Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#3001) Jasonchan válasza Boci_83 (#3000) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

A játékban gyúrok :U

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#3002) Boci_83 válasza Jasonchan (#3001) üzenetére

Boci_83
(őstag)

Tudom de nem hagyhattam ki! :P

ON: Az egyes talált tárgyal osztályán lévő cuccok, azonos tulajdonságokkal rendelkeznek? Természetesen gondolok itt 2 azonos cuccra.

Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

(#3003) rambo4ésfél

rambo4ésfél
(senior tag)

nincs vkinek egy olcsón eladó csavarhúzója?

(#3004) Str8 sk8r válasza Jasonchan (#2997) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...nekem a 3.5-ös szintig nemigazán ment semmi...csak a drogkerből jött a lóvé...én lvl 4-ig kb 4 nap alatt jutottam el, de az arányokat számolva neked még több mint egy hét a 3.-ik szint... :Y ...próbálkozz a zsebeléssel, és az autólopással, de addig is amíg nem megy, csempéssz... :K ...

...bárki!!!-kéne valami kézifegyver-katana, vagy ami jól mutat, és ad valami extrát is...a bárdot, a rugóskést, és a többit még nem ismerem... :U ...

[ Szerkesztve ]

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#3005) Silent77

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Vmit nem értek, vki homályosítson fel plz. :DDD
Hogyan lehet elvenni vkitől az összes dellát, ami nála van?
Ha megtámadom, azzal nem jár pénz, ha kirabolom, akkor csak 1 részét veszi el.
Pedig tőlem egybe nyúlták le ma a 250.000-et. :F

Xbox360 Gamertag: Roterhu

(#3006) Silent77

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Zongora zsinór eladó! 100.000 dodo!

[ Szerkesztve ]

(#3008) Str8 sk8r válasza Silent77 (#3006) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...mit tud? :U ...

...inkább SMS-be folytassuk-Qglee-36152...

...#3009-Sirandrish: no erre reagálhatnának többen is érvekkel, ellenérvekkel, mert a téma érdekel(szvsz többünket)...az tudható, hogy "Nyiri" kolega milyen szinten van? :U ...

...jah...14k $-nyi benzin... :Y ...miért nem vonettal+repcsiven "száguldtál"? :DDD ...az olcsobb lett volna...

[ Szerkesztve ]

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#3009) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nyiri kolléga feltörte a garázsom.
Nem is ezzel van a baj, hanem többek között az hogy a 4. garázsba mentem (12K benzin) mire megtaláltam.

Mellesleg mire jó az őr meg ezek? egyedül a kamera ér valamit..legközelebb nem is veszek mást..

Jah és a Házzal mit tudnak csinálni?
Mert ugye arra is lehet kamerát venni...
Jah és a garázsomból kitudják lopni a kocsit vagy csak rongálni?

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#3010) Silent77 válasza Sirandrish (#3009) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem semmire nem jók, ezt már én is kérdeztem, semmi értelme, csak a lakatnak, meg kamera, és kész.
Házra nem érdemes semmit venni.
A házzal semmit nem tudnak csinálni, egyenlőre.
Kocsit nem tudják kilopni, csak rongálni.

Str8 sk8r: ment sms

[ Szerkesztve ]

(#3011) Sirandrish válasza Silent77 (#3010) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Akkor házra nem is veszek majd semmit legközelebb..a garázsra meg csak kamerat...

Gyökér NYirinek még az van a profiljába hogy a garázsra nagyon pipa..nah csak lépjek vagy 2 szintet...az összes garázsát felnyomom rohadjon ki a szeme:D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#3012) Silent77 válasza Sirandrish (#3011) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Én ma megtámadtam aki lenyúlta a 250 dodomat, 14-es szintű volt, és még is nyertem. :C
Bár sztem reggel ismét kórházba kelek, de nem baj, nem hagyom magam. :B
Picit jobban össze kéne tartanunk sztem!!!

(#3013) Sirandrish válasza Silent77 (#3012) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én nem bánnám...
Jó lenne tényleg visszavágni az ilyen pár szintel magasabb gyökereknek...
Aki tudja megtámadná..aki még nem az csak kirabolná..30perc korház meg 20K minusz után lehet elgondolkodna hogy nem kéne keménykednie:))

(#3014) rambo4ésfél

rambo4ésfél
(senior tag)

Hozzuk létre a PH! családot :K

(#3015) Sirandrish válasza rambo4ésfél (#3014) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Még nem lehet családot alapitani mert tán tiszteletbeli maffiozo tagnak kell lenni hozzá amit én személy szerint még azt se tudok hogy mi:D
a másik hogy 5M kell az induláshoz:)
mondjuk azt össze tudnánk dobni, csakhát az a tiszteletbeli cucc..

