításokkal láttam. Néztem 2-3 hétig, utána nem. Majd amikor újrakezdték az elejétől, akkor megint ugyanazt a néhány részt láttam :D Azért a Baywatch-al és a Knight Riderrel nem veszi fel a versenyt :)

"Zeusz, Apolló, hozzám!" :D

A nagy erő nagy felelősséggel jár

(#14) (Darkwood) válasza Bubee82 (#12) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Tényleg nem akartam a topic-ot bántani! :N
Te meg eltűntél a gyúrós topic-ból heee...! :U ;]

[ Szerkesztve ]

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#15) Saint_ válasza macikos (#13) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

Zeusz, Apolló, hozzám! ott a pont :D

valóban,azok is kult sorozatok, de nekem ez a kedvencem :C 2. évad végén járok.

#14: tisztasor. nem is az a cél, hogy ugy pörögjön, mint egy népszerű szakmai. cask megfordult a fejemben,hátha van 4-5 arc, aki ugy szereti mint én, és unalmas percekben hozzá lehetne tenni valamit.

[ Szerkesztve ]

(#16) Bubee82 válasza (Darkwood) (#14) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

De igen. Feltett szándékod volt :K ;] :P

Szard már le, köszi :U :R ;]

[ Szerkesztve ]

(#17) macikos válasza Saint_ (#15) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Na, ha szakértő vagy... akkor mond meg...

Ki a franc volt Robin Masters? :D Higgins? Tán az egyik blöki? :D

(#18) (Darkwood) válasza Bubee82 (#16) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Veled többet nem is beszélek! :( ;]
Saint_: OK!

(#19) Saint_ válasza macikos (#17) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

Robin a soha nem látható író ;] akinek mindenki mindig a vendége, csak nem szereti személyesen intézni ezeket :DDD . pontosabban amit eddig láttam, egyszer szerepelt, csak nem mutatták az arcát.
de ugy volt arról szó, hogy hol, hány birtoka van, kiváncsi lennék, hogy Innsbruck-ban is van e hasonló kis csapata, Magnum és Higgins helyett Jürgennel, Klaussal... :U

most egy kis guglizással azt olvastam, hogy a 7. évad végén halálos lövést kapott, de a nézök ezt nem komálták, igy visszahivták egy 8. befejező évadra... ez a 80-as évek tele volt Bobby -effektussal...

bár az emlgetett Baywatch-ban is volt arról szó, hogy a Michael Knight felrobban :Y

#20 Boxer001: akkor kiderül, hogy tévedtem, és nem érdekel senkit. vagy itt nem. de akkor majd boldog leszel,hogy te megmondtad, én meg szomorú, de megpróbáltam :DDD ..

[ Szerkesztve ]

(#20) Boxer001 válasza Bubee82 (#12) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Fejezd be Bubika. :D
Ez egy olyan félig-meddig értelmetlen topic. Pont mint a többi sorozatos...minek? De ez az én véleményem. Esetleg lehetne ezeknek valami gyűjtőtopic, vagy nem tudom, de így... :U 3-4 ember ír 1-2 napig valamit, aztán csak úgy lesz a topic, a levegőben. :U
Szerk.: ellenzéknek lenni jó. ;]

[ Szerkesztve ]

(#21) Saint_ válasza Boxer001 (#20) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

ez gyors volt :DDD

(#22) Wolverine válasza macikos (#17) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én úgy emlékszem, a végén Higgins beismerte, hogy ő volt valójában Masters :DDD

És a tervezett mozifilmváltozat nem lesz ugyanaz Tom Selleck nélkül... :( (ahogy a McGyver sem RDA nélkül)

Mondjuk az kicsit vicces, hogy Selleck pont a Magnum miatt nem tudta elvállani Indiana Jones szerepét - vajon így járt rosszabbul? :D

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#23) Saint_ válasza Wolverine (#22) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

valóban, először neki ajánlották fel. fene tudja, mi lett volna, ha..

(#24) <NewL> válasza macikos (#13) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:DDD

Én is néztem,faterom akkoriban pont úgy nézett ki mint Magnum.:DDD

There's an app for that

(#25) Petya25

Petya25
(őstag)

Ez tényleg remek sorozat volt anno, majd minden részt láttam.

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#26) Saint_ válasza <NewL> (#24) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

akkoriban mindenki thomas magnum akart lenni ;]

(#27) adalbert1

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is nagyon bejött ez a sorozat. :))
Kár hogy itthon még csak az első évadot adták ki belőle.
Ami még hozzátett a Hawaii és Ferrari feelinghez hogy minden részben volt valamilyen csinosabb nő is. :)

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#28) Bubee82

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

Wow :R

Ja és a Hughes is itt van :R

[ Szerkesztve ]

(#29) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]

There's an app for that

(#30) Saint_ válasza <NewL> (#29) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

ez meg is van :DDD

(#31) Saint_ válasza <NewL> (#29) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

2x

[ Szerkesztve ]

(#32) mityku

mityku
(fanatikus tag)

Én is szerettem / szeretem ezt a sorozatot.
Most is megy az egyik kábelcsatornán, hétvégén talán 3-4 részt is leadnak egybe.
Egyébként ez a Robin Masters dolog érdekes, egy részben el is sütötte Magnum azt a poént, hogy Higgins valójában Robin Masters és csak felvet néhány embert, mint statisztát. :D
Ami a lényeg, hogy a helyszínt nagyon eltalálták, a karakterek is jók. Szóval, jó kis sorozat.

Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther

(#33) ABE

ABE
(PH! addikt)

Csengőhangnak néha a főcímdalt rakom be, ébresztőnek ideális. :DDD

Nem foglalkozom már mobilos kérdésekkel, ilyen ügyben ne is keress privátban. Ha problémád van, érdeklődj a megfelelő topikban, mások minden bizonnyal tudnak segíteni. Köszönöm, hogy tiszteletben tartod a kérésemet.

(#34) Saint_

Saint_
(PH! kedvence)

ma láttam a kedvenc részem: Flashback

(#35) macikos válasza Saint_ (#34) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Látom dübörög a topic ;]

Múltkor volt egy jó rész a TV-ben, valami nőt megöltek benne, Thomas meg amerikai focizott, stb. éppen csak belenéztem. Abban volt:

Higgins: Most már igazán hazajöhetnél, a fiúknak is hiányzol (a kutyák)
Thomas: .....
Higgins: Nem tudnak kire vadászni...

(#36) Bubee82 válasza macikos (#35) üzenetére

Bubee82
(őstag)
LOGOUT blog

:C

(#37) Saint_ válasza macikos (#35) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

ja azt már én is láttam :DDD

hol tudok hawaii inget szerezni? :F

[ Szerkesztve ]

(#38) Boxer001

Boxer001
(PH! kedvence)

Annyira pörög ez a topic, hogy hihetetlen...
Zárható. ;]
Szerk.: Láttam ám a szerkesztés előtt! :D Még jó, hogy ismersz. :R :D
Sajnos ha eddig nem törölték, akkor már nem tehetek semmit. :( :) Egyébként csak piszkálódok, vannak olyan topicok, amiket inkább törölnék, mint ezt... :D

[ Szerkesztve ]

(#39) Saint_ válasza Boxer001 (#38) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

irj a modiknak.

nem ismerlek, tán jobb is.. csak az ideírt kommentekből vontam le következtetést, sorry.

[ Szerkesztve ]

(#40) Saint_ válasza Boxer001 (#38) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

Egyébként csak piszkálódok, vannak olyan topicok, amiket inkább törölnék, mint ezt...

jaaa, ammás... azt lehet :DDD

(#41) Saint_

Saint_
(PH! kedvence)

köszi ABE a csengőhangot ;)

(#42) ABE válasza Saint_ (#41) üzenetére

ABE
(PH! addikt)

Népszerű a cucc, elküldtem már mityku fórumtársnak is. :DDD

Ha még valakit érdekel a főcímdal mp3 formátumban (1Mb a mérete), INNEN leszedheti. :)
(1 hétig él elvileg a link)

[ Szerkesztve ]

Nem foglalkozom már mobilos kérdésekkel, ilyen ügyben ne is keress privátban. Ha problémád van, érdeklődj a megfelelő topikban, mások minden bizonnyal tudnak segíteni. Köszönöm, hogy tiszteletben tartod a kérésemet.

(#43) Saint_

Saint_
(PH! kedvence)

hawaii inget még mindig vadászok :U

(#44) Saint_ válasza Saint_ (#43) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

találtam, de csak világoskéket. :DDD

bajuszt keresek!

(#45) ABE válasza Saint_ (#44) üzenetére

ABE
(PH! addikt)

"bajuszt keresek!"

Növessz! Meg szemöldököt is! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#46) Saint_ válasza ABE (#45) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

inkább annyi haj kellene, mint Magnumnak ;] :DDD

(#47) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jónapot!

Keresném mp3-ban a főcímdalt, ha kérhetem nagyon szépen :DDD

Ich bin fritzkandur. eladó cuccok: http://mcaf.ee/64957 | alaptörvény: 1.§ a trollkodás demokratikus jog. 2.§ az 1.§ elolvasásával magadra vonatkozóan elismered ezt.

(#48) Saint_ válasza Mr.Csizmás (#47) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

megy privi

(#49) eziskamu

eziskamu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi a helyzet most a filmmel?

GUMIDOMINÓ! ElmeOsztály, mert megérdemlem! Ha a türelem rózsát terem, én vagyok a legrosszabb kertész a világon.

(#50) Saint_ válasza eziskamu (#49) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

több dolgot olvastam, a forgatókönyv állítólag kész, több szereplő kiesett, legvalószínűbb Matthew McConaughey tűnt, de állítólag ő sem lesz. ezeket találtam a google-ben.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.