írtam neki, hogy utalja vissza a pénzed, persze lehet nem fogja... 
kételkedem: Próbálgasd, nekem is szokta! 
[ Szerkesztve ]
Xbox360 Gamertag: Roterhu
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
A nagy Mac topic (Mac Mini, iMac, Mac Pro & egyéb Apple desktop)
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Nagy RAM-os topic (RAM-vásárlással kapcsolatos kérdéseknek külön topic nyílt!)
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
írtam neki, hogy utalja vissza a pénzed, persze lehet nem fogja... 
kételkedem: Próbálgasd, nekem is szokta! 
[ Szerkesztve ]
Nem tudtam kirabolni, rákkatintok a rablás gombra, kiírja, hogy kirablás és nem történik semmi. 
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
Eladóak a köv cuccok:
-Baseball ütő, +15% Erő +2% Gyorsaság
-Feszítővas, +13% Erő +10% Gyorsaság
-Csavarhúzó, +1% Erő +20% Gyorsaság
-Gyógyszer injekció 75 ill 100%-os
Pm-ben érdeklődj. 
[ Szerkesztve ]

Hát ez de lol: Új Szinthez XP: 1,600/1,600 
Szerk: Szintet léptél! Új szinted: 5. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1 
[ Szerkesztve ]
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
grat
nekem már kétszer volt úgy hogy pont annyi XP-m volt amennyi a szinthez kellett
a Kövi szintnél már 10% éberséget is fogsz kapni
ALL: 2 darab 75%os Gyógyszer Injekció itten is eladó
Diszizoltan: most tudjuk hogy mi van de a szerkesztés gombbal barátkozz össze
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

nincs mit 
Mellesleg manapság pofátlanul kicsi az esélye, hogy utcán találok valamit, körülbelül egy hónapja biztosan semmit sem találtam, pedig minden nap próbálkozok. Ezért is lehet ilyen drága egy egy cucc árverésen...

Köszi a gratulációkat. Azt hittem sosem lesz meg. Talán innentől gyorsabban megy majd.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.

Hát én is elég lassan fejlődök,most vagyok lvl3 és Új Szinthez XP: 947/1,100.
De majd csak belejövünk 
[ Szerkesztve ]
Én viszont még soha semmit nem találtam a városban, kezd idegesíteni.
Haver LV1, rögtön 2 dolgot is, azt hittem agyam eldobom. 
Mariann kedves, azért az én BMW se kutya.
nekem az van. 
az sokkal jobb
Már csak azért is mert Aston után a kedvenc járgányom
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

"Összes felhasználó: 60263"
Annyira hihető, hogy minden 166. magyar regisztrált a Maffiozóra... 
Az aktív, "tényleges" egyedi játékosok számát 10-15-20K közé tippelem.
A többi (60K-20K) az kb. csaló. Rengetegen vannak.
Pont tegnap számoltam ki!
akik melóznak (ugye oda van írva a meló mellé hogy hányan vannak) az 15-16K között van, pontosan már nemtudom de 15xxx a szám.
Nah..ehhez ha még hozzáveszek 2K olyan embert aki nem melózik..szóval nem érdekli (bár ha van is ilyen kétlem hogy 2000 lenne de számoljunk nagyba) akkor is maximum 18K...
Ebből a 18K-ból minimum a fele szerintem megunta már nagyon hamar...vagy ha nem is a fele akkor is 2-3K biztosan megunta...
a lényeg a lényeg...Maximum 15K aktiv felhasználója van az oldalnak..
magyarul, olyan nagyon sokan azért nem vagyunk
Silent77: haggyál már a merivel..pff
[ Szerkesztve ]
Végre vki nem merci párti
Nekem a kedvecem a bömös, eddig is csak BMW-im voltak, ezután is csak az lesz.

Csatlakozom én is. 
Gyerekek. ez a srác nem komplett.
Küldő: giorgio66 - 17841 Időpont:2009 Apr.8. - 16:53:58
nah vagy átutalsz 300000$vagy átadod 20000$ a feszítővasat
Aki tudja hol van szóljon! muszáj kórházba küldenem. 
[ Szerkesztve ]
Egy gyors kérdés, mire jó a telefonkönyv?
Kérlek javítsatok ki, de a következőt kell tenni a drogokkal:
veszem, elutazok valahova és eladom.
[ Szerkesztve ]
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
a barátai között a második helyen vagy
Xpod: tudod ki ír sms-t..hasznos dolog és 500dodo-t NAAAGGGGYYOON megér
a drogokkal pedig pontosan azt kell csinálni
[ Szerkesztve ]

gyerekek ezt az uriembert kéne megtámadni , mert kezd elegem lenni belőle , feltöri a garázsom , megjegyzéseket tesz , és lop. az uriember : Rastif , roter ismeri ő támadta meg a kedvemért
, aki tudja az támadja már meg vagy törje fel a garázsát pls mert én még csak lvl5 vagyok. THX 
[ Szerkesztve ]

...egészen pontosan hollandba vedd ott a legolcsobb, és olaszba add, ott a legdrágább...tudtommal...
...
...a telefonkönyv pedig ha jól tévedek, tartalmazza mindenki nick-telszám párosát...
...(#4016) Silent77: milyen jópofi...
...ha látom megy privi...
...
..."Szintet léptél! Új szinted: 8. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1"...nem nagy előrelépés, de azért haladok...
...
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

