xD
Nem semmik... 
--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
(#5001) Mariann294 válasza Sirandrish (#4999) üzenetére

xD
Nem semmik... 
--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------
Mindig vannak akik próbálkoznak.
Tegnap láttam 1 LV13-as csávót, és gazdagabb mint a Vatikán. 
Xbox360 Gamertag: Roterhu

Sürgősen kellene két ember SZB-re.
"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

szb-re mennék.....
skype az aláirásnál...msn az adatlapon... 
[ Szerkesztve ]
Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Maffiozo Nick:Norbert1986..Skype Nick: gfnichu
100%os Macheta eladó!!!
550K
Érdeklődni PÜ-ben!
Um-By-Key: énis mennék asszony nevével..ha lehet PÜ-ben rendezzük le ha megy a buli
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!
hogyan tudom berakni a kocsit a garázsba amit loptam? csak 5 bátorságom volt de sikerült lopni parkolóból
Live with Xperia ;)
És hogy a parkolóból?
Országmenü és ott vagy kocsilopás a parkolóbol..mert nem ugyanaz...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

Keresd meg a parkolóban, a tulajdonos neve már a tied, és ott van a kép alatt a link, hogy beállok a saját garázsomba. Ehhez jó ha van abban az országban egy garázsod!
Press any key to continue ...

150któl megfosztottak, 2mpcel azután h kivettem bankból a pénzemet, a neve Gyuu, 10es szintű, légyszi támadjátok orbba-szájba a mocskot
így most elég csóró lettem
Erepublik-csatlakozz eMo-hoz harcolni RL emberekkel! http://www.erepublik.com/en/referrer/Rhual || Project Torque az emlékeinkben él tovább! Requiescat In Pace! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
(#5010) Olajbogyesz válasza Creative997 (#5009) üzenetére

Hol vagy?
ha egy "pofázni" (mert csak ennyi hangzik el) zavar téged, akkor nem zabszem van a seggedben, hanem egy egész malom. By AXisBOLD

... és ha még azt is megmondanád hogy melyik országban, akkor talán meg is találnánk!

olaszban történt az eset és még ott is van
[ Szerkesztve ]
Erepublik-csatlakozz eMo-hoz harcolni RL emberekkel! http://www.erepublik.com/en/referrer/Rhual || Project Torque az emlékeinkben él tovább! Requiescat In Pace! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
Olaszba van Crea támadója..
(#5014) Olajbogyesz válasza Creative997 (#5012) üzenetére

Kicsit várnom kell:
"Gyuu energiája 25% alatt van, ezért nem tudod megtámadni!" ![;]](/dl/s/v1.gif)
Felgyógyult:
Olajbogyesz a gyorsabb, ezért ő kezd,
Katana-t használva eltalálod Gyuu-t 186 sebeztél rajta!
Gyuu eltalál Katana használva, 452-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod Gyuu-t 1225 sebeztél rajta!
A nyertes: Olajbogyesz!
Súlyosan megsebesítetted Gyuu-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévő pénzt, ami $832 volt
[ Szerkesztve ]
ha egy "pofázni" (mert csak ennyi hangzik el) zavar téged, akkor nem zabszem van a seggedben, hanem egy egész malom. By AXisBOLD
(#5015) kételkedem válasza Creative997 (#5009) üzenetére
Sikeresen kiraboltad: Gyuu. Szereztél 7 XPt és $82-t. Ez elég sovány 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

...milyen érdekes...engem ketten is levertek,és kiraboltak, mése foglalkozott vele szinte senki...ennyit a családról...
...
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

köszönöm srácok
hát igen, majd én rabolgatok, h visszakapjam a pénzemet

Bocsi de Istenünk lvl 16-os... kirabolni nem tudtam már(+próbáltam), leveretni magam nem lett volna értelme.
Az én lvl7-es karakterem kevés a te támadóidhoz, akkor szólj, ha valami velem egy súlycsoportba sorolható legény támad 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Sztem az nagyon jó lenne ha Kamionokat is lehetne lopni nem csak terepjárókat meg személyautókat... 
Project Torque nick : MarkyYy /sajna még csak level 28...de lesz az még jobb is!!!/"A segg nem vész el, csak átalakul..."