mellesleg a családdal sem érnénk semmit ha lesz*rnánk ugyanugy a másikat:DD

[ Szerkesztve ]

(#3016) Str8 sk8r válasza rambo4ésfél (#3014) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...ezt már többen felvetettük... :K ...én mindenképp bennevagyok-támogatom...elég törekvő-törtető vagyok... ;] ...eltökélt szándékom hogy komoly bérgyilkos legyek...nem a lóvé hajt, 4 napja tolom, 4-es szintig jutottam, van közel 300k-m, és nem igyekszem különösebben semmire költeni...csak élvezetből ölnék... :K ...persze a "szent cél" érdekébe...

(#3017) Mariann294 válasza Silent77 (#3012) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Szépppppppppppp!!!!! :R :C

--------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"--------------------------------

(#3018) Silent77

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

3 nap, 3 autót loptam. :DDD

(#3019) Silent77 válasza Sirandrish (#3013) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

így van, ahogy tegnap csináltuk veled, kórházba küldtem, utána kiraboltad+ én is kiraboltam. :C

(#3020) Str8 sk8r válasza Silent77 (#3019) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...hogy találtad meg, és hogy tudta lenyulni? :F ...azokkal az autókkal tudsz is közlekedni, vagy csak betörésre van? :U ...

(#3021) Silent77 válasza Str8 sk8r (#3020) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Nyomravezetői díjat tűztem ki. :DDD
Eladtam feketepiacon a cuccot, megkaptam érte a pénzt, és megtámadott.
Persze nem voltam gépközelbe, tehát esélyem nem volt.
Amit parkolóból lopsz azokkal közlekedni lehet, eladni nem.

(#3022) Str8 sk8r válasza Silent77 (#3021) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...milyen szint kell a parkiból lopáshoz? :U ...és miért nem raktad be a bankba a pénzt? :F ...

(#3023) Silent77 válasza Str8 sk8r (#3022) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

LV 10 kell hozzá.
Olvasd el még1x. :DDD
Nem voltam gépközelbe... ;)

(#3024) Str8 sk8r válasza Silent77 (#3023) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...de jó hogy itt vagy...ha egy autót amit pattintottam, elpostázom kínába csak hogy ott is legyen egy autóm, akkor az nem fog idővel elveszni ugye? :F ...

...látom te is soxor vagy rács mögött...:DDD...

[ Szerkesztve ]

(#3025) Silent77 válasza Str8 sk8r (#3024) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

nem fog, nyugodtan ott hagyhatod, én ma találtam meg 1 autóm Kínába, azt se tudom mikor postáztam oda, sztem véletlen volt. :DDD

Most nem tudom mi van, de egész hajnalba sitten voltam. :(((

[ Szerkesztve ]

(#3026) Olajbogyesz

Olajbogyesz
(tag)

Jó reggelt! Olasz drog árak: Fű $102 Gomba $88 Kokain $113 Heroin $111

ha egy "pofázni" (mert csak ennyi hangzik el) zavar téged, akkor nem zabszem van a seggedben, hanem egy egész malom. By AXisBOLD

(#3027) Str8 sk8r válasza Olajbogyesz (#3026) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...a hollandból csak a fű maradt meg bennem: 22$... :B ...

Anyag Darab Nálad van Ár
Fű 0 db $22
Gomba 0db $26
Kokain 0db $69
Heroin 0db $36

[ Szerkesztve ]

(#3028) Olajbogyesz

Olajbogyesz
(tag)

Holland drog árak: Fű $22 Gomba $26 Kokain $69 Heroin $36 Úgy lázszik nagyon bamba vagyok...

[ Szerkesztve ]

ha egy "pofázni" (mert csak ennyi hangzik el) zavar téged, akkor nem zabszem van a seggedben, hanem egy egész malom. By AXisBOLD

(#3029) Diego!

Diego!
(őstag)

Jó Reggelt Maffiozók! :D

Ti egész éjjel nyomjátok? :Y :D

Sms-nél olyan rossz hogy csak a tel.számot írja ki, hirtelen nemtudni ki küldi..

[ Szerkesztve ]

(#3030) Olajbogyesz válasza Diego! (#3029) üzenetére

Olajbogyesz
(tag)

Ha veszel telefonkönyvet a vegyesboltban nevet is ír majd. Szeretnék szb-t szervezni, lehetőleg lvl 6 és fölötte..... Jó lenne már kicsit több xp-t akasztani.