Szintet léptél! Új szinted: 6. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: +10, Energia: +1, Bátorság: +2
És egyből:
Sikeresen megfenyegettél és kiraboltál egy stricit. Szereztél: 34 XPt És kerestél: $201-t
Innen kezd érdekessé válni! 
1222XXIV - www.gondolkozz.com

Sikeresen megfenyegettél és kiraboltál egy stricit. Szereztél: 34 XPt És kerestél: $201-t

Úgy érzem én is elkezdem ezt a játékot 

Szb-hez csatlakoznék. lvl 6-os vagyok.
msn címem kordaszoli@hotmail.com
[ Módosította: Bordoi ]
////////// Battlefield 3 - xXZee78Xx /////////// Nokia Lumia 800 Cyan

én is jelentkeznék szbre vagy esetleg szervezhetem is 12lvl kolumbiába egy 10 perc múlva már tudom is szervezni
Telefonszám: 84216 ide írjatok
Aki eddig nem látta vagy nem rakta be az most pótolhatja

http://images.netbag.hu/20090408/10562518112.jpg
Vettem Hollandiában 3 adag heroint 88$-ér, átrepültem Olaszba, ott eladtam 114$-ér, és hozott 2$ hasznot.
Haladok. 
♥ prelude

a fűbe van a nyuszi na meg a pénz is 
[ Szerkesztve ]

Csináltam egy Új skype nicket hogy ne a magánjellegűn szervezzük az szb-t...
Skype Nick: gfnichu

Innentől kezdve ha bármien feladott hirdetésemre jelentkezik valaki vagy helyszini próba vagy no gari!!!Maffiozo Nick:Norbert1986..Skype Nick: gfnichu

Ment privi.
"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

giorgio66 olaszban van

finish him! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Majd most előbújtatom, húsvét alkalmával. 
Még szabad vagyok, mint a fehér nyuszi (Akkor már maradjunk a nyulaknál), szóval bármilyen szb-s dologra vevő vagyok. 
♥ prelude

...csináltunk egy szb-t: sikeres akció...pénz amivel lefarcoltunk: $528,374+~550XP...
...tomyoy: C4...ugyan sofőr akart lenni, de az autót otthon hagyta...XD...lvl3...
...ketrinke: tomson géppityu...lány léttére profi...lvl4...
...Zoli1222: a profi sofőr...precíz és mindenre felkészült...lvl6...
...és persze jómagam: Qglee: a szervező...szét szerveztem egy órán át, mint szoktam...de végülis a siker a lényeg...
...lvl8...
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

a leggazdagabbak koztott voltam? az igen... dehogy....?
1,3M csak kocsiból

Sziasztok.
Még nem voltam szervezetten és szívesen kipróbálnám(lvl3 vok).
Jah és ha lehetne akk kocsis lennék és olaszba van is verda 
Csak a füvet éri meg eladni... 
[ Szerkesztve ]
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Sziasztok, most szervez szb-t valaki?

Ez hatalmas szöveg!

Sikeres Akció! Pénz amivel elmenekültetek: $554,642 +900XP
marsu szervezte, lantika lelőtte, anitababa felrobbantotta, gengszter88 elvezette, és az iciri piciri mind megette ....
Press any key to continue ...
Nem tudja valaki mit tud a Red Bull?
Volt már valakinek?
Boci_83 : annyira biztos voltam abban hogy valaki ellövi ezt a GIGApoént
Jah..utazásnál kiválasztom..megérkezem a kiválasztott helyre..ekkor ugye be kéne állnia a garázsba de ez nem töténik meg..legalábbis a garázsban nem látom, és a parkolóban sem..csak utazásnál..
kép: nem töröltél bele a linkbe?
[ Szerkesztve ]

Szárnyakat ad!
Mi van azzal a kocsi buggal? Nem tudsz beállni a garázsba, vagy mi?
Mióta feltöltöttem a pisztolyos képet, nem jelenik meg rendesen a profilom alatt a másik kép..
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

ma irtech órámon 1,85 milla kocsikból
mondjuk még leállás előtti hét is benne van ebben 
én ezeket csak ma loptam
pohár: sokan panaszkodtak hogy ujrainditás után szinte semmit sem tudnak csinálni mert csak sitt...nekem ujrainditás óta minden 80%ban sikerül..10ből 8kocsi, 10ből 8 bünözés
[ Szerkesztve ]
Nekem mostanában alig ad kocsit... 
szerk: az szép... nekem kb 30-40% 
[ Szerkesztve ]
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Boci_83 Nem szép dolog az asszonyt is ráterelni a bűn útjára! 
enyém is tolja
És az a kemény hogy alig foglalkozik vele..tényleg csak néha néha ránéz és már 7es szintü 
[ Szerkesztve ]

A képes dolog mert azért van mert hosszu és nem fér ki.Egyik képet törölnöd kell.Ez is mekkora baromság! 
[ Szerkesztve ]
--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

SZB valaki?
"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

SZB-t szervez valaki?ha igen, tudok menni...
Szervezni is tudok, szóval aki jönne keressen meg priviben...
**rossz, törött, nem működő pc alkatrészeket, illetve mobiltelefonokat veszek, a részletekért keress priviben**