...ricsi7 "csak" 12-es...ő se fér bele?
...feltehetőleg olaszba menekült...
...amúgy vannak itt lvl20 feletti karakterek is a családban bőven...azért azt jó látni, hogy ha csak azt is irja valaki, privibe, hogy bocsi én kicsi vagyok ehez, de itt láttam-feltörtem a garázsát-kiraboltam-stb...
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
Sikeres Akció! Pénz amivel elmenekültetek: $527,825
Szervező: Én
Fegyver: belaaa
Bomba: lajosvagyok
sofőr: JZozo

Ma lettem csak 12-es. Páran lecsaptak ma... Szal még kevés vagyok úgy érzem. És lemaradtam a második támadás hsz.éről. 

..."Szintet léptél! Új szinted: 13. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1"...ezenfelül elértem a 35000XP-t miálltal tovább növekedtek a bűnözési esélyeim, és pizzafuti lettem...
...
Gratula!
Istenel amúgy vigyázni kell, mert igaz, hogy 16-os, de erőbe nagyon ott van, direkt nem lép szintet. 
Xbox360 Gamertag: Roterhu

Biztos sokat kondizik ...
... nekem meg hamarosan meglesz a szükséges pontmennyiség, ahhoz hogy elvállalhassam a tolvaj munkát!
A Harc kimenetele
Sirandrish vs. MBR_X
Sirandrish a gyorsabb, ezért õ kezd,
Öklöde-t használva eltalálod MBR_X-t 4645 sebeztél rajta!
A nyertes: Sirandrish!
Súlyosan megsebesítetted MBR_X-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Ez gyors volt
Mellékesen ha valaki ráér kolumbiába van...adni kéne neki még egy nyakast hogy nehogy azt gondolja hogy a PH-s bosszu nem éri utol

...egyszercsak jött egy ilyen:"Sikeresen megnyerted a harcot Feeling ellen!"...
...hát ezt bukta...
...ő akarta...
...

Ilyenem már nekem is volt!

Kaptam érte 200xp-t és 17.000.- pénz körüli összeget.
De az egy másik versenyző volt ...

Támadás
A Harc kimenetele
Qglee vs. Feeling
Qglee a gyorsabb, ezért ő kezd,
Katana-t használva eltalálod Feeling-t 1 sebeztél rajta!
Feeling eltalál Öklé használva, 1-t sebez rajtad!
Katana-t használva eltalálod Feeling-t 464 sebeztél rajta!
A nyertes: Qglee!
Súlyosan megsebesítetted Feeling-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Elvetted a nála lévő pénzt, ami $6,411 volt
uh én nem itt loptam, de mindegy vettem saját kocsit 
más: a tőzsdén mikor lehet venni értékpapírokat? mert még egyszer sem láttam...
Live with Xperia ;)
Szintet léptél!
Új szinted: 26.
További tulajdonságok amiket kaptál: Életerõ: +50, Éberség: +10, Energia: +2, Bátorság: +1
mai francia drogárak
Fű $59
Gomba $36
Kokain $54
Heroin $62
Valaki feltörte a garázsod! Minnél elöbb vegyél új kaput, mert bárki betud menni!- hol tudok újat venni? garázs menüpontba majd?
[ Szerkesztve ]
Live with Xperia ;)

Ha vkinek van kedve tesztelhetné a kondizást úgy, hogy nem egyszerre lövi el a pontokat, hanem 2-3pontossával, eddig 2x próbáltam így és 8 és 9 pont körül gyúrtam 12 energiából, ami jónak számít szvsz.