(#3031) Lahorva

Lahorva
(tag)

Jó reggelt.
Olasz árak:
Fű-102$
Gomba-88$
Kokain-113$
Heroin-111$

Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.

(#3032) Diego! válasza Olajbogyesz (#3030) üzenetére

Diego!
(őstag)

Jaa télleg :C köszii. Azért nem vettem eddig, mert nemtudtam mire jó.

(#3033) RidDiCh

RidDiCh
(tag)

jól kezdődik a nap : Találtam a belvárosban egy Macheta-t :DD tul:+12% Erő
+15% Gyorsaság

(#3034) Silent77 válasza RidDiCh (#3033) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Nem adod el? :C

(#3035) Str8 sk8r válasza RidDiCh (#3033) üzenetére

Str8 sk8r
(őstag)

...add el nekem... :K ;) ...

...fortuna kisasszony ma nekem, "Roter"nek nehezen adtta az esélyeket, de kitartás... ;) ...

...#3036-RidDiCh: 150k? :U ...

[ Szerkesztve ]

(#3036) RidDiCh

RidDiCh
(tag)

mennyit adnátok érte? nem mindenki talál ilyen becses szépséget!! ha jó árat mondtok odaadom komolyan!! :))

(#3037) Olajbogyesz válasza RidDiCh (#3036) üzenetére

Olajbogyesz
(tag)

250 körül fut árverésen. Én 220 ért vettem 8%-an. Nem műk a játékban a javítás, szal ezen is buktam. :(((

(#3038) Silent77

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Zongora Zsinór, Heroin, 50%-os Gyógyszer injekció eladóak! :C

(#3039) RidDiCh válasza Olajbogyesz (#3037) üzenetére

RidDiCh
(tag)

az elég tré hogy a javítás nem műxik :(

(#3040) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

No sikeresen elvállaltam a Pizza futár melót és már csak 1000XP hiányzik az összből, hogy növekedjenek a bűnözési esélyeim. :K

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#3041) Silent77

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Tök8, hogy hova utazok, kb 10-ből 1x tudok kocsit lopni. Komolyan mondom, nem veszem észre, hogy nőne az esélyem. :U

Össz XP: 33,506 , nekem 1500. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3042) RidDiCh válasza Silent77 (#3041) üzenetére

RidDiCh
(tag)

nekem megy a kocsilopás , most erggel meló mellett is elkötöttem 3-at , tegnap meg vagy 7-et , olaszba próbáld meg :)

(#3043) uffneked

uffneked
(tag)

Szep reggelt.

Ejfel korul sikerult talalnom 2 kezifegyvert, mind2 kifogastalan (100%) allapotban.

- Borotva: +3% ero +30% gyorsasag
- Feszitovas: +13% ero +10% gyorsasag

En lvl2-n nemigen veszem hasznat, szoval ha valakit erdekel valamelyik, akkor odaadom. Barati ara van persze, uffneked az ingame nickem is, meg lehet talalni.

(#3044) Silent77 válasza uffneked (#3043) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

Dobj 1 árat privben. :R

(#3045) MarkyYy 27

MarkyYy 27
(kvázi-tag)

Bazzeg nemtom mivan de tegnap 8 embert támadt rám!!!!Nevüket nemtudom..:S de már jolenne melyikük volt....Átruccanok USA-ba és ott folytatom a lopást...Nekem is sikerültlopnom most egy kalapácsot :K ;]

Project Torque nick : MarkyYy /sajna még csak level 28...de lesz az még jobb is!!!/"A segg nem vész el, csak átalakul..."

(#3046) Silent77 válasza MarkyYy 27 (#3045) üzenetére

Silent77
(őstag)
LOGOUT blog

kalapácsot lopni? :Y

(#3047) MarkyYy 27 válasza Silent77 (#3046) üzenetére

MarkyYy 27
(kvázi-tag)

jah most loptam olaszba..!!! :K

Project Torque nick : MarkyYy /sajna még csak level 28...de lesz az még jobb is!!!/"A segg nem vész el, csak átalakul..."

(#3048) uffneked válasza Silent77 (#3044) üzenetére

uffneked
(tag)

Kuldtem sms-t

(#3049) Sirandrish válasza Bordoi (#3040) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Néha azért aludjál főnök...2 Nap/10K XP már nem normális:DDD :R

RidDiCh: nehogy el merd adni 150K-ért a Machetat mert szétváglak:D

[ Szerkesztve ]

(#3050) RidDiCh válasza Sirandrish (#3049) üzenetére

RidDiCh
(tag)

Silent77 kollégánál landolt közös megegyezésen 300k-ért :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.