igen ott.. és ajánlatos kamerát venni meg riasztót...!!!
Házra nemkell!!
Project Torque nick : MarkyYy /sajna még csak level 28...de lesz az még jobb is!!!/"A segg nem vész el, csak átalakul..."
(#5036) kételkedem válasza Daudi Baldr (#5034) üzenetére
kipróbálom, mert nekem 11 energiát 4,39 gyorsaságra váltott az imént 
(#5037) rambo4ésfél válasza kételkedem (#5036) üzenetére

1-esével szoktam én is nyomni vmivel több időbe telik kattintgatni de jóval többet kapsz...
(#5038) MarkyYy 27 válasza rambo4ésfél (#5037) üzenetére

Jah énis ugy csinálom mert ha 0. akárhányat kapsz akkoris összejön amásikkal és akkor kapsz 1-et 1 edzéssel!!!!énis ugycsinálom!!
(#5039) Daudi Baldr válasza rambo4ésfél (#5037) üzenetére

Sztem nem csak azért ad többet, mert közbe töltődik.. 0,7-nél nem nagyon ad kisebb értéket 1energiáért, ha egyszerre ellövősz meg van hogy 12pontért adja a szokásos 4.9-et, ami még 0,5-öt sem éri el/pontonként.
szerk most próbáltam..legtöbbször 0,6-ot dob 1pontért
[ Szerkesztve ]

Hali! Usaban szervezek szb-t! Már csak 1 sofőr kéne! Tud vki jönni? Este 7kor indulna a buli, addigra érek haza.
Nevem: script
telefonszámom: 84184

dontomci - 64456 ő menne írj neki ha gondolod
tök jó srácok hogy ti rájöttök a kondi lényegére hogy hogyan jobb...kár hogy az egész random
nekem van mikor 1ből ad 0,3at..olyan is hogy 1ből ad 1,2t...sőt olyanis hogy 30ből 12t..de olyanis hogy 30ből 28at...már elgyurtam 1-2 energiapontot de még nem jöttem rá hogy bárhogy is többet adna. 
(#5043) MarkyYy 27 válasza Sirandrish (#5042) üzenetére

hidd el hogy nem...!!!
én tapasztaltam már.. 

Nekem 40-re 45-öt adott, én nem küzdök, rányomom az egészet ....

Ment sms.
♥ prelude
én 10es 20as adogokban szoktam..persze mikor ugy van akkor énis rányomom az egészet...régen míg nem volt sok energia akkor énis 1esével tököltem de nem venném észre hogy így vagy ugy többet adna..
(#5047) MarkyYy 27 válasza Sirandrish (#5046) üzenetére

most csak 14 et nyomtam védekezésre és 10. nemtommenyit kaptam... szal 11 et...

A Harc kimenetele
Sirandrish vs. Kenitomc
Sirandrish a gyorsabb, ezért õ kezd,
Öklöde-t használva eltalálod Kenitomc-t 6386 sebeztél rajta!
A nyertes: Sirandrish!
Súlyosan megsebesítetted Kenitomc-(e)t és ezzel megnyerted a harcot!
Kolumbiaba van...kis nyomi... rámlicitáltak majd kirabolt..csak 9K-t vitt de örülnék ha még vagy 2szer visszakerülne a korházba...ha valaki megtujda oldani hogy visszakerüljön még egyszer-kétszer annak nagyon örülnék...

11.27-ből 4.4 /ez elég gyakori/, így ha 1-enként csinálom 100%, hogy több lesz ergo van különbség az egyenként ellövés javára.
vki bizonyítsa be azt, hogy nem 100% és elhiszem
[ Szerkesztve ]
(#5050) Olajbogyesz válasza Sirandrish (#5048) üzenetére

Elkaptak és megbüntettek, mivel 194 km/h-val száguldoztál az autópályán, a bírságod: $930. Legközelebb kicsit lassabban közlekedj! Hasít a csacsi!
Mindjárt ott vagyok.
Nem találom. Kórházban van a gép szerint de a kolumbiai listán nincs
[ Szerkesztve ]